Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πόσο καιρό έχω να σας πω τόσο πρωινή καλημέρα;;;

Σήμερα θα πάθω εξαφανιζολίωση δηλαδή θα εξαφανιστώ! Να είστε καλά κοριτσάκια και να δώσετε το παρόν για να έχω μελέτη όταν με το καλό γυρίσω!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημέρα!!

τσερρυ σε εσένα εστειλα τα μαιλ σωστα?τα πήρες??

μαρτζυ μου κουκλίτσα είναι ζωγραφιστή!!!

bebe στα πλαίσια της πρώτης φάσης είναι άρα μια χαρά!!

τώρα με το γιατρό τι θα κάνουμε?? λυπάμαι αν νιώθεις ότι σε πιέζω...αλλά πραγματικά θέλω να βοηθήσω και πιστεύω ότι το πρώτο βήμα είναι αυτό..να βρεις ένα γιατρό που να ασχολείται και με θέματα υπογονιμότητας έτσι ώστε να τροχιοδρομήσετε το πρόγραμμα

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλησπερα και σε οοοολα τα κοριτσακια ενα προς ενα!!!

Λοιποοοοοον εχουμε αποτελεσματα στα χερια...

Να σας τα πω...???

καλωσηρθες κι απο μενα ευχομαι να αποκτησεις συντομα ενα μωρακι η τυχερη μας λιστα να σου φερει γουρι

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Lili μου και Μαρμιν, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια; Σας άρεσε η ζουζούνα μου; Είναι πολύ γλυκό μωράκι, δεν είναι; Αχ, είμαι χαζομαμά!

Bebeangel, εγώ δεν ξέρω τίποτα από τις εξετάσεις αυτές, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη! Οπως λέει η Τινκερ, να βρεις ένα καλό γιατρό να σου εξηγήσει και να σε καθοδηγήσει! Πιστεύω όμως πως από την στιγμή που έμεινες έγκυος, θα ξαναμείνεις συντομα!

Κοριτσάκια, δεν βλέπω να πολυμπαίνετε! Μήπως μιλάτε πιο πολύ στο facebook;

Η κάντυ χάθηκε τελείως! Εχει πολλές μέρες να μπει!

απο δευτερα μεσημερι ειμαστε σπιτι μας εγω ψυχολογικα χαλια μπορει να σας φανει χαζο γελοιο μη φυσιολογικο αλλα εμενα μου λειπει η μαμα μου ειναι πολυ εντονο κι απο το πρωι μεχρι το βραδυ κλαιω υπαρχουν στιγμες μεσα στην ημερα που νιωθω οτι χανω το φως μου απο το πολυ κλαμα σκοτινιαζουν τα παντα.επισσης νιωθω οτι δεν θα τα καταφερω μονη.σημερα 1η μερα μονη μεχρι το μεσημερι και αυριο 24ωρο γιατι ο αντρας μου εχει υπηρεσια.

σκεφτητε οτι ειχαμε να φαμε απο κυριακη βραδυ πριν φυγουμε απο το χωριο μου και φαγαμε κατι σουβλακια τριτη βραδυ κι αυτα με το ζορι γιατι δεν πεινουσε κανενας απο τους 2 μας

ΜΑΡΤΖΙ κουκλιτσα η μικρη σου ειναι σκετη γλυκα!!!

ελπιζω να ξαναμπω συντομα φιλια σε ολες

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημερακαι απο μενα

Καντυ αν δεν τρως δεν θα εχεις γαλα. Μην κανεις χαζα. Απλα θα προσπαθησεις να βρεις τους ρυθμους σου και επειδη τα μωρακια σου ειναι καλα θα βοηθανε και αυτα τη μαμα τους. Θα καταλαβουν την κατασταση!!!!!!!!! και θα ειναι ησυχα. Θα με θυμηθεις

καντυ θα σε μαλλώσω...εύχομαι να είμασταν πιο κοντά να κάναμε παρέα...

ελπίζω όταν μετακομίσετε να είσαι πιο καλά...

ξέρω ότι είναι απόλυτα λογικό να θέλεις τη μαμά σου...αλλά βρε κορίτσι μου μπορείς και μόνη σου να τα καταφέρεις...δεν χρειάζεται να είναι όλα στην εντέλεια..να βάλεις προτεραιότητες...για το καλό σου και για το καλό των μωρών σου..άκου έχει τόσες μέρες να φάτε...και να κλαις όλη μέρα...

και αν πάθεις κάτι τι θα γίνει βρε κορίτσι μου??

είπαμε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και να βρίσκεις τρόπους να το απολαμβάνεις..μην πιέζεσαι και μην δίνεις σημασία σε πράγματα ασήμαντα..άσε τις δουλείες του σπιτίου, να μαγειρεύεις εύκολα πράγματα και γρήγορα...

σου το έχω ξαναπει να κάνεις ένα χώρο ειδικά για τους τρείς σας...να βάζεις τραγουδάκια που σας αρέσουν...παιδικά αλλά και κανονικά..που θα σε ανεβάζουν...

είναι όλα θεωρητικά και αντιλαμβάνομαι την δυσκολία όταν δεν έχεις βοήθεια από κανένα..

αλλά πρέπει κάτι να κάνεις..

πχ για τις δουλειες να φέρνεις κοπέλα να στις κάνει..

εκεί δεν ξέρω έχεις φίλες στενές που μπορούν να έρχονται κάθε τόσο να σου κάνουν παρέα και να σε βοηθάνε λίγο..

πρέπει να βρεις ισορροπίες και σίγουρα δεν μπορείς να τα κάνεις όλα...είναι απλά αδύνατο..

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα! Καντυ μου, μην στενοχωριέσαι! Ξέρω ότι είναι δύσκολο να έίσαι μόνη με δύο μωρά! Εδω εγώ με ένα και πάλι πελαγώνω κι αν δεν είχα τον άντρα μου να με βοηθά δεν ξέρ πώς θα τα έβγαζα πέρα! Είμαι όμως σίγουρη πως θα τα καταφέρεις αρκεί να μην σε πάρει από κάτω....

Λίλι, όταν μπορέσω θα κάνω και φεις! Τώρα με το ζόρι προλαβαίνω να μπαίνω εδώ...μην κολλήσω και στο φεις! Αργότερα σίγουρα θα μπω!

Σε τι θερμοκρασίες πλένετε τα ρούχα των μωρών σας;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τινκερ, πολύ μ' αρέσεις! Τώρα τελευταία μπαίνεις πιο συχνά και γράφεις περισσότερα! Και γράφεις ωραία, δίνεις όμορφες συμβουλές! Μπράβο, κορίτσι μου! Νομίζω πως έχει αλλάξει η ψυχολογία σου προς το καλύτερο! Ετσι σε θέλω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

απο δευτερα μεσημερι ειμαστε σπιτι μας εγω ψυχολογικα χαλια μπορει να σας φανει χαζο γελοιο μη φυσιολογικο αλλα εμενα μου λειπει η μαμα μου ειναι πολυ εντονο κι απο το πρωι μεχρι το βραδυ κλαιω υπαρχουν στιγμες μεσα στην ημερα που νιωθω οτι χανω το φως μου απο το πολυ κλαμα σκοτινιαζουν τα παντα.επισσης νιωθω οτι δεν θα τα καταφερω μονη.σημερα 1η μερα μονη μεχρι το μεσημερι και αυριο 24ωρο γιατι ο αντρας μου εχει υπηρεσια.

σκεφτητε οτι ειχαμε να φαμε απο κυριακη βραδυ πριν φυγουμε απο το χωριο μου και φαγαμε κατι σουβλακια τριτη βραδυ κι αυτα με το ζορι γιατι δεν πεινουσε κανενας απο τους 2 μας

ΜΑΡΤΖΙ κουκλιτσα η μικρη σου ειναι σκετη γλυκα!!!

ελπιζω να ξαναμπω συντομα φιλια σε ολες

Πατρίδα μη μου κάνεις τέτοια εσύ είσαι θηρίο ρε δε μασάς θα βρείς τον τρόπο και θα τα κάνεις όλα.....λογικό να σου λείπει η μαμά σου εδώ εγώ που είναι 10 λεπτά από το σπίτι μου και άν δεν έρθει μια μέρα να τη δώ στεναχωριέμαι όχι εσύ που είναι τόσο μακριά!!!

καντυ θα σε μαλλώσω...εύχομαι να είμασταν πιο κοντά να κάναμε παρέα...

ελπίζω όταν μετακομίσετε να είσαι πιο καλά...

ξέρω ότι είναι απόλυτα λογικό να θέλεις τη μαμά σου...αλλά βρε κορίτσι μου μπορείς και μόνη σου να τα καταφέρεις...δεν χρειάζεται να είναι όλα στην εντέλεια..να βάλεις προτεραιότητες...για το καλό σου και για το καλό των μωρών σου..άκου έχει τόσες μέρες να φάτε...και να κλαις όλη μέρα...

και αν πάθεις κάτι τι θα γίνει βρε κορίτσι μου??

είπαμε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και να βρίσκεις τρόπους να το απολαμβάνεις..μην πιέζεσαι και μην δίνεις σημασία σε πράγματα ασήμαντα..άσε τις δουλείες του σπιτίου, να μαγειρεύεις εύκολα πράγματα και γρήγορα...

σου το έχω ξαναπει να κάνεις ένα χώρο ειδικά για τους τρείς σας...να βάζεις τραγουδάκια που σας αρέσουν...παιδικά αλλά και κανονικά..που θα σε ανεβάζουν...

είναι όλα θεωρητικά και αντιλαμβάνομαι την δυσκολία όταν δεν έχεις βοήθεια από κανένα..

αλλά πρέπει κάτι να κάνεις..

πχ για τις δουλειες να φέρνεις κοπέλα να στις κάνει..

εκεί δεν ξέρω έχεις φίλες στενές που μπορούν να έρχονται κάθε τόσο να σου κάνουν παρέα και να σε βοηθάνε λίγο..

πρέπει να βρεις ισορροπίες και σίγουρα δεν μπορείς να τα κάνεις όλα...είναι απλά αδύνατο..

Καλημέρα! Καντυ μου, μην στενοχωριέσαι! Ξέρω ότι είναι δύσκολο να έίσαι μόνη με δύο μωρά! Εδω εγώ με ένα και πάλι πελαγώνω κι αν δεν είχα τον άντρα μου να με βοηθά δεν ξέρ πώς θα τα έβγαζα πέρα! Είμαι όμως σίγουρη πως θα τα καταφέρεις αρκεί να μην σε πάρει από κάτω....

Λίλι, όταν μπορέσω θα κάνω και φεις! Τώρα με το ζόρι προλαβαίνω να μπαίνω εδώ...μην κολλήσω και στο φεις! Αργότερα σίγουρα θα μπω!

Σε τι θερμοκρασίες πλένετε τα ρούχα των μωρών σας;

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Εγώ στους 30 τα έπλενα τώρα έχω αρχίσει 40 για λερωμένες σαλιάρες αφού φυσικά πρώτα τις τρύψω και μουλιάσω με πράσινο σαπούνι!!!Εμείς εχθές κοιθμηθήκαμε όλη νύχτα στη ΚΟΥΝΙΑ ΜΑΑΣ!!!!!!!:P:p:p Εγώ φυσικά ήμουν στο ένα πόδι αλλά το παιδάκι μου ευχαριστήθηκε ύπνο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Θα γελάσετε αν σας πω πόση αυξηση παίρνω από το οικογενειακό επίδομα, μιας που έχω πλέον παιδί! Το καθαρό ποσό του επιδόματος είναι 35 ευρώ, οπότε λέω κι εγώ, "καλά είναι, βγαίνουν οι πάνες πάνω κάτω". Αμ δε.......Λόγω του ότι έχω παιδί αυξάνεται η παρακράτηση φόρου και από 20 ευρώ που μου κρατούσαν, τώρα θα κρατάνε 46 ευρώ!!!! Αρα το επίδομα εξατμίζεται και από τα 35 ευρώ, τα καθαρά που θα μπουν στην τσέπη μου είναι 7 ευρω!!!!! Κοροιδία μεγάλη!

Μαρμιν η ερτ έκλεισε και θα κλέισουν πολλοι οργανισμοί ακόμη! οσο δεν θα αντιδρούμε θα μας γ@μ@νε κανονικά! Βλέπεις τους Τουρκους....Για ένα πάρκο και θα ρίξουν την κυβέρνηση! Οι Βούλγαροι την έριξαν γιατί αυξήθηκε το ρεύμα! Εμείς τι περιμένουμε;;;;Ντρέπομαι που είμια σύγχρονη Ελληνίδα! Θα μας πουλήσουν και θα πούμε κι ευχαριστώ! Αυτά τα παθαίνουμε γιατί έχουμε μάθει να χαιρόμαστε με το κακό του διπλανου μας! Μειώθηκαν οι μισθοί των δημ υπαλλήλων, χάρηκαν όλοι......Δες τι αντίκτυπο είχε όμως! Δεν κινείται η αγορά, κλέινουν επιχειρήσεις, μένει άνεργος ο κόσμος! Τώρα πολλοί χαίρονται που μένουν άνεργοι όσοι δούλευαν στην ερτ! Δεν σκέφτονται πως όπως έχασαν την δουλεία τους έτσι ξαφνικά οι άνθρωποι, μπορεί να χάσουν κι εκείνοι την δουλειά τους με τον ίδιο τρόπο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

συμφωνώ απόλυτα!!

και εδώ κάτω έτσι είναι..

πολλοί χαίρονται που συμβαίνουν όσα συμβαίνουν..

και πολλοί χαίρονται που οι Δ.Υ έχουν αποκοπές.κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι έτσι δημιουργείται περισσότερο πρόβλημα και έτσι θα κλείσουμε όλοι σιγά σιγά..

κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά ότι η φοροδιαφυγή είναι το πρόβλημα από τους τάχα ψηλούς μισθούς των Δ.Υ.

μην ξεχνάμε ότι αυτοί που παίρνουν τους παχουλούς μισθούς στη δημόσια υπηρεσία είναι λίγοι και κανείς από αυτούς ούτε απολύθηκε ούτε μειώση είχε..ο φτωχός ο κόσμος την πληρώνει όπως πάντα..

και αν όντως η ΕΡΤ μπορούσε και με 1000 υπαλλήλους.ποίος φταίει που τους διόρισε? σίγουρα όχι οι 2500 που θα απολυθούν...

και το θέμα για μένα είναι να λιγοστεύουν οι άνεργοι και όχι να αυξάνονται...στο τέλος δεν θα δουλευεί κανένας....

αν δεν γίνει ανάπτυξη τίποτα δεν γίνεται...

απολύσεις μειώσεις...που θα τελειώσει όλο αυτό...έχουν νεκρώσει τα πάντα

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...