Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!

τσέρρυ μου, διάβασα για τον υπολογιστή...

στο φεις έτσι όπως είναι δυσκολεύομαι να βρω τις αναρτήσεις!!

κάντυ διάβασα το ποστ σου!!

θα στα πω όταν σχολάσω....

΄λουναπαρκ ακούω!!Τέλεια!!!

πέπσι εξαφανισμένη ε?? από πότε??

άραγε θα έχουμε καμία εκπλήξη???

διακοπούλες για που λέτε??

εμείς ακόμη δεν αποφασίσαμε...αλλά τέλος του καλοκαιρίου θα πάμε έτσι έχουμε χρόνο...

για κλήρωση μας βλέπω πάλι...θα δείξει...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εύχομαι πάτως να έχουμε εκπλήξεις!!!

έχεις σταθερό κύκλο??

να σου συστήσω και εσένα τα ινοφερτ..(εγώ παίρνω ινοφολικ) αλλά νομίζω εκεί έχετε τα ινοφερτ..

θα σε βοηθήσουν αρκετά!!

αχ αυτό το άγχος...έχουμε και τα δικά μας...έχουμε και τη δουλεία....

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

αχαχα Τσέρρυ μου νομίζω πως με έχεις πάρει λίγο στο ψιλό! :tongue::tongue:

Πεπσούλα αν κάνατε έστω και λίγη γυμναστική με το σύζυγο ε τότε μπορούμε να ελπίζουμε ε; Άσε τη χαζοδιευθύντρια στην μπάντα και βουρ για διακοπές! Αλήθεια γιατί να τις καθυστερήσεις; Πόσες μέρες κρατάει η περίοδος; Δε θα έχει τελειώσει μέχρι τότε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

με συζυξ καναμε πολυ λιγες φορες και οχι σε γονιμες μερες. Μου κραταει 6 μερες, αλλα ηθελα να παω και να ναι γονιμες

Μμμμμμμμμμ γυμναστική σε όχι γόνιμες ακούω και μου γεννιούνται ελπίδες! Τεσπα ότι έγινε έγινε τώρα! Κατάλαβα θες γόνιμες ε;; Άντε άλλαξε το τότε!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Kαλησπέρα!

Χάθηκα για λίγές μέρες γιατί δεν είχα υπολογιστή! Αλλά και να είχα δεν νομίζω να προλάβαινα να μπω! Κορίτσια, σώστε με! Δώστε μου συμβουλές και κουράγιο! Η ζουζόυνα από το μεσημέρι και μετά κάθε μέρα τρώει ανά μία ώρα! Εχω λιώσει.....Δεν μπορώ άλλο....Πότε θα μπει σε ένα πρόγραμμα; Αρχίζω να ζηλεύω εκείνες που δίνουν συμπλήρωμα και δεν περνάνε αυτό το βάσανο. Πονάνε χέρια, πόδια, πλάτη, στήθος, ΟΛΑ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Kαλησπέρα!

Χάθηκα για λίγές μέρες γιατί δεν είχα υπολογιστή! Αλλά και να είχα δεν νομίζω να προλάβαινα να μπω! Κορίτσια, σώστε με! Δώστε μου συμβουλές και κουράγιο! Η ζουζόυνα από το μεσημέρι και μετά κάθε μέρα τρώει ανά μία ώρα! Εχω λιώσει.....Δεν μπορώ άλλο....Πότε θα μπει σε ένα πρόγραμμα; Αρχίζω να ζηλεύω εκείνες που δίνουν συμπλήρωμα και δεν περνάνε αυτό το βάσανο. Πονάνε χέρια, πόδια, πλάτη, στήθος, ΟΛΑ!

μαρτζι της δινεις μονο απο το ενα στηθος ή αλλαζεις???αν αλλάζεις ισως γι αυτο σου το κανει αυτο!γιατι στην αρχη το γαλα ειναι αραιο για να ξεδιψαει και μετα γινεται παχυ για να χορταινει...παρ'ολα αυτα γιατι δεν παιρνεις τηλ. μια συμβουλο να δουμε τι θα σου πει...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Άντε βρε Μάρτζι μου και θα σε έπαιρνα τηλέφωνο αύριο το πρωί! Έτσι η μικρούλα σου ε; ή αυτό που λέει η Τσέρρυ ή δε θυμάμαι πιπιλίτσα έδωσες;;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

μαρτζι της δινεις μονο απο το ενα στηθος ή αλλαζεις???αν αλλάζεις ισως γι αυτο σου το κανει αυτο!γιατι στην αρχη το γαλα ειναι αραιο για να ξεδιψαει και μετα γινεται παχυ για να χορταινει...παρ'ολα αυτα γιατι δεν παιρνεις τηλ. μια συμβουλο να δουμε τι θα σου πει...
Από το ένα της δίνω Τσέρυ μου! Είναι φορές που κάθεται πάνω από 20 λεπτά κι άλλες που τελειώνει στο 12λεπτο ή 15λεπτο! Δεν ξέρω τι να κάνω! Εχασα τις μέρες!

Εν τω μεταξύ πήρα ένα θήλαστρο της medela.....Μου το έφερε σήμερα ο άντρας μου! Θέλω να μςζέψω γάλα, γιατί αύριο θα λείψω και δεν έχουμε στμπλήρωμα! Αλλά, ρε κορίτσια, ξεκίνησα να μαζεύω και μετά από πόση ώρα δεν είχα συγκεντρώσει ούτε 5 γραμμ :( Πολύ απογοητεύτηκα....Πώς θα καταφέρω να μαζέψω ως αύριο στις 11, 80 τουλάχιστον γρμ;

Τσέρυ μου, εσύ πώς τα πας με το θηλασμό; Μπήκατε σε σειρά;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Άντε βρε Μάρτζι μου και θα σε έπαιρνα τηλέφωνο αύριο το πρωί! Έτσι η μικρούλα σου ε; ή αυτό που λέει η Τσέρρυ ή δε θυμάμαι πιπιλίτσα έδωσες;;
Πιπίλα δεν θέλει! Την πετάει.....Θα΄νόμιζα πως δεν έχω γάλα και δεν χορταίνει αλλά γεμίζει πολύ συχνά τις πάνες με τσίσα και κακά!Επίσης όλο αυτό γίνεται τα μεσημέρια και κρατάει περίπου ως τις 8. Από εκεί και πέρα τρώει και κοιμάται τουλάχιστον μέχρι τη μια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Από το ένα της δίνω Τσέρυ μου! Είναι φορές που κάθεται πάνω από 20 λεπτά κι άλλες που τελειώνει στο 12λεπτο ή 15λεπτο! Δεν ξέρω τι να κάνω! Εχασα τις μέρες!

Εν τω μεταξύ πήρα ένα θήλαστρο της medela.....Μου το έφερε σήμερα ο άντρας μου! Θέλω να μςζέψω γάλα, γιατί αύριο θα λείψω και δεν έχουμε στμπλήρωμα! Αλλά, ρε κορίτσια, ξεκίνησα να μαζεύω και μετά από πόση ώρα δεν είχα συγκεντρώσει ούτε 5 γραμμ :( Πολύ απογοητεύτηκα....Πώς θα καταφέρω να μαζέψω ως αύριο στις 11, 80 τουλάχιστον γρμ;

Τσέρυ μου, εσύ πώς τα πας με το θηλασμό; Μπήκατε σε σειρά;

Μάρτζι μου δεν ξέρω αν θα πιάσει αλλά μπορείς να δοκιμάσεις το εξής! Στη μία που θα φάει λογικά τη δίνεις το ένα στήθος σωστά; Λοιπόν δεν ξέρω τι ώρα ξανατρώει αλλά προσπάθησε να αφήσεις το ένα στήθος να γεμίσει και εννοώ να τουμπανιάσει δηλαδή τάισε την από το ένα μόνο και πρωί πρωί καλύτερα πριν καν ξυπνήσει η μικρούλα σου (αν ξέρεις περίπου τι ώρα ξυπνάει ή ας την κρατήσει λίγο ο σύζυγος ) βάλε το θήλαστρο! Εγώ έτσι έβγαζα ένα κατοστάρι τουλάχιστον σε λιγότερο από δέκα λεπτά! Καλή επιτυχία! Τώρα όσο και να προσπαθήσεις δεν πρόκειται να βγάλει αφού έτρωγε τόσο συχνά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μάρτζι μου δεν ξέρω αν θα πιάσει αλλά μπορείς να δοκιμάσεις το εξής! Στη μία που θα φάει λογικά τη δίνεις το ένα στήθος σωστά; Λοιπόν δεν ξέρω τι ώρα ξανατρώει αλλά προσπάθησε να αφήσεις το ένα στήθος να γεμίσει και εννοώ να τουμπανιάσει δηλαδή τάισε την από το ένα μόνο και πρωί πρωί καλύτερα πριν καν ξυπνήσει η μικρούλα σου (αν ξέρεις περίπου τι ώρα ξυπνάει ή ας την κρατήσει λίγο ο σύζυγος ) βάλε το θήλαστρο! Εγώ έτσι έβγαζα ένα κατοστάρι τουλάχιστον σε λιγότερο από δέκα λεπτά! Καλή επιτυχία! Τώρα όσο και να προσπαθήσεις δεν πρόκειται να βγάλει αφού έτρωγε τόσο συχνά!
Aυτό σκέφτομαι να κάνω Μαρμιν μου! Τώρα τα αισθάνομαι άδεια τα στήθη μου! Αφού από τις 4 και μετά η μπέμπα μεταλλάχθηκε σε πιράνχας και με κατάφαγε! Τώρα έχει που κοιμάται από τις 8.30...... Το ωραίο είναι πως στάζουν τα άτιμα ακόμη και τώρα.....

Η μικρή μου πέρα από αυτό είναι πολύ καλή! Οταν δεν πεινάει, κάθεται ήσυχα και δεν ενοχλεί κανέναν! Κοιτάει δεξιά, αριστερά, σε καρφώνει με το βλεμματάκι της, έχει αρχίσει να χαμογελά ( αλλά ελάχιστα) κι είναι τόσο γλυκειά! Κι όταν κλάίει για να φάει και με κοιτάει σπαρακτικά, αχ! με τρελαίνει, το ζουζούνι!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Να κάνει αυτό που λέει η Μαρμίν και εγώ αυτό έκανα και μάζευα 150 άρια!!!Και φυσικά ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Καληνύχτα κοριτσάρες μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...