Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

images?q=tbn:ANd9GcR8ca5XgrBCoxHPvCYvqURqKZospKMlPH6Bo2FwPocJFw5j9RMK

αχαχαχ!!!καλημερα!!!περιμενω τηλεφωνο απο την εταιρια με τους υπολογιστες...αρχιζω να καλλιεργω μια τσαντιλα για να φανω αρκετα αγανακτισμενη...πιστευω οτι συντομα θα εχω τον καινουριο μου υπολογιστη!!!:|

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Πλάκα μου κάνεις Τσέρρυ :confused::confused::confused: Το ξαναξεχείλωσες :confused::confused: Κάνε εκτροπή στο δικο μου τηλέφωνο να δεις τσατίλα που έχω δεν χρειάζεται καν να την καλλιεργήσω :confused::confused::mad::mad:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!!!Εχθές πήγαμε Λούνα πάρκ και έβαλα το καψουράκι στο καρουζέλ για πολύ γέλιο λέμε!!!Χάζευε τα φώτα και δεν κοιμήθηκε παρά μόνο όταν μπήκαμε στο αμάξι για την επιστροφή!!!Θα ανεβάσω και φωτό αργότερα όμως γιατί τώρα έχει γεμιστά σκούπισμα σφουγγάρισμα ξεσκόνισμα και παιδίατρο!!!Μπαλκόνι δεν θα κάνω γιατί έχει ένα κωλοαέρα που μας παίρνει και μας σηκώνει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα!!!!λιλικα θα θελα πολυ να ειμαι απο μια μερια να παρακολουθω καψουρακι και τα γελια του!!!ωραιο προγραμμα εχεις και σημερα!!!αληθεια σκουπιζεις σφουγγαριζεις καθημερινα???και οταν αρχισει να μπουσουλαει το μωρο θα τα κανεις 3 φορες την μερα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:πρωι μεσημερι βραδυ???

μαρμιν ο δικος μου υπολογιστης ζεσταινοταν κ εκλεινε, της μαρτζι εκανε θορυβο!!

πεπσι που εισαι???ποτε ειναι οι διακοποες ειπαμε?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...