Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Nα' μαι κι εγώ! Σαραντίσαμε χθες αλλά δεν πήγαμε ακόμη βόλτα! Βγήκαμε όμως στο μπαλκόνι και πολύ της άρεσε της μπέμπας! Εριξε κάτι ύπνους κι έτσι άφησε την μανούλα να πάει σήμερα να εκκλησιαστεί λιγάκι!

Στο σαραντισμό, ενώ ήταν μια χαρά στην αρχή, μετά έβαλε κάτι κλάμματα!!Δεν σταματούσε με τίποτα! Οταν την πήρε ο παπάς, εκεί σταμάτησε - ευτυχώς!

Σήμερα λέμε να πάμε σε ένα διπλανό χωριό, που έχει ένα ωραίο παρκάκι, να κάνουμε μια βολτίτσα και μετά να καθίσουμε να φάμε πίτσα! (μόνο η Μαρμιν και ο Μαρμίνος θα τρώνε δηλαδη;;;)

Αγγελικούλα, πώς την πάτησες έτσι με το γάμο, ρε κορίτσι; Φαντάζομαι τον άντρα σου!!!

Σου έυχομαι κι εγώ να βγουν καλές οι εξετάσεις της Αργυρένιας μας!

Πολύ ωραία ήταν όσα έγραψες για την Τσέρυ. Αλήθεια όμως γιατί τα έγραψες; Τι έχασα; Τι συζητήσατε στο φεις και δεν το ξέρω;'

Απ' ό,τι κατάλαβα, συζητήσατε και για τα αυτάκια του Αντωνάκη! Τι έγινε Μαριούλα; Ποιος είπε πάλι κακίες; Ελεος πια! Το παιδί είναι κουκλάκι! Και τι έγινε κι αν είναι λίγο πεταχτά τα αυτιά; Ανθρωπος χωρίς αδυναμίες ( είτε εσωτερικές είτε εξωτερικές ) παύει να είναι άνθρωπος! Το τέλειο δεν υφίσταται όπου κι αν το ψάξεις!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασε μαρτζι μου,χρυσο το εκαα για να παμε παλι σημερα στο γαμο,αλλα τελικα δεχτηκε και μετα θα παμε και μεις βολτιτσα,οχι για πιτσα ομως αλλα για σουβλακια ή βαφλα....

κανε φεις α μην χανεις τιποτα...

Μάρτζι μου πολύ καλά θα κάνετε και θα πάτε για πίτσα! Μη νομίζεις και μεις παρέα θέλουμε δεν είμαστε μονοφαγάδες ;):tongue::tongue:

Αγγελικάκι τον έπεισες τελικά ε;; Μπράβο! Και βλέπω μετά θα χτυπήσετε υγιεινά και εσείς :tongue::tongue:

Μάρτζι συμφωνώ με το Αγγελικάκι ΚΑΝΕ ΦΕΙΣ!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αγγελικάκι Σχετικα με την αργυρενια αυτο με το ορμονικο που ειπες ειναι προβλημα κ το ψαχνεται ή ετσι ειναι ολα τα κοριτσακια?

οσο για το αλλο θεμα που λες το πιο πιθανο ειναι οταν θα κανουμε αυτην την συζητηση να ειναι σε ηλικία που θα βαφεται, θα κανει διαιτες κ θα πηγαινει γυμναστηριο να χτισει σωμα, θα μου ζηταει ρουχα μαρκες και μπορει να χτυπησει και κανενα ταττου ή πιρσινγκ που όλα αυτα ειναι κατεξοχήν ματαιοδοξα και καμια βελτιωση δεν φερνουν στην εξωτερικη εμφανιση και κυριως στην εσωτερική "εμφανιση"!!!πιστευω οτι θα καταλαβει ακριβως οτι εννοειτε οτι και αποδεχομαι το ιδιο γιατι το παιδι μου δεν θα το πετουσα αν ειχε μεγαλα αυτια ομως γενικά ειμαι αυτης της αποψης http://www.mitrikosthilasmos.com/2013/06/diorthoste-ta-petaxta-aftakia-kai-tonoste-tou-tin-psixologia.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσια μου ειμαι εδω κ σας διαβαζω ομως δεν εχω κατι να πω...δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου τελευταια...

μαρτζι δεν σου λεμε...κανε φεις να δεις!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Γεια σας κ απο μενα.

Το φεις το εχω ανοιχτο λογω κινητου κ ταμπλετ.ειναι ενεργοποιημενο κ φαινομαι παντα ον.επισης απ το δικο μου φεισ μπαινει κ ο αντρας μου. Εγω διαβαζω τα σχολια σας κ παντα απαντω.απλα το φεισ αν κ ειναι πιο αμεσο το βαριεμαι.εδω μου αρεσει καλυτερα. Ηταν ο χωρος της γνωριμιας μας!

Σημερα ειχα κοσμο.ηρθε η αδερφη μου με το γαμπρο μου κ ψησαμε σπιτι!

Μα πείτε μου, για ποιο λόγο είναι καλύτερο το φέις; ΣΥζητήσεις δεν γίνονται κι εκεί όπως εδώ; Γιατί είναι πιο "εύκολο" (κάποια μου το έγραψε);

Δεν μου λέτε τι συνέβη,ε; Είστε πολύ Κακές!!! Το φεις σας έχει διαφθείρει......

Δικιο έχει η Πέπσι, εδώ γνωριστήκαμε κι αγαπήθήκαμε! Γιατί να φύγουμε και να αφήσουμε την λίστα μας; Μην ξεχνάτε πως πρέπει να την ολοκληρώσουμε! Εχουμε 3 κοριτσάκια ακόμη να σβήσουμε! Εγώ δεν φεύγω μέχρι να σβήσουμε Τινκερ, Πέπσι και Κορίνα! Θα μπαίνω να σας λεω τα νέα μου και να μου απαντάτε πού και πού!

Τελικα δεν πήγαμε πουθενά! Με το πρόγραμμα που ΔΕΝ έχει η μικρή στο θηλασμό τα έπαιξα! Λέγαμα να βγούμε κατά τις 7.30! Από 7.10 μέχρι 7.45 θήλαζε....Μετά την πλύναμε. Με το που την βγάλαμε από το μπάνιο ήθελε πάλι να φάει! Εφαγε για 7 λεπτά και ξανά μπάνιο.....Να μην σας τα πολυλογώ είχε γκρίνια! Αποφασίσαμε να την λούσουμε, να την ταίσω ξανά, μπας και κοιμηθεί! Ετσι κι έγινε! Τώρα κοιμάται!

Καληνύχτα κοριτσάκια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάρτζι μου απλά εκεί είναι πιο άμεσα τα πράγματα! Δηλαδή απαντάς και ρωτάς αμέσως. Επίσης μπορείς να βάλεις ότι θες χωρίς να φοβάσαι ότι θα το δει ο οποιοσδήποτε γιατί η Μαριούλα μας έκανε μια κλειστή ομάδα και είμαστε ακριβώς όσες και εδώ εκτός από εσένα! Επίσης δε φοβάσαι ότι μπορεί να τα διαβάσει ο οποιοσδήποτε! Αυτά εν ολίγοις όταν κάνεις θα το καταλάβεις! Εντάξει δε θα το κλείσουμε εδώ το μαγαζάκι απλά θα ήταν ωραία να είχες και εσύ! Και εννοείται πως θα σβήσουμε τα κοριτσάκια μας από τη λίστα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Γεια σου ρε μαρτζι! Δικαιο εχεις, πρεπει να μας σβησετε πρωτα. Αρα μη φοβασαι εδω θα μιλαμε μια ζωη μεχρι να μεγαλωσουν τα παιδια σας!

Δε θα βρεθούμε από κοντά; Ξύλο να δεις που θα φας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Όσο για το άλλο νόμιζα πως είχε κλείσει το θέμα αλλά μια και ξαναθίχτηκε να πω μόνο το εξής! Το αρχικό θέμα μας ήταν αν έκανε καλά η θεία που είπε ότι είπε στη Μαριούλα μας και όχι τα αυτάκια του πρίγκιπα μας! Άλλωστε από πριν γεννηθεί μας είχε πει η ίδια η Μαριούλα πως θα είναι πεταχτά και όταν μας έβαλε τις πρώτες φώτο το ίδιο αλλά όλες και εννοώ όλες συμφωνήσαμε πως είναι ένας κούκλος! Ένα το κρατούμενο! Όλες μας εδώ αλλά και όλες οι μανούλες του κόσμου θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους οπότε και αυτό θα κάνουμε είτε λέγεται πλαστική είτε αυτοπεποίθηση κτλ κτλ και από τη στιγμή που θα το κάνουμε εννοείται πως θα είμαστε σε θέση να υπερασπιστούμε την άποψη μας στο παιδί μας αν αύριο μεθαύριο μας ρωτήσει, σωστά; Εμείς για παράδειγμα δώσαμε ένα όνομα στο παιδί μας που δεν είναι κάτι με το οποίο γεννήθηκε και λοιπόν; Άλλοι το ακούνε και δείχνουν εμφανώς πως δεν τους αρέσει, άλλοι λένε τι ωραίο και άλλοι απλά το προσπερνάνε! Εγώ έχω ήδη ψάξει ποιος ακριβώς ήταν και θα ψάξω ξανά όταν έρθει η ώρα να λέει το όνομα του και θα το μάθω να είναι περήφανο για αυτό και για τον παππού του που δεν ζει! Αυτό που θέλω να πω αν με καταλάβατε είναι πως όλα είναι σχετικά είμαστε όλες διαφορετικές και το καλύτερο για τα παιδιά μας ερμηνεύετε με πολλούς διαφορετικούς μα αποδεκτούς τρόπους!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αγγελικακι μου πω πω τι ειναι αυτο που παθατε χθες φανταζομε ξενερα που θα φαγατε ε? κ τελικα τι κανατε σημερα πηγατε? το μαλλι το ξανα εφτιαξες η κρατησες το χτενισμα κ για σημερα?

μαργκι μ το φβ ειναι καλυτερο κ οταν σου λεμε να κανεις κ εσυ δεν εννοουμε να σταματησουμε να στελνουμε κ εδω!εννοειται πως θα μιλαμε κ εδω απλα να μιλαμε κ στο φβ...

αγγελικακκι ευχαριστω για αυτα που εγραψες ειναι ολα πολυ σωστα!!!

βασιλισες στην τελικη παιδι μου ειναι,ειναι ο θησαυρος μου και τον λατρευω!!! σε οποιες αρεσει σε οποιες δεν αρεσει ας μην τον κανουν γαμπρο!!! και αν τυχει να κανετε παιδι σαν το δικο μου κ δεν σας αρεσει ας κανετε πλαστικη τι να πω...

εμεις σημερα περασαμε τελεια πηγαμε στους φανους κ πηδησαμε πανω απο τις φωτιες κ καναμε νυχτερινο μπανακι ολη η γειτονια σας εβγαλα κ φωτο θα σας τις στειλω αυριο μαζι με κατι αλλες πυ σας χρωσταω:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...