Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Αγάπες είμαι στο εξοχικό πήραμε σαμπρελα μαγιό και θα βουτηξουμε το καψουρακι θα βγάλω φωτό!!! Καντυ μου έχεις όλα τα δικια του κόσμου κοριτσακι μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρμιν, δεν ξέρω αν το ξένο είναι πιο δυσκολοχώνευτο, πάντως ένα υπνωτικό πρέπει να το έχει, λέμε! Ούτε τρώει τόσο όσο ετρωγε τις προηγούμενες μέρες! 15 λεπτά κάθεται και με το ζόρι! Και πριν τελειώσουν τα 15 λεπτά αποκοιμιέται! Ε, δεν είναι τυχαίο που δεν θηλάζουν όλες οι μαμάδες! να, σήμερα η κοπέλα στο κομμωτήριο μού έλεγε πως άντεξε 17 μέρες το θηλασμό! Μετά τα παράτησε....Θελει υπομονή ο θηλασμός!

Μαριούλα μου, δείξε την μικρή στον Αντωνάκη κι αν του αρέσει (είναι και μεγαλύτερος, εκφράζει γνώμη!) το κάνουμε το προξενιο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αγάπες είμαι στο εξοχικό πήραμε σαμπρελα μαγιό και θα βουτηξουμε το καψουρακι θα βγάλω φωτό!!! Καντυ μου έχεις όλα τα δικια του κόσμου κοριτσακι μου!!!
Τυχερή!!!! Προσεξε το καψουράκι! Περίμένουμε εντυπώσεις του μικρού από τις βουτιές που θα κάνει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

εστειλα κ δευτερη φορα το βιντεακι γτ στο πσ μ το δειχνει κανονικα αλλα στα μειλ ερχετε ο ηχος καθυστερημενα γμτ γτ το κανει αυτο?δειτε το μια κ πειτε μ ερχετε ο ηχος κανονικα η κ σε εσας ερχετε με καθυστερηση?

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα και απο δω δεν προλαβαινω να γραψω πολλα εκτος του οτι τρεχω....

που θα παει ομως θα χαλαρωσω κι εγω καποια στιγμη

Δεν προλαβαινω να σας διαβασω αλλα πιστευω οτι ειστε ολες καλα αν και θα το εκτιμουσα αν καποια μου εκανε μια συντομη περιληψη απο τα νεα σας!!! Σας αγαπω και δεν σας ξεχναω

Επισης πρεπει να σας πω οτι ονειρευομαι πως θα ερθει μια μερα που θα συναντηθουμε ολες μαζι. Το φανταζεστε???

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Γλυκες καλησπερες και πολλα φιλακια σε ολα τα κοριτσακια!!!

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Καλησπέρα!! Τι μου κάνετε; Γιατί έτσι ήσυχες σήμερα; Εγώ τρεχαματούλια αλλά καλά κρατάω ακόμα! Βλέπω και Νενούλα και πολύ χάρηκα που εμφανίστηκε! Και μεις σε αγαπάμε Νενούλα μας και μας λείπεις πολύ! Θα ήταν όντως τέλεια μια συνάντηση όλες μαζί αλλά πού ξέρεις; Ίσως και να γίνει κάποτε! Δηλαδή κάτι μέσα μου, μου λέει πως θα γίνει κάπου, κάποτε! Βλέπω και τα τρεχάματα της Νένας, του Αγγελικακίου και της διδυμομανούλας οπότε δε με παίρνει να κλαφτώ γιατί θα με πάρουν με τις ντομάτες και δίκιο θα έχουν δηλαδή!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...