Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καντυ μκαλα να περασετε!

μαρμιν μ καλως μας ηρθες!

πεπση ολο λες το κλεισαμε το μαγαζι κ οτι δεν μπαινουμε το ιδιο θα ελεγα κ για εσενα στο φβ δεν μπαινεις σχεδων καθολου στην ομαδα κ ας εισαι ονλαιν

μαργκι φτιαξε φβ σε πληζαρω θα δεις εκει ειναι πιο ωραια χαρα μου:P εκει ειναι πιο ωραια κ δεν προλαβαινουμε να μπαινουμε κ φβ κ καφε αλλα με το να μην εχεις φβ αναγκαστικα μπαινουμε κ στα2

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα!!

Μάρτζι σε πλιζάρω και εγώ :tongue::tongue: φτιάξε φεις!!

Εμείς πήγαμε Εκκλησία κοινώνησε και ο μπουμπουκάκος μου καθίσαμε ως το τέλος και ευτυχώς η δικιά μας τελειώνει νωρίς! 10:30 είμασταν στο αμάξι! Εμένα η περίοδος μου δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμα! Τον προηγούμενο μου ήρθε στις 28 ημέρες και τώρα στις 34! Την περίμενα από τη Δευτέρα είχε πρηστεί και η κοιλιά μου αλλά η κυρία δε μας έκανε τη χάρη και ευτυχώς δηλαδή γιατί έτσι πρόλαβα και έκανα και τα μπανάκια μου και δεν ταλαιπωρήθηκα στα εξοχάς με το τρέχω στα βεσέ!! :tongue::tongue: Άντε να δούμε τι μας ξημερώνει τον επόμενο μήνα γιατί βλέπω να την έχω στις διακοπές του άντρα μου! Και να σκεφτείτε ότι τον έβαλα να πάρει μια βδομάδα αργότερα άδεια για να μου έχει τελειώσει! Τεσπα, ας ελπίσουμε τουλάχιστον να κρατήσει λίγο!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα και απο μας,επιτελους τα καταφερα α μπω και γω λιγουλακι. Σε λιγο θα παμε θαλασσα,εχει αφορητη ζεστη παλι σημερα. εχω βαλει ενα στεγνωτηριο και ψηνω και φαγακι για αυριο που θα παω δουλεια.Σημερα θα παμε στη μανουλα μου,θα ψησουμε,δηλαδη εκειη θα ησει,εμεις θα πλατσουριζουμε χιχιχιιχ....

ΑΧ κοριτσια μου τι επαθα ,με αυτα και με αυτα εχω χασει το μυαλο μου,χθες ντυθηκαμε ολοι οικογεειακως,στη τριχα,μαμα,μπαμπας ,αργυρενια και παμε σε ενα γαμο,τι μαλλι εγω,τι βαψιμο απο το πρωι ετρεχα να τα προλαβω ολα και οτα φτανουμε στη εκκλησια τιποτα,κανενας,λεω δεν μπορει,θα εχει λιγο κοσμο και θα ειαι ολοι μεσα,ξεφορτωουμε καροτσακια,τσαντες,τσαντακια παμε στην εκκλησια,τιποτα....ο γαμος τελικα ειναι σημερα.....ατε να πισω τον αντρα μου να το ξαναπερασουμε ολο αυτο,θελω πολυ να παω,ειναι ενας φιλος απο τα παλια.....

την τριτη θα παρουμε και τα αποτελεσματα απο τις ορμοολογικες και αποκει θα δουμε τι δρομο θα διαλεξουμε,οπως λεει και η καντυ μπορει να μη τρεχει τιποτα με τα τσισακια της αλλα εγω αγχωομαι οτα βλεπω τα μπεμπιλινακια της στεγα. Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ και για τατηλεφωνα και για τα μυηματα σας,μου δινατε παρα πολυ κουραγιο γιατι ειχα στεναχωρεθει παρα πολυ. Σας αγαπω ολες παρα πολυ και σας στελνω μια αγκαλια....

Διαφημίσεις

Μαριουλα αυτο για σενα,καονικα επρεπε να το γραψω στο φεις αλλα δεν βρισκω την δημοσιευση....

κοριτσακι μου,μπορει να εχει ο αντωνακης μας πεταχτα αυτακια αλλα και τι εγινε; και μενα δεν με χαλαει κατι οταν βλεπω τον μικρο μας πριγκιπα,ισα ισα που ειναι μια γλυκα.

Σημασια κοριτσακια μου εχει να ειναι γερα τα παιδακια μας και ολα τα υπολοιπα ερχονται δευτερα. Εγω προσωπικα περισσοτερο θα καμαρωνω αμα μου λενε οτι ειναι καλο παιδακι,εξυπο,φιλοτιμο κτλ παρα αμα μου λενε οτι ειαι ομορφη,γιατι μαρακι μου,η ομορφια καποια στιγμη περναει,την ατικαθιστα κατι αλλο πιο ομορφο,χανει την λαμψη της,την καλη καρδια δεν την αντικαθιστα και δεν την σκεπαζει τιποτα.

Μαριουλα αυτο για σενα,καονικα επρεπε να το γραψω στο φεις αλλα δεν βρισκω την δημοσιευση....

κοριτσακι μου,μπορει να εχει ο αντωνακης μας πεταχτα αυτακια αλλα και τι εγινε; και μενα δεν με χαλαει κατι οταν βλεπω τον μικρο μας πριγκιπα,ισα ισα που ειναι μια γλυκα.

Σημασια κοριτσακια μου εχει να ειναι γερα τα παιδακια μας και ολα τα υπολοιπα ερχονται δευτερα. Εγω προσωπικα περισσοτερο θα καμαρωνω αμα μου λενε οτι ειναι καλο παιδακι,εξυπο,φιλοτιμο κτλ παρα αμα μου λενε οτι ειαι ομορφη,γιατι μαρακι μου,η ομορφια καποια στιγμη περναει,την ατικαθιστα κατι αλλο πιο ομορφο,χανει την λαμψη της,την καλη καρδια δεν την αντικαθιστα και δεν την σκεπαζει τιποτα.

Αυτό ακριβώς!!!! πάνω από όλα η υγεία...γερά μωρά!!!

αυτό να χαρίζει ο Θεός σε όλους σε όλα τα παιδάκια στο κόσμο με υγεία να γεννιούνται...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

τσερυ μου και αυτο για σενα,στα παιδια μας δεν υπαρχει ματαιοδοξια,ακομα και το ασχημοπαπο η παπια το εβλεπε και το αγαπουσε περισσοτερο απο ολα,γιατι και κεινη μανα ηταν. Αν παρατηρησεις γυρω σου οι γονεις εχουν αδυναμια και προστατευουν παντα τα πιο αδυναμα παιδια τους,ειτε σε εμφαινση ειτε σε χαρακτηρα και στο θεμα παιδι δεν υπαρχει απλα η λεξη ματαιοδοξια. Αν το παιδι σου καταλαβει οτι εσυ ο ιδιος ο γονιος δνε το αποδεχεσαι για αυτο που ειναι ή οτι δενν σαρεσει κατι παω του τοτε θα εχει κομπλεξ και θα στεναχωριεται. Αν πας και του κανεις πλαστικη και μετα δει τις φωτο απο πριν τι θα του πεις αμα σε ρωτησει το γιατι; το εκανα παιδι μου γιατι δεν ικανοποιουσες την ματαιοδοξια μου;

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μας,επιτελους τα καταφερα α μπω και γω λιγουλακι. Σε λιγο θα παμε θαλασσα,εχει αφορητη ζεστη παλι σημερα. εχω βαλει ενα στεγνωτηριο και ψηνω και φαγακι για αυριο που θα παω δουλεια.Σημερα θα παμε στη μανουλα μου,θα ψησουμε,δηλαδη εκειη θα ησει,εμεις θα πλατσουριζουμε χιχιχιιχ....

ΑΧ κοριτσια μου τι επαθα ,με αυτα και με αυτα εχω χασει το μυαλο μου,χθες ντυθηκαμε ολοι οικογεειακως,στη τριχα,μαμα,μπαμπας ,αργυρενια και παμε σε ενα γαμο,τι μαλλι εγω,τι βαψιμο απο το πρωι ετρεχα να τα προλαβω ολα και οτα φτανουμε στη εκκλησια τιποτα,κανενας,λεω δεν μπορει,θα εχει λιγο κοσμο και θα ειαι ολοι μεσα,ξεφορτωουμε καροτσακια,τσαντες,τσαντακια παμε στην εκκλησια,τιποτα....ο γαμος τελικα ειναι σημερα.....ατε να πισω τον αντρα μου να το ξαναπερασουμε ολο αυτο,θελω πολυ να παω,ειναι ενας φιλος απο τα παλια.....

την τριτη θα παρουμε και τα αποτελεσματα απο τις ορμοολογικες και αποκει θα δουμε τι δρομο θα διαλεξουμε,οπως λεει και η καντυ μπορει να μη τρεχει τιποτα με τα τσισακια της αλλα εγω αγχωομαι οτα βλεπω τα μπεμπιλινακια της στεγα. Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ και για τατηλεφωνα και για τα μυηματα σας,μου δινατε παρα πολυ κουραγιο γιατι ειχα στεναχωρεθει παρα πολυ. Σας αγαπω ολες παρα πολυ και σας στελνω μια αγκαλια....

αχ ρε αγγελικούλα τι πάθατε?ο άντρας σου τι είπε??

κορίτσακι μου ελπίζω το κοριτσάκι μας να είναι μια χαρά...μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά

1533345xcnw09g7xt.gif

Kαλησπέρα! Σήμερα θα πάμε να πάρουμε ευχές! Από το πρωί πέθανα στις δουλειες! Τώρα ηρέμησα κι έκατσα να σας γράψω! Σε λίγο θα σηκωθώ να ετοιμαστώ, να ξυπνήσω άντρα και μικρή, να πλύνουμε και να ντύσουμε τη μικρη, να την ταίσω και να φύγουμε! Ευτυχώς αποκοιμήθηκε λίγο και ηρέμησα!

Εσεις τι νέα; Σας φιλώ όλες!

δεν ξέρω τι λένε...

αλλά να σου ευχηθώ και εγώ...ότι λένε και οι άλλοι...που δεν ξέρω τι να πω....

δεν άντεξα κορίτσια και το άνοιξα το ηλίθιο το λαπτοπ...αλλα το έχω σε άλλο δωμάτιο..λίγη ώρα και θα το κλείσω...

1533345xcnw09g7xt.gif

Αγγελικάκι μου πολύ ωραία αυτά που μας έγραψες! Ξέρω πως όλες αυτό θέλουμε για τα μωράκια μας! Απλά ο κόσμος πια κοιτάει και άλλα πράγματα και σχολιάζει καλώς ή κακώς και πολλές φορές χωρίς καν να του πέφτει λόγος! Το θέμα είναι να δώσουμε τις σωστές αξίες στα παιδιά μας γιατί με τόσα που θα τα κατακλύζουν γύρω τους άστα να πάν! Εμείς μπορεί να ζούσαμε πιο στερημένα (αν και προς τα εκεί πάμε) αλλά ήταν πολύ πιο αγνά χρόνια! Και ίσως εσείς στα νησιά ή σε μικρές κοινωνίες να μην το ζείτε τόσο αλλά εγώ βλέπω κοριτσάκια και αγοράκια στο δρόμο και φρικάρω πραγματικά!

Μάρτζι μου σαραντήσατε και τριγυρνάτε;; Άντε θέλουμε νέα!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ε λοιπόν κατα πως φαίνεται δεν χάνω μόνο στο φεις μηνύματα αλλά και στο καφέ :confused::confused: Αν δεν έβλεπα την απάντηση της Τίγκερ δε θα έβλεπα το πρώτο σου μνμ Αγγελικάκι μου που έλεγες για το γάμο! Εύχομαι ολόψυχα να πειστεί ο αντρούλης σου και να πάτε αφού το θες τόσο πολύ! Όσο για την Αργυρένια σου όλα καλά θα είναι θα το δεις! Μόνο να παρεις τα αποτελέσματα για να ησυχάσεις και εσύ!!

Τίγκερ μου δεν κατάλαβα τι σε φταίει το καημένο το λάπτοπ; Έχετο ανοιχτό μόνο για εμάς! ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...