Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ΜΑΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΑΦΑΛΟΣ!!!! Στην 24η μέρα....Σπάσαμε όλα τα ρεκόρ, αλλά τουλάχιστον μας εφυγε ένα μεγαλο άγχος!

Bebeangel, έχουμε την ίδια ηλικία!

Κοριτσακι μου μπραβο για τον αφαλο του μωρου!!!Ανακουφιση για να μη μου αγχωνεσαι αλλο καρδουλα μου:D

Το Λαδακι των Αγιων βοηθησαν το μπεμπεκακι σας....!!!

Εχουμε την ιδια ηλικια κοριτσακι μου???

Πες τα μου να παιρνω θαρρος γιατι οι γιατροι με αντιμετωπιζουν λες και εχω μπει στην εμμηνοπαυση και δεν το ξερω ουτε και εγω ακομα!!!

Με φυσιολογικη περιοδο και ανα 27-28 μερες just!!!

Τι εχουν ακουσει τα αυτακια μας!!!

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρτζι εμεις λεμε για σεπτεμβριο με οκτωβριο να ξανακανουμε.κ ο αντρας ειπε κ κατι σοφο! Ενω εγω του ελεγα να κανουμε ιουλη με φυσικο κυκλο μου ειπε εστω κ για 200 ευρ ας παμε να τα φαμε 5 μερες διακοπες μονοι μας χωρις αγχος γιατρους κ φαρμακα.θα ναι οι πρωτες ηρεμες διακοπες πεντε ημερων χωρις κλαματα για μεταθεσεις μετα απο τοσα χρονια. λεω να τον ακουσω!

Μαρτζι εμεις λεμε για σεπτεμβριο με οκτωβριο να ξανακανουμε.κ ο αντρας ειπε κ κατι σοφο! Ενω εγω του ελεγα να κανουμε ιουλη με φυσικο κυκλο μου ειπε εστω κ για 200 ευρ ας παμε να τα φαμε 5 μερες διακοπες μονοι μας χωρις αγχος γιατρους κ φαρμακα.θα ναι οι πρωτες ηρεμες διακοπες πεντε ημερων χωρις κλαματα για μεταθεσεις μετα απο τοσα χρονια. λεω να τον ακουσω!

Τελικά λένε και οι άντρες σωστά πράγματα :rolleyes::rolleyes: Να τον ακούσεις με χίλια και να πάτε και να κλειδώσεις το μυαλό σου να μη σκέφτεται τίποτα! Μόνο τα δυο σας σα να είστε σε ταξίδι του μέλιτος! Το έχετε ανάγκη και είναι κάτι που δε θα μπορέσετε να ξανακάνετε για πολλά χρόνια μετά την άφιξη του πελαργού! ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Πέπσι, πολύ σωστά μιλάει ο άντρας σου! Να πάτε διακοπές να ηρεμήσετε λίγο! Θα βάλω μια αγγελία εδώ πέρα να τα δώσω σε καμία κοπελίτσα που προσπαθεί!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Bebeangel, οι γιατροί θέλουν να μας τρελαίνουν! Κι εμένα μετά από ένα εξωμήτριο που είχα και πολλά χρόνια προσπαθείών και χειρουργείων με αντιμετώπιζαν σαν χαμένη υπόθεση! Το καλοκαίρι έκανα εξωσωματική και δεν πέτυχε! Απογοητεύτηκα πολύ! Τον επόμενο όμως μήνα έμεινα έγκυος μόνη μου! Μην απογοητεύεσαι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αγγελικάκι είδα τις φώτο και έπαθα σοκ! :shock::shock: Ειδικά εκεί που καθόταν! Φαντάζομαι την κρατούσες από πίσω ε; Αλλά και πάλι στηρίζεται πολύ καλά! Και μεγάλωσε πολύ! Με ποιον την παντρολογάτε είπαμε; :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Bebeangel, οι γιατροί θέλουν να μας τρελαίνουν! Κι εμένα μετά από ένα εξωμήτριο που είχα και πολλά χρόνια προσπαθείών και χειρουργείων με αντιμετώπιζαν σαν χαμένη υπόθεση! Το καλοκαίρι έκανα εξωσωματική και δεν πέτυχε! Απογοητεύτηκα πολύ! Τον επόμενο όμως μήνα έμεινα έγκυος μόνη μου! Μην απογοητεύεσαι!

Εγω παλι οπου εχουμε παει,εκτος ελαχιστων περιπτωσεων,μονο για την ηλικια μου μιλαμε...!!!

Εδω τους λες τα σοβαρα δεδομενα και εκεινοι εκειιιιι στην ηλικια...!!!

Ειπαμε οκ μειωνονται οι πιθανοτητες αλλα δεν εξατμιζονται...!!!

Τελος παντων στον περιγυρο μου εκτος απο τις κοπελες που βρηκαν νωρις το ταιρι τους,οι υπολοιπες τα καταφεραν μετα τα 35.

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Διαφημίσεις

μαζευτηκαμε κ μεις...κ χθες το κοριτσακι μου ηταν καταπληκτικο ομως η μανουλα με τοσο αστατο υπνο ολο αυτο τον καιρο δεν μπορουσε να κοιμηθει μετα τις 4 και μας πηρε μεχρι το πρωι να στρηφογυριζω!!σημερα πηγαμε τις βολτες μας κ γυρισαμε πριν απο λιγο. Το κουρασα το κοριτσακι μου γιατι στην καφετερια που ειμσταν ειχε αλλαξιερα στην τουαλετα που ηταν στο υπογειο οπως κ οι τουαλετες. Δεν προλαβα να κατεβω 3-4 σκαλοπατια και με το που αρχισε να σκοτεινιαζει ο χωρος παταει κατι κλαματα μας άκουσε όλη η Καλαμαρια!!!μετα απο την ανησυχια της δεν μπορουσε να κοιμηθει...τελικα γυρισαμε πριν μια ωρα το ταισα κ τωρα κοιμαται το πουλακι μου!!!

μαρτζι στο ειπα εγω οτι δεν πρεπει να ανησυχεις!!!χαιρομαι που ολα πηγαν καλα...τα φαρμακα μπορεις να τα πας κ σε φαρμακειο ή καποια απο τα κοινωνηκα ιατρεια που τα μαζευουν οπως κ αλλα φαρμακα που εχεις σπιτι απο θεραπειες που εχεις κανει κατα καιρους και δεν εχουν ληξει.

μαρμινακι κ γω το φρουτακι θα εδινα!!!το τσαγακι γιατι το δινεις?φερνει δυσκοιλιοτητα αποσο ξερω το τσαι, για το χαμομηλι συγκεκριμενα δεν ξερω...

τινκερακι περιμενω τα λινκ με τις σελιδες με τα βαφτιστικα...

λιλι ελπιζω να βρηκες την ημερομηνια που θελετε!

πεπσι πολυ καλα θα κανετε!!!Για που λετε?

κορινακι μου εισαι στο χωριο σου ε???θα ξαναπας στην πεθερα?

βεβε η ηλικια παιζει ρολο αλλά όχι μεγαλυτερο απο τον Θεό!!!Θα έρθει η ωρα σου ...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

βεβε η ηλικια παιζει ρολο αλλά όχι μεγαλυτερο απο τον Θεό!!!Θα έρθει η ωρα σου ...

Αυτο ακριβως προσπαθω και εγω να λεω και στους εαυτους μας και στους γιατρους,οχι για να μας πεισω πως θα γινει ντε και καλα το ποθουμενο αλλα οτι "οταν οι ανθρωποι κανουν σχεδια ο Θεος γελαει"...

Αλλωστε ποσες φορες δεν εχουν διαψευστει τα δεδομενα...

Οποοοοτε κανουμε οτι περναει απο το χερι μας και ολα τα αλλα τα αφηνουμε σε Εκεινον που ξερει καλυτερα...

"Γενηθήτω το θέλημά Σου"

OGsSp3.png

AQokp3.png

με το καψουρακι μαρμι μου την παντρολογαμε και συ ολο την περιτρυγιριζεις και δεν σε βλεπω καλα απο την τσερυ....

χαχαχα με παρεξήγησες καλέ! Ήθελα μόνο να δω αν το τακτοποιήσαμε το κοριτσάκι μας μη μας την ξελογιάσει κανένας που δεν ξέρουμε πουθε κρατάει η σκούφια του!

Τσέρρυ μου το χαμομηλάκι καλό κάνει και ίσως μου το είπε και για το ενδεχόμενο να του πονάει και η κοιλίτσα του επειδή έκλαιγε οπότε θα το βοηθήσει!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...