Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Η μιρή χθες ήταν κυρία! Γαλατάκι και ύπνος το βράδυ! Εφαγε στις 10, 2, και 6! Μια χαρά.....Και δεν μας έκανε νούμερα...Με το που έτρωγε κοιμόταν η ζουζούνα μου!

Μια χαρά η μπαλαρίνα μας κυρία και συγχαρητήρια για τον ομφαλό σας!!!!

Μαρτζι εμεις λεμε για σεπτεμβριο με οκτωβριο να ξανακανουμε.κ ο αντρας ειπε κ κατι σοφο! Ενω εγω του ελεγα να κανουμε ιουλη με φυσικο κυκλο μου ειπε εστω κ για 200 ευρ ας παμε να τα φαμε 5 μερες διακοπες μονοι μας χωρις αγχος γιατρους κ φαρμακα.θα ναι οι πρωτες ηρεμες διακοπες πεντε ημερων χωρις κλαματα για μεταθεσεις μετα απο τοσα χρονια. λεω να τον ακουσω!

Να πάτε και να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ και όλα θα γίνουν!!!

Τσέρη όλα οκ με την εκκλησία 29/9/2013 ώρα 12,30 Δόξα το Θεό!!!

Μαρμινάκι είστε λογοδοσμένοι αλλού μη κοιτάς τη νύφη μου .........εεεεεε......!!!:tongue::tongue::tongue:

Συμπεθερά η Νύφη μου είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Πάω για νανάκια όμορφες σας φιλώ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

entometaxy ego eimai tinkebell24 kai eimai 29 kai i korina29 kai einai 24!!!!

oi tyxeroi mas arithmoi einai kai oxi i ilikia

χαχαχα..δικαιο εχεις τινγκερ μου..τωρα το προσεξα που το ειπες..εμενα αντι να γραψουν το 89 εγραψαν 29..χαχαχα

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Λιλιτακι με το καλο ...με το καλο!!!

Κοριτσακια μου καλο ξημερωμα με υγεια και ευλογια...!!!

Φιλακια

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

τι κανετε κοριτσακια μου?

μαρτζι μου χαιρομαι που επεσε ο αφαλος σας και δεν χρειαζεται να κανετε εξετασεις..

πεπσι μου καλα θα κανετε και θα πατε διακοπες..εχει δικαιο ο αντρας σου..και ειμαι σιγουρη οτι θα το πιασετε με φυσιολογικο τροπο το μωρακι σας..

λιλι μου με το καλο η βαφτιση ..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

αγγελικάκι κουκλα η Αργυρενια σου!!!Μεγαλωσε παρα πολυ!Το φορεματακι που της φορας αλλά και τα παπουτσακια ειναι φανταστικά!!!

αλήθεια ποσα κιλα ειστε?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημέρα και απο εμένα...

μπεμπε η πρώτη σου εγκυμοσύνη αν κατάλαβα καλά ήτανε φυσιολογική σύλληψη σωστά??

έμεινες μια φορά έγκυος και είμαι σίγουρη ότι θα ξαναμείνεις και όλα θα πάνε μια χαρά!!

βάλε τα πράγματα σε μια σειρα και προγραμμάτισε τη προσπάθεια σου..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Λιλιτακι με το καλο ...με το καλο!!!

Κοριτσακια μου καλο ξημερωμα με υγεια και ευλογια...!!!

Φιλακια

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου εύχομαι πολύ σύντομα να μας λές για τα δικά σου!!!

τι κανετε κοριτσακια μου?

μαρτζι μου χαιρομαι που επεσε ο αφαλος σας και δεν χρειαζεται να κανετε εξετασεις..

πεπσι μου καλα θα κανετε και θα πατε διακοπες..εχει δικαιο ο αντρας σου..και ειμαι σιγουρη οτι θα το πιασετε με φυσιολογικο τροπο το μωρακι σας..

λιλι μου με το καλο η βαφτιση ..

Σε ευχαριστώ Κορινάκι μου και εσύ σε ένα χρόνο από τώρα θα ετοιμάζεσαι είμαι σίγουρη!!!

Καλημεροκαλησπέρα και εδώ κορίτσια μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Γεια σας!

Ξεκινάω από Αργυρένια! Εχω πάθει πλάκα! Είναι πανέμορφη, Αγγελικάκι! Κούκλα, ζωγραφιά!!!! Να την χαίρεστε την κουκλίτσα! Αλήθεια, πόσο ακριβως είναι; Εχει μπει στον 5ο σωστα; Την έβλεπα και δεν πιστευα πως θα φτάσει και η δικιά μου να είναι τόση......

Η ηλικία μπορεί να παίζει κάποιον ρόλο, αλλά όχι καθοριστικό! Λάθος των γιατρών να μένουν μόνο σε αυτή!

Αισθάνομαι κουρασμένη....Α, μας ήρθε σήμερα ένα χαρτί από το ινστιτούτο υγείας του παιδιού, όπου έλεγε πως η μικρή έχει ανεπάρκεια ενός ενζύμου και δεν πρέπει να τρώει κουκιά και να έρχεται σε επαφή με ναφθαλίνη! Οταν φτάσει 6 μηνών να κάνουμε λέει αιματολογικές εξετάσεις! Τσερυ, και σε σένα ήρθε ή κάνω λάθος;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Λίλι, ωραία που το κανονίσατε για βάφτιση!

Εμεις ακόμη δεν ξέρουμε για νονό!

Θα προτείνω στην κουμπαρα μου, που μας πάντρεψε, αλλά δεν ξέρω αν θα δεχτεί γιατί πρώτον είμαστε πάρα πολύ μακριά και δεύτερον δεν ξέρω πως είναι τα οικονομικά τους!

Μακάρι όμως να δεχτεί, γιατί μετά δεν ξέρω ποιος θα βαφτίσει την μικρή μας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Λίλι, ωραία που το κανονίσατε για βάφτιση!

Εμεις ακόμη δεν ξέρουμε για νονό!

Θα προτείνω στην κουμπαρα μου, που μας πάντρεψε, αλλά δεν ξέρω αν θα δεχτεί γιατί πρώτον είμαστε πάρα πολύ μακριά και δεύτερον δεν ξέρω πως είναι τα οικονομικά τους!

Μακάρι όμως να δεχτεί, γιατί μετά δεν ξέρω ποιος θα βαφτίσει την μικρή μας!

Κοριτσάκι μου πιστεύω ακράδαντα πια ότι το κάθε παιδάκι πρίν ακόμα γεννηθεί έχει το νονό του!!!Εγώ σε όλα αυτά τα χρόνια που περίμενα ξέρεις πόσοι έλεγα και έλεγαν....???Αλλά τώρα άφαντοι όλοι κι όμως το παιδάκι μου θα κάνει νονούς ένα υπέροχο ζευγάρι που θα το αγαπάνε πολύ!!!Οπότε μην αγχώνεσαι θα έρθει η πρόταση από εκεί που δεν το περιμένεις!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημεροκαλησπέρα και από εμένα :tongue::tongue: Λίλι πολύ με άρεσε ο χαιρετισμός σου και είπα να σε αντιγράψω!!

Μάρτζι μου σας ήρθε κι όλας το χαρτί ε; Αλήθεια έρχεται μόνο σε όσους έχουν έλλειψη το ενζύμου ή σε όλους; Εγώ νόμιζα σε όλους! Εμάς έστειλαν σίγουρα αίμα γιατί είχαμε και τον ίκτερο και μας είπαν ότι θα έρθει απάντηση στο σπίτι! Μπήκαμε στον έβδομο και τίποτα!

Και γω δεν πιστεύω ότι η ηλικία παίζει καθοριστικό ρόλο! Μια φιλενάδα μου πρώτο της παιδί στα 40 (παντρεύτηκε 38) και με φυσιολογική σύλληψη παρακαλώ! Ααααααα και δεύτερη φιλενάδα στα 40 της παντρεύτηκε και έχει δυο παιδάκια επίσης φυσιολογική σύλληψη και στα δύο! Και αν σκεφτώ θα βρω κι άλλες όπως είμαι σίγουρη ότι όλες έχουμε περιπτώσεις γύρω μας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κοριτσάκι μου πιστεύω ακράδαντα πια ότι το κάθε παιδάκι πρίν ακόμα γεννηθεί έχει το νονό του!!!Εγώ σε όλα αυτά τα χρόνια που περίμενα ξέρεις πόσοι έλεγα και έλεγαν....???Αλλά τώρα άφαντοι όλοι κι όμως το παιδάκι μου θα κάνει νονούς ένα υπέροχο ζευγάρι που θα το αγαπάνε πολύ!!!Οπότε μην αγχώνεσαι θα έρθει η πρόταση από εκεί που δεν το περιμένεις!!!

Καλέ και έλεγα τι άλλο θέλω να πω, τι άλλο, τι άλλο! Αυτό ντε! Και γω τα ίδια πιστεύω! Θα βρεθεί νονός! Και εμάς βρέθηκαν δύο από το πουθενά πριν καν γεννηθεί το μωρό! Υπήρχε και τρίτος εφεδρικός αλλά ήταν συγγενικό πρόσωπο και το κρατούσα μόνο σε περίπτωση που δε βρίσκαμε κανέναν! Και να σκεφτείς ο κουμπάρος που μας πάντρεψε είναι Αμερική! Το αίσθημα είναι η αιτία! Γνωρίστηκαν Ελλάδα η κοπέλα Ελληνοαμερικανίδα ήρθε για διακοπές στο νησί του μπαμπά ερωτεύτηκαν , παντρεύτηκαν, δουλειά εδώ για την κοπέλα γιοκ και έφυγαν στις Αμερικές!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...