Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ναι Μάρτζι μου το πρόσεξα! Αλλά και συ δεν πήγες πίσω! :tongue::tongue:

Μίλησα με Αγγελικάκι όλα καλά με την Αργυρένια μας! Οι εξετάσεις καλές και απλά θα την παρακολουθεί!

Καντούλα μου έχεις απόλυτο δίκιο! Τρεις μέρες μόνο είσαι μόνη ενώ πριν είχες τόσα άτομα! Θα βρείτε όμως τους ρυθμούς σας πολύ νωρίτερα από ότι νομίζεις και θα πάνε όλα καλά είμαι σίγουρη για αυτό δεν το λέω για παρηγοριά! Μια συμβουλή - σκέψη μόνο! Μη δίνεις καθόλου σημασία στο σπίτι και μη στενοχωριέσαι για αυτό καθόλου! Εγώ με ένα και πάλι το σπιτάκι μου μια ακαταστασία την έχει αλλά να σου πω την αλήθεια χεστ#$κ@! Όταν θέλω να μείνω αγκαλιά με το μπουμπουκάκι μου ή να παίξουμε δε με ενδιαφέρει ΤΙΠΟΤΑ!! Να γκρεμιστούν όλα!

Όσο για την ΕΡΤ πραγματικά δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη αλλά προς το παρόν με ενοχλεί πολύ ο τρόπος που έγινε και ψιλοεκνευρίζομαι γιατί η πρώτη φορά στη ζωή μου που ήθελα να μάθω τι ακριβώς συνέβη και έκλεισε και με ποια δικαιολογία και κατά πόσο ήταν νόμιμη μια τέτοια ενέργεια χωρίς καν να έχει περάσει από τη Βουλή (δεν πέρασε σωστά) και κάνουν απεργία οι δημοσιογράφοι :confused::confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μίλησα με Αγγελικάκι όλα καλά με την Αργυρένια μας! Οι εξετάσεις καλές και απλά θα την παρακολουθεί!

Καντούλα μου έχεις απόλυτο δίκιο! Τρεις μέρες μόνο είσαι μόνη ενώ πριν είχες τόσα άτομα! Θα βρείτε όμως τους ρυθμούς σας πολύ νωρίτερα από ότι νομίζεις και θα πάνε όλα καλά είμαι σίγουρη για αυτό δεν το λέω για παρηγοριά! Μια συμβουλή - σκέψη μόνο! Μη δίνεις καθόλου σημασία στο σπίτι και μη στενοχωριέσαι για αυτό καθόλου! Εγώ με ένα και πάλι το σπιτάκι μου μια ακαταστασία την έχει αλλά να σου πω την αλήθεια χεστ#$κ@! Όταν θέλω να μείνω αγκαλιά με το μπουμπουκάκι μου ή να παίξουμε δε με ενδιαφέρει ΤΙΠΟΤΑ!! Να γκρεμιστούν όλα!

Όσο για την ΕΡΤ πραγματικά δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη αλλά προς το παρόν με ενοχλεί πολύ ο τρόπος που έγινε και ψιλοεκνευρίζομαι γιατί η πρώτη φορά στη ζωή μου που ήθελα να μάθω τι ακριβώς συνέβη και έκλεισε και με ποια δικαιολογία και κατά πόσο ήταν νόμιμη μια τέτοια ενέργεια χωρίς καν να έχει περάσει από τη Βουλή (δεν πέρασε σωστά) και κάνουν απεργία οι δημοσιογράφοι :confused::confused:

Συμφωνώ!

Μπήκα σήμερα, γιατί η ζουζού μου τρώει ανά τριωρο με τριωμισάωρο και μετά κοιμάται αμέσως! Το πουλάκι μου!!!! Για να δούμε το βράδυ αν κοιμηθεί με τόσες ώρες ύπνου τη μέρα :tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

και γω συμφωνω!!!βεβαια δεν προλαβα να εκνευριστω με την κατασταση που ζω απο χθες...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Κοριτσάκια μου καληνύχτα σας!!!Είμαι πτώμα μάλλον που δεν κοιμήθηκα το βράδυ φταίει......και σήμερα το καψουράκι στο δωμάτιο του κοιμάται από τώρα οπότε ακολουθώ και εγώ στο κρεβατάκι μου καληνύχτα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καληνυχτα Λιλιτακι...καλο ξημερωμα...φιλακια στο γλυκοκαψουρακι σου!!!!

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καληνύχτα σας!!!Είμαι πτώμα μάλλον που δεν κοιμήθηκα το βράδυ φταίει......και σήμερα το καψουράκι στο δωμάτιο του κοιμάται από τώρα οπότε ακολουθώ και εγώ στο κρεβατάκι μου καληνύχτα!!!

Στο κρεβατάκι σου ή στο διάδρομο; :tongue::tongue:

Τσέρρυ μου τι ακριβώς περνάς; Τρώει πολύ η μικρή σου;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καληνυχτα Μαρμινακι γλυκο!!!

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Marmin

Τσερρούλα μου αν θυμάσαι καλά κάπου εκεί ήταν και εμάς το πρώτο μας τρικούβερτο γλέντι φαγητού μετά δηλαδή τις πρώτες μέρες που έστρωσε! Και ναι ήταν τότε που έμαθα για τα άλματα ανάπτυξης! Μου το είχε πει και εμένα τότε η παιδίατρος και είχε δίκιο! Ο γιος μου έκανε το παν για να αυξήσει την παραγωγή μου και μετά ησύχασε! Έτρωγε κανονικά! Το ίδιο κάνει και η μικρή σου! Τι τα θες τα θήλαστρα, τα ξενύχτια και το άγχος! Τα μωρά μας ξέρουν καλύτερα τι να κάνουν για να έχουν φαγάκι! Και η αλήθεια είναι πως τότε πολλές φορές ένιωθα στραγγισμένη αφού έλεγα αποκλείεται να βρει γάλα, και όμως και όμως... και από περιέργεια μια φορά τον τράβηξα πάτησα τη θηλή και ω! ναι είχε! Καλά περιττό να πω ότι με το θήλαστρο δεινοπάθησα! Ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκα γάλα και είχα απογοητευτεί τόσο! Λοιπόν αν θυμάμαι σωστά μου κράτησε γύρω στις 4-5 μέρες!

τρικουβερτο γλεντι τι εννοεις???σου ζητουσε αυτος να φαει περισσοτερο???

χθες πηρα ακομη μια συμβουλο να μιλησουμε γιατι μονη μου δεν εβγαζα ακρη κ αρχισα να πελαγωνω...της τα ειπα αναλυτικα (μια ωρα μιλουσαμε) και καταληξαμε και οι 2 οτι εξαρχης ειχα παρα πολυ γαλα, γι αυτο γινομουν και μουσκεμα αν θυμαστε πουεσταζα κτλ, και η μικρη εμαθε να τρωει με αυτους τους ρυθμους χωρις να κανει καν προσπαθεια απο την στιγμη που το γαλα εσταζε ετοιμο στο στομα της. Επισης οταν θηλαζεις απο ενα στηθος καθε φορα μειωνεις την παραγωγη σου. Στην δικη μας περιπτωση βεβαια αυτο ισως ηταν για καλο γιατι αν θυμαστε επαθα κ μαστιτιδα που τελικα οφειλοταν στην μεγαλη παραγωγη. Μου ειπε κ αυτη οτι δεν πιστευει οτι μειωθηκε ηπαραγωγη εφοσον οι πανες μας ειναι καλες και το βαρος απλα τωρα θελει να την αυξησει. Η μιρκη μου ομως δεν εχει την υπομονη να κατσει να φαει περισσοτερο απο το στηθος που ζοριζεται πλεον να βγαλει και δυσανασχετει, εξου κ τα τραβηγματα, κλαματα κτλ...παραλληλα δεν κοιμαται κιολας...ειναι απο το άλμα?ειναι απο την πεινα???δεν ξερω...απο χθες ειμαι κυριολεκτικα με το στηθος εξω και ανα μια ωρα θηλαζω μπας και αυξηθει...παντως δεν ξερω αν ηταν τυχαιο που εστρωε την περιοδο που εβγαζα με το θηλαστρο και η παραγωγη ειχε αυξηθει ωστε και παλι να μπουκωνεται χωρις προσπαθεια...τα χω κ@λοπαιξει!!!Η συμβουλος ειπε οτι υπαρχουν μερικα μωρα που τους αρεσει να τρωνε ετσι...με υπερβολικη παραγωγη...δεν ξερω τι να κανω γαιτι χθες σε ενα γευμα οριοταν η μικρη κ ημουν στο τσακι παλι να της δωσω ξενο.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Στο κρεβατάκι σου ή στο διάδρομο; :tongue::tongue:

Τσέρρυ μου τι ακριβώς περνάς; Τρώει πολύ η μικρή σου;

ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΟΟΟΟΟΟΜΟΟΟΟΟΟ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!:cry::cry:

Καληνυχτα Λιλιτακι...καλο ξημερωμα...φιλακια στο γλυκοκαψουρακι σου!!!!

Δεν κάνω άλλη δουλειά μόνο φιλάκια του δίνω οπότε θαα δώσω κι άλλα από εσένα!!!

Σήμερα έχουμε επέτειο με τον αντρούλη μου!!!

Να τα χιλιάσετε κοριτσάκι μου να είστε πάντα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι!!!

Καλημέρα λοιπόν και από την υπνοβάτη/νυχτοπούλι!!!Στο δωμάτιο του και σήμερα το καψουράκι αλλά πολύ πείνα ρε κορίτσια ούτε νεογέννητο έτσι....έφαγε στις 10 μετά στις 12 στις 4 και στις 7 μήπως είμαστε σε κανένα άλμα???Να δώ πώς θα πάω εγώ σήμερα στη συναυλία η τρελή......!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλήμερα

ΤΣΕΡΡΑΚΙ χρονια πολλα να τα εκατοστησετε και να ειστε παντα ερωτευμενοι αγαπημενοι και ενωμενοι οπως τωρα!!!

σημερα μονη και αυπνη η μικρη κοιμοταν εχθες ολη μερα κοιμοταν με ολιγολεπτα διαλειματα για γαλα οποτε τη νυχτα δεν ειχε ορεξη για υπνο:evil::evil:

η ψυχολογια μου χαλια...εχθες με πηρε το Μαριουλακι εεε μετα δεν μπορουσα να συνελθω απο το κλαμα ο αντρας μου τα επαιξε δεν ηξερε τι να κανει.

δεν με νοιαζει ουτε το σπιτι ουτε οι δουλειες.........ξερω οτι θα σας φανει απιστευτο αλλα μου λειπει η μαμα μου.

η μπεμπα χτυπιεται εφυγα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Tsery μου, εγώ δεν έχω καταλάβει καλά την περίπτωσή σου! Τελικά έχεις πολύ γάλα ή δεν έχεις τώρα; Αν έχεις πολύ γάλα, πριν ξεκινήσει ο θηλασμός, να βγάζεις λίγο μόνη σου και μετα να δίνεις το στήθος στη μικρή! Αν δεν έχεις ( και πού το κααταλαβάινεις ότι δεν έχεις;), τότεθα την θηλάζεις πιο συχνά!

Τις πρωτες μέρες που είχαμε ξεκινήσει θηλασμό, η μικρή έμπαινε στο στήθος, έπινε λίγο, το άφηνε κι έκλαιγε σπαρακτικά! λέω "δεν θα έχω γάλα". Πάιρνω την παιδίατρο τηλ και μου λέει το ακριβώς αντίθετο, πως δηλ έχω περισσότερο από ό,τι πριν και η μικρή δεν μπορεί να διαχειριστεί τη ροή! Με συμβούλεψε να βγάλω λίγο με το χέρι και μετά να την βάλω να θηλάσει! Πραγματι, έτσι ήταν....

Τα άλματα αναπτυξης αν τα έχει καμία, ας τα παραθέσει! Τα θέλω κι εγώ...

Λιλιτάκι μου, σε ποια συναυλία θα πας;

Μια φίλη μου έχει ένα γιο 1,5 χρονών και ξυπνάει 3 φορές το βράδυ για να πιει γάλα (σκόνη εννοείται...). Η φίλη τα έχει παίξει.....

Η δική μου ξύπνησε χθες στις 2.30 ( εγώ την ξύπνησα, γιατί είχαν περάσει 4 ώρες από την τελευταία φορά που έφαγε) και μετά στις 6! εφαγε 6, 8, 9.......Τώρα κοιμάται! Αν δεν ξυπνήσει μόνη της θα την ξυπνήσω εγώ κατά τις 12!

Εμένα Τσέρυ το στήθος μου τρέχει καμία φορά, αλλά μην φανταστείς τρελά πράγματα! Ισα ισα που λερώνω το φανελάκι....

Η Αργυρένια είναι καλά; Η μαρμίν είπε πως οι εξετάσεις ήταν καλές! ΑΝτε, να ησυχάσει λίγο το κορίτσι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κάντυ μου, λογικό είναι να σου λείπει η μαμα! Σου πρόσφερε τόση βοήθεια και ήταν η παρέα σου για τόσους μήνες! Μακάρι να ήμασταν κοντά να κάναμε επισκέψεις η μία στην άλλη! Κάνε υπομονή, κοπέλα μου! Είσαι δυνατή και θα τα κατα΄φερεις και μόνη σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...