Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Πωπω Μάρτζι μου σε καταλαβαίνω! Χαμογελάει ε; Μπράβο η ζουζουνίτσα μου! Κι εμένα το κάνει αυτό που λες! Με κοιτάει μέσα στα μάτια και κλαίει νιαουριστικά χαχαχα! Σήμερα το μεσημέρι ξέρεις τι τον έκανα η κακούργα; Ξαπλώσαμε οι τρεις μας στην κρεβατοκάμαρα εγώ χωρίς μπλούζα γιατί ήξερα! Ήταν σε απόσταση και απλωνε το χεράκι του ο καημένος και προσπαθούσε να φτάσει το στήθος και εγώ κινέζα! Ο μπαμπάς του τον έπρωχνε λίγο λίγο από πίσω και ο γλυκούλης μου εκεί να προσπαθεί χωρίς να κλαίει! Μόλις μπόρεσε λίγο να με φτάσει έπιανε το στήθος και προσπαθούσε να το τραβήξει. Τελικά τον λυπήθηκα και τον πήρα και τον θήλασα! Αλλά φαντάζεσαι σκηνή; χαχαχα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρτζι σου εγραψα ενα κατεβατο και παλι σβηστικε...λοιπον....συνοπτικά....οπως δεν δινουν ολες οι αγελαδες γαλα σε μηχανημα ετσι και δεν δινουν και ολες οι γυναικες σε μηχανημα...μην σε απασχολει λοιπον οτι δεν εχεις βγαλει παρολο που αν δοκιμασεις καποια στιγμη πχ νωριςτο πρωι ή καποια στιγμη το βραδυ που ξερεις οτι για το επομενο πχ δυωρο δεν θα ξυπνησει η μικρη...

αληθεια αυριο δεν μπορεις να την παρεις μαζι?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

A, ρε κακούργα μαρμιν! Μα πώς καταλαβαίνουν τα άτιμα; Και η δική μου μόλις πάιρνουμε θέση για θηλασμό, κουνάει χέρια και πόδια από την χαρά και την ανυπομονησία! Μια φορά την είχα στο κρεβάτι και έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες να έρθει πιο κοντά ( φυσικά δεν μπορούσε!)....Αλλά κοιταζε το στήθος κι έκλαιγε......

Αλλα κι εσύ....Ακου εκεί να βγάλεις μπλούζα και να κάθεσαι μπροστά στο παιδί!

Αντλησα λίγο ακόμη γάλα κι έφτασα αισίως στα 40 γραμμ! Τώρα θα κάνω αυτό που μου λέτε! Δίνω όλο το βράδυ από το ένα και το πρωί θα αντλήσω από το τουμπανιασμένο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρτζι σου εγραψα ενα κατεβατο και παλι σβηστικε...λοιπον....συνοπτικά....οπως δεν δινουν ολες οι αγελαδες γαλα σε μηχανημα ετσι και δεν δινουν και ολες οι γυναικες σε μηχανημα...μην σε απασχολει λοιπον οτι δεν εχεις βγαλει παρολο που αν δοκιμασεις καποια στιγμη πχ νωριςτο πρωι ή καποια στιγμη το βραδυ που ξερεις οτι για το επομενο πχ δυωρο δεν θα ξυπνησει η μικρη...

αληθεια αυριο δεν μπορεις να την παρεις μαζι?

Δηλαδή για να καταλάβω! Αν αντλήσω και ξυπνήσει η μικρή στην μία ώρα μετά την άντληση δεν θα βρει γάλα;;;:confused:

Μωρέ θα πάω στο γυναικολόγο. Που να την πάρω μαζί μου; Ελεγα να την αφήσω με τον πατέρα της!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

χαχχα!!!ναι ετσι....θα βγει γαλα αλλα η ροη θα ειναι μικρη οποτε το μωρο σου θα κανει πολυ ωρα να φαει...

εγω την δικια μου την παιρνω μαζι παντου!!!Συγκεκριμενα στηνγυναικολογο πηγα 2 φορες....κ τις 2 οταν μπηκα μεσα στο γραφειο της θηλαζα!!!κανε αυτο που λες και βλεπουμε. αλλα να ξερεις οτι οταν αφηνουμε το στηθος τουμπανο 2 πραγματα συμβαινουν...μπορεις να παθεις μαστιτιδα (οταν αυτο γινεται συνεχεια βεβαια- εγω επαθα αν θυμασαι απο το πολυ γαλα στην αρχη) και 2ον σιγα σιγα θα μειωθει η παραγωγη σου...αν το κανεις συστηματικα λεμε...

28xYp3.png

Μπα, δεν θα το κάνω συστηματικά! Για όποτε θέλω να βγαίνω, θα το κάνω! Θέλω να έχω αποθηκευμένο γαλατάκι για τις βόλτες μας, γιατί - τα ξέρετε- όταν την πιάνει η πείνα δεν σταματάει με τίποτα το κλάμμα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τσερυ, να μου γράψεις ένα κατεβατό που να μου λες πώς τα πάτε με το θηλασμό και πώς είναι η μικρούλα σου! Εχω χάσει επεισόδια σε ό,τι σε αφορά!

Πάω για ύπνο να ξεκουραστώ!

Σας φιλώ ΟΛΕΣ!

Πέπσι, μακάρι να μην σου έρθει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

μαρτζι σε εχω παραμελησει η αληθεια ειναι...τελευταια δεν εμπαινα οουτε φβ!!!θα σου γραψω καποια στιγμη. τωρα παω κ γω για υπνο.αντε καλο ξημερωμα να εχουμε.

28xYp3.png

Μαρτζούλα και εγώ τον πήρα στη γυναικολόγο μου και μάλιστα χάρηκε η καλή μου πολύ τον πήρε και αγκαλιά! Επίσης εγώ του έδινα κατευθείαν με το που αντλούσα και μια χαρά έπινε μάλιστα τότε που τον είχε πιάσει το άλμα και ήθελα να μαζέψω γάλα και με το ζόρι έβγαζα με το θήλαστρο αν θυμάσαι που στα έλεγα ε λοιπόν έβαζα τον μικρό ενώ με το θήλαστρο ελάχιστο έβγαινε και πως τα κατάφερνε το άτιμο και θήλαζε; και σου μιλάω τα στήθη μου μαλακότατα έλεγα άδεια είναι! Αφού επίτηδες του έπαιρνα το στήθος την ώρα που θήλαζε και το πατούσα να δω αν θα βγάλει γάλα και όντως έβγαζε!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Όντως δεν έμπαινε ούτε στο φέις η κυρία Τσέρρυ :confused::confused: απεργία και στα δύο έκανε! Αλλά μετά μας αποζημίωσε για τα καλά :D:D:D ΜΑΡΤΖΙ θα γίνω κουραστική αλλά φτιάξε φέις λέμε!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!

Όπως είπα και στο φέις αύριο θα εξαφανιστώ ολίγον τι και θα μπω ή αργά το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ και θα σας πω και τα νέα από την παιδίατρο μας!! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μου λειπετε οπως παντα αλλα τρεχω ακομη. Ο μπαμπας μου βγηκε απο το νοσοκομειο και ειναι καλα αλλα βλεπω να αρχισουμε να τρεχουμε την μαμα μου που εχει προβλημα με το ποδι της σοβαρο. Τι να πω πια....

Εγω ειμαι μονιμα πτωμα. Αλλα ακομη στεκομαι ορθια.....

Φιλακια πολλα!!!!:P

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...