Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!

τι κάνετε?

κάντυ μου είναι απόλυτα λογικό να σου λείπει η μαμά σου,όμως κάνεις κακό στον ευατό σου με το να κλαις..τα ξέρεις και εσύ...

είσαι με τον άντρα σου τα μωρά σου , την οικογένεια σου..

πάρε τη νονά ένα τηλ να έρθει για καφεδάκι να μιλήσετε λίγο..πάρε τον αντρούλη σου να πάτε καμία βολτίτσα με τα μωρά να φάτε παγωτό..να ηρεμήσετε...δεν θέλω να είσαι έτσι, θέλω να απολαμβάνεις τη κάθε στιγμή γιατί σου αξίζει να την απολαμβάνεις!

μίλα με τη μαμά σου με τις ώρες..με skype η και viber τουλάχιστο να την ακούς..

μίλα μαζί μας...κάνε πράγματα που πραγματικά σε ευχαριστούν..

τσερρυ εύχομαι τα καλύτερα!!

τα φιλία μου σε όλες

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καντουλα μου 1000 συγνωμη βασιλισα που εκλαιγες απο το τηλ μου κ μετα δεν ειχα τετοιο σκοπο:( τωρα εισαι καλυτερα???

μαργκι τι κουκλα η κορη σου!!! τωρα το μειλ πανεμορφη να την χαιρεστε κ μοιαζει σε εσενα αν δεν κανω λαθος?

83tdp2.pngcWE4p3.png

Marmin

Τσερρούλα μου αν θυμάσαι καλά κάπου εκεί ήταν και εμάς το πρώτο μας τρικούβερτο γλέντι φαγητού μετά δηλαδή τις πρώτες μέρες που έστρωσε! Και ναι ήταν τότε που έμαθα για τα άλματα ανάπτυξης! Μου το είχε πει και εμένα τότε η παιδίατρος και είχε δίκιο! Ο γιος μου έκανε το παν για να αυξήσει την παραγωγή μου και μετά ησύχασε! Έτρωγε κανονικά! Το ίδιο κάνει και η μικρή σου! Τι τα θες τα θήλαστρα, τα ξενύχτια και το άγχος! Τα μωρά μας ξέρουν καλύτερα τι να κάνουν για να έχουν φαγάκι! Και η αλήθεια είναι πως τότε πολλές φορές ένιωθα στραγγισμένη αφού έλεγα αποκλείεται να βρει γάλα, και όμως και όμως... και από περιέργεια μια φορά τον τράβηξα πάτησα τη θηλή και ω! ναι είχε! Καλά περιττό να πω ότι με το θήλαστρο δεινοπάθησα! Ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκα γάλα και είχα απογοητευτεί τόσο! Λοιπόν αν θυμάμαι σωστά μου κράτησε γύρω στις 4-5 μέρες!

τρικουβερτο γλεντι τι εννοεις???σου ζητουσε αυτος να φαει περισσοτερο???

χθες πηρα ακομη μια συμβουλο να μιλησουμε γιατι μονη μου δεν εβγαζα ακρη κ αρχισα να πελαγωνω...της τα ειπα αναλυτικα (μια ωρα μιλουσαμε) και καταληξαμε και οι 2 οτι εξαρχης ειχα παρα πολυ γαλα, γι αυτο γινομουν και μουσκεμα αν θυμαστε πουεσταζα κτλ, και η μικρη εμαθε να τρωει με αυτους τους ρυθμους χωρις να κανει καν προσπαθεια απο την στιγμη που το γαλα εσταζε ετοιμο στο στομα της. Επισης οταν θηλαζεις απο ενα στηθος καθε φορα μειωνεις την παραγωγη σου. Στην δικη μας περιπτωση βεβαια αυτο ισως ηταν για καλο γιατι αν θυμαστε επαθα κ μαστιτιδα που τελικα οφειλοταν στην μεγαλη παραγωγη. Μου ειπε κ αυτη οτι δεν πιστευει οτι μειωθηκε ηπαραγωγη εφοσον οι πανες μας ειναι καλες και το βαρος απλα τωρα θελει να την αυξησει. Η μιρκη μου ομως δεν εχει την υπομονη να κατσει να φαει περισσοτερο απο το στηθος που ζοριζεται πλεον να βγαλει και δυσανασχετει, εξου κ τα τραβηγματα, κλαματα κτλ...παραλληλα δεν κοιμαται κιολας...ειναι απο το άλμα?ειναι απο την πεινα???δεν ξερω...απο χθες ειμαι κυριολεκτικα με το στηθος εξω και ανα μια ωρα θηλαζω μπας και αυξηθει...παντως δεν ξερω αν ηταν τυχαιο που εστρωε την περιοδο που εβγαζα με το θηλαστρο και η παραγωγη ειχε αυξηθει ωστε και παλι να μπουκωνεται χωρις προσπαθεια...τα χω κ@λοπαιξει!!!Η συμβουλος ειπε οτι υπαρχουν μερικα μωρα που τους αρεσει να τρωνε ετσι...με υπερβολικη παραγωγη...δεν ξερω τι να κανω γαιτι χθες σε ενα γευμα οριοταν η μικρη κ ημουν στο τσακι παλι να της δωσω ξενο.

Ω!Ναι!Πολυ συχνά γεύματα κ πολύ ώρα!Αφού ένιωθα πια πως έχω στερέψει! έχω ακούσει πάντως κοπέλες που σταμάτησαν το θηλασμό σε αυτό ακριβώς το στάδιο πιστεύοντας πως δεν έχουν γάλα! Μα και εγώ τότε το ίδιο σκέφτηκα! Για να τρώει τόσο συχνά δεν έχω πολύ γάλα ήταν και τα στήθη τελείως ξεφούσκωτα τι να σκεφτώ η γυναίκα;

Σήμερα έχουμε επέτειο με τον αντρούλη μου!!!

Τσερρούλα μου να σου ευχηθώ και εδώ! Να ζήσετε και πάντα ευτυχισμένοι με πολλές παιδικές φωνούλες να ολοκληρώνουν την ευτυχία σας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Σήμερα έχουμε επέτειο με τον αντρούλη μου!!!

Καλημερα Τσερακι μου...Χρονια καλα,δημιουργικα με αγαπη και ευλογια στην οικογενεια σας!!!

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Καλημερες γλυκες σε ολα τα κοριτσακια!!!:D

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Tsery μου, εγώ δεν έχω καταλάβει καλά την περίπτωσή σου! Τελικά έχεις πολύ γάλα ή δεν έχεις τώρα; Αν έχεις πολύ γάλα, πριν ξεκινήσει ο θηλασμός, να βγάζεις λίγο μόνη σου και μετα να δίνεις το στήθος στη μικρή! Αν δεν έχεις ( και πού το κααταλαβάινεις ότι δεν έχεις;), τότεθα την θηλάζεις πιο συχνά!

Τις πρωτες μέρες που είχαμε ξεκινήσει θηλασμό, η μικρή έμπαινε στο στήθος, έπινε λίγο, το άφηνε κι έκλαιγε σπαρακτικά! λέω "δεν θα έχω γάλα". Πάιρνω την παιδίατρο τηλ και μου λέει το ακριβώς αντίθετο, πως δηλ έχω περισσότερο από ό,τι πριν και η μικρή δεν μπορεί να διαχειριστεί τη ροή! Με συμβούλεψε να βγάλω λίγο με το χέρι και μετά να την βάλω να θηλάσει! Πραγματι, έτσι ήταν....

Τα άλματα αναπτυξης αν τα έχει καμία, ας τα παραθέσει! Τα θέλω κι εγώ...

Λιλιτάκι μου, σε ποια συναυλία θα πας;

Μια φίλη μου έχει ένα γιο 1,5 χρονών και ξυπνάει 3 φορές το βράδυ για να πιει γάλα (σκόνη εννοείται...). Η φίλη τα έχει παίξει.....

Η δική μου ξύπνησε χθες στις 2.30 ( εγώ την ξύπνησα, γιατί είχαν περάσει 4 ώρες από την τελευταία φορά που έφαγε) και μετά στις 6! εφαγε 6, 8, 9.......Τώρα κοιμάται! Αν δεν ξυπνήσει μόνη της θα την ξυπνήσω εγώ κατά τις 12!

Εμένα Τσέρυ το στήθος μου τρέχει καμία φορά, αλλά μην φανταστείς τρελά πράγματα! Ισα ισα που λερώνω το φανελάκι....

Η Αργυρένια είναι καλά; Η μαρμίν είπε πως οι εξετάσεις ήταν καλές! ΑΝτε, να ησυχάσει λίγο το κορίτσι!

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!Τελικά είμαστε σε άλμα Μάρτζη μου....Τα μωράκια περνούν αναπτυξιακά άλματα.

Επειδή όμως κάθε μωρό είναι ξεχωριστό και διαφορετικό, δεν παίρνουν όλα τα μωρά με την ίδια ένταση τα άλματα.

Στο αναπτυξιακό άλμα τα θηλάζοντα μωρά αυξάνουν την παραγωγή σύμφωνα με τις ανάγκες τους, ενώ τα μωρά που πίνουν ξένο γάλα μπορεί είτε να αυξήσουν την ποσότητα φαγητού είτε να τη μειώσουν για εκείνη την περίοδο.

Τα άλματα ανάπτυξης σε εβδομάδες:

η 5η

η 8η & η 9η

η 12η

η 15η-16η-17η-18η-19η συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η

η 23η-24η-25η-26η με κορύφωση την 26η

η 29η-30η (άγχος αποχωρισμού/προσκόλληση)

η 34η-35η-36η-37η με κορύφωση την 36η

η 42η-43η-44η-45η-46η-47η με κορύφωση την 44η

η 51η-52η-53η-54η με κορύφωση την 53η

η 60η-61η-62η-63η-64η με κορύφωση την 62η-63η

η 71η-72η-73η-74η-75η με κορύφωση την 72η-73η

Στα άλματα ανάπτυξης τα βρέφη περνούν μια πολύ έντονη περίοδο που τα αναστατώνει. Ετοιμάζουν τα νέα τους κατορθώματα (μπουσούλημα,σήκωμα,περπάτημα,ομιλία) κι αυτό τα αναστατώνει,τα κάνει να φοβούνται και να αναζητούν την αγκαλιά της μητέρας τους. Μόνο εκεί νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά!

Πηγή: http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/11/blog-post_9583.html#ixzz2W65WJQJe

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Τώρα που είμαι κάπως ήρεμη ακούστε! Το μωράκι μου έχει κανα δυο μέρες που είναι λίγο ανήσυχος! Τι εννοώ! Κοιμάται και ξυπνάει στο μισάωρο και ή θα κλαίει αμέσως ή θα γελάει και θα παίζει και μετά από λίγο θα είναι ανήσυχος γιατί θέλει να κοιμηθεί και δεν μπορεί. Τον ξανακοιμίζω και ξαναξυπναει! Επίσης μασάει με πολύ μανία ότι βρει και το χεράκι του όλο που το είχε κόψει πολύ καιρό! Επίσης ή που θα κάνει πολλές ώρες να φάει ή που θα τρώει στο δίωρο αλλά κυρίως βυζάκι! Μου τραβάει την μπλούζα και κλαίει ακόμα και αν έχει φάει! Ψιλιάζομαι δοντάκια γιατί όταν είπα σε μια φίλη μου πριν καιρό πως κοιμάται λίγο και ξυπνάει (δεν είχε κάτι άλλο τότε) μου είπε πως το κάνουν αυτό τα μωράκια και μάλλον είναι δοντάκι! Οχι ότι θα βγει άμεσα! Προς Θεού που τέτοια τύχη; Ξέρετε πόσο καιρό μπορεί να πάρει απλά τον ενοχλούν τα ουλάκια του! Τα γέλια, γέλια δεν έχω παράπονο δεν τα έκοψε απλά εκεί που γελάει σε λίγο μπορεί να αρχίσει να γκρινιάζει χωρίς προφανή λόγο συνήθως επειδή δεν χόρτασε τον ύπνο του!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Πάντως κοριτσάκια για να μην τρομάξετε με τα άλματα και τις εβδομάδες! Δεν είναι όλο το διάστημα! Δηλαδή, λέει ας πούμε 5 εβδομάδες συνεχόμενες. Δε θα είναι επί 35 μέρες κολημμένα στο στήθος, ή γκρινιάρικα, ή άυπνα κτλ. Μπορεί να κρατήσει μια δυο μέρες στην εβδομάδα, καθόλου την άλλη λίγο περισσότερο την επόμενη.... Εμείς υπάρχουν εβδομάδες που είμαστε καλύτερα από όταν δεν είμαστε σε άλμα και άλλες που έχουμε ανησυχίες (όπως τώρα) άν και δεν είμαστε σε άλμα! Τουλάχιστον όσον αφορά το μπουμπουκάκι μου! Είναι τα συμπεράσματα μου με βάση το δικό μου μωράκι φυσικά αλλά νομίζω λίγο πολύ τα ίδια συμβαίνουν σε όλες σας σωστά; Οι παλιότερες μανούλες φαντάζομαι συμφωνείτε μαζί μου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Είδα τα mail επιτέλους!

Νένα (αλήθεια πού χαθηκες εσυ;) πολύ ωραίο το μαγαζί σας! Ευχομαι να κάνετε καλές δουλειές!

Μαρμιν, είδα το βίντεο με την φρουτόκρεμα που του δίνετε....Τι γλυκός που είναι! Καλά κι εσύ, τι το πέρασες το παιδί; Γιγαντα; Καλά σου λέει ο άντρας σου....(έριξα πολύ γέλιο)

Μαριούλα, κουκλάκι ο Αντωνάκης! Του φτιάχνεις και το μαλλάκι πολύ μοντέρνο βλέπω!

Λίλι, είδα τα παιγνίδια στο κρεβάτι! Φτου, το παληκαράκι μας! Τι γελιο όμορφο είναι αυτό! Αχ, ζω για την στιγμή που θα γελάει έτσι η μπουμπού μου!

Είχε μια ανησυχία σήμερα όλο το μεσημέρι! Καθε μία ώρα ήθελε να τρώει! Κι έτρωγε, έτρωγε, ετρωγε και δεν έλεγε να ησυχάσει! Γκρίνια απίστευτη! Κοιμόταν για λίγο στην αγκαλιά μου, μόλις την ακουμπούσα στην κούνια ή στο κρεβάτι, ξύπναγε! Με τα πολλά, ξανάφαγε στις 7 και την κράτησα όρθια για να ρευτεί κανά 20 λεπτο! Η μικρούλα μου.....ρευτηκε πολλές φορές και ησύχασε! Από εκείνη την ώρα κοιμάται....Λυπάμαι να την ξυπνάω όταν κοιμάται τόσο ήσυχα! Λέω να την ξυπνήσω κατά τις 10.30 για μπάνιο και φαγάκι! Από πότε σταματάμε να τα ξυπνάμε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...