Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Την πήρα τελικά την παιδίατρο τηλ και είπε να της φοράω κάτι λεπτό σε μακρυμάνικο! Πως είναι νωρίς για χέρια, πόδοα έξω! Μόλις βέβαια της είπα πως μέσα στο σπίτι έχουμε 27 βαθμούς αναθεώρησε κι είπε να ελέγχω την μικρή! ΑΝ την βλέπω να είναι ιδρωμένη να της βάζω κάτι πιο ελαφρύ, τύπου σορτσάκι ( πάντα με κάλτσες). Αν είναι δροσερή, σημαίνει πως είναι καλά και με τα ρουχαλάκια που φοράει......

Ρώτησα και για την ανάγκη της να θηλάζει ανά μία ώρα τις 2 τελευταίες μέρες! Ακούστε τ μου είπε: αν θυμάστε είχα πάει κομμωτήριο και δεν θήλασα για 7 συνεχόμενες ώρες! Κανονικά είπε πως έπρεπε το γάλα αυτό να το βγάλω (έστω με το χέρι). Από την στιγμή που δεν το έβγαλα και την θήλασα αμέσως, η ροή ήταν τόση που το μωράκι δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί! Θηλάζει λοιπόν πολύ συχνά για να φτάσει τη ροή στα επίπεδα που θέλει η ίδια! Άυτό της παίρνει μία με δύο μέρες.....Αυριο θα είναι καλύτερα! Φοβερό ε; Πού τους κόβει μωρέ και τα κάνουν όλα αυτά;;;;

Κορίτσια, με ξεκίνησαν πονοι στο αριστερό νεφρό και πολύ ανησυχώ! Εχω από την μεσημέρι που με ξεκινάνε κάτι στιγμιαίοι αλλά βαρβάτοι πόνοι αρκετά συχνά! Κι όχι τίποτα άλλο....αλλά ο υπέρηχος αργεί να γίνει! Για 1η Ιούλη τον έκλεισα! Μακάρι να μου περάσει να μην έχω τρεξίματα!

Αγγελικάκι, εγώ δεν ξέρω να σου πω για περίοδο! Πάντως, αν είναι για το καλό της μικρής, δώσε ξένο και μην στενοχωριέσαι!

Καληνυχτα. Τα λέμε αύριο (ελπίζω με περισσότερες παρουσίες).....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την πήρα τελικά την παιδίατρο τηλ και είπε να της φοράω κάτι λεπτό σε μακρυμάνικο! Πως είναι νωρίς για χέρια, πόδοα έξω! Μόλις βέβαια της είπα πως μέσα στο σπίτι έχουμε 27 βαθμούς αναθεώρησε κι είπε να ελέγχω την μικρή! ΑΝ την βλέπω να είναι ιδρωμένη να της βάζω κάτι πιο ελαφρύ, τύπου σορτσάκι ( πάντα με κάλτσες). Αν είναι δροσερή, σημαίνει πως είναι καλά και με τα ρουχαλάκια που φοράει......

Ρώτησα και για την ανάγκη της να θηλάζει ανά μία ώρα τις 2 τελευταίες μέρες! Ακούστε τ μου είπε: αν θυμάστε είχα πάει κομμωτήριο και δεν θήλασα για 7 συνεχόμενες ώρες! Κανονικά είπε πως έπρεπε το γάλα αυτό να το βγάλω (έστω με το χέρι). Από την στιγμή που δεν το έβγαλα και την θήλασα αμέσως, η ροή ήταν τόση που το μωράκι δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί! Θηλάζει λοιπόν πολύ συχνά για να φτάσει τη ροή στα επίπεδα που θέλει η ίδια! Άυτό της παίρνει μία με δύο μέρες.....Αυριο θα είναι καλύτερα! Φοβερό ε; Πού τους κόβει μωρέ και τα κάνουν όλα αυτά;;;;

Κορίτσια, με ξεκίνησαν πονοι στο αριστερό νεφρό και πολύ ανησυχώ! Εχω από την μεσημέρι που με ξεκινάνε κάτι στιγμιαίοι αλλά βαρβάτοι πόνοι αρκετά συχνά! Κι όχι τίποτα άλλο....αλλά ο υπέρηχος αργεί να γίνει! Για 1η Ιούλη τον έκλεισα! Μακάρι να μου περάσει να μην έχω τρεξίματα!

Αγγελικάκι, εγώ δεν ξέρω να σου πω για περίοδο! Πάντως, αν είναι για το καλό της μικρής, δώσε ξένο και μην στενοχωριέσαι!

Καληνυχτα. Τα λέμε αύριο (ελπίζω με περισσότερες παρουσίες).....

Περαστικά Μαρτζούλα μου! Εύχομαι να μην είναι τίποτα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

βασιλισες τι κανετε?

μαρμιν μ εμεις τα ειπαμε στο σκαιπ;)

αγγελικακι μ παλι λιγα τσισακια η μπουμπου ε?:(να μας ενημερωσεις αυριο για τις εξελιξεις ελπιζω μεχρι αυριο να ειναι ολα καλα! χαρα μου κανενα χαπι μαγιας πυρας να παρεις να αυξηθει η παραγωγη σου:P

μαργκι μ εγω το μωρακι το εχω με κοντομανικα κ χωρις καλτσες αλλα εμενα ειναι 8 μηνων εσενα ομως ειναι πολυ πιο μικρακι κανε αυτο που σου ειπε η παιδιατρος σου καλες οι συμβουλες της!:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλησπερα καλημερα......δεν εχει σημασια!!!!!

επιβιωνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξερω πως με σκεφτεστε και παιρνω δυναμη και κουραγιο!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ θυμασαι την ημερα που με πηρες που μπηκε η νονα του μικρου??οταν της ειπα πως γνωριστηκαμε τρελαθηκε!!!και καλα μου λεει μιλατε και στο τηλ???:shock::shock:

απιστευτο πως ξεκινησαμε και που εχουμε φτασει!!!!

ΝΕΝΑΚΙ κι εγω πολλες φορες φανταζομαι οτι συναντιομαστε ολες μαζι επισσης φανταζομαι να παιρνω αγκαλια ολα τα μωρακια της παρεας μας!!!τα γνωριζω απο την κοιλια της μαμας τους και τα νιωθω ολα τοσο κοντα μου:tongue::tongue:

ΜΑΡΤΖΙ στα δικα μου μωρα δεν ισχυει αυτο με το ξενο.......να εχθες θηλασα στις 1.30 τη νυχτα χωρις συμπληρωμα ξενο και μου ξυπνησαν 7.30 ο μπεμπης και 8.30 η μπεμπα τα θηλασα και τα 2 ο μπεμπης σε 2 ωρες ξαναξυπνησε και εφαγε 150 ξενο και σε 2 ωρες ξαναπεινουσε ενω η μπεμπα ξυπνησε μετα απο 4 ωρες και θηλασε .βεβαια ειναι και αναλογα την σκονη εγω αυτο που τους δινω ειναι πολυ ελαφρυ αλλα το προτιμω γιατι δεν μου εχουν κανει ποτε εμετο ουτε δυσκοιλιοτητα ουτε διαρροια.

κι εγω μεχρι την περασμενη εβδομαδα με μακρυμανικο βαμβακερο τα ειχα αλλα τωρα με 28 βαθμους στο σπιτι το εβγαλα τους φοραω το φανελακι κι απ εξω φορμακι καλοκαιρινο τα καλτσακια τα κατηργησα απο το Πασχα

προχθες πηγαμε παιδιατρο μια χαρα μου ειπε πως ειναι και να συνεχισω να τα σκεπαζω οπως μεχρι τωρα δηλαδη σεντονακι και πικε κουβερτουλα αυτα βγαζουν τα ποδια απ εξω αλλα μου ειπε ξημερωματα να εχω το νου μου να τα ξανασκεπαζω.

ΛΙΛΙ θελουμε φωτο απο καψουρακι στην θαλασσα!!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ενω δεν της φτανει το γαλα σου δεν κλαιει να ζητησει κι αλλο???εμενα αν συνεχιζουν να πεινανε ξεσηκωνουν τη γειτονια:oops::oops:

τα νεα μας 6450 ο μικρος και 6040 η μικρη την πεμπτη παμε γιαννενα να μας ξαναδουν οι νεογνολογοι μας ειχαν πει κλεινοντας τον 3ο

καθε βραδυ βγαινουμε βολτουλα με το καροτσι συνηθως τα φερνω κοιμησμενα οποτε τα αλλαζω τα θηλαζω και υπνο

φευγω κλεινουν τα ματακια μου φιλια σε ολες

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!

γενικά το σκ έχει ησυχίες!!

εγώ γειτόνευα!!χα χα!!

ψήσαμε ξανάψήσαμε..από τη Παρασκευή ψήνουμε!!

πολύ ωραία περάσαμε...

και ήρθε και η Δευτέρα σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη!!

θέλω να παω σπιτι μου να κοιμηθώ!!

καντυ μου σε αισθάνομαι λίγο καλύτερα ε???

μαρτζι μου, καλτσούλες σίγουρα..και όχι μόνο με τα ζιμπουνάκια(σωστά το λέω?) αλλά με κοντομάνικο από πάνω!!

αγγελικάκι ελπίζω το κοριτσάκι μας είναι καλύτερα...

θα τα πούμε και μετά ελπίζω και από το φεις

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Μάρτζη είστε κούκλες μαμά και κόρη!!!Το μαλλί έγινε πολύ ωραίο με γειά!!!Μαριούλα μου πολύ θεατρίνος ο Πρίγκηπας χαχαχαχα είναι τέλειος!!!

Μαρμινάκι επιστροφή στα βιβλία λοιπόν το πήρες απόφαση έ???Καλό κουράγιο!!!Αγγελικάκι εύχομαι να πάνε όλα καλά για τη νεραιδένια μας!!!Τινκερ και εμείς όλο το Σ/Κ ψήναμε και τρώγαμε........άντε μετά να χάσεις κιλά!!!Τελικά το βούτηξα το καψουράκι :D:D:D αλλά φωτό δεν βγάλαμε δεν ήταν κάποιος μαζί μας να μας βγάλει....:( Την άλλη φορά!!!Στην αρχή τσίνισε λίγο έκλαψε αλλά του έκανα εγώ τον καραγκιόζι και ήταν και άλλα παιδάκια που του μιλούσαν ε ξεχάστηκε και τον βούτηξα χαχαχαχα πλάκα είχε ανυπομονώ για το επόμενο Σ/Κ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Kαντυ μου, μια χαρά σε βρισκω! Κάπως καλύτερα ακούγεσαι, κοριτσάκι! Μπράβο!!! Και τα ζουζουνάκια σου μεγάλωσαν πολύ, βρε!

Εγώ, κορίτσια, πότε να σταματήσω να την ξυπνάω τα βράδια; Τώρα την σηκώνω στις 4.30 ώρες (είναι φορές βέβαια που ξυπνάει και μόνη της στις 3 ώρες).

Πάντως σήμερα, όπως είπε η παιδίατρος, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ! Τρώει σε λογικά χρονικά διαστήματα και το μεσημέρι έριξε κάτι ύπνους!!!! Τώρα έχει μία ζέστη! Την έχω αφήσει με το ζιπουνάκι (κοντομάνικο)και την έχω τυλιγμένη με την πανούλα της! Της πιάνω τα χεράκια κι είναι ζεστά! Αχ, αν ήταν λίγο μεγαλύτερη ήξερα πώς να την ντύνω, αλλά τώρα ασαραντιστο μωρό, διστάζω να την αφήνω με λίγα ρούχα! Ο άντρας μου φωνάζει και με λεει υπερβολική! Μάλλον είμαι.....

Λίλι μου, σου άρεσαν τα μαλλιά; Οσοι με έιδαν πάντως τους άρεσαν πολύ! Κι εμένα μου αρέσουν και να πω την αλήθεια δεν περίμενα να γίνουν καλά! Μα τι ωραία περνάτε τα Σαββατοκύριακα! Αλήθεια, πού είναι το εξοχικό σας! Κάνε βουτιές και για μας!

Κορίτσια, μάλλον θα αδιαθετήσω! Μετά την καισαρική είχα καθημερινά αιματάκι ( σκούρο καφέ, όχ πολύ, ελάχιστο....από το χειρουργείο). Σήμερα είδα λίγο κόκκινο και πονάει η κοιλιά μου (πόνοι περιόδου ).

Το νεφρο δεν με ξαναπόνεσε!

Λιώνω από τη ζέστη! 30 βαθμούς έχει εδώ μέσα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι αιχμάλωτη του γιού μου κοιμάται κ αν κάνω να φύγω από δίπλα του ξυπνάει. Δεν ξέρω τι θα γίνει το βράδυ αλλά τώρα λυπάμαι να τον ξυπνήσω. Έχει κάτι μέρες να κοιμηθεί έτσι. Εν τω μεταξύ δεν έφαγε ακομα μεσημεριανό του δίνω ή όχι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Θα τρελαθώ!Μάρτζι κ σένα πριν καν σαραντήσεις θα σου έρθει περίοδος; ξεχάσαμε κ αυτά που ξέραμε:confused:
Είμαι ιδιαίτερη περίπτωση τελικά ! Ολα τα περίεργα σε μένα συμβαίνουν! Μάλλον θα αδιαθετήσω.....:( Η αδελφή μου αδιαθέτησε πριν σαραντήσει αλλά αυτή δεν θήλαζε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αν με δείτε πόσο αδύνατη έγινα, θα φρίξετε! Μία φούστα που φορούσα πρό εγκυμοσύνης και μου έκανε πολύ ωραία, πλέον είναι σαν τσουβάλι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημέρα!!

βρε κορίτσια πως χάνεται κιλά θα τρελλαθώ...

θέλω και εγώ..τόσο καιρό το παλεύω και δεν μπορώ να αντισταθώ στο φαγητό...:( θέλετε να σας δώσω λίγα?? από 5 στη κάθε μια...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...