Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τελειώσαμε με το βάψιμο στο δωμάτιο του μπέμπη και έχω τη μανούλα τώρα και καθαρίζει τα πλακάκια από μπογιές......και εγώ κάθομαί :-(

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με έκανες και γέλασα δηλαδή τι περίμενες να ακούσεις όταν έβαλες το αφτί σου στην κοιλιά του; Πάντως για να λέει ότι ακούει έτσι θα είναι εγώ έβαζα το στηθοσκοπιο από το πιεσόμετρο στην κοιλιά και ακούγαμε κάτι

με το στηθοσκοπιο κ εμεις ακουμε την καρδουλα του μωρου μας αλλα με σκετο αυτο μπα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

με το στηθοσκοπιο κ εμεις ακουμε την καρδουλα του μωρου μας αλλα με σκετο αυτο μπα!

δεν ξερω ρε μαριουλα...σκεφτομαι επισης οτι εγω ακομα που δεν εβαλα κιλα απο την εγκυμοσυνη εκει δεν εχω καθολου λιπος...οσο να ναι δεν ειναι και τοσο μεγαλη αποσταση απο την καρδια του μωρου...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

λιλιτακι τι χρωμα???κοριτσια θα ανεβασετε φωτο απο τα παιδικα ε???

Από τη μέση και πάνω κίτρινο και απο τη μέση και κάτω μπλέ....

θα σας στείλω με mail μόλις τελειώσει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

οντως το σιδηρο πρεπει να το παιρνουμε με βιταμινη c εχουν αρκετη τα ακτινιδια και λιγοτερη τα πορτοκαλια για το σπανακι ειναι μυθος δεν εχει πολυ σιδηρο αλλα γενικα το σιδηρο που εχουν τα πρασιλα λαχανικα οπως και οι φακες ο οργανισμος δεν μπορει να το μεταβολησει και ετσι δεν το απορροφα για να το απορροφησει πρεπει να συνδιαζεται με ζωικη πρωτεινη (κρεας η ασπραδι αβγου)επισσης πρεπει να εχει μια αποσταση 2 ωρων μεταξυ της ληψης σιδηρου με ασβεστιο (συμπληρωμα η γαλα)γιατι το ασβεστιο δεν αφηνει τον σιδηρο να απορροφηθει γι αυτο τα μωρα που τρεφοντε στην αρχη μονο με γαλα εχουν ελλειψη σιδηρου.

οσο για το καροτσι εχει απολυτο δικιο σχεδον ολες οι κοπελες που γνωριζω που δεν πηραν μπαστουνι το εχουν μετανιωσει και πηραν πολυ γρηγορα το καλοκαιρινο το περιπατου που ειναι πιο ευχρηστο και πιανει πολυ λιγο χωρο ξερω ομως πως ενα μοντελο της perego κλεινει σαν μπαστουνι θα το ψαξω και θα σας το βαλω εδω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχ μ'αρεσει!!!!θα βαλετε χαρτινη φασα στο ενδιαμεσο των 2 χρωματων???ναι ναι να μας στειλεις οπωσδηποτε!!

Ναι θα βάλουμε θα πάω σε μαγαζί με ταπετσαρίες και θα πάρω και φάσα και φιγούρες και στη πορεία θα ζητήσω να μου κάνει και το όνομα!!!http://www.paint4style.gr/page20.php

hnNfp2.png

QBMLp2.png

το βρηκα.....peg perego pliko p3 κλεινει σαν ομπρελα πολυ καλο!!

μπραβο Λιλιτακι μεγεια το δωματιακι σας!!!αντε περιμενουμε να το ολκληρωσεις και να μας στειλεις φωτογραφιες να παιρνουμε κι εμεις καμια ιδεα...αν κι εμεις δεν θα φτιαξουμε το παιδικο πρωτον γιατι στην αρχη θα βαλω την κουνια στο δωματιο μας και δευτερον γιατι δεν ειναι δικο μας το σπιτι και μπορει το καλοκαιρι να φυγουμε οποτε τι να το κανω για 2-3 μηνες...

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

εγω δεν ξερω αν σας το ειπα...μαλλον το ειπα...η κολλητη μου θα στειλει μια φιλη της (την Σοφια Χρυσοχοιδου, που ειναι μοντελο κ γιορταζει κιολας σημερα, καλη της ώρα) να μου ζωγραφισει το δωματιο οπως θέλω!!!αν κανω αγορι θα ζωγραφισω τον μικρο πριγκιπα!!!αν κανω κοριτσι...δεν ξερω γιατι εχει πολλα παντως ουτε εγω θελω να το μπυκωσω το δωματιο με παρα πολλες ζωγραφιες και χρωματα....ποτε βλεπουμε κοριτσια το φυλλο?στην αυχενικη διαφανεια?

28xYp3.png

εγω δεν ξερω αν σας το ειπα...μαλλον το ειπα...η κολλητη μου θα στειλει μια φιλη της (την Σοφια Χρυσοχοιδου, που ειναι μοντελο κ γιορταζει κιολας σημερα, καλη της ώρα) να μου ζωγραφισει το δωματιο οπως θέλω!!!αν κανω αγορι θα ζωγραφισω τον μικρο πριγκιπα!!!αν κανω κοριτσι...δεν ξερω γιατι εχει πολλα παντως ουτε εγω θελω να το μπυκωσω το δωματιο με παρα πολλες ζωγραφιες και χρωματα....ποτε βλεπουμε κοριτσια το φυλλο?στην αυχενικη διαφανεια?

καποιο γιατροι το βλεπουν στην αυχενικη διαφανεια αναλογως την θεση του μωρου και το μηχανημα του γιτρου ξερω ομως οτι γινοντε αρκετα λαθη στην αυχενικη οσον αφορα το φυλο εννοω οποτε πιο σιγουρα το λενε στην β επιπεδου αλλα μπορει να φανει και σε καποιον υπερυχο ενδιαμεσα..την Δευτερα θα σου πω την δικη μου εμπειρια!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

άντε κοριτσακια απορροφηθηκε το χαπι μου...ξαπλωσα αρκετη ωρα...κοιμηθηκα και σαν το ζωο σημερα...λεω να σηκωθω να κανω και καμια δουλιτσα κανα φαγακι (φασολακια) και οπως ειπα σημερα ξεκιναω και διαβασμα!!!πλεον αν εξαιρεσουμε τον αιματοκριτη που βαδισω και παραμιλώ καμια φορα νιώθω μια χαρα τελευταια!!!

28xYp3.png

Εμένα μπουμπού μόνο στο Β επιπέδου μας επέτρεψε να δούμε τα μπλιμπλίκια του ο μπόμπιρας!!!;):P:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...