Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημέρααααααα!!!Μίλησα με Αγγελικάκι το υπέρηχο για τα νεφρά μια χαρά!!!Απλά παρατήρησαν ότι έχουν αρχήσει να λειτουργούν κανονικά οι ωοθήκες της μικρούλας μας!!!Βιάζεται να γίνει γυναίκα η Νεραιδένια μας!!!Περιμένουμε τώρα τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές και θα είναι όλα καλά πιστεύω!!!Σήμερα τη κοπανάμε και εμείς για τριήμερο!!!Κορίτσια πούλησα το αμαξάκι μου το μικρό μου το Σμαρτάκι και είμαι πολύ στεναχωρημένη από εχθές όλο κλαίω!!!Θα πάρουμε άλλο αλλά το σμαρτάκι μου ήταν η τρέλα μου του γούσταρα με 1000!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ κορίτσια δεν τον σκεπάζω καθόλου γιατί τα πετάει έξω από τη κούνια.........με ένα φορμάκι τον έχω κοντομάνικο και πάλι μούσκεμα γίνεται και ανάβουμε και κλιματισμό το μεγάλο στο σαλόνι και έχουμε τις πόρτες των δωματίων ανοιχτές οπότε διατηρούμε το βράδυ μια θερμοκρασία περίπου στου 26 με 27 βαθμούς στα δωμάτια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

αααα ξεχασα κι εγω μιλησα εχθες με το ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ αλλα για λιγο:cry::cry:

εγω παντως απο αυτα που μου ειπε συμπερανα οτι δεν εχει τιποτα το μωρο και αδικα ανησυχει η ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ μας!!! τωρα αυτο με τα ορμονολογικα ειναι αλλο θεμα:rolleyes::rolleyes:

ΛΙΛΙ καποια στιγμη κι εγω ειχα βρει αγοραστη για το πεζο μου το τι κλαμα ειχα ριξει δεν περιγραφεται.......αλλα τελικα ανεβαλε την αγορα για αργοτερα οποτε τη γλιτωσε το αμαξακι μου...(κι ας πηγαινε σε πολυ κοντινο μου προσωπο εγω δεν ηθελα να το δωσω)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΜΑΡΤΖΙ τελικα με εχεις αφησει με την απορια:rolleyes::rolleyes:εδωσες τιποτα στον γιατρο για την γεννα????στον αναισθησιολογο???

παντως για μενα η ολη διαδικασια και νοσηλεια στοιχησε 1075? το ξερω γιατι εκαναν λαθος απο το νοσοκομειο και δεν το χρεωσαν στο ταμειο μου και μου ηρθε χαρτι με το ποσο εχθες που πηγα το τακτοποιησα τα ακουσαν κιολας εεε δεν ειμαι εγω υποχρεωμενη για δικη τους ανευθυνοτητα να τρεχω να ταλαιπωρω και τα μωρα μου 3 μηνες μετα:evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

A, έχασα επεισόδια με την Αργυρένια! Εκαναν υπέρηχο νεφρών; Αχ, το καημένο το μωράκι, ταλαιπωρήθηκε κι αυτό! Ευχομαι να είναι όλα καλά!

Λίλι μου, γιατί το πουλήσατε το σμαρτάκι; Θα πάρεις μεγαλύτερο;

Κάντ, σου έστειλα πμ και σου έλεγα αναλυτικά τι έγινε με το γιατρό! Δεν το διάβασες; λες να μην το έστειλα τελικά; Να σου πω κι εδώ πως δεν έδωσα τίποτα στο γιατρό......Ολο αυτό το θέμα με την πίεση και την παράλειψή τους να μου την παίρνουν σε όλη την εγκυμοσύνη με εκνεύρισε τόσο πολύ, που σίγά να μην έδινα και λεφτά! Τόσα έδωσα στο ιατρείο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Όπως τα λέει η Pepsi τώρα με το καψουράκι δεν μπορώ να έχω σμαρτάκι........για ασφάλεια πάνω από όλα!!!Ναι θα πάρω άλλο 5θυρο για να μπορώ να τον βάζω στο πίσω μέρος στο κάθισμα του!!!Κάντυ σου μιλάω για μεγάλη στεναχώρια αφού όταν ήρθε ο άνθρωπος να το πάρει από το γκαράζ έβαλε και αυτός τα κλάματα έτσι όπως με είδε ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ...........:cry::cry::cry:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλησπέρα..θα έχουμε κόσμο σήμερα..καθάρισα..κουράστικα πολύ..πάω να ξαπλώσω να κάνω μαλλί να έρθουν και να αρχισουμε το ψήσιμο

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα! Σήμερα θα πάμε να πάρουμε ευχές! Από το πρωί πέθανα στις δουλειες! Τώρα ηρέμησα κι έκατσα να σας γράψω! Σε λίγο θα σηκωθώ να ετοιμαστώ, να ξυπνήσω άντρα και μικρή, να πλύνουμε και να ντύσουμε τη μικρη, να την ταίσω και να φύγουμε! Ευτυχώς αποκοιμήθηκε λίγο και ηρέμησα!

Εσεις τι νέα; Σας φιλώ όλες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Εγώ πάλι γράφω συνήθως και στα δύο! Βλέπετε πάλιωσα και προλαβαίνω να τα κάνω όλα :tongue::tongue: Τρομάρα μου! Μέχρι προχθές δεν προλάβαινα ούτε να σας διαβάσω! Πάντως τώρα έδωσα βυζάκι στο μπουμπουκάκι και κοιμήθηκε και μαζί κοιμάται και ο μπαμπάς του για να τον προσέχει οπότε σας γράφω!

Λίλι μια χαρά τα λέει Πέπσι! Ήρθε καψουράκι φεύγει σμαρτάκι και αφού έχεις τη δυνατότητα στις μέρες μας να πάρεις μεγάλο αμάξι ούτε του παπά...

Πέπσι μου εμείς θα ξαναπάμε τέλος Ιουλίου τώρα στην άδεια του αντρούλη μου!!

Τίγκερ μου μια χαρά θα κάνεις έχεις ανάγκη από χαλάρωση ;);)

Μάρτζι μου καλό σαραντισμό! Με το καλό και στη βάφτιση!

Τσερρούλα πού χάθηκες; Ούτε εδώ ούτε στο φέις γιατί;;

Αγγελικάκι μου όλα καλά θα είναι και με τις ορμονολογικές ελπίζω και αν όχι σίγουρα θα είναι κάτι αντιμετωπίσιμο! ΣΤις μέρες μας όλα διορθώνονται! Και αν η μικρούλα μας βιάζεται να μεγαλώσει θα της βάλουμε φρένο! Ε μη γίνεις και γιαγιά από τώρα :tongue::tongue:

Εμείς περάσαμε πολύ ωραία! Δροσιστήκαμε (παραδροσιστήκαμε θα έλεγα έως κρυώσαμε) βουτήξαμε, μπουμπουκάκι πέθανε στο γέλιο, στον ύπνο, στο φαί ακριβώς δηλαδή ότι δεν έκανε εδώ (εκτός από το γελιο που και εδώ δεν το χάνει). Δεν το βούτηξα τελικά γιατί είχε τέτοιον αέρα και η θάλασσα τόσο κρύα που και εμείς για λίγο με το ζόρι μπήκαμε! Τον άφησα στους γονείς μου και πήγα μόνη με τον αντρούλη μου! Αχ κορίτσια πέρασα πολύ ωραία! Την Πέμπτη το βράδυ πήγαμε για πίτσα πήραμε και το Θρασύβουλο αλλά γκρίνιαζε έτσι τον πήγαμε στο σπίτι όπου προσφέρθηκε η μαμά να τον κρατήσει και βγήκα μονη με τον άντρα μου! Μία ώρα όλη και όλη αλλά μου άρεσε τόσο πολύ! Μου είχε λείψει αυτό το ανέμελο στυλάκι! Φάγαμε την πιτσούλα μας και μετά παγωτάκι στο παγκάκι ακούγοντας ζωντανή μουσικούλα από μία καφετέρια και αγναντεύοντας τη θαλασσίτσα! Μούρλια!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ποτε εφυγες ποτε γυρησες χαμπαρι δεν πηρα:oops::oops:

δεν προλαβαινω ουτε να χ--ω αχχχ τι θα κανω??

φευγουμε για χωριο αυριο βαφτιζει η κουνιαδα θα γυρησουμε δευτερα

ΜΑΡΤΖΙ καλα σαραντα

φιλια φευγωωωωωω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ποτε εφυγες ποτε γυρησες χαμπαρι δεν πηρα:oops::oops:

δεν προλαβαινω ουτε να χ--ω αχχχ τι θα κανω??

φευγουμε για χωριο αυριο βαφτιζει η κουνιαδα θα γυρησουμε δευτερα

ΜΑΡΤΖΙ καλα σαραντα

φιλια φευγωωωωωω

χαχαχα είδες Καντούλα μου; Εδώ δεν το κατάλαβα εγώ! Καλά να περάσετε!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...