Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την Κάντυ μας όμως της απαγόρεψε για ένα έτος νομίζω αλλά ουσιαστικά είναι αυτό το καλοκαίρι! Υπομονή Κάντυ ο καιρός περνάει σα νεράκι!

Πώπω Λίλι πώς πέρασε ο καιρός ε; Κλείνουμε τον έβδομο :shock::shock:

αυτο το ξεχειλωμα κι εμενα μου την δινει πολυ:evil::evil::evil::evil:

ναι μεχρι τον χρονο μου ειπε πως απαγορευεται τα μωρα να μπαινουν στην θαλασσα και οτι το μωρο καλυτερα ευχαριστιεται το μπανιο στην μπανιερα αλλα οι γονεις βιαζομαστε να τα βαλουμε στην θαλασσα για να ευχαριστηθουμε εμεις χωρις να σκεφτομαστε το κακο που μπορουμε να προκαλεσουμε στο ιδιο το μωρακι:oops::oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημέρα!! Ότι ναναι οι υπέρηχοι!! Ευτυχώς όλα καλά με το μωράκι και η ξαδελφούλα ηρέμησε έτσι;;

Κάντυ μου το πιστεύεις ότι εμένα δε μου προκαλεί καμία ευχαρίστηση το να βάλω το μωρό στη θάλασσα; Πείτε με παράξενη αλλά έτσι είναι; Αφού το ανέβαλλα για τις διακοπές μας! Βέβαια δε βοήθησε και ο καιρός καθόλου τώρα που πήγαμε! Αλλά θα τον έβαζα με το σκεπτικό ότι επειδή έχει πολύ ζέστη θα δροσιστεί! Τι να πω! Ήδη σκέφτομαι που μετά τη θάλασσα θα πρέπει να πάμε σπίτι να τον πλύνω καλά από την αλμύρα σπίτι μου δε θα είμαι που έχω τις ανέσεις μου, το μωρό θα βγει από το πρόγραμμα, πότε θα φάει πριν για να είναι νηστικό; μετά θα πεινάει και ωσπου να τον ετοιμάσω θα κλαίει καθόλου ευχαρίστηση δε βλέπω σε όλο αυτό! Μην κοιτάς τα κορίτσια (Μαριούλα, Λίλι) η θάλασσα είναι δίπλα τους (έτσι νομίζω δηλαδή) ενώ εμείς ακόμα και στο εξοχικό για να πάμε σε καλή θάλασσα πρέπει να πάμε με το αμάξι γύρω στο δεκάλεπτο τέταρτο για εμάς δεν είναι πολλά αλλά για το μωρό; Θυμάμαι και το καψουράκι που το πήρε ο ύπνος... Το πιο πιθανό είναι αν δω ότι δεν του αρέσει να τον πάω μια φορά και μετά σπίτι μας! Βλέποντας και κάνοντας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας είπα! Δε σας είπα! Καλημέρα λοιπόν! Στο φέις βάζω το μπουμπουκάκι μου εδώ ότι βρω! Βέβαια σαν το δικό μου δεν είναι αλλά εξίσου όμορφα, σωστά;;:tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...