Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τ δικά μου τωρα...

χθες πηγα γυναικολογο και ολα ειναι οκ, εκει που πρεπει να ειναι, οπως πρεπει να ειναι...μουειπε οτι αν δεν θελω αμεσως 2ο να χρησιμοποιουμε αντισυλληψη. Κάτι έλεγε για τα αυγα και την ωοθηλακιορηξια αλλά δεν με ενοιζε καθολου οποτε και δεν εδωσα σημασια!!!νομιζω ειχα αυγα και απο τις 2 μεριες...κατι τετοιο...

επιτελους θα κανω σεξ!!!!ελπιζω να βρω κ χρονο!!!

η μικρη μου εξακολουθει να ειναι παρα πολυ ησυχη ομως η καημενουλα απο χθες προσπαθει να χορτασει και δεν μπορει!!!Την παω μια απο το ενα στηθος μια απο το αλλο και ξανα τα ιδια...μιλησα με μια συμβουλο και μου ειπε οτι αυτο συμβαινει καπου στους 2 μηνες που αυξανονται οι απαιτησεις και οτι μπορει να μας παρει 2-3 μερες αυτη η ταλαιπωρια αλλά στρωνει...για να δουμε!!!Την ρωτησα αν θα το ξαναπαθω και μουειπε οτι η καθε μαμα κ καθε μωρο ειναι διαφορετικά οποτε δεν ξερει...

Εν κατακλείδι όσο το μωρο κανει κακα και παιρνει βαρος συνεχιζω το ιδιο βιολι...να το θηλαζω μια απο την μια μια απο την άλλη μεχρι να χορτασει...

Καλώς ήρθες Τσέρρυ με τα κατεβατά σου! :tongue::tongue: Νομίζω πως τώρα πια είναι φως φανάρι ότι η μικρή σου έστρωσε για τα καλά :D

Τσερρούλα μου αν θυμάσαι καλά κάπου εκεί ήταν και εμάς το πρώτο μας τρικούβερτο γλέντι φαγητού μετά δηλαδή τις πρώτες μέρες που έστρωσε! Και ναι ήταν τότε που έμαθα για τα άλματα ανάπτυξης! Μου το είχε πει και εμένα τότε η παιδίατρος και είχε δίκιο! Ο γιος μου έκανε το παν για να αυξήσει την παραγωγή μου και μετά ησύχασε! Έτρωγε κανονικά! Το ίδιο κάνει και η μικρή σου! Τι τα θες τα θήλαστρα, τα ξενύχτια και το άγχος! Τα μωρά μας ξέρουν καλύτερα τι να κάνουν για να έχουν φαγάκι! Και η αλήθεια είναι πως τότε πολλές φορές ένιωθα στραγγισμένη αφού έλεγα αποκλείεται να βρει γάλα, και όμως και όμως... και από περιέργεια μια φορά τον τράβηξα πάτησα τη θηλή και ω! ναι είχε! Καλά περιττό να πω ότι με το θήλαστρο δεινοπάθησα! Ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκα γάλα και είχα απογοητευτεί τόσο! Λοιπόν αν θυμάμαι σωστά μου κράτησε γύρω στις 4-5 μέρες!

Μάρτζι μου έρωτας μπαμπάς και κόρη ε; :D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσερυ, εσένα πέρα από αυτό το άλμα αναπτυξης έχει στρώσει καθόλου όσον αφορά το θηλασμό;

Θα σας στείλω μία φώτο της μικρής μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάρτζη κουκλάρα η κόρη σου!!!Και από ότι βλέπω κοιμάται με χαμόγελο άρα είναι πολύ ευτυχισμένη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλησπερα και σε οοοολα τα κοριτσακια ενα προς ενα!!!

Λοιποοοοοον εχουμε αποτελεσματα στα χερια...

Να σας τα πω...???

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Διαφημίσεις

Καλησπερα και σε οοοολα τα κοριτσακια ενα προς ενα!!!

Λοιποοοοοον εχουμε αποτελεσματα στα χερια...

Να σας τα πω...???

Εννοείται! Μόνο που επειδή εγώ δε σκαμπάζω από αυτά βάλε και τη μετάφραση!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μια προς μια ....

Ε2 = 53,5 pg/ml Παραγωγικη φαση 12,5-166

Ωορρηξια 85,8-498

Εκκριτικη φαση 43,8-211

Εμμηνοπαυση 5-54,7

Συμπερασμα....?

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Μια προς μια ....

Ε2 = 53,5 pg/ml

Παραγωγικη φαση 12,5-166

Ωορρηξια 85,8-498

Εκκριτικη φαση 43,8-211

Εμμηνοπαυση 5-54,7

Συμπερασμα....?

OGsSp3.png

AQokp3.png

3η μερα του κυκλου

OGsSp3.png

AQokp3.png

Διαφημίσεις

Ολες την 3η ημερα του κυκλου...αν και η ΑΜΗ τελικα μπορει να γινει επαναληπτικη και να αλλαζει ανα μερα ....

OGsSp3.png

AQokp3.png

Lili μου και Μαρμιν, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια; Σας άρεσε η ζουζούνα μου; Είναι πολύ γλυκό μωράκι, δεν είναι; Αχ, είμαι χαζομαμά!

Bebeangel, εγώ δεν ξέρω τίποτα από τις εξετάσεις αυτές, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη! Οπως λέει η Τινκερ, να βρεις ένα καλό γιατρό να σου εξηγήσει και να σε καθοδηγήσει! Πιστεύω όμως πως από την στιγμή που έμεινες έγκυος, θα ξαναμείνεις συντομα!

Κοριτσάκια, δεν βλέπω να πολυμπαίνετε! Μήπως μιλάτε πιο πολύ στο facebook;

Η κάντυ χάθηκε τελείως! Εχει πολλές μέρες να μπει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου.

Φιλακια στο μπεμπεκακι σου:D

OGsSp3.png

AQokp3.png

Lili μου και Μαρμιν, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια; Σας άρεσε η ζουζούνα μου; Είναι πολύ γλυκό μωράκι, δεν είναι; Αχ, είμαι χαζομαμά!

Bebeangel, εγώ δεν ξέρω τίποτα από τις εξετάσεις αυτές, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη! Οπως λέει η Τινκερ, να βρεις ένα καλό γιατρό να σου εξηγήσει και να σε καθοδηγήσει! Πιστεύω όμως πως από την στιγμή που έμεινες έγκυος, θα ξαναμείνεις συντομα!

Κοριτσάκια, δεν βλέπω να πολυμπαίνετε! Μήπως μιλάτε πιο πολύ στο facebook;

Η κάντυ χάθηκε τελείως! Εχει πολλές μέρες να μπει!

Μα είναι όντως πάρα πολύ γλυκιά σαν τη μανούλα της :P:p Όσο για το φέις η αλήθεια είναι πως το έχουμε κάπως δίπορτο αλλά και πριν επικρατούσε μια ησυχία εδώ! Άντε τι θα γίνει θα κάνεις φέις και εσύ;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...