Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

bebe στα πλαίσια της πρώτης φάσης είναι άρα μια χαρά!!

τώρα με το γιατρό τι θα κάνουμε?? λυπάμαι αν νιώθεις ότι σε πιέζω...αλλά πραγματικά θέλω να βοηθήσω και πιστεύω ότι το πρώτο βήμα είναι αυτό..να βρεις ένα γιατρό που να ασχολείται και με θέματα υπογονιμότητας έτσι ώστε να τροχιοδρομήσετε το πρόγραμμα

Κοριτσακι μου καλημερα...

Δεν νιωθω καθολου μα καθολου οτι με πιεζεις...απο ποτε τα λογια ενδιαφεροντος ειναι πιεση????:D

Ισα-ισα αισθανομαι πολυ χαρα και συγγνωμη εγω αν καποιες φορες μοιαζει οτι μονοπολω το ενδιαφερον σας...

Πρεπει συντομα να προχωρησουμε....

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι καλή μου πρέπει σύντομα να προχωρήσετε...

μια απόφαση είναι και αυτό...απλά βήμα -βήμα...

που εξαφανιστήκατε όλες καλέ??

μαριούλα που είσαι?? ούτε στο φεις έγραψες!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλωσηρθες κι απο μενα ευχομαι να αποκτησεις συντομα ενα μωρακι η τυχερη μας λιστα να σου φερει γουρι

Καντυ μου γλυκια καλως σας βρηκα και σε εσενα ευχομαι τα ομορφοτερα!!!

Καλημερες και σσε οοοοοολα τα κοριτσακια!!!

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

ναι καλή μου πρέπει σύντομα να προχωρήσετε...

μια απόφαση είναι και αυτό...απλά βήμα -βήμα...

Το μονο που με στενοχωρει κοριτσακι μου ειναι να ακουω τα ιδια και τα ιδια...η ηλικι σας και η ηλικια σας...η ιδια καραμελα...λες και ειμαι 150 χρονων....

OGsSp3.png

AQokp3.png

Διαφημίσεις

έγραψα ένα κατεβατό και δεν προλαβα να το ποστάρω...

κοίτα την ηλικία σου την ξέρεις..και πριν 2 χρόνια περίπου είχες ξαναμείνει έγκυος...

η ηλικια σου είναι η ίδια με της μαρτζυς που έμεινε έγκυος φυσιολογικά μετά από όσα είχε περάσει...

άρα οι πιθανότητες να ξαναμείνεις φυσιολογικά είναι πάρα μα πάρα πολλύ μεγάλες...

ο λόγος που σου λέω να βρεις ένα γιατρό από εδώ..

είναι επειδή μπορείς να βρεις εδώ μια κοπέλα πάνω κάτω στην ηλικία σου και να σου πει τη γνώμη της για τον γιατρό της ή να σου πει αποφυγε τον ένα ή τον άλλο...

πρέπει να βρεις ένα γιατρό για να μπορείς να τον συμβουλεύεσαι αλλά και να σε παρακολουθεί..να δει και τις αναλύσεις που έκανες..γιατί μπορεί εμείς να σου πούμε ναι είναι στα όρια κλπ αλλά θα τις δούμε μια μια και όχι όλες μαζι...

σπερμοδιάγραμμα ο σύζηγος έκανε? σαλπιγγογραφία εσύ? δεν θυμάμαι αν μας τα έχεις ξαναπει

το πρώτο βήμα είναι να σε παρακολουθήσει και να σου πει για το ενδομήτριο , την ωορρηξία κλπ...μπορεί να σου δώσει και μια ενεσή για να πετύχετε ακριβώς την ωορρηξία και μετά βήμα βημα για να φτάσετε στο στόχο μας...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μαρτζι δικαιουστε και το επιδομα παιδιου απο τον ΟΓΑ οπως ηταν τα πολυτεκνικα και ολες οι κοπελες που κανατε παιδι
Αλήθεια; Τι επίδομα είναι αυτό; Και τι διαδικασίες χρειάζεται να κάνω;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

συμφωνώ απόλυτα!!

και εδώ κάτω έτσι είναι..

πολλοί χαίρονται που συμβαίνουν όσα συμβαίνουν..

και πολλοί χαίρονται που οι Δ.Υ έχουν αποκοπές.κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι έτσι δημιουργείται περισσότερο πρόβλημα και έτσι θα κλείσουμε όλοι σιγά σιγά..

κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά ότι η φοροδιαφυγή είναι το πρόβλημα από τους τάχα ψηλούς μισθούς των Δ.Υ.

μην ξεχνάμε ότι αυτοί που παίρνουν τους παχουλούς μισθούς στη δημόσια υπηρεσία είναι λίγοι και κανείς από αυτούς ούτε απολύθηκε ούτε μειώση είχε..ο φτωχός ο κόσμος την πληρώνει όπως πάντα..

και αν όντως η ΕΡΤ μπορούσε και με 1000 υπαλλήλους.ποίος φταίει που τους διόρισε? σίγουρα όχι οι 2500 που θα απολυθούν...

και το θέμα για μένα είναι να λιγοστεύουν οι άνεργοι και όχι να αυξάνονται...στο τέλος δεν θα δουλευεί κανένας....

αν δεν γίνει ανάπτυξη τίποτα δεν γίνεται...

απολύσεις μειώσεις...που θα τελειώσει όλο αυτό...έχουν νεκρώσει τα πάντα

Πόσο δίκιο έχεις! Ο φτωχός κοσμάκης πληρώνει την κρίση, όχι αυτοί που την δημιούργησαν!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια, την παρασκευή έκλεισα ραντεβού να φτιάξω το μαλλί μου επιτέλους! Η παιδίατρος μου δίνει την άδεια να τα βάψω, αρκεί να μην πιάσει ρίζα και να μην θηλάσω 3 ώρες μετά την βαφή! Θα πιεί λίγο συμπλήρωμα για εκείνες τις ώρες!

λέτε να πειράζει που δεν έχω σαραντίσει ακόμη να τρεχω σε κομμωτήρια; Η μάνα μου λεει δεν πειράζει, μια φίλη μου όμως λέει πως δεν πρέπει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα!!χαθηκαμε γιατι μας επιασε το αλμα!!!αυτοματιαχτικα μου φαινεται!!!

τινκερακι το πηρα το μειλ κ απο το πολυ λιγο που ειδα εχει φανταστικες ιδεες!!!ηδη εχω κατενθουσιαστει με το προσκλτηριο πεταλουδα!!!δυστυχως δεν εχω χρονο να τα δω πιο αναλυτικα...ελπιζω η μικρη μου να στρωσει αμεσα!!!σε χιλιοευχαριστω για την βοηθεια!

Γεια σας! Είμαι τόσο κουρασμένη!!!

Τσερυ, εμένα η σύμβουλος μου είπε να την θηλάζω από ένα στήθος κάθε φορά! ο χρόνος να κυμαινεται απο 10- 30 λεπτά ( ανάλογα πόσο θα θελήσει) και μετά αν θέλει κι άλλο την βάζω και στο άλλο...

Βγαίνω...κλαιει.....

σωστα μαρτζι σου τα ειπε!!!ετσι ειναι το σωστο. εγω τελικα δεν ξερω αν αυτο που εχω ειναι θεμα ποσοτητας ή υπομονης της δικίας μου...

Καλώς ήρθες Τσέρρυ με τα κατεβατά σου! :tongue::tongue: Νομίζω πως τώρα πια είναι φως φανάρι ότι η μικρή σου έστρωσε για τα καλά :D

Τσερρούλα μου αν θυμάσαι καλά κάπου εκεί ήταν και εμάς το πρώτο μας τρικούβερτο γλέντι φαγητού μετά δηλαδή τις πρώτες μέρες που έστρωσε! Και ναι ήταν τότε που έμαθα για τα άλματα ανάπτυξης! Μου το είχε πει και εμένα τότε η παιδίατρος και είχε δίκιο! Ο γιος μου έκανε το παν για να αυξήσει την παραγωγή μου και μετά ησύχασε! Έτρωγε κανονικά! Το ίδιο κάνει και η μικρή σου! Τι τα θες τα θήλαστρα, τα ξενύχτια και το άγχος! Τα μωρά μας ξέρουν καλύτερα τι να κάνουν για να έχουν φαγάκι! Και η αλήθεια είναι πως τότε πολλές φορές ένιωθα στραγγισμένη αφού έλεγα αποκλείεται να βρει γάλα, και όμως και όμως... και από περιέργεια μια φορά τον τράβηξα πάτησα τη θηλή και ω! ναι είχε! Καλά περιττό να πω ότι με το θήλαστρο δεινοπάθησα! Ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκα γάλα και είχα απογοητευτεί τόσο! Λοιπόν αν θυμάμαι σωστά μου κράτησε γύρω στις 4-5 μέρες!

τρικουβερτο γλεντι τι εννοεις???σου ζητουσε αυτος να φαει περισσοτερο???

χθες πηρα ακομη μια συμβουλο να μιλησουμε γιατι μονη μου δεν εβγαζα ακρη κ αρχισα να πελαγωνω...της τα ειπα αναλυτικα (μια ωρα μιλουσαμε) και καταληξαμε και οι 2 οτι εξαρχης ειχα παρα πολυ γαλα, γι αυτο γινομουν και μουσκεμα αν θυμαστε πουεσταζα κτλ, και η μικρη εμαθε να τρωει με αυτους τους ρυθμους χωρις να κανει καν προσπαθεια απο την στιγμη που το γαλα εσταζε ετοιμο στο στομα της. Επισης οταν θηλαζεις απο ενα στηθος καθε φορα μειωνεις την παραγωγη σου. Στην δικη μας περιπτωση βεβαια αυτο ισως ηταν για καλο γιατι αν θυμαστε επαθα κ μαστιτιδα που τελικα οφειλοταν στην μεγαλη παραγωγη. Μου ειπε κ αυτη οτι δεν πιστευει οτι μειωθηκε ηπαραγωγη εφοσον οι πανες μας ειναι καλες και το βαρος απλα τωρα θελει να την αυξησει. Η μιρκη μου ομως δεν εχει την υπομονη να κατσει να φαει περισσοτερο απο το στηθος που ζοριζεται πλεον να βγαλει και δυσανασχετει, εξου κ τα τραβηγματα, κλαματα κτλ...παραλληλα δεν κοιμαται κιολας...ειναι απο το άλμα?ειναι απο την πεινα???δεν ξερω...απο χθες ειμαι κυριολεκτικα με το στηθος εξω και ανα μια ωρα θηλαζω μπας και αυξηθει...παντως δεν ξερω αν ηταν τυχαιο που εστρωε την περιοδο που εβγαζα με το θηλαστρο και η παραγωγη ειχε αυξηθει ωστε και παλι να μπουκωνεται χωρις προσπαθεια...τα χω κ@λοπαιξει!!!Η συμβουλος ειπε οτι υπαρχουν μερικα μωρα που τους αρεσει να τρωνε ετσι...με υπερβολικη παραγωγη...δεν ξερω τι να κανω γαιτι χθες σε ενα γευμα οριοταν η μικρη κ ημουν στο τσακι παλι να της δωσω ξενο.:(

Μάρτζι μου έρωτας μπαμπάς και κόρη ε; :D

μαρτζι κουκλαρα η κορη και νομιζω σου μοιαζει!!!στα ματια σιγουρα παντως!!!

Καλέ είδατε τι έγινε με την ΕΡΤ; Απαπαπα έτσι ξαφνικά :shock::shock:

ξαφνικο ηταν ε???γαιτι κ μενα ξαφνικο μου ηρθε σημερα και νομιζα οτι παλι εχασα επεισοδια...

καλημέρα!!

τσερρυ σε εσένα εστειλα τα μαιλ σωστα?τα πήρες??

μαρτζυ μου κουκλίτσα είναι ζωγραφιστή!!!

bebe στα πλαίσια της πρώτης φάσης είναι άρα μια χαρά!!

τώρα με το γιατρό τι θα κάνουμε?? λυπάμαι αν νιώθεις ότι σε πιέζω...αλλά πραγματικά θέλω να βοηθήσω και πιστεύω ότι το πρώτο βήμα είναι αυτό..να βρεις ένα γιατρό που να ασχολείται και με θέματα υπογονιμότητας έτσι ώστε να τροχιοδρομήσετε το πρόγραμμα

συμφωνω και γω σ'αυτο!!

απο δευτερα μεσημερι ειμαστε σπιτι μας εγω ψυχολογικα χαλια μπορει να σας φανει χαζο γελοιο μη φυσιολογικο αλλα εμενα μου λειπει η μαμα μου ειναι πολυ εντονο κι απο το πρωι μεχρι το βραδυ κλαιω υπαρχουν στιγμες μεσα στην ημερα που νιωθω οτι χανω το φως μου απο το πολυ κλαμα σκοτινιαζουν τα παντα.επισσης νιωθω οτι δεν θα τα καταφερω μονη.σημερα 1η μερα μονη μεχρι το μεσημερι και αυριο 24ωρο γιατι ο αντρας μου εχει υπηρεσια.

σκεφτητε οτι ειχαμε να φαμε απο κυριακη βραδυ πριν φυγουμε απο το χωριο μου και φαγαμε κατι σουβλακια τριτη βραδυ κι αυτα με το ζορι γιατι δεν πεινουσε κανενας απο τους 2 μας

καντυ μην κανεις χαζα με το φαγητο και μετα τρεχεις και δεν φτανεις κ με το γαλα!!!ειμασταν οι πιο σκληρες υποστηρικτριες του θηλασμου και τα χουμε κ@λοπαιξει και οι 2:oops::oops:!!!βαστα γερα γιατι εχουμε δρομο!!

ΜΑΡΤΖΙ κουκλιτσα η μικρη σου ειναι σκετη γλυκα!!!

ελπιζω να ξαναμπω συντομα φιλια σε ολες

Τινκερ, πολύ μ' αρέσεις! Τώρα τελευταία μπαίνεις πιο συχνά και γράφεις περισσότερα! Και γράφεις ωραία, δίνεις όμορφες συμβουλές! Μπράβο, κορίτσι μου! Νομίζω πως έχει αλλάξει η ψυχολογία σου προς το καλύτερο! Ετσι σε θέλω.....

και γω σε απολαμβανω τελευταια!!!

Πατρίδα μη μου κάνεις τέτοια εσύ είσαι θηρίο ρε δε μασάς θα βρείς τον τρόπο και θα τα κάνεις όλα.....λογικό να σου λείπει η μαμά σου εδώ εγώ που είναι 10 λεπτά από το σπίτι μου και άν δεν έρθει μια μέρα να τη δώ στεναχωριέμαι όχι εσύ που είναι τόσο μακριά!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Εγώ στους 30 τα έπλενα τώρα έχω αρχίσει 40 για λερωμένες σαλιάρες αφού φυσικά πρώτα τις τρύψω και μουλιάσω με πράσινο σαπούνι!!!Εμείς εχθές κοιθμηθήκαμε όλη νύχτα στη ΚΟΥΝΙΑ ΜΑΑΣ!!!!!!!:P:p:p Εγώ φυσικά ήμουν στο ένα πόδι αλλά το παιδάκι μου ευχαριστήθηκε ύπνο!!!

συμφωνώ απόλυτα!!

και εδώ κάτω έτσι είναι..

πολλοί χαίρονται που συμβαίνουν όσα συμβαίνουν..

και πολλοί χαίρονται που οι Δ.Υ έχουν αποκοπές.κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι έτσι δημιουργείται περισσότερο πρόβλημα και έτσι θα κλείσουμε όλοι σιγά σιγά..

κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά ότι η φοροδιαφυγή είναι το πρόβλημα από τους τάχα ψηλούς μισθούς των Δ.Υ.

μην ξεχνάμε ότι αυτοί που παίρνουν τους παχουλούς μισθούς στη δημόσια υπηρεσία είναι λίγοι και κανείς από αυτούς ούτε απολύθηκε ούτε μειώση είχε..ο φτωχός ο κόσμος την πληρώνει όπως πάντα..

και αν όντως η ΕΡΤ μπορούσε και με 1000 υπαλλήλους.ποίος φταίει που τους διόρισε? σίγουρα όχι οι 2500 που θα απολυθούν...

και το θέμα για μένα είναι να λιγοστεύουν οι άνεργοι και όχι να αυξάνονται...στο τέλος δεν θα δουλευεί κανένας....

αν δεν γίνει ανάπτυξη τίποτα δεν γίνεται...

απολύσεις μειώσεις...που θα τελειώσει όλο αυτό...έχουν νεκρώσει τα πάντα

συμφωνω τινκερακι!!!αδικο που χανουν την δουλεια τους, αδικο που καποιοι μπηκαν χωρις να το αξιζουν, αδικο που οι μισθοι τους φτανουν τα ορια της φαντασιας για καποιους...γενκά το δικιο μας να δω που θα το βρουμε!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

έγραψα ένα κατεβατό και δεν προλαβα να το ποστάρω...

κοίτα την ηλικία σου την ξέρεις..και πριν 2 χρόνια περίπου είχες ξαναμείνει έγκυος...

η ηλικια σου είναι η ίδια με της μαρτζυς που έμεινε έγκυος φυσιολογικά μετά από όσα είχε περάσει...

άρα οι πιθανότητες να ξαναμείνεις φυσιολογικά είναι πάρα μα πάρα πολλύ μεγάλες...

ο λόγος που σου λέω να βρεις ένα γιατρό από εδώ..

είναι επειδή μπορείς να βρεις εδώ μια κοπέλα πάνω κάτω στην ηλικία σου και να σου πει τη γνώμη της για τον γιατρό της ή να σου πει αποφυγε τον ένα ή τον άλλο...

πρέπει να βρεις ένα γιατρό για να μπορείς να τον συμβουλεύεσαι αλλά και να σε παρακολουθεί..να δει και τις αναλύσεις που έκανες..γιατί μπορεί εμείς να σου πούμε ναι είναι στα όρια κλπ αλλά θα τις δούμε μια μια και όχι όλες μαζι...

σπερμοδιάγραμμα ο σύζηγος έκανε? σαλπιγγογραφία εσύ? δεν θυμάμαι αν μας τα έχεις ξαναπει

το πρώτο βήμα είναι να σε παρακολουθήσει και να σου πει για το ενδομήτριο , την ωορρηξία κλπ...μπορεί να σου δώσει και μια ενεσή για να πετύχετε ακριβώς την ωορρηξία και μετά βήμα βημα για να φτάσετε στο στόχο μας...

Σαλπιγγογραφια εχω κανει....σπερμοδιαγραμμα επισης και ειμαστε σε πολυ σοβαρο θεμα υπογονιμοτητας...

Για το ενδομητριο εχω κανει την CA 125 ....

Το θεμα ειναι πως μου ειπαν πως ειναι καλες προς οριακες ,με χαμηλη ΑΜΗ,μαλλον ενδοκρινολογο πρεπει να δω...

Εχω πελαγωσει λιγο...ουφφφφφφ

OGsSp3.png

AQokp3.png

καντυ μην κανεις χαζα με το φαγητο και μετα τρεχεις και δεν φτανεις κ με το γαλα!!!ειμασταν οι πιο σκληρες υποστηρικτριες του θηλασμου και τα χουμε κ@λοπαιξει και οι 2!!!βαστα γερα γιατι εχουμε δρομο!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

συγνωμη που μπαινω σαν τον κομιτη.....χρειαζομαι βοηθεια........ψαχνει καμια για βαφτιση???

εχετε βρει τιποτα για μικυ-μινι???δεν εχω χρονο ουτε αυτο να ψαξω.αν συναντησετε τιποτα στειλτε μ καμια ιδεα

ηθελα σεπτεμβρη να την κανω αλλα μαλλον θα συμπεσει και η μεταθεση.....αν γλυτωσω το ψυχιατρειο φετος θα ειναι θαυμα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ρωτησα στο τμημα οικογ επιδοματων τα δικαιολογητικά ειναι τα εξής:

Καταθέτεις ηλεκτρονικά το Ε1. Στη συνεχεια καταθετεται το Α21 ηλεκτρονικά΄. Αυτό ειναι ενα εγγραφο σαν υπευθυνη δηλωση που εχει μεσα καποιες ερωτησεις για την οικογ κατασταση. Θα πρπει να εισαι 10 χρονια στην Ελλάδα. Υπαρχει και όριο στο εισοδημα. Εσυ δε νομιζω να χεις προβλημα με αντρα ανεργο. Και ειναι 40 ευρώ για κάθε παιδί. Λεπτομερειες μου ειπανε ξέρουν οι λογιστές.

Το παιρνουν οσοι εχουν παιδιά ανεξαιρετως φορέα. Απλα θα το δωσει ο ΟΓΑ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...