Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

kαλά, μην φανταστείς τίποτα το φοβερό! Δεν έκλεινε τα μάτια της με τίποτα! Τι νανουρίσματα της είπα και κοντεψα να αποκοιμηθώ εγώ, τι την κρατούσα και δεν της μιλούσα για να κοιμηθεί μόνη της, τίποτα! Μου ερχόταν να πέσω κάτω από την νύστα, οπότε ανέλαβε ο άντρας μου! Εγώ κοιμήθηκα.....Αυτός την νανούριζε, την κοίμιζε. αυτη κοιμόταν για κανά 10λεπτο και φτού! και από την αρχή! Μόλις την ακουμπούσε στο κρεβατάκι της, κλάμα η κυρία!

Σήμερα με ξεθέωσε! Από τις 12 το μεσημέρι, τώρα την πήρε ο ύπνος!

Βγαίνω! Ο υπολογιστής γκαρίζει....Μου πήρε τα αυτιά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια..είμαι αδίαβαστη...

απλά να πω στη μάτρζι ότι την ευχαριστώ πάρα πολύ!!

αλλά τα φάρμακα τα έχω ήδη στο ψυγείο μου, μόνο τη πουρεγκον χρειάστηκε να πληρώσω οι άλλες που θα χρησιμοποιήσω είναι δωρεάν από το νοσοκομείο...

Αδιάβαστη και δε ντρέπεσαι να το λες όταν ανάμεσα μας έχουμε δύο καθηγήτριες; :tongue::tongue:

Τσέρρυ εσύ πότε θα ενημερώσεις τη λίστα;; ε;; Μήπως ξέχασες κάτι για τη Μαρκελλίτσα; (πχ ώρα;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλησπερα κοριτσακια..τι κανετε..?εγω ειμαι στο χωριο μου..

ΤΙΝΓΚΕΡ μου καλη επιτυχια σου ευχομαι..συντομα θα εισαι εγκυουλα..

BEBEANGEL καλωςορισες στην παρεα μας..σου ευχομαι να μεινεις συντομα εγκυουλα..

ΠΕΠΣΙ μου χαιρομαι που ειναι ολες οι εξετασεις σου καλες..τωρα χαλαρωσε και θα ερθει συντομα το μπεμπε..

ΜΑΡΤΖΙ μου κανε και εσυ τωρα fb να τα λεμε και απο εκει..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

θελω να γινω μανουλα

1. Pepsi

2. s- maria

3. tinkerbell!24__

4. korina29

5. bebeangel

Μανουλες

marioula1234(αγοράκι) 15/10/12 ωρα 08:55μμ 2.700kg 50cm

lilitaki (αγοράκι) 28/11/12 ώρα 01:55πμ 4.190Kg 56cm!!!

marmin (αγοράκι) 01/12/12 ώρα 02:25πμ 4.430Kg 53cm

Luna(αγορακι) 27/12/12 ώρα 6:30 3.150Kg

aggelikaki (κοριτσάκι) 05/02/13 ώρα 4.30πμ 3.250Kg

νενα (αγορακι) 05/03/13 ώρα 10.17π.μ. 3650Kg 51cm

Καντυ (αγοράκι+κοριτσάκι) 15/3/2013 ωρα 8:45 3170kg 52cm

ωρα 8:47 2970kg 49cm

cherry09 (κοριτσάκι)17/4/2013 ώρα 09.10 3200kg 51cm

margi (κοριτσάκι) 15/5/2013, ωρα 19:05, βαρος 3185kg, 52cm

δεν το ειχα προσεξει!!!

μαρτζι δεν νομιζω να γινουν ολα αυτα που λες μωρε...ολα θα παν καλα, θα δεις...ειπαμε η αγια αννα σαν αγαπαει εσας!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

BEBEANGEL καλωςορισες στην παρεα μας..σου ευχομαι να μεινεις συντομα εγκυουλα..

Κορινακι μου καλως σας βρηκα κοριτσακι μου και σε ευχαριστω και εσενα για την πολυτιμη ευχη σου!!!

Και τωρα που παρατηρω την λιστα για μελλουσες μανουλες...μπορει να ειμαι το νεοτερο μελος απο σειρα εγγραφης αλλα το μεγαλυτερο ηλικιακα:tongue:

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Διαφημίσεις

Κορινακι μου καλως σας βρηκα κοριτσακι μου και σε ευχαριστω και εσενα για την πολυτιμη ευχη σου!!!

Και τωρα που παρατηρω την λιστα για μελλουσες μανουλες...μπορει να ειμαι το νεοτερο μελος απο σειρα εγγραφης αλλα το μεγαλυτερο ηλικιακα:tongue:

ποσο χρονων εισαι ?αν θελεις μου λες βεβαια..εγω ειμαι στα 24 και ειμαι απο θεσ/νικη..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

38 καρδουλα μου...

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Καληνύχτα όμορφες!!!Αύριο θα πάμε στα Σπάτα στην εκκλησία που έταξα να βαφτήσω το καψουράκι μου για να δώ τι χρειάζεται και να κλείσω και ημερομηνία!!!Από τις 6,30 στο πόδι λοιπόν....να ταίσω το καψουράκι και να τον αφήσω στη μαμά μου !!!Φιλάκια σε όλες σας και φυσικά στα μωράκια μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Καιρό έχω να σας πω πρώτη καλημέρα δε νομίζετε; Για αυτό είπα να εξιλεωθώ με δύο φώτο και μάλιστα με τι καλύτερο για αρχή από ένα τέτοιο όμορφο κοριτσάκι να μας λέει καλημέρα!

Επίσης άνοιξα απλά για να σας πω νέα και να σας διαβάσω (λέμε τώρα) προτού εξαφανιστώ για τα Κυριακάτικα!

Εμείς χθες είχαμε βδομαδογεννέθλια! Γίναμε 27 εβδομάδων! Ολόκληροι άντρες πια!

Πριν κανένα μισάωρο γυρίσαμε από την Εκκλησία όπου και κοινώνησε το Θρασυβουλάκι μου!!

Το Αγγελικάκι δεν μπήκε να μας πει τι έγινε τελικά με την Αργυρένια μας!

Μαριούλα μου πώς πάει ο πρίγκιπας μας;

Μάρτζι μου κρίμα για τον υπολογιστή σας! Ελπίζω να διορθωθεί σύντομα γιατί ήδη μας λείπεις που δεν προλαβαίνεις να μπαίνεις φαντάσου να χαθείς και άλλο! Πάνω που θα σε ψήναμε να κάνεις φέις! :D:D

Εμείς με τα κακάκια μας δυστυχώς ακόμα δεν στρώσαμε! Χθες βράδυ έκανε λίγα μόνος του και λίγο τον βοήθησα και το καημενάκι μου υπέφερε! Δε θέλω να τον πιέζω πολύ για να μην τραυματιστεί εκεί η περιοχή και μετά δε θέλει να ενεργηθεί από τον πόνο και το φόβο μην πονέσει και τον πάω όσο γίνεται με το μαλακό! Για πρωινό πλέον μόνο αχλάδι ώριμο, ροδάκινο και απο χθες και κανα δυο αποξεραμένα δαμάσκηνα! Το μεσημέρι κολυθάκι - φασολάκι που ευτυχώς το έφαγε όλο χωρίς γκρίνια και παλεύουμε όσο περισσότερο χαμομηλάκι πιει! Θα προσπαθήσω να κάνω και για μένα ένα από τα ίδια φρούτα και αποξεραμένα δαμάσκηνα μήπως τον βοηθήσω περισσότερο μέσω του θηλασμού! Την Τρίτη θα βάλουμε και αρακά! Εκτός και αν αντί για αρακά βάλω βερύκοκο για φρούτα! Τι λέτε εσείς; Ποιο θα κάνει περισσότερη "δουλειά";

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλησπέρα! Σήμερα δεν μουγκρίζει ο υπολογιστής κι είπα να μπω να σας πω τα νέα μας!

Τσερούλα, έχεις δίκιο! Η Αγία Αννα είναι κοντά στην μικρή μας και χθες την βοήθησε κι η Αγία αλλά και ο Αγιος Αθανάσιος που της έβαλα λίγο λαδάκι από την κανδήλα του κι έτσι επιτέλους ΜΑΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΑΦΑΛΟΣ!!!! Στην 24η μέρα....Σπάσαμε όλα τα ρεκόρ, αλλά τουλάχιστον μας εφυγε ένα μεγαλο άγχος!

Bebeangel, έχουμε την ίδια ηλικία!

Μαρμιν, δεν έστρωσε ακόμη ο Θρασυβουλάκος με το θέμα δυσκοιλιότητα; Κρίμα μωρέ! Δοκίμασε τα όλα να δεις τι είναι αυτό που θα τον βοηθήσει περισσότερο! Εγώ νομίζω το φρουτάκι πιο πολύ πρέπει να βοηθάει!

Πέπσι, αν σου πω τι έκανα χθες, θα τραβάς τα μαλλια σου, όπως τα τράβαγα εγώ! Πέταξα δύο daronda γιατί έληξαν!!!! Μου έμεινε μια, που λήγει όμως τον Αυγουστο! Θα κάνεις τίποτα ως τότε; Η γκονάλ λήγει κι αυτή Αυγουστο και τα μενοπούρ το 2014! Και θυμάμαι που έψαχνες τότε για daronda και σου είχα πει πως έχω, αλλά τελικά τα βρήκες! Κι είναι και πανάκριβη! 92 ευρώ......184 ευρώπήγαν στα σκουπίδια ενώ θα μπορούσε να ωφεληθεί κάποια κοπέλα! Πολύ στενοχωρήθηκα....Πες μου τι άλλο θες, γιατί σκέφτομαι να βάλω εδώ μέσα μία αγγελία να τα δωρίσω σε κανά κοριτσάκι που παιδευεται! Βρε κορίτσια, κάποια στιγμή είχε μπει μια κοπέλα και ζήταγε φάρμακα, αλλά δεν έχω χρόνο να γυρίσω πισω τις σελίδες να την βρω! Μήπως θυμάστε πως την έλεγαν;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Η μιρή χθες ήταν κυρία! Γαλατάκι και ύπνος το βράδυ! Εφαγε στις 10, 2, και 6! Μια χαρά.....Και δεν μας έκανε νούμερα...Με το που έτρωγε κοιμόταν η ζουζούνα μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...