Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημέρα!!

βρε κορίτσια πως χάνεται κιλά θα τρελλαθώ...

θέλω και εγώ..τόσο καιρό το παλεύω και δεν μπορώ να αντισταθώ στο φαγητό...:( θέλετε να σας δώσω λίγα?? από 5 στη κάθε μια...

Kαλημέρα! Εγώ πολύ θα ήθελα να μου στείλεις κανά 2-3 κιλάκια! :tongue: Δεν ξέρω πώς τα έχασα! Μετά τη γέννα για κανά δυο εβδομάδες φαινόμουν σαν να ήμουν έγκυος 4 μηνών! Τώρα, είμαι σαν στέκα από μπιλιάρδο!:( Ισως παίζει ρόλο το σκαρί του καθενός ή και ο θηλασμος! Ισως και τα ανάλατα που έτρωγα! Α, δεν σας είπα....Ξεκίνησα δειλά δειλά το αλάτι μετα από υπόδειξη της νεφρολόγου, αφού η πίεσή μου έφτασε στο 10! Ε, μην γίνω και υποτασική στο τέλος!

Το απόγευμα θα πάει η μάνα μου να συνεννοηθεί με τον παπά για το πότε θα πάμε να πάρουμε ευχές! Μαλλον την Πέμπτη, αλλά τι θα γίνει αν μου έρθει τελικά περίοδος;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρτζι μου, 5 θα σου στείλω..και μετά αν θες χάσε τα 2..αν τα χάνεις τόσο εύκολα να σου στείλω και τα 10 που θέλω...??μακάρι να γινότανε..

το αλάτι λες ε??

και εμένα πίεση 10 με 5...συνήθως όμως είχα 11 ή 12 με 6..

από χθες έκοψα και εγώ το αλάτι..τώρα όμως με τη πιεση δεν ξέρω καλύτερα να την μετρώ..

όσο για το σαραντισμό δεν έχω ίδεα..όμως είτε έτσι είτε αλλιώς δεν θα πρέπει να πας??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

λιλι μια χαρα ο μπουμπουκος εκανε μπανακι! λεμε να κανουμε κ εμεις αυτες τις μερες:P

μαργκι μ δεν νομιζω να πειραζει αν εχεις αδιαθετησει αλλα δεν νομιζω να αδιαθετησεις τοσο γρηγορα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε?εγω ακομα ειμαι στο χωριο μου..τεταρτη βραδυ θα ξαναπαμε Σερρες..την κυριακη εχουμε χορο στο χωριου μου οπως σας ειπα και τωρα θα κανουμε καθε απογευμα προβες με το χορευτικο..

ΜΑΡΤΖΙ μου κουκλες μανα και κορη πολυ ωραιο το μαλλι σου..κανε και εσυ fb να τα λεμε και απο εκει οπως με τα κοριτσια..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Koριτσια, τι ησυχία είναι αυτή; Πού είστε;

Τσερυ, χάθηκες για τα καλά!

Εμείς σήμερα από τις 2 το μεσημέρι και μετά η ζουζούνα τρώει ανά μία ώρα! Με πέθανε....Τώρα σαν να ηρέμησε λίγο, αλλά δεν πέρασε η μία ώρα από την τελευταία φορά που την ταισα!

Κορίνα πάλι θα πάτε Σερρες; Ηρεμησε καθόλου η πεθερά ή τα ίδια χάλια;

Πάλι γκρινιάζει.....Αχ! τι θα κάνω; Μου έρχεται να δώσω ξένο.....Εξαντλήθηκα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Koριτσια, τι ησυχία είναι αυτή; Πού είστε;

Τσερυ, χάθηκες για τα καλά!

Εμείς σήμερα από τις 2 το μεσημέρι και μετά η ζουζούνα τρώει ανά μία ώρα! Με πέθανε....Τώρα σαν να ηρέμησε λίγο, αλλά δεν πέρασε η μία ώρα από την τελευταία φορά που την ταισα!

Κορίνα πάλι θα πάτε Σερρες; Ηρεμησε καθόλου η πεθερά ή τα ίδια χάλια;

Πάλι γκρινιάζει.....Αχ! τι θα κάνω; Μου έρχεται να δώσω ξένο.....Εξαντλήθηκα!

κανε fb ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Είμαι ιδιαίτερη περίπτωση τελικά ! Ολα τα περίεργα σε μένα συμβαίνουν! Μάλλον θα αδιαθετήσω.....:( Η αδελφή μου αδιαθέτησε πριν σαραντήσει αλλά αυτή δεν θήλαζε!

Δεν είναι περίεργο βρε κοριτσάκι εγώ είχα 20 ημέρες λόχεια σταμάτησαν και στις 28 μέρες είχα κανονικά περίοδο και από εκεί και πέρα κανονικότατα στις 28 ημέρες!!!Απλά είμαστε από τις άτυχες....!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

κανε fb ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

Αν και εγώ ούτε εκεί πρόλαβα να μπω σήμερα :confused::confused:

Καλημέρα σας είπα; δε σας είπα, καλησπέρα σας είπα; δε σας είπα ε λοιπόν ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!! Τέτοια ώρα τέτοια λόγια!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Είδα πρωί πρωί φώτο από Νενάκι και πολύ χάρηκα!! Κούκλος ο μικρός! Είπα να προλάβω να σας πω μια καλημέρα γιατί μετά θα χαθώ! Θα έρθει μαμά, ανηψιά και ίσως και μία ξαδέρφη ααααα και ο γαμπρός μου για πολύ λίγο μάλλον και εκτός από γειτόνεμα θα κάνουμε και καμιά δουλειά! Δηλαδή σίδερο και την τσαντούλα για αύριο που θα φύγουμε Χαλκιδική στο εξοχικό των γονιών μου! Εγώ περιοδεύσα και καθόλου μπανιαρεύουσα αλλά τι να κάνουμε! Οπότε έχω μπόλικο πράγμα να ετοιμάσω και αν δεν το κάνω σήμερα το πρωί πότε θα το κάνω με μπουμπουκάκι κολημένο πάνω μου; Επίσης απόγευμα θα πάμε για ψώνια! Ορίστε ξύπνησε! Θα τα πούμε και αργότερα! Φιλάκια! Ήθελα να γράψω και στο καφέ τρομάρα μου! Αντιγραφή επικκολησούλα μπουμπουκάκι δεν ξαναφώναξε και έτσι πρόλαβα! Πάω όμως τώρα να ετοιμαστούμε γιατί θα πάμε Εκκλησία να τον κοινωνήσω το μπουμπουκάκι μου! Του Αγίου Ιούδδα του Θαδδαίου σήμερα και αν θυμάστε ιδιαίτερη μέρα για εμάς! :D:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα κοριτσια..τι κανετε?ειδα φωτο απο νενα..κουκλος ο μπεμπης ..πολυ μαγκακος..

ΜΑΡΤΖΙ μου για 2 μερες θα παμε μονο ..και δεν αλλαξε καθολου αλλα τι να κανω ο αντρας μου θελει να πηγαινουμε για να δουλευουμε μεχρι να βρεθει κατι αλλο..δεν εχω καμια ορεξη να την δω..αλλα ειναι μονο 2 μερες την εβδομαδα θα κανω υπομονη..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...