Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Σημερα ακουσα κ απο αλλη γνωστη μου που της ειπανε ατομα μεσα απ το εργαστηριο του νοσοκ οτι ο γενετιστης στις ευκολες περιπτωσεις δεν δινει την πρεπουσα σημασια κ κανει λαθη για να παιρνουν κ αλλα χρηματα. Στενοχωρεθηκα αρκετα.

Σημερα ακουσα κ απο αλλη γνωστη μου που της ειπανε ατομα μεσα απ το εργαστηριο του νοσοκ οτι ο γενετιστης στις ευκολες περιπτωσεις δεν δινει την πρεπουσα σημασια κ κανει λαθη για να παιρνουν κ αλλα χρηματα. Στενοχωρεθηκα αρκετα.

Κι'όμως υπάρχουν και αυτά........!!!:evil::evil::evil:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

μιλαμε για τον συγκεκριμενο γενετιστη????εεεε εζησα να το ακουσω κι αυτο:shock::shock::shock:

μην ακους κοριτσακι μου τις βλακειες του καθενα βλακα ειναι δυνατον καποιος που τωρα ''φτιαχνει'' ονομα και φημη να κανει κατι τετοιο???γιατι για να καταστρεψει την καριερα του???μην σου περνα αυτο απο το μυαλο στο λεω με απολυτη σιγουρια ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ κατι τετοιο!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κι εμενα κοριτσια μ αρεσει εδω αλλα δεν μπορω να πω πραγματα που λεω στην ομαδα...ξερετε ποσοι μας κρυφοδιαβαζουν????

εμεις γυρησαμε εχθες οκ καλα περασαμε αυπνια και κουραση με τα μικρα μου.

ΛΙΛΙ τον βουτας θαλασσα???αχχχ μωρε ποσο το θελω και ποσο σας ζηλευω αλλα μετα απο την αντιδραση της παιδιατρου-νεογνολογου το ξεχναω για φετος:cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κι εμενα κοριτσια μ αρεσει εδω αλλα δεν μπορω να πω πραγματα που λεω στην ομαδα...ξερετε ποσοι μας κρυφοδιαβαζουν????

εμεις γυρησαμε εχθες οκ καλα περασαμε αυπνια και κουραση με τα μικρα μου.

ΛΙΛΙ τον βουτας θαλασσα???αχχχ μωρε ποσο το θελω και ποσο σας ζηλευω αλλα μετα απο την αντιδραση της παιδιατρου-νεογνολογου το ξεχναω για φετος:cry::cry:

Εμείς κλείνουμε τον 7ο βρε κορίτσι τα δικάσου είναι πολύ μικρούλια ακόμα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Την Κάντυ μας όμως της απαγόρεψε για ένα έτος νομίζω αλλά ουσιαστικά είναι αυτό το καλοκαίρι! Υπομονή Κάντυ ο καιρός περνάει σα νεράκι!

Πώπω Λίλι πώς πέρασε ο καιρός ε; Κλείνουμε τον έβδομο :shock::shock:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Απαιχτη!!!!:P Κι εγώ σου λέω πως μέχρι τα Χριστούγεννα το αργότερο θα σας έχουμε περάσει στην αμέσως παρακάτω κατηγορία! Πάμε στοίχημα πως θα γίνει;

Τι κανετε κοριτσακια? Εγω το σαββατοκυριακο περασα πολυ ωραια..την κυριακη ειχαμε τον χορο και περασαμε τελεια ..ειχε ορχηστρα και αναψαν και φωτιες για τον αη - γιαννη..μου ηρθε και η ακατανομαστη την κυριακη πριν τον χορο αλλα πηρα χαπια και μου περασε μεχρι να χορεψουμε..θα σας στειλω και φωτο που ειμαι με την στολη..

Μαρτζι μου μακαρι να σβηστουμε ολες μεχρι τα χριστουγεννα η καλυτερα μεχρι τελος καλοκαιριου..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

κοιταξτε πως το ξεχειλωσαμε!!!θα φωναζει η νενα!!!

Άλλος ένας λόγος Μάρτζι για να κάνεις φέις!! ΔΕΝ ΞΕΧΕΙΛΩΝΕΙ!!:tongue::tongue::tongue:

Νομίζω και η Μάρτζι μας μαλώνει όταν γίνεται αυτό, σωστά;;:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα και από εμάς!!!

Μικρό πώς και τόσο νωρίς;;; Σε ξύπνησε ο αντρούλης για να φας; :tongue::tongue:

χαχαχα το βρηκες βασιλισα!:tongue:
Το μικρό μας είπε μια ξερή καλημέρα το πρωί και εξαφανίστηκε και από εδώ και από το φέις:confused::confused:

χαρα μ σημερα ελειπα ολη μερα απο το σπιτι πηγα κ στο νοσοκομειο που γεννησε μια ξαδερφουλα μου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...