Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα ακτινιδια εχουν σιδηρο????τα τρωω οπως κ ολα τα φρουτα...θα με βοηθησουν κ με το σιδηρο που θα παρω γιατι η τουαλετα μετα δεν παλευεται...λιλιτακι μονο που τα σκεφτηκα και γεμισε σαλια το στομα μου..αχαααχ

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα και απο μένα

Σχετικά με τα βλαστοκυταρρα ξερω ότι καλυτερα ειναι να τα δωρισεις στην δημοσια τραπεζα καποια νοσοκομεια αναλαμβανουν την διαδικασια ή να ερθουν να τα παρουν απο την κλινική που γεννας ή να τα παει πχ. ο συζυγος εκεινη την ημερα, Στη Θεσσαλονίκη ειναι νομίζω το Παπαγεωργιου.

Ουτε εγώ θα τα κρατήσεω σε ιδιωτική τράπεζα γιατι κρυβεται ενα μεγαλο εμποριο πίσω απο αυτή την ιστορια και εμπιστεβομαι ανθρώπους που δεν το εκαναν και ειναι όλοι τους πολυ ενημερωμένοι για το θέμα. Καποτε σε μια εκπομπή ειδα μια μεγαλη γιατρό η οποια ειπε ότι ότι τα βλαστοκύταρρα ειναι για καποιες μόνο μορφές καρκίνου δηλ. δεν καλυπει πολλες ασθένεις και ότι τα αποθέματα της παγκόσμιας τράπεζας αρκούν.

Σχετικά με τις εβδομάδες και τους μήνες deppa αυτό που βρίκες ειναι σωστό. Δηλαδή ο δευτερος μήνας ξεκινα την 5η εβδομαδα ο τριτος την 9η ο τεταρτος την 14η κτλ.

Τωρα όσο αφορα τα γεμιστά εγω τα κανω μικρασιάτικα δηλαδή με ρυζι και σταφίδες μπορεί να ακουγεται παραξενο αλλά ειναι τελεια και πολυ που τρώνε για πρωτη φορα ενθουσιαζονται. Βεβαια εμεις τα κανουμε λαδερά όχι νερόβραστα δηλαδη το ρυζακι το φερνουμε μια βολτα στο τηγανι και βαζουμε οποσδήποτε δυοσμο. Και η πιπεριές μας απ εξω περιμένουμε να ξεροψηθουν να μην ειναι σαν βρασμένες.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

εσεις ποσο εχετε κοριτσια?νομιζω κ η μαριουλα εχει τοσο ε?

Εγώ που πρίν μείνω έγκυος ειχα 32 μέχρι 35 το πολύ από όταν έμεινα έγκυος έχω 35 με 36 ΑΛΛΑ τους πρώτους 3 μήνες ο καλός μου μου έφτιαχνε κάθε πρωί ένα κουβά ποτοκαλάδα και δέν έφευγε αν δέν την έπινα........ότι και να του έλεγα ότι μου κάνει καούρες ότι με ενοχλεί στο στομάχι εκείνος πείσμα γαιδουρινό..... ε μετά ξεκίνησα και σίδηρο πρωί βράδυ και διατηρώ πολύ καλα επίπεδα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα και απο μένα

Σχετικά με τα βλαστοκυταρρα ξερω ότι καλυτερα ειναι να τα δωρισεις στην δημοσια τραπεζα καποια νοσοκομεια αναλαμβανουν την διαδικασια ή να ερθουν να τα παρουν απο την κλινική που γεννας ή να τα παει πχ. ο συζυγος εκεινη την ημερα, Στη Θεσσαλονίκη ειναι νομίζω το Παπαγεωργιου.

Ουτε εγώ θα τα κρατήσεω σε ιδιωτική τράπεζα γιατι κρυβεται ενα μεγαλο εμποριο πίσω απο αυτή την ιστορια και εμπιστεβομαι ανθρώπους που δεν το εκαναν και ειναι όλοι τους πολυ ενημερωμένοι για το θέμα. Καποτε σε μια εκπομπή ειδα μια μεγαλη γιατρό η οποια ειπε ότι ότι τα βλαστοκύταρρα ειναι για καποιες μόνο μορφές καρκίνου δηλ. δεν καλυπει πολλες ασθένεις και ότι τα αποθέματα της παγκόσμιας τράπεζας αρκούν.

Σχετικά με τις εβδομάδες και τους μήνες deppa αυτό που βρίκες ειναι σωστό. Δηλαδή ο δευτερος μήνας ξεκινα την 5η εβδομαδα ο τριτος την 9η ο τεταρτος την 14η κτλ.

Τωρα όσο αφορα τα γεμιστά εγω τα κανω μικρασιάτικα δηλαδή με ρυζι και σταφίδες μπορεί να ακουγεται παραξενο αλλά ειναι τελεια και πολυ που τρώνε για πρωτη φορα ενθουσιαζονται. Βεβαια εμεις τα κανουμε λαδερά όχι νερόβραστα δηλαδη το ρυζακι το φερνουμε μια βολτα στο τηγανι και βαζουμε οποσδήποτε δυοσμο. Και η πιπεριές μας απ εξω περιμένουμε να ξεροψηθουν να μην ειναι σαν βρασμένες.

νενα κ γω το ιδιο πριν τις γεμισω και εχω κανει με σταφυδες κ ειναι τελειες!!!μαλιστα εκεινη την ημερα ειχα βαλει κ εντιοσθια κοτοπουλισια αντι για κιμα κ οποιος ςφαγε ξετρελαθηκε!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Το πρώτο ζάχαρο πρίν από την αυχενική ήταν 85mg με φυσιολογικές 70-110mg εκεί μου ειπε προσοχή το ήθελε κάτω απο 80mg μετά την αυχενική φτάσαμε 97mg και τα άκουσα κανονικά κάνουμε Βεπιπέδου και με στέλνει για την καμπύλη εεεεε εκεί και άν τα άκουσα ήθελε νηστικιά μέχρι 80 και είχα 94 και στην 1η ώρα ήθελε 140 και είχα 179:tongue::tongue::tongue: ε και την τελεταία την έκανα μετά από ένα μήνα και επιτέλους είχα φυσιολογικές τιμές νηστικιά 82 και την 1η ώρα 140......αλλά ακόμα προσέχω άν εξεραίσεις την ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ!!!!:tongue::tongue::tongue:

νομιζω οτι ειναι υπερβολικο το μεχρι 80 στο νηστειας...εγω πηγα σε διαβητολογο και μου ειπε οτι το νηστειας πρεπει να ειναι μεχρι 100 και αν ειναι κατω απο 75 αρχιζει ο κυνδυνος υπογλυκαιμιας εμενα το νηστειας μια χαρα ειναι φυσιολογικοτατο στην πρωτη ωρα τα χαλαω πριν μεινω εγκυος ηταν 160 πρ ολ αυτα μου ειπε δεν πειραζει γιατι στην δευτερη ωρα ηταν φυσιολογικοτατο τωρα στην εγκυμοσυνη που εκανα της 1ας ωρας και παλι το νηστειας ηταν φυσιολογικο αλλα της 1ας ωρας ηταν 190:oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τα ακτινιδια εχουν σιδηρο????τα τρωω οπως κ ολα τα φρουτα...θα με βοηθησουν κ με το σιδηρο που θα παρω γιατι η τουαλετα μετα δεν παλευεται...λιλιτακι μονο που τα σκεφτηκα και γεμισε σαλια το στομα μου..αχαααχ

Είναι καλύτερα και απο τα πορτοκάλια απλά εγώ δυστηχώς όσο και άν εχω προσπαθήσει δέν μπορώ να τα φάω!!!:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

νένα μου πολύ λυπάμαι για τη φίλη σου...:( :(

εγώ κορίτσια τα πάω καλά με τη ζαχαροτεχνική..κάνω τούρτες 3d, όχι πολλά σχέδια αλλά μαθαίνω και παίρνω και βιβλία και από το ίντερνετ κλπ...

μαγειρική λίγα πράγματα..δεν μαγειρεύω συχνά..

κάνω κεικ cup cake.cake pops και κρέμες...

μια χαρα σε βρισκω!;)και εμενα μου αρεσει πολυ να κανω γλυκα:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Είναι καλύτερα και απο τα πορτοκάλια απλά εγώ δυστηχώς όσο και άν εχω προσπαθήσει δέν μπορώ να τα φάω!!!:tongue::tongue::tongue:

νομιζω οτι μιλας για την βιοταμινη c!!!

28xYp3.png

εμένα μπαμπάς, αδελφός άντρας αδελφής όλοι παοκ και βαμμένοι μάλιστα (πιο φανατικός ο γαμπρός ο μπαμπάς βάζει και λίγο νερό στο κρασί του για χατήρι του αντρούλη μου του έφυγε και η νεανική τρέλα ο αδελφός ο πιο αδιάφορος) ο σύζυγος άρης. το καλοκαίρι βλέπει ο άντρας μου ένα παοκτσίδικο αρκουδάκι στο σπίτι των γονιών μου και του λέει ο μπαμπάς μου "το κρατάω για τον μπέμπη" οπότε ο άντρας μου το θυμήθηκε εκ των υστέρων και μου λέει έτσι και ο μπαμπάς σου του λέει για τον παοκ δεν θα το πηγαίνω το μωρό και ας παρεξηγηθεί πείτε μου τώρα να γελάσω ή να κλάψω;

χαχα να γελασεις χαρα μ σιγα μην το κανει! εγω και ο αντρας μου ειμαστε ολυμπιακοι εγω χανουμε κερδιζουμε μεγαλη μ σκαλισα ο αντρας μ ομως ειναι πολυυυυυυυυυ φανατικος!!! ο πατερας μ η μανα μ κ τα αδερφια μ ειναι παναθηναικοι και ο αντρας μου εχει σκοπο να τους παει καποια στιγμη το μωρο μας ντυμμενο ολυμπιακο για να δει αν θα το σηκωνουν η οχι???:tongue::tongue::tongue: μα θα το αγαπουν τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ αυτο το μωρο που οπως και να τους το παμε ντυμμενο θα το λατρευουν!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

λοιπόν αφήστε τα φαγητά λιχουδες για να επιστρεψουμε στο θεμα μας. Η αδερφή του αντρα μου μου ειπε να προτιμήσω καρότσι μπαστουνι και όχι το κλασικό γιατί τα κλασικα δεν χωράνε με τιποτα στο αυτοκινητο. Δευτερον να βεβαιωθώ πριν το πάρω ότι ειναι ελαφρύ και ότι μπορώ να το σηκώνω. Αυτά και σας ευχομαι καλό ψαξιμο!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

νομιζω οτι μιλας για την βιοταμινη c!!!

Ναι η οπόια είναι ότι πρέπει για τον αιματοκρίτη για να καταλάβεις η γιαγιά μου πρίν χρόνια έκανε ενα πολύ σοβαρό χειρουγείο και ο αιματοκρίτης της έπεσε στο 22 έπρεπε να της βάλουν αίμα αλλά λόγο θρησκευτικών πεποιθήσεων δέν δέχτηκε οι γιατροί φώναζαν ότι θα πεθάνει αλλά ο παπούς μου την πήρε σπίτι με δική του ευθύνη και με τα ακτινίδια την ανεστήσε και σε ένα μήνα ο αιματοκρίτης της έφτασε 39 οι γιατροί δέν το πίστευαν!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

κοριτσια ο αντρας μου το μεσημερι με ξαπλωσε και ακουγε μια την καρδια μου μια την κοιλιά μου και έλεγε οτι άκουγε καρδούλ και τικ τακ στην κοιλιά μου...λέτε όντωως να ακουγε???

εγω παντωως που εκανα το αντοιστιχο στην κοιλια του ακουγα εντερα μονο...

ντεππα ναι 'ηταν αγοραστή η σπανακοπιττα σιγουρα ειχε και πρασο που εγω το λατρευω και ήταν μοναδική...την έφαγα με τοση λαχτάρα και πιστευω οτι αυριο θα ειμαι μια χαρα!!!άντε κοριτσια τέρμα τα ψέμματα...θα ρθουν πισω οι παλιες καλές μερες που έτρωγα τα παντα!!!μου λειψαν τοσο πολύ οι γευσεις...

επίσης μου έφυγε το ψαροκοκαλο απο τον λαιμο!!!

τσερρυ μ τελεια που σου εφυγε το ψαροκοκαλακι:Pδεν νομιζω να ηταν η καρδουλα του μωρου μηπως πετυχε καμια δικη σου μεγαλη αρτηρια??? κ εμενα ο αντρας μ βαζει συνεχεια το αυτι του στην κοιλια μ για να ακουσει αλλα περα απο πολλα πλατς πλουτς δεν ακουει κατι αλλο:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

εσεις ποσο εχετε κοριτσια?νομιζω κ η μαριουλα εχει τοσο ε?

εγω εχω 34 και παιρνω το fysiofol ειναι σε αμπουλες και εχει και φυλλικο μαζι το επαιρνα και περυσι και ειχα ηδη 6 κουτια στο σπιτι οποτε δεν τον ρωτησα καν πηγα εδω στον ιδιωτη να του δειξω τις εξετασεις μου λεει ξεκινα σιδηρο του λεω εχω σπιτι αυτο εε παρε αυτο μου λεει τωρα την επομενη εβδομαδα που θα παω στον δικο μου να δω τι θα μου πει!!!!

οσο για τα γεμιστα εχω φαει κι εγω ορφανα αλλα να μην εχουν κρεμμυδι γιατι το σιχαινομαι ειχαν ολα τα υπολοιπα μυρωδικα τους,κι εγω ριχνω δυοσμο,και επισσης το ρυζι δεν ηταν λασπη αλλα σπυροτο σπυροτο και οι ντοματες και οι πιπεριες ολοκληρες οχι λιωμενες και να ειναι ενα φαγητο πολτοποιημενο να μην ξερεις τι τρως...ενταξη δεν λεω καλα ηταν και ετσι ορφανα(τα ειχα φτιαξει μια φορα Μ εβδομαδα ηταν νομιζω)αλλα προτιμω με κιμα!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

χαχα να γελασεις χαρα μ σιγα μην το κανει! εγω και ο αντρας μου ειμαστε ολυμπιακοι εγω χανουμε κερδιζουμε μεγαλη μ σκαλισα ο αντρας μ ομως ειναι πολυυυυυυυυυ φανατικος!!! ο πατερας μ η μανα μ κ τα αδερφια μ ειναι παναθηναικοι και ο αντρας μου εχει σκοπο να τους παει καποια στιγμη το μωρο μας ντυμμενο ολυμπιακο για να δει αν θα το σηκωνουν η οχι???:tongue::tongue::tongue: μα θα το αγαπουν τοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ αυτο το μωρο που οπως και να τους το παμε ντυμμενο θα το λατρευουν!

Βρε Μαριούλα πώς το λενε το site που είχες ανεβάσει με τα μωρουδιακά???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...