Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Εγώ έμπαινα έβλεπα ησυχία και έφευγα απογοητευμένη :(:(!

Μάρτζι μου το πρόσεξε και η Μαριούλα αυτό που έλεγε ο σύζυγος κ μου είπε και εκείνη πως γέλασε! Τότε ήταν πρώτη του φορά! Να τον δεις τώρα πως τρώει! Με το διπλό κουτάλι και ορμάει μην το ματιάξω το γλυκάκι μου! Κορίτσια το πιστεύετε πως στο μεσημεριανό φαί έχει δυο τρεις μέρες τώρα που παλεύουμε κυριολεκτικά; Άλλες μαμάδες παλεύουν για να φάει και εγώ γιατί ορμάει :tongue::tongue: Έχω γίνει ταχυδακτυλουγός για να προλάβω να πάω το κουτάλι από το πιατάκι του στο στόμα του σε χρόνο ρεκόρ για να μην ορμήξει! Και να δείτε πως επιτίθεται στο κουτάλι! Καλά εάν σας πω και τι τρώει θα πάθετε πλάκα! Εγώ πίστευα πως θα μου το πέταγε στη μούρη (έτσι θα έκανα εγώ). Ακούστε ή μάλλον διαβάστε! Βραστά κολοκυθάκι - αρακά -φασολάκι κ ωμό λάδι!! Αν είναι δυνατόν! Δηλαδή όταν βάλουμε κοτοπουλάκι και μοσχαράκι τι θα κάνει; :rolleyes::rolleyes: Και τώρα που το σκέφτομαι μήπως να του βάλω σιγά σιγά αλλά θα ρωτήσω την παιδίατρο μη μου κάνει δυσκοιλιότητα πάλι! Με πιο ξεκινάμε κότα; Καλά η σουπίτσα λογικά καλό κάνει αλλά εμείς καρότο πατάτα τα κόψαμε προσωρινά1

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ έμπαινα έβλεπα ησυχία και έφευγα απογοητευμένη :(:(!

Μάρτζι μου το πρόσεξε και η Μαριούλα αυτό που έλεγε ο σύζυγος κ μου είπε και εκείνη πως γέλασε! Τότε ήταν πρώτη του φορά! Να τον δεις τώρα πως τρώει! Με το διπλό κουτάλι και ορμάει μην το ματιάξω το γλυκάκι μου! Κορίτσια το πιστεύετε πως στο μεσημεριανό φαί έχει δυο τρεις μέρες τώρα που παλεύουμε κυριολεκτικά; Άλλες μαμάδες παλεύουν για να φάει και εγώ γιατί ορμάει :tongue::tongue: Έχω γίνει ταχυδακτυλουγός για να προλάβω να πάω το κουτάλι από το πιατάκι του στο στόμα του σε χρόνο ρεκόρ για να μην ορμήξει! Και να δείτε πως επιτίθεται στο κουτάλι! Καλά εάν σας πω και τι τρώει θα πάθετε πλάκα! Εγώ πίστευα πως θα μου το πέταγε στη μούρη (έτσι θα έκανα εγώ). Ακούστε ή μάλλον διαβάστε! Βραστά κολοκυθάκι - αρακά -φασολάκι κ ωμό λάδι!! Αν είναι δυνατόν! Δηλαδή όταν βάλουμε κοτοπουλάκι και μοσχαράκι τι θα κάνει; :rolleyes::rolleyes: Και τώρα που το σκέφτομαι μήπως να του βάλω σιγά σιγά αλλά θα ρωτήσω την παιδίατρο μη μου κάνει δυσκοιλιότητα πάλι! Με πιο ξεκινάμε κότα; Καλά η σουπίτσα λογικά καλό κάνει αλλά εμείς καρότο πατάτα τα κόψαμε προσωρινά1

χαχα ναι το ειχα προσεξει κ εγω αλλα νομιζω πως τον ειπε γοριλα ναι?

83tdp2.pngcWE4p3.png

χαχα ναι το ειχα προσεξει κ εγω αλλα νομιζω πως τον ειπε γοριλα ναι?
Nαι, ναι, γορίλα τον είπε! Εχεις δίκιο!

Εσύ βρε Μαριούλα που δεν τον ξύπναγες, στις πόσες ώρες ξύπναγε από μοναχούλι του; Γιατί η δική μου είναι φορές που αν την αφήσω μπορεί να ξεπεράσει το 5ωρο και δεν θέλω να την αφήσω τόσο! Το βράδυ την ξυπνάω στο 4ωρο (φορές φορές ξυπνάει μόνη της στο τρίωρο)....Τη μέρα ξυπνάει μόνη της ή στο δίωρο ή στο τριωρο, οπότε δεν μπαίνω στη διαδικασία να την ξυπνήσω....

Μαρμιν, ήμουν σίγουρη πως θα τρώει ΟΛΟ του το φαγητό! Φανηκε από όταν ήταν στην κοιλιά πως ήταν παιδί που έτρωγε και το απολάμβανε!:P ο γλυκός μου.....Θέλω να τον ρουφήξω.....

Η δική μου σηκώθηκε, καναμε μπανάκι, λούσαμε μαλλακια (έχει πολύ γέλιο όταν λούζουμε μαλλί, γιατί κλαιει και φωνάζει ή "α! μπεεεε" ή "α! γκααααα!". Ριχνουμε πολύ γέλιο με τον άντρα μου! ) έφαγε και κοιμήθηκε! Τώρα θα πάω κι εγώ να κοιμηθώ λίγο γιατί σε 3 ωρίτσες θα είμαστε πάλι στο πόδι!

Καληνυχτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

θελω να ουρλιαξω.........................αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

μονο ετσι θα βγαλω την ενταση απο μεσα μου..............................

αυτο ηταν καταφεραν να με διαλυσουν σωματικα και ψυχολογικα................αυτη την στιγμη θελω 1 τσιγαρο κι ας εχω να καπνισω απο τον Αυγουστο του 11 αν και μετα απο την σημερινη μερα πρεπει να παω κατευθειαν στα σκληρα για να εκτονωθω τι να μου κανει 1 τσιγαρο

βλακειες γραφω αλλα σκεφτειτε οτι σημερα ελειπε ο αντρας μου θα επιστρεψει στις 8 το πρωι κι εγω μολις τωρα καταφερα να κανω ενα ντουζακι και να καθησω σε καρεκλα:shock::shock::shock:

δεν νιωθω τα ποδια μου την μεση μου την πλατη μου τον αυχενα μου και τα χερια μου ειναι μουδιασμενα:cry::cry:

ας βγω γιατι σας επριξα.................

ευχομαι να κοιμαστε ΟΛΕΣ

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Κάντυ δε μας πρήζεις! ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!

Μάρτζι μου πλάκα θα έχει η μικρούλα! Και μένα έκλαιγε όταν ήταν τόσο μικρός (αν και φαλακρός:tongue:)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρτζι σου εγραψα χθες αυτο που ρωτησες που δεν καταλαβες...σου εγραφα χθς την απαντηση και χαθηκε το μνμ. θα σου τα ξαναγραψω καποια στιγμη...σημερα δεν εχω ορεξη...ειναι ο θειος μου στην εντατικη (στην αυστρια) με λοιμωξη στο παγκρεας και θρομβωση σε μια αρτηρια βασικη...αυτην που ενωνει τα οργανα...:( πολυ δυσκολη μερα σημερα

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Γυρισα από το κομμωτήριο! Τα μαλλιά έγινας επιτέλους ανθρώπινα! Θα βγάλω φώτο και θα σας στείλω! Περιμένω να ξυπνήσει η μπεμπούλα μου να βγάλουμε μαζί να σας στείλω να μας δείτε και τις δυο!

Καντυ μου, δεν μας πρήζεις! Εχεις δίκιο...Τα έχεις παίξει! Είσαι μόνη με δύο μωρά....Πώς να τα βγάλεις πέρα κι εσύ, καημενούλα μου!

Τσερυ, περαστικά στον θείο σου!

Τα λέμε αργότερα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!!! Φτου φτου φτου μη σας ματιάξω!
Eυχαριστούμε πολύ, μαρμιν!:P

Πάλι έχει ησυχία εδώ! Τα λέτε στο face;:(

Σήμερα έκανε τσισάκια και κακάκια η Αργυρένια;;;;Δηλαδή τόσες μέρες δεν είχε κάνει τίποτα;;;;; Τι λέει ο γιατρός για αυτό; Φαντάζομαι το άγχος της Αγγελικής!

Σήμερα όση ώρα ήμουν στο κομμωτήριο η μικρή αναγκάστηκε να πιει ξένο! Ρε κορίτσια, τι έχει μέσα αυτό το γάλα; Εχει ρίξει κάτι ύπνους που μέρες παρακαλούσα να τους κάνει! Ελεγα εγώ από πιο παλιά πως είναι πιο ξεκούραστο να δίνεις ξένο στο παιδί! Το τι ξεκούραστη είμαι σήμερα δεν περιγράφεται! Δεν σταματώ με τίποτα όμως το θηλασμό.....Απλά κάνω μια διαπίστωση.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μπα μαρτζι μου κ στο φεις ησυχία είχε σήμερα. Δεν ξέρω τώρα τι γίνεται εκεί. Έτσι η μικρή ε; εγώ ξέρω πως είναι πιο δυσκολοχώνευτο το ξένο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καντυ τοσο αργαπηγε για να κοιμηθουν αχ χαρα μ εχεις απολυτο δικιο σε οτι και να πεις!!!

τσερρουλα μου περαστικα στον θειο σου!!!

μαργκι χαιρομαι που σημερα εισαι ξεκουραστη παω να δω μειλ:P

μπραβο στην μπουμπου της αγγελικης μας που εκανε τσισοκακακια:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαργκι μου εισαι μια κουκλα τα μαλλια σου ειναι πολυ ομορφα!:P η μπουμπου σου ειναι σκετη γλυκα τι ομορφο κοριτσακι!!! τελιακ ισχυει το προξενιο που καναμε καποτε?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...