Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μεχρι να γραψω ειχατε ηδη εμφανιστει.....Αγγελικακι εγω ηδη εχω κανει καμπυλη εκανα λιγο πριν την εξωσωματικη και σακχαρου και ινσουλινης βγηκαν φυσιολογικες και στην 8η εβδομαδα εκανα παλι αλλα οχι την 3ωρη την 1ωρη η οποια δεν βγηκε καλη.......τωρα θα την δει την δευτερα και θα μου πει!!!οσο για τον γιατρο σου και τα βλαστοκυτταρα γιατι να μην επιμεινει ξερεις ποσα χρηματα παιρνει απο καθε φυλλαξη???δυστυχως στην Ελλαδα ετσι ειναι δεν ξερω για το εξωτερικο αλλα εδω επειδη το εχω ζησει και δεν σας κρυβω οτι καποτε επαιρνα κι εγω απο φαρμακευτικες......σε λιγο θα δειτε κι απο τους παιδιατρους θα προσπαθησουν να μας πασαρουν γαλα,καλλυντικα και διαφορα αλλα για το μωρο....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μου τρέξαν τα σάλια και ας μην τρώω χορτόπιτες απλά φαντάστηκα το φύλλο να ροδίζει βρε κορίτσια αφού έχασα 200 γρ σήμερα που ζυγίστηκα και αφού τον τελευταίο μήνα δεν έβαλα λέτε να πω τη μαμά να κάνει μια τυροπιτούλα; Η μάνα μου είναι σπέσιαλ στις πιτούλες και ο άντρας μου λέει ότι σαν το φύλλο της δεν υπάρχει εγώ δεν κάνω λόγω κιλών (ειδικά του άντρα μου) αλλά κι εγώ πρέπει να προσέχω για να διατηρήσω την κορμάρα μου:tongue:

και βεβαια να της πεις να σου κανει τυσοπιτουλα!!!γιατι οχι?:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερα!!!!!!!μπηκα κι εγω η υπναρου της παρεας και λεω θα εχουν γεμισει κανενα κατεβατο αλλα που.....τιποτα πρωι πρωι ολες εξαφανισμενες!!!

καλη εβδομαδα να εχουμε!!και χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!!!σημερα εκτος απο το Λιλιτακι και την Μαριουλα αλλαζω κι εγω εβδομαδα αχ κοριτσια εσεις κοντευετε εγω ειμαι ακομα στην 11η......!!!!!!

Λιλιτακι να κανω αλλαη μια κουτη ερωτηση πανω σ αυτο που μου απαντησες?και τι σχεση εχει με το ποσες εβδομαδες και ποσες μερες εχει ο καθε μηνας με τις εβδομαδες τις εγκυμοσυνης??αυτο δεν ειναι στανταρ??δηλαδη τον Φεβρουαριο που που ο μηνας εχει 28 τι γινεται αλλαζουμε εβδομαδα νωριτερα???αχ χιλια συγνωμη μπορει να με πειτε χαζη αλλα ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω!!!

Χαχαχαχα άστα βρε Depoula τι σκάς εγώ συμφιλιώθηκα με τις εβδομάδες κι είμαι μια χαρά τους μήνες στο περίπου γιατί θα σκάσω πάντως νομίζω γι'αυτό μετράνε έτσι οι μήνες γιατί δέν έχουν όλοι οι μήνες τις ίδιες μέρες και τις ίδιες εβδομάδες οπότε έβγαλαν κατα προσέγγιση κάθε πότε αλλάζουμε μήνα και πόσες εβδομάδες έχει ο κάθε μήνας της εγκυμοσίνης!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

άντε ντεππα μια βδομαδουλα σου έμεινε και περνας το επικίνδυνο μέρος!!!εγώ έχω άλλες 3...

μαλλον το αντιθετο....μια βδομαδουλα ακομα και αρχιζει το επικυνδυνο μερος;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

ααα κι εγω τα γεμιστα τα κανω με κιμα ετσι τα φτιαχνει και η μαμα μου δεν τα τρωει κανεις μας σκετα με ρυζι και ο αντρας μου δεν τα ετρωγε και δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι ενω ειναι ωραιο σαν φαγητο μια φορα λοιπον φτιαχνω και οχι μονο τα εφαγε αλλα μου λεει κιολας τι ωραιο φαγητο ειναι αυτο πως το λενε αφου του ειπα μου λεει αποκλειεται γιατι η μανα του κατι αλλο εφτιαχνε και το ονομαζε γεμιστα δεν τον πολυπιστεψα νομιζα οτι υπερβαλει και παμε μια φορα στην πεθερα μου και εχει φτιαξει γεμιστα(ετσι νομιζε τουλαχιστον)αηδιασα και μονο που τα ειδα ηταν ρυζι λασπωμενο με κρεμμυδια και κατι χορταρικο σελινο μαλλον και μαιντανο και δεν εβλεπες πουθενα ντοματα ολοκληρη τις ειχε πολτοποιησει με το πιρουνι πριν τις βαλει στο πιατο τι να πω...αμ γι αυτο λεω ο Χριστιανος δεν ηθελε ουτε να τ ακουσει!!

και εγω με κιμα τα κανω τα γεμιστα μονο σε καμια νηστεια π.χ Πασχα τα κανω οπως η πεθερα σου ντεππα μου

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημερα και απο μενα,πρι λιγο γυρισα,πηγα και εκαα τις μηιαιες εξετασεις. ισως το μεσημερι εχω καποια απουελεσματα. δηλαδη η μοη που θα δωσει ειμαι γω; ισως πραγματικα α μη θελω α δωσω ουτε και γω αλλα ντρεπομαι να το πω στο γυναικολογο που οδυρεται και χτυπιεται...χθες εβλεπα ολο μωρουδιακα στο υπνο μου και ειδα και τη τσερυ. μπηκα σε ενα ταξι και γυραω α δω ποιος καθεται διπλα μου και βλεπω μια κοπελα,λεω τσερυ; κια μου εκλεισες το ματι. τη καμπυλη ποτε τη κανουμε; σε ποια εβδομαδα; λιλιτακι εσενα οταν εκανες εξετασεις το ζαχαρο σε τι επιπεδα ητανε;

Το πρώτο ζάχαρο πρίν από την αυχενική ήταν 85mg με φυσιολογικές 70-110mg εκεί μου ειπε προσοχή το ήθελε κάτω απο 80mg μετά την αυχενική φτάσαμε 97mg και τα άκουσα κανονικά κάνουμε Βεπιπέδου και με στέλνει για την καμπύλη εεεεε εκεί και άν τα άκουσα ήθελε νηστικιά μέχρι 80 και είχα 94 και στην 1η ώρα ήθελε 140 και είχα 179:tongue::tongue::tongue: ε και την τελεταία την έκανα μετά από ένα μήνα και επιτέλους είχα φυσιολογικές τιμές νηστικιά 82 και την 1η ώρα 140......αλλά ακόμα προσέχω άν εξεραίσεις την ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ!!!!:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

κ γω κοριτσια τα γεμιστα μονο στην νηστεια τα κανω σκετα- η πεθερα μου τα λεει ορφανα!!!νομιζω οτι η κανονική συνταγη η ελληνικη ειναι σκετα και η τουρκικη εκδοχη ειναι με κιμα

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μολις πηρα τα αποτελεσματα των εξετασεων τηλεφωνικως...όλα καλα φυσιολογικά...ο αιματοκρίτης 32,2!!!

Εμ γι'αυτό είσαι σαν ζόμπι γρήγορα πάρε το γιατρό να ξεκινήσεις σίδηρο και φυσικά ποροκαλάδες ή ακόμα καλύτερα άν μπορείς να τρώς ακτινίδια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

στο ιατρειο της ειναι το απογευμα...ειπα να μην παρω στο κινητο και ενοχλήσω...δεν επείγει πια και τοσο...αν και μαλλον θα μου δώσει αυτα πυ μου ειχε δωσει και πριν μεινω εγκυος κατι ροζ σαν καραμελακια

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...