Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημερούδια!

Τι μου κάνετε κοριτσάκια μου; Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Μωρέ, δεν ξέρω γιατί, αλλά με απωθεί η ιδέα του φέις! Θα κάνω βέβαια, κάποια στιγμή, αλλά δεν πολυθέλω, γιατί, αν είναι τόσο καλό όσο λέτε, φοβάμαι μην ξεχνιέμαι εκεί μέσα ψάχνοντας για τον έναν και τον άλλον.......Βλέπω και τον κουνιάδο μου (γιατρός άνθρωπος) όποτε είναι στον υπολογιστή και μπαίνει στο φέις να ξεχνιέται και να κάθεται με τις ώρες!!!

Αλλά θα κάνω κάποια στιγμή, για ΧΑΡΗ ΣΑΣ και μόνο.....

Εχω μια ερώτηση να κάνω και μετά θα σχολιάσω κάποια πράγματα! Από ποια χρονική στιγμή και μετά σταματήσατε να ξυπνάτε τα παιδάκια σας για φαγητό το βράδυ; Εμένα η σύμβουλος είπε στις 5 ώρες το αργότερο να την ταίζω τα βράδια! Εγώ την ξυπνάω, αλλά αυτή τρώει με το ζόρι 6-8 λεπτά! Τη λυπάμαι που της κόβω τον ύπνο και την ταλαιπωρώ....Οταν πεινάει ξυπνάει από μόνη της και ξεσηκώνει τον κόσμο.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου ρε μαρτζι! Δικαιο εχεις, πρεπει να μας σβησετε πρωτα. Αρα μη φοβασαι εδω θα μιλαμε μια ζωη μεχρι να μεγαλωσουν τα παιδια σας!
Απαιχτη!!!!:P Κι εγώ σου λέω πως μέχρι τα Χριστούγεννα το αργότερο θα σας έχουμε περάσει στην αμέσως παρακάτω κατηγορία! Πάμε στοίχημα πως θα γίνει;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

αγγελικακι μου πω πω τι ειναι αυτο που παθατε χθες φανταζομε ξενερα που θα φαγατε ε? κ τελικα τι κανατε σημερα πηγατε? το μαλλι το ξανα εφτιαξες η κρατησες το χτενισμα κ για σημερα?

μαργκι μ το φβ ειναι καλυτερο κ οταν σου λεμε να κανεις κ εσυ δεν εννοουμε να σταματησουμε να στελνουμε κ εδω!εννοειται πως θα μιλαμε κ εδω απλα να μιλαμε κ στο φβ...

αγγελικακκι ευχαριστω για αυτα που εγραψες ειναι ολα πολυ σωστα!!!

βασιλισες στην τελικη παιδι μου ειναι,ειναι ο θησαυρος μου και τον λατρευω!!! σε οποιες αρεσει σε οποιες δεν αρεσει ας μην τον κανουν γαμπρο!!! και αν τυχει να κανετε παιδι σαν το δικο μου κ δεν σας αρεσει ας κανετε πλαστικη τι να πω...

εμεις σημερα περασαμε τελεια πηγαμε στους φανους κ πηδησαμε πανω απο τις φωτιες κ καναμε νυχτερινο μπανακι ολη η γειτονια σας εβγαλα κ φωτο θα σας τις στειλω αυριο μαζι με κατι αλλες πυ σας χρωσταω:P

Τι λες, παιδί μου τώρα; Μακάρι όλα τα κορίτσια να είχαμε ένα παιδάκι σαν το δικό σου, όμορφο και υγιές! Σιγά να μην κάνεις πλαστική! Κούκλος είναι! Κι είπαμε τον έχω κλείσει εγώ για γαμπρό!

Ούτε όμως και τα άτομα που επιλέγουν να κάνουν πλαστική δεν τα κατακρίνω! Αν δεν αισθάνεσαι καλά με κάτι πάνω σου κι έχεις την οικονομική άνεση να το αλλάξεις, γιατί όχι; Να, εμένα η αδελφή μου είχε πεταχτά δόντια! Είχε κομπλέξ μια ζωή και κατηγορούσε τους γονείς μου που όταν ήταν πιο μικρή δεν της έβαλαν σιδεράκια! Το έψαξε μόνη της το θέμα όταν απέκτησε οικονομική άνεση και τελικά βρήκε έναν οδοντοτεχνικό που της εβαλε εσωτερικά σιδεράκια όταν πλέον ήταν 34 χρονών.Πλήρωσε 4.000 ευρώ, αλλά τα έφτιαξε........Αλλαξε το προσωπό της και απέκτησε αυτοπεποίθηση!

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του!

Σε φιλώ! Θα δω μετά τα μειλ!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερούδια!

Τι μου κάνετε κοριτσάκια μου; Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Μωρέ, δεν ξέρω γιατί, αλλά με απωθεί η ιδέα του φέις! Θα κάνω βέβαια, κάποια στιγμή, αλλά δεν πολυθέλω, γιατί, αν είναι τόσο καλό όσο λέτε, φοβάμαι μην ξεχνιέμαι εκεί μέσα ψάχνοντας για τον έναν και τον άλλον.......Βλέπω και τον κουνιάδο μου (γιατρός άνθρωπος) όποτε είναι στον υπολογιστή και μπαίνει στο φέις να ξεχνιέται και να κάθεται με τις ώρες!!!

Αλλά θα κάνω κάποια στιγμή, για ΧΑΡΗ ΣΑΣ και μόνο.....

Εχω μια ερώτηση να κάνω και μετά θα σχολιάσω κάποια πράγματα! Από ποια χρονική στιγμή και μετά σταματήσατε να ξυπνάτε τα παιδάκια σας για φαγητό το βράδυ; Εμένα η σύμβουλος είπε στις 5 ώρες το αργότερο να την ταίζω τα βράδια! Εγώ την ξυπνάω, αλλά αυτή τρώει με το ζόρι 6-8 λεπτά! Τη λυπάμαι που της κόβω τον ύπνο και την ταλαιπωρώ....Οταν πεινάει ξυπνάει από μόνη της και ξεσηκώνει τον κόσμο.

χαρα μ δεν ξερω να σου απαντησω γτ εμενα παντα ξυπναει την νυχτα απο μονος του δεν μ εχει τυχει να μην ξυπνησει μονο μια φορα ετυχε στους 8 μηνες να φαει το βραδυ στις 12 κ να ξυπνησει το πρωι
Τι λες, παιδί μου τώρα; Μακάρι όλα τα κορίτσια να είχαμε ένα παιδάκι σαν το δικό σου, όμορφο και υγιές! Σιγά να μην κάνεις πλαστική! Κούκλος είναι! Κι είπαμε τον έχω κλείσει εγώ για γαμπρό!

Ούτε όμως και τα άτομα που επιλέγουν να κάνουν πλαστική δεν τα κατακρίνω! Αν δεν αισθάνεσαι καλά με κάτι πάνω σου κι έχεις την οικονομική άνεση να το αλλάξεις, γιατί όχι; Να, εμένα η αδελφή μου είχε πεταχτά δόντια! Είχε κομπλέξ μια ζωή και κατηγορούσε τους γονείς μου που όταν ήταν πιο μικρή δεν της έβαλαν σιδεράκια! Το έψαξε μόνη της το θέμα όταν απέκτησε οικονομική άνεση και τελικά βρήκε έναν οδοντοτεχνικό που της εβαλε εσωτερικά σιδεράκια όταν πλέον ήταν 34 χρονών.Πλήρωσε 4.000 ευρώ, αλλά τα έφτιαξε........Αλλαξε το προσωπό της και απέκτησε αυτοπεποίθηση!

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του!

Σε φιλώ! Θα δω μετά τα μειλ!:P

ωραια εκλεισε με την κουκλαρα σου θα παντρευτει ο γιος μου!:P

χαρα μ καλα εκανεη αδερφη σου κ αλλαξε τα δοντια της αφου δεν της αρεσαν κ εγω αν ειχα λεφτα θα εκανα πλαστικη στο στηθος να το μεγαλωσω! ειχα πει σε καποιο απο τα μνμτα μ στο φβ οτι αν δεν του αρεσουν τα αυτια του ας τα αλλαξει αλλα εγω απο μονη μ δν προκειται να του τα αλλαξω γτ μου αρεσει ο γιος μ ακριβως οπως ειναι! εαν νιωθει ασχημα εννοειται κ θα κανω κατι οχι επειδη δεν μ αρεσουν τα αυτια του αλλα επειδη δεν θελω να στεναχωριεται επεισης ειπα πως θα του μαθω να αγαπαει τα αυτακια του κ να μην εχει κομπλεξ ειναι στον ανθρωπο τελειωσε... ο πεθερος μ με πολυ πεταχτα αυτια κ απο ντροπη τα μαλλια του τα εχει παντα μακρια...ο ανηψιος του πεθερου μου που μπηκε κ νονος του γιου μ επεισης με πεταχτα αυτια κ ποτε δεν τον ενοιαζε εχει ο,ποια κοπελα θελει κ πριν λιγο καιρο που του ανοιξα θεμα μου ειπε πως ποτε δεν του σταθηκαν εμποδιο σε μια σχεση,οι κοπελες λεει ποτε δεν τον κοροιδευαν για τα αυτια του μονο τα αγορακια στο σχολειο κ αυτο μονο αν γινοταν καποιος καβγας τον ελεγαν κουνελο αν δεν γινοταν καβγας ουτε καν ελεγαν τπτ για τα αυτια του! αλλα δεν τον ενοιαζε καθολου αφου οταν τον ελεγαν κουνελο εβγαζε λεει εξω την γλωσσα και τραβουσε προς τα εξω τα αυτια του να τα δουν οι αλλοι καλυτερα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλησπέρααααααααααααααααααα σαςςςςςςςςς!!

Μαριουλάκι εμένα μου αρέσει ο πριγκιπας και είχα σκοπό να κάνω ένα κοριτσάκι για να τα παντρέψουμε και να μείνω μόνιμα Κάλυμνο ;) αλλά βλέπω το έδωσες το παλικάρι σου :(:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Η περίοδος μου αυτή την φορά δεν ήταν καθόλου κυρία! Εκτός του ότι έκανε 34 ολόκληρες ημέρες να έρθει από χθες βράδυ έχω πάρα πολύ αίμα (μου ήρθε ξημερώματα Κυριακής)! Εκτός του ότι αλλάζω από χθες ανά δίωρο (αυτό συνέβαινε και προ εγκυμοσύνης αλλά τώρα είναι ακόμα χειρότερα) σκεφτείτε ότι σήμερα φοράω της λοχείς και αυτές γεμίζουν επίσης στο δίωρο άντε διομισάωρο! Όχι πείτε μου είναι φυσιολογικό τώρα αυτό;;

Ααααααααααα Μάρτζι μου και εμένα ο μπουμπούκος μου ξυπνούσε τα βράδια να φάει οπότε δεν χρειάστηκε! Πάντως η παιδίατρος μου είχε πει να μην τον ξυπνάω ίσως όμως επειδή ξυπνούσε από μόνος του τι να πω! Δεν πιστεύω να μου το είπε επειδή ήταν ολίγο γεματούλης;:rolleyes::rolleyes: Γιατί αν είναι έτσι τότε ούτε λίγο ούτε πολύ είπε το παιδάκι μου χοντρό και θα της κάνω το ιατρείο θερινό :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...