Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Άχ κοριτσάκι μου να ήξερες τι έχουμε περάσει όλες εδώ μέσα και πόσα χρόνια παλεύουμε για τα μικρά μας θαυματάκια.....εγώ πρίν κρατήσω το καψουράκι μου στην αγκαλιά μου μέσα σε 11 χρόνια προσπαθειών τα τελευταία 3 έχασα 3 αγγελούδια από τη κοιλίτσα μου το πρώτο 3 μηνών αποκόληση πλακούντα το γέννησα στο κρεβάτι μου και τα άλλα 2 ,2 μηνών και 2,5 παλίνδρομες αλλά Δόξα τη Παναγιά τώρα έχω ένα παίδαρο στην αγκαλιά μου και 3 αγγελούδια στον ουρανό να μου τον προσέχουν!!! Και να ξέρεις και το τραγούδι της παρέας...

Το ξερω καρδια μου...το ξερω και καταλαβαινω απολυτα...

Απλα η δικη μας περιπτωση ηταν πολυ ...τραγικη να το πω...δεν ξερω πως αλλιως...

Ειμαστε ενα ζευγαρι με πολυ σοβαρο θεμα υπογονιμοτητας(απο την πλευρα του γλυκοαντρουλη μου)και ενω μας ειχαν αποκλεισει παν ενδεχομενο με φυσιολογικο τροπο...περα απο καθε προβλεψη..συνεβει και εμεις δεν το ξεραμε...και μετα...εγιναν αγγελακια ...και μετα το απολυτο χαος...και...και...

Αλλα δοξα σοι...εχουμε ο ενας τον αλλο και ονειρευομαστε...!!!

Γιατι ζωη χωρις ονειρα καρδουλες μου ειναι μιση ζωη....Αργησα και εγω να το καταλαβω αλλα το εμπεδωσα μια και καλη...

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλλά Δόξα τη Παναγιά τώρα έχω ένα παίδαρο στην αγκαλιά μου και 3 αγγελούδια στον ουρανό να μου τον προσέχουν!!! Και να ξέρεις και το τραγούδι της παρέας...

Λιλιτακι μου ,ψυχουλα μου να χαιρεσαι τον μικροαντρουλη σου,να ειναι παντα γερος και καλοτυχος!!!

Και τα 3 αγγελουδακια σου να εισαι σιγουρη καπου εκει ψηλα παιζουν χαρουμενα με τα 2 δικα μας και πολλα αλλα υπεροχα αγγελακια,και μας δινουν δυναμη και αγαπη...!!!

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

τσερρουλα μια χααρα η μπουμπου!!! το θηλαστρο σταματα του αφου η παραγωγη σου ειναι μια χαρα πια:P

bebeangel ξερω παααααααααααρα πολυ καλα ποσο μεγαλος πονος ειναι:cry::cry::cry::cry::cry: εγω και που εχω μωρακι ποτε δεν θα το ξεπερασω!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

bebeangel ξερω παααααααααααρα πολυ καλα ποσο μεγαλος πονος ειναι:cry::cry::cry::cry::cry: εγω και που εχω μωρακι ποτε δεν θα το ξεπερασω!!!

Ειναι Μαριουλα μου ενας αεναος βουβος πονος...καταλαβαινεις πολυ καλα τι εννοω...

OGsSp3.png

AQokp3.png

Καλησπέρα!

Τσερυ μου, σταμάτα τώρα το θήαστρο και μην ασχολείσαι άλλο! Μια χαρά γάλα κατεβάζεις! Μπουμπού είναι η μικρή!

Μαριούλα μου, όπως το άκουσες! 23η μέρα σήμερα κι ο αφαλός σφηνωμένος! Στο καλό.....Αντε να πέσει να ησυχάσουμε, γιατί δεν θέλω να την βάλω σε διαδικασία εξετάσεων! Κρίμα είναι!

Κι εμείς σήμερα πολύ ξεκούραστα! Το βράδυ έφαγε 10.30, ξύπνησε 2,30, μετά 5,30 και τελικώς 7! Τρώει ανά 2-3 ώρες κι έχει τώρα που κοιμάται από τις 5! Κοιμ΄θηκηα κι εγώ και ξεκουράστηκα!

bebeangel, κουράγιο! Σύντομα θα έρθει νέο μωράκι και ο πόνος σου δεν θα είναι τόσο έντονος! Πίστη και αισιοδοξία να έχεις!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

bebeangel, κουράγιο! Σύντομα θα έρθει νέο μωράκι και ο πόνος σου δεν θα είναι τόσο έντονος! Πίστη και αισιοδοξία να έχεις!

Κοριτσακι μου δεν ηρθα για να σας ψυχοπλακωσω σε ενα τετοιο θετικο θεματακι....

Κοιταμε μπροστα...Με αισιοδοξια,πιστη,υπομονη&αγαπη ολα θα γινουν...!!!

Ευχες πολυτιμες για ολες μας,μεχρι εκεινη την Αγια στιγμη...!!!

OGsSp3.png

AQokp3.png

Κοριτσακι μου δεν ηρθα για να σας ψυχοπλακωσω σε ενα τετοιο θετικο θεματακι....

Κοιταμε μπροστα...Με αισιοδοξια,πιστη,υπομονη&αγαπη ολα θα γινουν...!!!

Ευχες πολυτιμες για ολες μας,μεχρι εκεινη την Αγια στιγμη...!!!

Dεν μας ψυχοπλακώνεις, σε καμία περίπτωση! Καταλαβαίνουμε απόλυτα τον πόνο που περνάς, γιατί σχεδόν όλες τον περάσαμε! Εδώ είμαστε για να λέμε και ευχάριστα και δυσάρεστα! Στα ευχάριστα να χαιρόμαστε όλες μαζί και στα δυσάρεστα να προσπαθούμε να δώσουμε κουράγιο! Εγώ προσωπικά βοηθήθηκα πολύ από τα κορίτσια εδώ μέσα! Μακάρι να συμβεί το ίδιο και σε σένα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πέπσι και Τινγκερ, σας το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ! Μου έχουν μείνει φάρμακα εξωσωματικής και δεν θέλω να πάνε χαμένα! Θα λήξουν όπου να' ναι.......Πρόκειται για gonal, menopur, clexane, daronda........Πέιτε μου αν χρειάζεστε κάποια από αυτά! Σκέφτομαι, αν δεν τα χρειάζεστε εσείς, να τα δωρίσω κάπου, σε κάποια κοπέλα που να προσπαθεί!

Βebeangel, δεν ξέρω σε τι φάση είστε, αλλά, αν τυχόν έχετε σκοπό να ξεκινήσετε προσπάθεια εξωσωματικής, η πρότασή μου ισχύει και για σένα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Όμορφες το γλυκο μου κοιμηθηκε την ιδια ώρα με χθες...για ν αδουμε τι βραδυ θα μας βγει το σημερινο...παντως εγω για σιγουρια παω να τον παρω τον υπανκο μου και ας ειναι και 10!!!

Ρε κοριτσια εχω αγχος ολο οτι δεν φτανει το γαλα μου κτλ κτλ...ο αντρας μου μο λεει οτι αν μου κοπει θαειναι απο το αγχος σου!!!Εχει δικιο αλλά δεν μπορώ να το ξεπεράσω...δεν ξερω τι να πω!!! Τι σκαλωμε ειναι αυτο παλι με το σκ@το αγχος μου...ειδες μαρτζι που υπαρχουν κ χειροτερα???

Καληνυχτα σας και καντε μια προσευχή στην Παναγία την γαλακτοτροφουσα και για μας!!!Να μου φυγει αυτη η χωρις λογο ανησυχία...

βεβε αυριο θυμισε μας να σε βαλουμε στην λιστα μας...αν την βρεις κι ολας να ειναι ετοιμη ακομη καλυτερα...λεω να κανω κ μερικά ξεσκονίσματα εκει μέσα απο τα κοριτσια που μας ξεχασαν...

μαρια σ που εισαι???εσενα δεν σε σβηνα αλλά μπες να μας πεις κανα νεο!!!Μας ξεχνας...

καληνυχτα πενταμορφες!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

καληνυχτα τσερουλα μου!!!ευχομαι να εχετε μια ησυχη νυχτα!:P

μαργκι εχουμε φτιαξει κλειδωμενη ομαδα στο φβ κ τα λεμε εκει δεν μας βλεπει κανεις ουτε τι λετε ουτε τπτ ειναι ολα κλειδωμενα αντε κανε φβ να τα λεμε κ απο εκει;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Dεν μας ψυχοπλακώνεις, σε καμία περίπτωση! Καταλαβαίνουμε απόλυτα τον πόνο που περνάς, γιατί σχεδόν όλες τον περάσαμε! Εδώ είμαστε για να λέμε και ευχάριστα και δυσάρεστα! Στα ευχάριστα να χαιρόμαστε όλες μαζί και στα δυσάρεστα να προσπαθούμε να δώσουμε κουράγιο! Εγώ προσωπικά βοηθήθηκα πολύ από τα κορίτσια εδώ μέσα! Μακάρι να συμβεί το ίδιο και σε σένα!

Αχχχ βρε κοριτσακι μου ποσο με συγκινεις και εσυ και ολα τα κοριτσακια...!!!

Δακρυζωντας σας γραφω....συγγνωμη

OGsSp3.png

AQokp3.png

Βebeangel, δεν ξέρω σε τι φάση είστε, αλλά, αν τυχόν έχετε σκοπό να ξεκινήσετε προσπάθεια εξωσωματικής, η πρότασή μου ισχύει και για σένα!

Ευχαριστω πολυ καρδουλα μου...Θα ειμαστε σε κατασταση να ξερουμε απο αρχες με μεσα Ιουλιου...

OGsSp3.png

AQokp3.png

βεβε αυριο θυμισε μας να σε βαλουμε στην λιστα μας...αν την βρεις κι ολας να ειναι ετοιμη ακομη καλυτερα...λεω να κανω κ μερικά ξεσκονίσματα εκει μέσα απο τα κοριτσια που μας ξεχασαν...

Κοριτσακι μου...σας ευχαριστω απο καρδιας...πως μπαινω στην τυχερη λιστα σας...δεν ξερω...

OGsSp3.png

AQokp3.png

καληνυχτα τσερουλα μου!!!ευχομαι να εχετε μια ησυχη νυχτα!:P

μαργκι εχουμε φτιαξει κλειδωμενη ομαδα στο φβ κ τα λεμε εκει δεν μας βλεπει κανεις ουτε τι λετε ουτε τπτ ειναι ολα κλειδωμενα αντε κανε φβ να τα λεμε κ απο εκει;)

ΝΑΙ ΚΑΝΕ!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...