Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κορίτσια, την παρασκευή έκλεισα ραντεβού να φτιάξω το μαλλί μου επιτέλους! Η παιδίατρος μου δίνει την άδεια να τα βάψω, αρκεί να μην πιάσει ρίζα και να μην θηλάσω 3 ώρες μετά την βαφή! Θα πιεί λίγο συμπλήρωμα για εκείνες τις ώρες!

λέτε να πειράζει που δεν έχω σαραντίσει ακόμη να τρεχω σε κομμωτήρια; Η μάνα μου λεει δεν πειράζει, μια φίλη μου όμως λέει πως δεν πρέπει!

Άντε καλέ βλακείες πήγαινε να φτιάξεις τα μαλλάκια σου και περιμένουμε φωτό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να στα στείλω με εμαιλ θα τα δεις??

θα μπορείς να κάνεις κάτι μόνη σου??

είναι εύκολα αυτά που έχω στο νου μου...

τελικά ποιοι θα βαφτίσουν μας είπες? δεν θυμάμαι

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

να στα στείλω με εμαιλ θα τα δεις??

θα μπορείς να κάνεις κάτι μόνη σου??

είναι εύκολα αυτά που έχω στο νου μου...

τελικά ποιοι θα βαφτίσουν μας είπες? δεν θυμάμαι

ο αδερφος της μαμας μου την μπεμπα και η φιλη μου απο εδω τον μπεμπη.

δεν εχω ιδεα τι θελω και να σου πω την αληθεια ουτε μπορω να συγκεντρωθω για να σκεφτω τι μπορει να χρειαζομαι.μου ειπε η θεια μου αν θελω να μου φτιαξει πραγματα αν με συμφερει γιατι οχι..εσυ που το εχεις ψαξει τι προτινεις? ναι καποια στιγμη θα το δω το μειλ σε υπερευχαριστω και μονο που μου απαντησες :P:p

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

lilly κάτι βλέπω άλλα δεν μπορώ να ξεχωρίσω τι είναι..

θα την δω μόλις πάω σπίτι...

δεν ήξερα ότι είχατε αποφασίσει θέμα και θα σε ρωτούσα...

1533345xcnw09g7xt.gif

εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις κάτι μόνος σου βγαίνει πολύ πιο οικονομικό..

όμως καλό είναι να διαλέγεις εύκολα πράγματα για να κάνεις για να φαίνονται ωραία..

όσο να ναι..μερικά πράγματα αν δεν έχεις όλα τα εργαλεία και αν δεν έχεις τη πείρα δεν μπορείς να τα κάνεις τα ίδια..

αν η θεία σου έχει τη καλή διάθεση να στα φτιάξει..να μου πεις τι θέλεις και αν ξέρω θα δώσω οδηγίες χρήσης..

και τα κεραστικά βρε κορίτσια είναι πανευκολό να τα κάνεις..αν δεν θέλετε και πάρα πολλά είναι πολύ εύκολα..

1533345xcnw09g7xt.gif

η νονά δεν μπορεί να έρχεται λίγες ώρες να σου κάνει και παρέα και να την συνηθίσει και ο μπέμπης? να τον κάνει κανένα μπανάκι να τον ντύσει?

1533345xcnw09g7xt.gif

Τσερυ μου, είσαι η πρώτη που μου λέει ότι μου μοιάζει η μικρη!!!!

Πέπσι, η φορολογική δήλωση που θα υποβάλω φέτος για το οικονομικό έτος 2012 δεν θα συμπεριλαμβάνει το παιδί, μιας και το 2012 ήμουν άτεκνη, σωστά; Μήπως λοιπόν δεν το δικαιούμαι φέτος το επίδομα; Θα ρωτήσω και τον λογιστή!

Στο μεταξύ εγώ μόνη μου την κάνω εδώ και χρόνια την φορολογική δήλωση! Σάμπως έχουμε να δηλώσουμε και τίποτα πέρα από εισόδημα δικό μου και ιατρικές εξετάσεις!!!!!

Αλήθεια, Πέπσι, εσένα ο άντρας σου βρήκε καμία δουλίτσα; Εμένα όχι! Κι πλέον μου φάινεται σαν όνειρο το να βρει....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Μαρτζι ρωτησα την κοπελα μεσα και μου ειπε δεν παιζει ρολο ας δοκιμασεις. Ειναι καινουρια εφαρμγη και τωρα περιμενουν και αυτοι οδηγιες. Λογικα δικαιουσαι. Ρωτα λογιστή. Ουτε εμενα βρηκε κατι δυστυχως. Στελνει καθε μερα βιογραφικα αλλα τιποτα. Τουλαχιστον εχει αλλαξει η ψυχολογια του. Ειναι κοντά στη μαμά!!!

Μαρτζι ρωτησα την κοπελα μεσα και μου ειπε δεν παιζει ρολο ας δοκιμασεις. Ειναι καινουρια εφαρμγη και τωρα περιμενουν και αυτοι οδηγιες. Λογικα δικαιουσαι. Ρωτα λογιστή. Ουτε εμενα βρηκε κατι δυστυχως. Στελνει καθε μερα βιογραφικα αλλα τιποτα. Τουλαχιστον εχει αλλαξει η ψυχολογια του. Ειναι κοντά στη μαμά!!!

ειναι αυτο που μας ειχε βαλει η λιλι πριν καιρο???εχω συγκεντρωσει τα δικαιολογητικα αλλα δεν εχουμε μπει ουτε καν για φορ δηλωση ακομα τουαλετα θελω να παω και δεν προλαβαινω ποσο μαλλον για δηλωση

ΤΙΓΚΕΡ η νονα του θα ερθει σημερα και θα της πω οποτε μπορει να ερχετε να τον απασχολει ετσι κι αλλιως κανει σαν τρελλη και για τα 2 και τωρα που εμαθε οτι θα φυγουμε της εχει στοιχησει πολυ:cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

άρα να της ζητήσεις να έρχεται να σου κάνει και παρέα και να παίζει και λίγο με τα μωρά..

αν μπορεί θα είναι τεράστια βοήθεια

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλέ σήμερα που έλειπα βρήκατε να οργιάσετε; :confused::confused: Θα σας διαβάσω αργότερα γιατί τώρα δεν προλαβαίνω! Θέλω να σας απολαύσω και να μελετήσω καλά! :tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Είδες Μαρμν μου;;; Εχουμε δυναμική παρουσία της Τίνκερ και σήμερα μπήκε και η Πέπσι να μας δώσει ωραίες πληροφορίες! Μπήκε και η Κάντυ μας!

Κάντυ, αξιοποίησε όσο πρέπει την νονά! Χρειάζεσαι παρέα για να ξεχνιέσαι! Θα αφήσω στην άκρη την βοηθεια....Πιο πολύ θες παρέα να μιλάς και να ξεσκάς λίγο!

Εσυ, Μαρμιν, τι νέα;

Εγώ θήλασα την μικρή μου και την κοίμισα! Κοιμάται στο καροτσάκι της....Θέλω να μελετήσω το βιβλιαράκι της εφορίας, να δω πώς θα συμπληρώσω την φορ δήλωση! Ευτυχως όσο ήμουν έγκυος είχα κάνει τις αποδείξεις!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...