Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Σήμερα θα φύγουμε για Χαλκιδική και θα γυρίσουμε Σάββατο! Εκεί ίντερνετ δεν έχουμε οπότε θα σας διαβάσω ή Σάββατο (αν προλάβω) ή Κυριακή! Ίσως σας διαβάσω Σάββατο που γυρίσουμε αλλά δε θα σχολιάσω αν δεν προλάβω! Φιλάκια!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Σας έστειλα μειλ! Κυρίως για τη Μάρτζι μας που δεν έχει φέις! Οι υπόλοιπες που έχετε τα είδατε ήδη εκεί!! Είναι τρία με το ίδιο όνομα αλλά διαφορετικό περιεχόμενο!! Στα χρωστούσα Μαρτζούλα μου! Όταν προλάβεις τα βλέπεις ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημερα και απο μενα

κοριτσια μεχρι να κανει φεις και η μαρτζι πιστευω οτι πρπει να μιλαμε περισσοτερο εδω.

Μαρμινουλα καλα να περασεις. Σε ποιο μερος στη Χαλκιδική είστε? Εμεις κλεισαμε Τορώνη Χαλκιδικη τελικά για αρχές ιουλίου.Φιλάκια στο μικρούλι!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα

κοριτσια μεχρι να κανει φεις και η μαρτζι πιστευω οτι πρπει να μιλαμε περισσοτερο εδω.

Μαρμινουλα καλα να περασεις. Σε ποιο μερος στη Χαλκιδική είστε? Εμεις κλεισαμε Τορώνη Χαλκιδικη τελικά για αρχές ιουλίου.Φιλάκια στο μικρούλι!!!!!!!!

Pepsi μου, σε ευχαριστώ που με σκέφτεσαι! :P Η αλήθεια είναι ότι δεν προλαβαίνω να φάω, πόσο μάλλον να φτιάξω face! H μικρή κάθε μία ώρα θέλει να τρώει! Μάλλον περνάει άλμα ή διψάει πολύ και θέλει να δροσίζεται, τι να πω; Με το που σταματάμε, τρέχω να κάνω δουλειες!Δυο πλυντήρια κατάφερα να τα σιδερώσω σε τρεις μέρες :evil:

Τι ωραία που θα πάτε διακοπές!

Μαρμιν, καλά να περάσετε!

Τελικά δεν μου ήρθε η περίοδος! Συνεχίζουν όμως τα λόχεια που είναι πολύ εκνευριστικά! Σαραντισμό θα πάρουμε το Σάββατο! Ανυπομονώ....

Η μικρή μου μεγαλώνει! Σε γενικές γραμμές είναι ήσυχη....Φωνάζει μόνο όταν πεινάει, αλλά επείδή πεινάει συνεχεια έχω την αίσθηση πως γκρινιάζει όλη την ώρα! Με το που με βλέπει αρχίζει την γκρίνια! Σπάνια να κάτσει στην αγκαλιά μου χωρίς να θελήσει να φάει!:(

Σας φιλώ όλες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Marmin, φοβερός ο μικρός!!! Δεν σου κρύβω πως τον χαζεψα! Να τον χαίρεστε! Είναι πολύ γλυκό μωρό.

Μαλλον μόνη μου θα μιλάω από εδώ και πέρα........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

γεια σας!!!!

η αληθεια ειναι πως στο φεις ειναι πολυ πιο ευκολο αλλα λογω της Μαρτζη κι εγω τα νεα μου τα γραφω εδω.με τιποτα δεν προλαβαινω να γραφω και στα 2:cry::cry:

σημερα πηγαμε γιαννενα για την 3μηνη επανεξεταση απο τους νεογνολογους για καλη μας τυχη ηταν η συμβουλος θηλασμου που μας ειχε δει και πριν φυγουμε και που ειχαμε ξαναμιλησει και στο τηλ!!!αχχχ τι καλη γυναικα και πολυ καλη γιατρος!!!

μια χαρα τα βρηκε τους πηρε και αιμα ρωτησε κι εγω διαφορα.....μου ειπε εκτος απο γαλα τιποτ αλλο μεχρι τον 6ο εγω ελεγα λογω ζεστης εστω λιγο νερακι αλλα μου ειπε κατηγορηματικα οχι.ρωτησα και για αντικουνουπικα αλλα μου ειπε τιποτα απολυτως μονο κουνουπιερες και στην κουνια και στο καροτσι(εμενα δεν καθοντε στο καροτσι οταν ειναι σταματημενο)επισσης ρωτησα και για θαλασσα (με την ελπιδα πως τελος αυγουστου προς σεπτεμβρη θα τους εκανα καμια βουτια)

μου ειπε αυστηρα μετα τον χρονο δηλαδη του χρονου:cry::cry:καμια θαλασσα λεει δεν ειναι τοσο καθαρη για το ευαισθητο δερματακι του μωρου επισσης μου ειπε πως τα μωρα ευχαριστιουντε πολυ το μπανιο στην μπανιερα και οχι στη θαλασσα και πως βιαζομαστε να τα βαλουμε στη θαλασσα για να ευχαριστηθουμε οι γονεις και δεν σκεπτομαστε τι μπορει να προκαλεσει αυτο στο μωρο:oops::oops:μμμμμ τι αλλο τι αλλο.....ααααααμου ειπε να τα βγαζω στον ηλιο μια βολτα λεει μεχρι τις 11 το πρωι η μετα τις 6 το απογευμα και να καθομαι κι εγω λιγο στον ηλιο για την βιταμινη D αυτο μου ειπε ειναι πολυ σημαντικο αλλα να μην βαλω πριν τον χρονο οποιοδηποτε αντηλιακο στο δερματακι τους(καλα αυτο το ηξερα)και για το ντυσιμο μου ειπε μεσα στο σπιτι μονο με το φανελακι χωρις τιποτ αλλο και να μην τα σκεπαζω η αληθεια ειναι οτι το πρωι μου ξυπνανε μουσκεμα στον ιδρωτα μμμμ τι αλλο τι αλλο..........

εχω ξεκινησει να γραφω απο τις 6..........

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!

τι μου κάνετε??

δεν μπήκα χθες ούτε φεις ούτε εδώ!!!

διακοπούλες ε??

χαλκιδική αμμουδιές..αχ βρε κορίτσια τι ωραία..

να περάστε τέλεια το 3ήμερο...και εγώ τα νέα μάλλον τη Τρίτη θα τα διαβάσω...

στο σπίτι έκλεισα και φύλαξα το pc να έχω λίγο καθαρό μυαλό..γιατί ξέρετε μπαίνω διαβάζω διάφορα...κλπ κλπ...

αύριο θα ψήσουμε σπίτι μας..θα έρθουν λίγοι φίλοι...δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..θα δω...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

γεια σας!!!!

η αληθεια ειναι πως στο φεις ειναι πολυ πιο ευκολο αλλα λογω της Μαρτζη κι εγω τα νεα μου τα γραφω εδω.με τιποτα δεν προλαβαινω να γραφω και στα 2:cry::cry:

σημερα πηγαμε γιαννενα για την 3μηνη επανεξεταση απο τους νεογνολογους για καλη μας τυχη ηταν η συμβουλος θηλασμου που μας ειχε δει και πριν φυγουμε και που ειχαμε ξαναμιλησει και στο τηλ!!!αχχχ τι καλη γυναικα και πολυ καλη γιατρος!!!

μια χαρα τα βρηκε τους πηρε και αιμα ρωτησε κι εγω διαφορα.....μου ειπε εκτος απο γαλα τιποτ αλλο μεχρι τον 6ο εγω ελεγα λογω ζεστης εστω λιγο νερακι αλλα μου ειπε κατηγορηματικα οχι.ρωτησα και για αντικουνουπικα αλλα μου ειπε τιποτα απολυτως μονο κουνουπιερες και στην κουνια και στο καροτσι(εμενα δεν καθοντε στο καροτσι οταν ειναι σταματημενο)επισσης ρωτησα και για θαλασσα (με την ελπιδα πως τελος αυγουστου προς σεπτεμβρη θα τους εκανα καμια βουτια)

μου ειπε αυστηρα μετα τον χρονο δηλαδη του χρονου:cry::cry:καμια θαλασσα λεει δεν ειναι τοσο καθαρη για το ευαισθητο δερματακι του μωρου επισσης μου ειπε πως τα μωρα ευχαριστιουντε πολυ το μπανιο στην μπανιερα και οχι στη θαλασσα και πως βιαζομαστε να τα βαλουμε στη θαλασσα για να ευχαριστηθουμε οι γονεις και δεν σκεπτομαστε τι μπορει να προκαλεσει αυτο στο μωρο:oops::oops:μμμμμ τι αλλο τι αλλο.....ααααααμου ειπε να τα βγαζω στον ηλιο μια βολτα λεει μεχρι τις 11 το πρωι η μετα τις 6 το απογευμα και να καθομαι κι εγω λιγο στον ηλιο για την βιταμινη D αυτο μου ειπε ειναι πολυ σημαντικο αλλα να μην βαλω πριν τον χρονο οποιοδηποτε αντηλιακο στο δερματακι τους(καλα αυτο το ηξερα)και για το ντυσιμο μου ειπε μεσα στο σπιτι μονο με το φανελακι χωρις τιποτ αλλο και να μην τα σκεπαζω η αληθεια ειναι οτι το πρωι μου ξυπνανε μουσκεμα στον ιδρωτα μμμμ τι αλλο τι αλλο..........

εχω ξεκινησει να γραφω απο τις 6..........

Aχ, γλυκούλες μου, σας ευχαριστώ που μπαίνετε μόνο για μένα!:P Κάντυ μου, κι εγώ μίλησα ξανά με την γυναίκα αυτή χθες στο τηλ! Είναι τόσο καλή! Τη ρώτησα τι να κάνω τα βράδια κι αν πρεπει να ξυπνάω την μικρούλα ακόμη για φαγητό! Μου είπε να ακολουθώ το πρόγραμμά της σε γενικές γραμμές, αλλά αν δεν ξυπνήσει στο 5ωρο, καλό θα είναι να την ξυπνάω γιατί είναι μικρή ακόμη! Είπε την μερα να την φοράω αμάνικο και το βράδυ ένα κοντόμανικο και σκέπασμα με σεντονάκι. Συγκεκριμένα είπε πως αν εγώ δεν μπορώ να σκεπαστώ με σεντόνι, τότε να της ρίχνω της μικρής σεντονάκι! Αν εγώ δέχομαι το σεντόνι και το απολαμβάνω, τότε μαζί με το σεντόνι να της ρίχνω και μια πικέ κουβερτούλα! Οχι, λέει, δύο ρούχα! Γιατί εγώ την προηγούμενη μέρα της είχα βάλει το βράδυ αμάνικο και από πάνω ένα κοντομάνικο ( μετά από συμβουλή μίας φίλης).

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Aχ, γλυκούλες μου, σας ευχαριστώ που μπαίνετε μόνο για μένα!:P Κάντυ μου, κι εγώ μίλησα ξανά με την γυναίκα αυτή χθες στο τηλ! Είναι τόσο καλή! Τη ρώτησα τι να κάνω τα βράδια κι αν πρεπει να ξυπνάω την μικρούλα ακόμη για φαγητό! Μου είπε να ακολουθώ το πρόγραμμά της σε γενικές γραμμές, αλλά αν δεν ξυπνήσει στο 5ωρο, καλό θα είναι να την ξυπνάω γιατί είναι μικρή ακόμη! Είπε την μερα να την φοράω αμάνικο και το βράδυ ένα κοντόμανικο και σκέπασμα με σεντονάκι. Συγκεκριμένα είπε πως αν εγώ δεν μπορώ να σκεπαστώ με σεντόνι, τότε να της ρίχνω της μικρής σεντονάκι! Αν εγώ δέχομαι το σεντόνι και το απολαμβάνω, τότε μαζί με το σεντόνι να της ρίχνω και μια πικέ κουβερτούλα! Οχι, λέει, δύο ρούχα! Γιατί εγώ την προηγούμενη μέρα της είχα βάλει το βράδυ αμάνικο και από πάνω ένα κοντομάνικο ( μετά από συμβουλή μίας φίλης).

ΜΑΡΤΖΙ μου εδω κανει περισσοτερη ζεστη νομιζω παρολαυτα κι εγω φορουσα φανελακι κι απ εξω φορμακι καλοκαιρινο και τα σκεπαζα με σεντονακι και πικε κουβερτουλα και ηταν μουσκεμα τα καημενα μετα εβγαλα το απ εξω και τα αφησα μονο με το φανελακι αλλα και παλι τα σκεπαζα τωρα ομως μου ειπε να τους φοραω μονο φανελακι και με τετοια ζεστη να μην τα σκεπαζω (εδω εχουμε 32 βαθμους μεσα στην κρεβατοκαμαρα)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ΜΑΡΤΖΙ μου εδω κανει περισσοτερη ζεστη νομιζω παρολαυτα κι εγω φορουσα φανελακι κι απ εξω φορμακι καλοκαιρινο και τα σκεπαζα με σεντονακι και πικε κουβερτουλα και ηταν μουσκεμα τα καημενα μετα εβγαλα το απ εξω και τα αφησα μονο με το φανελακι αλλα και παλι τα σκεπαζα τωρα ομως μου ειπε να τους φοραω μονο φανελακι και με τετοια ζεστη να μην τα σκεπαζω (εδω εχουμε 32 βαθμους μεσα στην κρεβατοκαμαρα)
Κι εμείς 30-32 βαθμούς έχουμε σε όλο το σπίτι! Αφόρητη κατάσταση λέμε! Τωρα την έχω με ένα φορεματάκι αμάνικο. Το βράδυ της φοράω πλεον ένα κοντομάνικο εσωρουχάκι και την σκεπάζω με σεντονάκι! Το πρωί που δροσίζει λίγο της ρίχνω και μία πικέ, αλλά για πότε την πετάει, δεν λέγεται! :tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κι εμείς 30-32 βαθμούς έχουμε σε όλο το σπίτι! Αφόρητη κατάσταση λέμε! Τωρα την έχω με ένα φορεματάκι αμάνικο. Το βράδυ της φοράω πλεον ένα κοντομάνικο εσωρουχάκι και την σκεπάζω με σεντονάκι! Το πρωί που δροσίζει λίγο της ρίχνω και μία πικέ, αλλά για πότε την πετάει, δεν λέγεται! :tongue:

χαχα κι εμενα βγαζουν τα χερια και τα ποδια απο πανω.....κι εγω τωρα που κοιμαται η μικρη στο κρεβατι μας της εχω το σεντονι γιατι εχω ανοιχτη την μπαλκονοπορτα και εχει αερακι:D:D

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...