Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλησπερα φιλεαδιτσες μου,εμεις επιτελους ειμαστε καλα,κατουραμε το βοσπορο. και πιπιλαμε οτι βρουμε μπροστα μας με μανια,εχουμε δυο δοντακια φουσκωμενα και τη ενοχλουνε πολυ την μπεμπουλα μου.

μαρτζι μου τι ομορφες μου που ειστε;

νενα καποια στιγμη θα χαλαρωσεις κοριτσακι μου και συ,και ναι σε αγαπαμε πολυ κια ευχομαι να ρθει συτομα η μερα που θα ξεκουραστεις.

τσερυ πως ειναι η μικρουλα σου; περαστικα στο θειο σου ειναι αυτος που θα τον παντρεψεις;

καντυ μου υπομονη, σε καταλαβαινουμε απολυτα,εδω εμεις με ενα και δεν προλαβαιουμε,εσυ με δυο και παλι χιλια μπραβο πρεπει να σου πουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια μου!

Χθες μπορεί ήμουν ξεκούραστη αλλά από τις 12 τα μεσάνυχτα και μετά τα έχω παίξει! Καταρχήν η μικρή έκανε δυο φορές εμετό το βράδυ και τα χρειάστηκα......Ευτυχώς δεν ξανάεκανε από εκείνη την ώρα! Σήμερα τρώει ανά μία ώρα παρακαλώ! Δεν αντέχω άλλο! Εχω πιαστεί ολόκληρη! Αλμα;;;; Μάλλον!

Μαριούλα, τα είδα τα βίντεο κι έχω να πω πως ο Αντωνάκης είναι υπέροχος! Ειδικά εκεί που προσποιείται πως βήχει!

Κλαιει!

Αντε γεια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρμιν που χαθηκες εσυ ολη μερα????????

αγγελικακι ολα ενταξει δλδ με την μπουμπου? μπραβο αγαπη μ πολυ χαιρομαι!

λιλι τι εγινε τελικα εκανε μπανακι το καψουρακι σημερα???

μαργκι χαιρομαι που σου αρεσει ο πριγκηπας!

καντουλα ξεκουραστηκες καθολου σημερα???

νενα μου μακαρι να συναντηθουμε ολες μαζι καποια στιγμη!

83tdp2.pngcWE4p3.png

ήρθα για ένα γεια και μια καληνυχτα σε ολο το παρεακι και εδω!!!

ο θειος μου σημερα μας ειπαν κοριτσια οτι ξεπερασε τον κινδυνο!ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι απο χθες ημουν χαλια ψυχολογικα...

θα τα πουμε αυριο, πρώτα ο Θεος, αλλά οχι το πρωι...το πρωι θα γειτονευω!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλο ξημερωμα Τσερακι!!!

Μπραβο για τον θειο σου καρδουλα μου,περαστικα ,σιδερενιος και να ειναι η τελευταια δοκιμασια που περναει...

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Διαφημίσεις

Γειά σας και από εμάς!!! Τώρα μαζευτηκαμε το πρωί καφέ,μεσημέρι φαΐ και λίγο ύπνο μετά θάλασσα (το καψουρακι μόνο ποδαρακια και όταν φτάσαμε μπούτι τσινισε) καί μετά καφεδάκι και ταβερνουλα μαζί με τα πεθερικα!!! Καλά ήταν και το καψουρακι κύριος κοιμόταν στο αμάξι και όταν φτάναμε ξυπνούσε ο κουτσομπολης μου!!! Μαρτζι δεν εδω δεί φωτό ακόμα γιατί από το κινητό δεν μου την ανοίγει!!! Τσερη μου μπράβο που ο θείος ξεπερασε τον κίνδυνο!! Μαριούλα ούτε του πρίγκιπα το βίντεο ανοίγει!!! Αγγελικακι πολύ χαίρομαι που συνήλθε η νυφουλα μου!!! Νενακι μου υπομονή όλα θα στρώσουν!!! Ειδες που το αγόρι σου σε βοηθαει με το πρόγραμμα??? Μαρμιν γιατί τρέχεις??? Ελπίζω νσ είναι για καλό!!! Καληνύχτα ομορφες!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλησπέρα! Το κλείσαμε το μαγαζάκι;; :confused::confused: Και εντάξει η ΤΣΕΡΡΥ είπε οτι θα γειτονέψε, οι υπόλοιπες;;;

Εγώ τρέχω για τη σχολή Αγγελικάκι! Θυμάστε που σας είχα πει όσο ήμουν έγκυος ακόμα ότι θα πάω στο Οικονομικό ΑΠΘ; Ε όλο το εξάμηνο δεν αξιώθηκα να πάω και είπα να το κάνω τώρα που είναι η εξεταστική! Όχι ότι θα περάσω μάθημα αλλά τουλάχιστον να μαζέψω υλικό για Σεπτέμβρη!

Εδώ όπως και στο φέις μπαίνω διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω!

Αφήστε που ο γιός μου έχει τον άυπνο σχεδόν όλη μέρα και τη νύχτα επειδή δεν κοιμάμαι όταν κοιμάται μου έλειψε ύπνος και είπα χθες να τον αναπληρώσω όσο μπορώ και πήγα από τις 12 για νάνι! Αυτά εν ολίγοις! Φιλάκια!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ti έγινε καλέ; Ανοιξε η Νένα μαγαζάκι και κλείσαμε το δικό μας;;;;

Από τη μία καλό είναι, γιατί προλαβαίνω και σας διαβάζω, από την άλλη όμως μου έλειψε η πολυλογία και το κουτσομπολιό! Πού είσαι, ρε Καντυ, να μας πεις κανά ευτράπελο για πεθερικά; Πού είσαι, βρε Τσέρυ, να διαφωνήσουμε λίγο σε κάποια θέματα και στο τέλος να τα ξαναβρούμε; Νένα μου, πόσο μας έλειψες! Αγγελικάκι, ευτυχώς είναι καλά τα πράγματα με την μικρούλα μας! Τι σας είπε ο γιατρός; Γιατί συμβαίνει αυτό;

Τινκερ, Πέπσι πού είστε καλέ;

Μαρμιν, καλό είναι να μπεις σε μια σειρά με σημειώσεις και διάβασμα!

Λίλι, περνάς όμορφα στο εξοχικό! Τι ωραία!

Ε΄μείς σήμερα είχαμε επισκέψεις! Ηρθε η αδελφή μου με την ανιψούλα μου! Δεν κάθισαν όμως πολύ και δεν τους χαρήκαμε όσο θα θέλαμε! Η ανιψούλα μου μεγάλωσε και ομόρφυνε! Εκανε κάτι χαρές όταν είδε την μπέμπα μας! Γελούσε δυνατά και χτύπαγε τα χεράκια της! Πέσαμε όλοι κάτω από τα γέλια! Η μπέμπα ήταν κυρία όσο ήταν εδώ οι επισκέπτες και μετά άρχισε τα δικά της: γκρίνια και συνέχεια θέλει να τρώει!

Α, σήμερα την άφησα με το ζιπουνάκι της το κοντομάνικο! Εχει πολύ ζέστη και την λυπήθηκα με τα μακρυμάνικα φορμάκια! Λέτε να μου κρυώσει;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ti έγινε καλέ; Ανοιξε η Νένα μαγαζάκι και κλείσαμε το δικό μας;;;;

Από τη μία καλό είναι, γιατί προλαβαίνω και σας διαβάζω, από την άλλη όμως μου έλειψε η πολυλογία και το κουτσομπολιό! Πού είσαι, ρε Καντυ, να μας πεις κανά ευτράπελο για πεθερικά; Πού είσαι, βρε Τσέρυ, να διαφωνήσουμε λίγο σε κάποια θέματα και στο τέλος να τα ξαναβρούμε; Νένα μου, πόσο μας έλειψες! Αγγελικάκι, ευτυχώς είναι καλά τα πράγματα με την μικρούλα μας! Τι σας είπε ο γιατρός; Γιατί συμβαίνει αυτό;

Τινκερ, Πέπσι πού είστε καλέ;

Μαρμιν, καλό είναι να μπεις σε μια σειρά με σημειώσεις και διάβασμα!

Λίλι, περνάς όμορφα στο εξοχικό! Τι ωραία!

Ε΄μείς σήμερα είχαμε επισκέψεις! Ηρθε η αδελφή μου με την ανιψούλα μου! Δεν κάθισαν όμως πολύ και δεν τους χαρήκαμε όσο θα θέλαμε! Η ανιψούλα μου μεγάλωσε και ομόρφυνε! Εκανε κάτι χαρές όταν είδε την μπέμπα μας! Γελούσε δυνατά και χτύπαγε τα χεράκια της! Πέσαμε όλοι κάτω από τα γέλια! Η μπέμπα ήταν κυρία όσο ήταν εδώ οι επισκέπτες και μετά άρχισε τα δικά της: γκρίνια και συνέχεια θέλει να τρώει!

Α, σήμερα την άφησα με το ζιπουνάκι της το κοντομάνικο! Εχει πολύ ζέστη και την λυπήθηκα με τα μακρυμάνικα φορμάκια! Λέτε να μου κρυώσει;;;

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι με μακρυμάνικα το είχες τόσο καιρό το μωράκι σου; Βέβαια δεν ξέρω τι καιρό έχει εκεί αλλά βαρύ μου φαίνεται βρε παιδί μου! Εγώ δεν πιστεύω να κρυώσει αλλά για καλύτερα αν φοβάσαι ρώτα την παιδίατρο σας που από ότι θυμάμαι είναι και αυτή φρεσκομανούλα οπότε τα ίδια θα φοράει και στη δικιά της ;);););)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλησπερα,δεν ξερω πια που α γραψω,εδω ή στο φεις? λοιπον αρχιζω με μαρτζι και μετα θα σα πω τον πονο μου. μαρτζι εμας ο γιατρος μας μας λεει να φοραει στο σπιτι μεσα το ζιμπουνακι αλλα παντα καλτσακια και να δουμε οτι τα χερακια ή τα πατουσακι ειια παγωμενα να την ντυσουμε. Εμεις φοραμε απο το πασχα κοντομανικα γιατι ιδρωει παρα πολυ,πηραμε απο το μπαμπα σε αυτο και εσταζε το πουλακι μου.

Λοιπο,σημερα παλι τα τσισα σας ειναι παλι λιγα. Ημασταν και εξω και ειχε πολυ ζεστη και ιδρωσε,οποτε μειωθηκα τα τσισακια και απο αυτο αλλα δεν εχω παλι γαλα. Πριν λιγο της εδωσα ενα μπιμπερο ξενο και το ηπιε το πουλακι μου. Σημερα απο το πρωι εχω πονους στη κοιλια μου οπως οτνα περιμενουμε περιοδο. δεν εχω αδιαθετησει καθολου,λετε να μου ερθει; εσεις ειχατε παρατηρησει καποια μειωση; δεν ξερω τι να κανω; απο τη μια δεν θελω να δωσω ξενο αλλα απο την αλλη μπορει να αφυδατωθει και επειδη ειια μικρουλα ακομα δεν κανει. Ο γιατρος λεει καλη ψυχολογια,ξεκουραση και καλο φαγητο. το φαγητο το καω,τα αλλα δυο τα παλευω. Δωστε μου τα φωτα σας.

Διαφημίσεις

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι με μακρυμάνικα το είχες τόσο καιρό το μωράκι σου; Βέβαια δεν ξέρω τι καιρό έχει εκεί αλλά βαρύ μου φαίνεται βρε παιδί μου! Εγώ δεν πιστεύω να κρυώσει αλλά για καλύτερα αν φοβάσαι ρώτα την παιδίατρο σας που από ότι θυμάμαι είναι και αυτή φρεσκομανούλα οπότε τα ίδια θα φοράει και στη δικιά της ;);););)
Nαι, με μακρυμάνικα την είχα!!!!:oops::oops: Η αδελφη μου και ο γαμπρος μου μού εβαλαν χερι σήμερα κι είπα να "χαλαρώσω" λίγο το μωράκι μου! Μωρέ, πού να την πάρω την παιδίατρο να την ρωτήσω! Ο άντρας μου λέει πως το παρακάνω και θα με θεωρήσει υπερβολική η γιατρός! Να την ντυνουμε λέει ελαφρά....Ε, κι η αλήθεια είναι πως το καημένούλι φαίνεται να ζεσταίνεται!

Τις προηγούμενες μέρες δεν είχαμε καλό καιρό εδώ! Εχει 2 μέρες που έφτιαξε! Τις έβαζα μακρυμάνικα βαμβακερά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αγγελικάκι μου δεν ξέρω να σου απαντήσω εγώ και με περίοδο μείωση δεν παρατήρησα! Για να δώσεις ξένο μην αφυδατωθεί καλύτερα να κάνεις ότι σου πει ο γιατρός σου! Ξέρω περιπτωση που με την περίοδο μειώθηκε το γάλα συνέπεσε και με εισαγωγή στερεών τροφών και τελικά από ότι έμαθα επειδή είναι πρωί βράδυ μόνο της φτάνει! Όπως επίσης ξέρω πολλές περιπτώσεις που μειώθηκε το γάλα λόγω εγκυμοσύνης! Εάν δεν παίζει εγκυμοσύνη ούτε περίοδος σου έρθει πρόσεξε αυτά που σου είπε ο γιατρός πίνε και πολλά υγρά γιατί καλοκαιριάτικα σουπίτσες δεν ξέρω αν μπορέσεις να φας και προσπάθησε να είσαι ήρεμη για την μπουμπού σου!

Μάρτζι μου αν δε νιώθεις καλά να τηλ την παιδίατρο κάνε αυτό που λέει το Αγγελικάκι ή το εξής! Ότι φοράτε εσείς και ένα ρούχο παραπάνω! Αν και αυτό το τελευταίο δεν ξέρω αν ισχύει και το καλοκαίρι! Πάντως εσένα είναι και πολύ πολύ μικρούλα οπότε δεν ξέρω αν ισχύουν τα ίδια αλλά κι αν πάει σαράντα δε θα την αφήσεις με το φανελάκι; Εγώ τώρα έτσι τον έχω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εγώ πάντως έχω μια κάψα στην κοιλιά που σημαίνει πως αύριο θα μου έρθει περίοδος! Εάν γίνει αυτό σημαίνει πως κατά πάσα π ο κύκλος μου έγινε 28 ημερών από 29 που ήταν προ εγκυμοσύνης! Επίσης τις δύο προηγούμενες φορές που μου ήρθε περίοδος δεν την είχα αυτή την κάψα (προ εγκυμοσύνης την είχα) και φοβάμαι μήπως με αυτήν επέστρεψαν και τα άλλα "καλά" της εγκυμοσύνης δηλαδή πολύ αίμα, πολλές μέρες, πόνος :(:(

Μαριουλάκι και Τσέρρυ πού είστε; Ακόμα γειτονεύετε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αααααααααα δε σας είπα! Και εμάς μας κάλεσε ο νονός του Θράσου να γειτονεύσουμε και να ψήσουμε στην αυλή!! Και φυσικά πήγαμε και περάσαμε και πολύ ωραία! Το μπουμπουκάκι μου κοιμήθηκε στη διαδρομή και όταν πηγαίναμε και όταν γυρνούσαμε και εκεί τρεις ώρες ήταν ξύπνιος και τραγουδούσε και γελούσε!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...