Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλημερα και καλη εβδομαδα...

Νομιζω βγαινω απο την λιστα...

Πηρα ορμονικες ...ολες σε φτ εκτος απο ΑΜΗ που ειναι στα πατωματα...οποτε...

καλυτερα να βγω μην σας ψυχοπλακωνω και εσας...

Ευχομαι απο καρδιας ευχαριστα νεα σε ολες και συντομα το ονειρο να αγγιξει τις οικογενειες σας και στα υπολοιπα κοριτσακια να χαιρονται τα ζουζουνακια τους...

Σας ευχαριστω πολυ απο καρδιας για ολα!!!

Φιλακια πολλα-πολλα

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεροκαλησπέρα και από εμένα :tongue::tongue: Λίλι πολύ με άρεσε ο χαιρετισμός σου και είπα να σε αντιγράψω!!

Μάρτζι μου σας ήρθε κι όλας το χαρτί ε; Αλήθεια έρχεται μόνο σε όσους έχουν έλλειψη το ενζύμου ή σε όλους; Εγώ νόμιζα σε όλους! Εμάς έστειλαν σίγουρα αίμα γιατί είχαμε και τον ίκτερο και μας είπαν ότι θα έρθει απάντηση στο σπίτι! Μπήκαμε στον έβδομο και τίποτα!

Και γω δεν πιστεύω ότι η ηλικία παίζει καθοριστικό ρόλο! Μια φιλενάδα μου πρώτο της παιδί στα 40 (παντρεύτηκε 38) και με φυσιολογική σύλληψη παρακαλώ! Ααααααα και δεύτερη φιλενάδα στα 40 της παντρεύτηκε και έχει δυο παιδάκια επίσης φυσιολογική σύλληψη και στα δύο! Και αν σκεφτώ θα βρω κι άλλες όπως είμαι σίγουρη ότι όλες έχουμε περιπτώσεις γύρω μας!

Χαχαχαχαχα καλά έκανες αγάπη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κοριτσακια μου καλημερα και καλη εβδομαδα...

Νομιζω βγαινω απο την λιστα...

Πηρα ορμονικες ...ολες σε φτ εκτος απο ΑΜΗ που ειναι στα πατωματα...οποτε...

καλυτερα να βγω μην σας ψυχοπλακωνω και εσας...

Ευχομαι απο καρδιας ευχαριστα νεα σε ολες και συντομα το ονειρο να αγγιξει τις οικογενειες σας και στα υπολοιπα κοριτσακια να χαιρονται τα ζουζουνακια τους...

Σας ευχαριστω πολυ απο καρδιας για ολα!!!

Φιλακια πολλα-πολλα

Δεν μας ψυχοπλακώνεις κοριτσάκι μου!!!Κάνε ότι νιώθεις αγάπη μου αλλά να ξέρεις εμείς είμαστε εδώ και θα περιμένουμε να μας πείς τα ευχάριστα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Λιλιτακι ,ψυχουλα μου...Δεν γινεται να υπαρχουν ομορφα νεα με τετοια αποτελεσματα...

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Λιλιτακι ,ψυχουλα μου...Δεν γινεται να υπαρχουν ομορφα νεα με τετοια αποτελεσματα...

Ούτε με εξωσωματική; Και εγώ συμφωνώ με τη Λίλι και επίσης να πω ότι και εμείς με τα αποτελέσματα του συζύγου στο πρώτο του σπερμοδιάγραμμα παιδάκι μόνο στα όνειρα μου! ΟΜΩΣ το σπέρμα του συζύγου άψογο αφού μετά κάναμε άλλα πόσα όλα τέλεια! Ούτε εξετάσεις ούτε τίποτα! Κάτι μου λέει ότι θα μείνεις και θα μπεις να μας πεις ευχάριστα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

μια φιλεναδίτσα μου, από άλλο θέμα..είχε πολύ χαμηλή αμη...και σκεφτόταν μέχρι και για δανεικά...

πριν όμως από λίγο καιρό έκανε τη τυχερή της προσπάθεια και τώρα περιμένει τα παιδάκια της!!

κοίτα λογικό είναι σήμερα να είσαι στα πατώματα...όμως αύριο σε θέλουμε να είσαι γεμάτη αισιοδοξία όπως σε έχουμε γνωρίσει...

αυτό το μήνα αν θυμάμαι καλά θα μάθαινες πότε θα ξεκινήσεις τη τυχερή σου προσπάθεια...

θα τη κάνεις και όλα θα πάνε τέλεια

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Τι να πω Μαρμινακι μου...ειμαι στα πατωματα οπως και η αμη μου...

Ειναι μια διφορουμενη εξεταση ναι μεν (και με υψηλα ποσοστα υπαρχει θεμα σε καποιες γυναικες για γονιμοποιηση και με πολυ χαμηλα ποσοστα εχουν αναφερθει εγκυμοσυνες)αλλα με εριξε πολυ...

OGsSp3.png

AQokp3.png

Ναι κοριτσακι μου...δεν την εμπιστευονται ολοι...αλλα ξερεις τι σκεφτομαι?

αν παλια με φυσιολογικες τιμες μας αποθαρρυναν λογω ηλικιας μου,τωρα με τετοιες τιμες τι θα μας πουν???

Ουτε θελω να μιλησω με γιατρους με εχει πιασει μια αρνηση απιστευτη....

OGsSp3.png

AQokp3.png

κοίτα δεν ξέρω οι γιατροί τι θα πουν και καλό θα είναι να βρεις ένα γιατρό που θα σε ενθαρρύνει...

δεν ξέρω πόση βγήκε και πόση θα έπρεπε να βγει κλπ...

απλά σου λέω ότι αυτό το αποτέλεσμα μικραίνει τις πιθανότητες για φυσιολογική σύλληψη...

από ότι κατάλαβα δεν έχεις κάνει ποτέ καμία προσπάθεια είτε εξωσωματικής είτε σπερμετέγχυση σωστά??

τώρα ίσως είναι η ώρα να πάρεις τις αποφάσεις σου...να σκεφτείς και να βάλεις σε πρόγραμμα μια προσπάθεια εξωσωματικής...και θα είναι και τυχερή...

σε αφήνω σήμερα να στεναχωρηθείς αλλά αύριο θέλω να δούμε το ζήτημα λίγο σε περισσότερο βάθος...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

κοίτα δεν ξέρω οι γιατροί τι θα πουν και καλό θα είναι να βρεις ένα γιατρό που θα σε ενθαρρύνει...

δεν ξέρω πόση βγήκε και πόση θα έπρεπε να βγει κλπ...

απλά σου λέω ότι αυτό το αποτέλεσμα μικραίνει τις πιθανότητες για φυσιολογική σύλληψη...

από ότι κατάλαβα δεν έχεις κάνει ποτέ καμία προσπάθεια είτε εξωσωματικής είτε σπερμετέγχυση σωστά??

τώρα ίσως είναι η ώρα να πάρεις τις αποφάσεις σου...να σκεφτείς και να βάλεις σε πρόγραμμα μια προσπάθεια εξωσωματικής...και θα είναι και τυχερή...

σε αφήνω σήμερα να στεναχωρηθείς αλλά αύριο θέλω να δούμε το ζήτημα λίγο σε περισσότερο βάθος...

Πολύ με άρεσε αυτό! Σε βρίσκω σωστότατη!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ναι κοριτσακι μου...δεν την εμπιστευονται ολοι...αλλα ξερεις τι σκεφτομαι?

αν παλια με φυσιολογικες τιμες μας αποθαρρυναν λογω ηλικιας μου,τωρα με τετοιες τιμες τι θα μας πουν???

Ουτε θελω να μιλησω με γιατρους με εχει πιασει μια αρνηση απιστευτη....

Είναι λογικό να σε παίρνει από κάτω ρε αγάπη αλλά εγώ ξαναλέω ''ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ!!!''Ξέρεις με πόσα σπερματοζωάρια ξεκίνησα προσπάθειες για μωρό με τον αντρούλη μου???950.000 και μετά το ξεκαθάρισμα μας έμεναν 250.000 με το ζόρι για σπερματεγχύσεις ...όλα αυτά πρίν 12 χρόνια τώρα ο αντρούλης έχει 35.000.000 άξιους κολυμβητές και απλά εγώ πήρα σερπαφάρ(λόγω 3 αποβολών )για να έχουμε καλή σύλληψη και το ΘΑΥΜΑ μας είναι τώρα δίπλα μου και μου πουλάει αγριάδες!!!Γι'αυτό σου λέω ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ μόνο ο Μεγαλοδύναμος ξέρει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Ειμαι παθιασμενος ανθρωπος με οτι καταπιανομαι...χαιρομαι πολυ και στενοχωριεμαι πολυ...

Τωρα διαβαζω κατι παραπομπες και δεν ειναι ιδιες με αυτες των εργαστηρικαων αποτελεσματων.

Στα εργαστηριακα ειμαι στην κλιμακα πολυ χαμηλη γονιμοτητα

Στα αλλα που διαβαζω

Για ΑΜΗ

πανω απο 3 =υψηλο

πανω απο 1=φυσιολογικο

φυσιολογικα χαμηλο=απο 0,7-0,9

χαμηλο= 0,3-0,6

πολυ χαμηλο=κατω απο 0,3

Εμενα τα αποτελεσματα ειναι 1,4...

Δεν ξερω...

OGsSp3.png

AQokp3.png

Τιμή AMHΕρμηνεία> 3.0 ng/mlΥψηλά επίπεδα (συνήθως σε πολυκυστικού τύπου ωοθήκες)> 1.0 ng/mlΦυσιολογικά0.7 – 0.9 ng/mlΚατώτερα φυσιολογικά0.3 – 0.6 ng/mlΧαμηλά επίπεδα< 0.3 ng/mlΠολύ χαμηλά επίπεδαΤιμή AMHΕρμηνεία> 3.0 ng/mlΥψηλά επίπεδα (συνήθως σε πολυκυστικού τύπου ωοθήκες)> 1.0 ng/mlΦυσιολογικά0.7 – 0.9 ng/mlΚατώτερα φυσιολογικά0.3 – 0.6 ng/mlΧαμηλά επίπεδα< 0.3 ng/mlΠολύ χαμηλά επίπεδαοι τιμές που μας έβαλες τις βρήκα και εγώ και είναι σε ng/ml, η δική σου η εξέταση τι γράφει πάνω??

όπως και να έχει μην απελπίζεσαι και μην στεναχωριέσαι...είναι μια απλή εξέταση αίματος..που και αύριο να τη ξανακάνεις θα βγεί διαφορετική...

εγώ είχα κάνει την ca125 η οποία μου είχε βγει 18 (σχεδόν)

την ξανακάνω μετά από λίγους μήνες ήταν 11..

πόσες φορές δεν συμβαίνει αυτό..οι αναλύσεις αίματος είναι απλές ενδείξεις..που δεν σημαίνουν τίποτα..

και ιδαίτερα δεν σημαίνουν τίποτα από μόνες τους i fsh kali?

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...