Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Αχχχ Μαρμινακι μου...με εκανες και χαμογελασα καρδουλα μου...:D

σε ευχαριστω καρδουλα μου...για ολα τα κοριτσακια τα ομορφοτερα...

Να σας πω τωρα...μετα το αρχικο σοκ...

Συνεχιζω να πιστευω...οσες και αν ειναι οι δοκιμασιες...αξιζουν...

Για εκεινο το πρωτο θετικο τεστακι...!!!

Για εκεινο το φασολακι στην καμερα του υπερηχου...!!!

Για εκεινο τον πρωτο χτυπο καρδουλας...!!!

Για εκεινα τα ζουζουνισματα στην κοιλιτσα...!!!

Για εκεινη την Αγια στιγμη που θα πρωτοαντικρισουμε το μπεμπεκινακι μας....!!!

Για οοοοοολες εκεινες τις υπεροχες και ξεχωριστες στιγμες...

Απλα

Α Ξ Ι Ζ Ε Ι .... !!!

Απλά να σου πω πως σε καταλαβαίνω απόλυτα! Πριν χρόνια είχα γράψει ένα παρόμοιο μήνυμα εδώ μέσα! Μόλις σε διάβασα, θυμήθηκα τις απογοητεύσεις που έπαιρνα όλα αυτά τα χρόνια και το μήνυμα σου αυτό έκανε κι εμένα να δακρύσω! Μακάρι να πάνε όλα καλά! Μην χάνεις το κουράγιο σου! Εγλω πέρισυ απείχα για λίγο καιρό από το φόρουμ γιατί αισθάνθηκα ότι βρέθηκα στον πάτο και δεν ήθελα να συμμετέχω άλλο! Μετά από χίλια χειρουργεία μου είπαν πως έχω διάφραγμα μήτρας! Κοντεψα να πεθάνω.....είπα δεν θα κάνω ποτέ παιδί.....Ούτε διάφραγμα είχα κι έκανα παιδάκι :P Αν δεν είχα βρεθεί σε παρόμοια θέση και σου έλεγα "κουράγιο" μπορεί να θεωρούσες πως είναι υποκριτικό το ενδιαφέρον! Αλλά έζησα όσα ζεις! Και για τον άντρα μου είπαν πως δεν είναι γονιμός και για μένα πως με μία σάλπιγγα και λόγω ηλικίας δεν είναι εύκολη η σύλληψη.....Κι όμως.....ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάναμε μπάνιο την μπέμπα στις 8 και μετά ξεκίνησε ο θηλασμός! Είπα κι εγώ θα φάει κανά 20λεπτο και θα κοιμηθεί! Αμ δε......30 λεπτά παρακαλώ κάθισε στο δεξι.....Την έρεψα για κανά τεταρτο και εκεί που νόμισα πως κοιμήθηκε, ξύπνησε και ήθελε να φάει κι άλλο! Εφαγε άλλα 15 λεπτά από το αριστερό! Και αναρωτιέμαι....Πού έβαλε τόσο φαι;;;Ετρωγε κανονικότατα...Ακουγόταν το γκλου! γκλού! ΑΠό τις 8:10 μέχρι τις 9:30 θήλαζα και προσπαθούσα να την ρέψω! Τώρα κοιμάται το πουλάκι μου το όμορφο!Θα πάω κι εγώ σε λίγο!

Λέτε να βρω νονούς, κορίτσια; Ελπίζω να θελήσει η κουμπάρα μου......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Απλά να σου πω πως σε καταλαβαίνω απόλυτα! Πριν χρόνια είχα γράψει ένα παρόμοιο μήνυμα εδώ μέσα! Μόλις σε διάβασα, θυμήθηκα τις απογοητεύσεις που έπαιρνα όλα αυτά τα χρόνια και το μήνυμα σου αυτό έκανε κι εμένα να δακρύσω! Μακάρι να πάνε όλα καλά! Μην χάνεις το κουράγιο σου! Εγλω πέρισυ απείχα για λίγο καιρό από το φόρουμ γιατί αισθάνθηκα ότι βρέθηκα στον πάτο και δεν ήθελα να συμμετέχω άλλο! Μετά από χίλια χειρουργεία μου είπαν πως έχω διάφραγμα μήτρας! Κοντεψα να πεθάνω.....είπα δεν θα κάνω ποτέ παιδί.....Ούτε διάφραγμα είχα κι έκανα παιδάκι :P Αν δεν είχα βρεθεί σε παρόμοια θέση και σου έλεγα "κουράγιο" μπορεί να θεωρούσες πως είναι υποκριτικό το ενδιαφέρον! Αλλά έζησα όσα ζεις! Και για τον άντρα μου είπαν πως δεν είναι γονιμός και για μένα πως με μία σάλπιγγα και λόγω ηλικίας δεν είναι εύκολη η σύλληψη.....Κι όμως.....ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ!

Κοριτσακι μου γλυκο !!!

Που ακομα και αν κρατας το θαυματακι σου στην αγκαλιτσα σου ...δεν ξεχνας...ολες εμας που καμαρωνουμε το ονειρακι μας....

Εισαι τοσο γλυκο κοριτσι....Να εισαι καλα καρδουλα μου και να χαιρεσαι το ψιψινακι σου το μικρουυυυυτσικακι...!!!!

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Κάναμε μπάνιο την μπέμπα στις 8 και μετά ξεκίνησε ο θηλασμός! Είπα κι εγώ θα φάει κανά 20λεπτο και θα κοιμηθεί! Αμ δε......30 λεπτά παρακαλώ κάθισε στο δεξι.....Την έρεψα για κανά τεταρτο και εκεί που νόμισα πως κοιμήθηκε, ξύπνησε και ήθελε να φάει κι άλλο! Εφαγε άλλα 15 λεπτά από το αριστερό! Και αναρωτιέμαι....Πού έβαλε τόσο φαι;;;Ετρωγε κανονικότατα...Ακουγόταν το γκλου! γκλού! ΑΠό τις 8:10 μέχρι τις 9:30 θήλαζα και προσπαθούσα να την ρέψω! Τώρα κοιμάται το πουλάκι μου το όμορφο!Θα πάω κι εγώ σε λίγο!

Τετοιες εικονες να μοιραζεσαι κοριτσακι μου να περνουμε σειρα μια-μια...!!!!

Και ποιος δεν θα θελει να βαφτισει αυτο το γλυκομπεμπεκι....????

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς! Από τις πέντε ξύπνια, έξι στο πόδι, 7παρά τέταρτο με 8παρά τέταρτο επαναληπτικός ύπνος, στις 8 έντυσα μπουμπουκάκι ενώ κοιμόταν και ξύπνησε ο γλυκός μου και μου γελούσε και κοπανιόταν, ενιά παρά τέταρτο ήμουν στη μαμά! Και τώρα έχω νέα!

Το Αγγελικάκι λέει δε μας ξέχασε αλλά η μικρή της δεν κάνει τσίσα από το σαββατοκύριακο, ελάχιστα προς καθόλου. Σήμερα είδε και κάτι περίεργα στα κακάκια της. Πήγαν για εξετάσεις θα πάρουν τα αποτελέσματα το απόγευμα και ανάλογα θα πράξουν. Ο γιατρός της δεν ανησύχησε ιδιαίτερα! Ελπίζω να είναι όλα καλά και να μας πει σύντομα νεότερα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα και από εμάς! Από τις πέντε ξύπνια, έξι στο πόδι, 7παρά τέταρτο με 8παρά τέταρτο επαναληπτικός ύπνος, στις 8 έντυσα μπουμπουκάκι ενώ κοιμόταν και ξύπνησε ο γλυκός μου και μου γελούσε και κοπανιόταν, ενιά παρά τέταρτο ήμουν στη μαμά! Και τώρα έχω νέα!

Το Αγγελικάκι λέει δε μας ξέχασε αλλά η μικρή της δεν κάνει τσίσα από το σαββατοκύριακο, ελάχιστα προς καθόλου. Σήμερα είδε και κάτι περίεργα στα κακάκια της. Πήγαν για εξετάσεις θα πάρουν τα αποτελέσματα το απόγευμα και ανάλογα θα πράξουν. Ο γιατρός της δεν ανησύχησε ιδιαίτερα! Ελπίζω να είναι όλα καλά και να μας πει σύντομα νεότερα!

Εύχομαι να μην είναι τίποτα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέρα κορίτσια ελπίζω να μην είναι τίποτα και να είναι όλα καθαρά..θα αναμένουμε νέα...

φεισ απο τη δουλεια δεν εχω...αλλα βλεπω στο εμαιλ μου, τι γράφετε...

κάντυ κάντυ είσαι εδώ??ψάχνω για να σε βρω....

bebe..πρώτο βήμα...ΣΗΜΕΡΑ

βρες γιατρό που να ασχολείται και με θέματα υπογονιμότητας και να είναι και άνθρωπος..

στην Αθήνα πχ έχουμε ακούσει κατά καιρούς για πολύ καλούς γιατρούς...

τώρα δεν ξέρω και που σε βολεύει...γιατί μπορεί εσένα να μην σε νοίαζει η απόσταση αλλά καλό θα είναι να είσαστε σε μια απόσταση λογική , πότε ξεκινάει ο κύκλος σου? αυτό το μήνα να σε παρακολουθήσει λιγουλάκι..

και θα πάρουν τα πράγματα μια σειρα..βήμα -βήμα...

πεπσι ξέχασα να σου πω ότι συγχαίρω την απόφαση του αντρούλη σου...

αν και ακόμη δεν κατάλαβα γιατί επειμένεις με το φυσικό..δεν είχες καλή ανταπόκριση?? ο γιατρός σου πως βλέπει το φυσικό κύκλο?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!

Γεια σας!

Ξεκινάω από Αργυρένια! Εχω πάθει πλάκα! Είναι πανέμορφη, Αγγελικάκι! Κούκλα, ζωγραφιά!!!! Να την χαίρεστε την κουκλίτσα! Αλήθεια, πόσο ακριβως είναι; Εχει μπει στον 5ο σωστα; Την έβλεπα και δεν πιστευα πως θα φτάσει και η δικιά μου να είναι τόση......

Η ηλικία μπορεί να παίζει κάποιον ρόλο, αλλά όχι καθοριστικό! Λάθος των γιατρών να μένουν μόνο σε αυτή!

Αισθάνομαι κουρασμένη....Α, μας ήρθε σήμερα ένα χαρτί από το ινστιτούτο υγείας του παιδιού, όπου έλεγε πως η μικρή έχει ανεπάρκεια ενός ενζύμου και δεν πρέπει να τρώει κουκιά και να έρχεται σε επαφή με ναφθαλίνη! Οταν φτάσει 6 μηνών να κάνουμε λέει αιματολογικές εξετάσεις! Τσερυ, και σε σένα ήρθε ή κάνω λάθος;

Σε μας μαρτζι ηρθε ενα χαρτι που ελεγε οτι επρεπε να την επαναλαβω γιατι δεν τους εφτασε το δειγμα που πηραν στην κλινικη. Απαντηση δεν πηρα ακομη...

ποσες μερες πριν ξεκιναμε την προετοιμασια αυτου του παρτυ???Μάλλον την αγελαδιτσα θα την φανε σε άλλη μορφη...βλεπε λουκανικακια!!!:tongue::tongue:

Κοριτσακια μου καλημερα και καλη εβδομαδα...

Νομιζω βγαινω απο την λιστα...

Πηρα ορμονικες ...ολες σε φτ εκτος απο ΑΜΗ που ειναι στα πατωματα...οποτε...

καλυτερα να βγω μην σας ψυχοπλακωνω και εσας...

Ευχομαι απο καρδιας ευχαριστα νεα σε ολες και συντομα το ονειρο να αγγιξει τις οικογενειες σας και στα υπολοιπα κοριτσακια να χαιρονται τα ζουζουνακια τους...

Σας ευχαριστω πολυ απο καρδιας για ολα!!!

Φιλακια πολλα-πολλα

Νικητης βγαινει μονο καποιος που επιμενει!!!

κοίτα δεν ξέρω οι γιατροί τι θα πουν και καλό θα είναι να βρεις ένα γιατρό που θα σε ενθαρρύνει...

δεν ξέρω πόση βγήκε και πόση θα έπρεπε να βγει κλπ...

απλά σου λέω ότι αυτό το αποτέλεσμα μικραίνει τις πιθανότητες για φυσιολογική σύλληψη...

από ότι κατάλαβα δεν έχεις κάνει ποτέ καμία προσπάθεια είτε εξωσωματικής είτε σπερμετέγχυση σωστά??

τώρα ίσως είναι η ώρα να πάρεις τις αποφάσεις σου...να σκεφτείς και να βάλεις σε πρόγραμμα μια προσπάθεια εξωσωματικής...και θα είναι και τυχερή...

σε αφήνω σήμερα να στεναχωρηθείς αλλά αύριο θέλω να δούμε το ζήτημα λίγο σε περισσότερο βάθος...

και μενα με αρεσε πολυ αυτο!!!

Κοίτα να δεις η μοίρα σου είναι προκαθορισμένη! Από τη στιγμή που γράφτηκες στη λίστα μας μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να βγεις! Μανούλα! Πάει και τελείωσε!

κι αυτο με αρεσε ακομη περισσοτερο!!!συμφωνω και επαυξάνω!!!

Αχχχ Μαρμινακι μου...με εκανες και χαμογελασα καρδουλα μου...:D

σε ευχαριστω καρδουλα μου...για ολα τα κοριτσακια τα ομορφοτερα...

Να σας πω τωρα...μετα το αρχικο σοκ...

Συνεχιζω να πιστευω...οσες και αν ειναι οι δοκιμασιες...αξιζουν...

Για εκεινο το πρωτο θετικο τεστακι...!!!

Για εκεινο το φασολακι στην καμερα του υπερηχου...!!!

Για εκεινο τον πρωτο χτυπο καρδουλας...!!!

Για εκεινα τα ζουζουνισματα στην κοιλιτσα...!!!

Για εκεινη την Αγια στιγμη που θα πρωτοαντικρισουμε το μπεμπεκινακι μας....!!!

Για οοοοοολες εκεινες τις υπεροχες και ξεχωριστες στιγμες...

Απλα

Α Ξ Ι Ζ Ε Ι .... !!!

Ναι Λιλιτακι μου...ξεπερνωντας το αρχικο σοκ(οπως και πολλα αλλα εδω και χρονια)....ενα εχει σημασια...πολλα δηλαδη αλλα ενα κυριως...

1ον)ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ...!!!

2ον)ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ,ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ...!!!

3ΟΝ)ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ...ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ...ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ...!!!

"Γενηθήτω το θέλημά Σου"

4ον)ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ...!!!

5ον)ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΚΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ...!!!

Σας φιλω πολυ-πολυ γλυκουλες μου...τυχερουλες μου:D:D:D

αν οι ανθρωποι υπενθυμιζαν στον εαυτο τους αυτα πυ γραφεις παραπανω δεν θα ηταν ποτε κανεις στεναχωρεμενος!!!

και γω ειχα την ιδια ανησυχία ειδικά γιαιτ ήθελα καποιον που να αγαπαει την μικρη μου κ να μην το κανει απο υποχρεωση και μονο!!!Σίγουρα θα βρεις...το πολυ πολυ λες την αδερφη σου που σιγουρα θα το αγαπαει!!!

αμαν παλι αυτο το πουλακι της το καημενο...ελπιζω να μην ειναι κατι...:(

Καλημέρα κορίτσια ελπίζω να μην είναι τίποτα και να είναι όλα καθαρά..θα αναμένουμε νέα...

φεισ απο τη δουλεια δεν εχω...αλλα βλεπω στο εμαιλ μου, τι γράφετε...

κάντυ κάντυ είσαι εδώ??ψάχνω για να σε βρω....

bebe..πρώτο βήμα...ΣΗΜΕΡΑ

βρες γιατρό που να ασχολείται και με θέματα υπογονιμότητας και να είναι και άνθρωπος..

στην Αθήνα πχ έχουμε ακούσει κατά καιρούς για πολύ καλούς γιατρούς...

τώρα δεν ξέρω και που σε βολεύει...γιατί μπορεί εσένα να μην σε νοίαζει η απόσταση αλλά καλό θα είναι να είσαστε σε μια απόσταση λογική , πότε ξεκινάει ο κύκλος σου? αυτό το μήνα να σε παρακολουθήσει λιγουλάκι..

και θα πάρουν τα πράγματα μια σειρα..βήμα -βήμα...

πεπσι ξέχασα να σου πω ότι συγχαίρω την απόφαση του αντρούλη σου...

αν και ακόμη δεν κατάλαβα γιατί επειμένεις με το φυσικό..δεν είχες καλή ανταπόκριση?? ο γιατρός σου πως βλέπει το φυσικό κύκλο?

οργάνωσέ μας τινκερακι!!!! :P:p:p για να πετυχουμε κατι εκτος απο αφοσίωση θέλει και καλη οργανωση...bebe εχω μια φιλη στην αθηνα που ξερω οτι πηγαινει σε εναν φανταστικο γιατρο...αυτη βεβαια δεν εκανε εξωσωματική αλλά αν θες μπορω να σου βρω τηλεφωνο ενος γιατρου "ανθρωπου" στην αθηνα!!!

τινκερακι τα λινκ με τα βαφτιστηκα περιμενω!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τ δικά μου τωρα...

χθες πηγα γυναικολογο και ολα ειναι οκ, εκει που πρεπει να ειναι, οπως πρεπει να ειναι...μουειπε οτι αν δεν θελω αμεσως 2ο να χρησιμοποιουμε αντισυλληψη. Κάτι έλεγε για τα αυγα και την ωοθηλακιορηξια αλλά δεν με ενοιζε καθολου οποτε και δεν εδωσα σημασια!!!νομιζω ειχα αυγα και απο τις 2 μεριες...κατι τετοιο...

επιτελους θα κανω σεξ!!!!ελπιζω να βρω κ χρονο!!!

η μικρη μου εξακολουθει να ειναι παρα πολυ ησυχη ομως η καημενουλα απο χθες προσπαθει να χορτασει και δεν μπορει!!!Την παω μια απο το ενα στηθος μια απο το αλλο και ξανα τα ιδια...μιλησα με μια συμβουλο και μου ειπε οτι αυτο συμβαινει καπου στους 2 μηνες που αυξανονται οι απαιτησεις και οτι μπορει να μας παρει 2-3 μερες αυτη η ταλαιπωρια αλλά στρωνει...για να δουμε!!!Την ρωτησα αν θα το ξαναπαθω και μουειπε οτι η καθε μαμα κ καθε μωρο ειναι διαφορετικά οποτε δεν ξερει...

Εν κατακλείδι όσο το μωρο κανει κακα και παιρνει βαρος συνεχιζω το ιδιο βιολι...να το θηλαζω μια απο την μια μια απο την άλλη μεχρι να χορτασει...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Γεια σας! Είμαι τόσο κουρασμένη!!!

Τσερυ, εμένα η σύμβουλος μου είπε να την θηλάζω από ένα στήθος κάθε φορά! ο χρόνος να κυμαινεται απο 10- 30 λεπτά ( ανάλογα πόσο θα θελήσει) και μετά αν θέλει κι άλλο την βάζω και στο άλλο...

Βγαίνω...κλαιει.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ξαναμπήκα...την κρατάει ο πετέρας της και κοιτιούνται μέσα στα μάτια!Να την έπαιρνε λίγο ο ύπνος! Αλλά πού.....

Αγγελικάκι, μακάρι να μην είναι τίποτα! Αφού δεν ανησυχεί ο γιατρός, ας είμαστε αισιόδοξες κι εμείς!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...