Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

BEBEANGEL καλως ηρθες στην παρεα μας! ευχομαι συντομα να μεινεις εγκυουλα! ποσο καιρο προσπαθεις? τα μωρακια αν επιτρεπεται ποσο μηνων τα εχασες?

Καλως σας βρηκα Μαριουλα μου!!!

Να εισαι καλα καρδια μου για τις ευχουλες σου και σε εσενα τα ομορφοτερα απο καρδιας!!

Ειμαστε παρα κατι μηνες 3 χρ.παντρεμενοι.Εμεινα εγκυος στο 6μηνο περιπου αλλα δεν το ειχα καταλαβει...Αποβολη περιπου στους 2 μηνες...:(

αχ γλυκια μου λυπαμαι πολυ σου ευχομαι συντομα να μεινεις εγκυουλα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλημέρα κορίτσια!!!

κοριτσάκι μου, καλωσόρισες και απο έμενα..

λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που πέρασες..!!

τρέχω να σας διαβάσω!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια για τις ευχές!!

ελπίζω να πάνε όλα καλά...ότι θέλει ο Θεός αυτό θα γίνει...

πέπσι μου , χάρηκα πάρα πολύ για τα αποτελέσματα σου..αλλά και για την αποφασή σου!!! ΤΕΡΜΑ οι γιατροί...μοσχαρίσιο κρέας ...βουρ...!!!!

για τις κρέπες από βρώμη είναι από τη διαιτα της ντουκάν..όσες τις δοκίμασαν είπαν ότι είναι ωραίες...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!

Εγώ θα χαθώ σήμερα γιατί θα πάω στους γονείς μου και θα γυρίσω ούτε ξέρω τι ώρα! Επίσης δεν ξέρω τι θα κάνουμε όταν γυρίσω και αν θα μπω αμέσως γιατί Παρασκευή σήμερα το βράδυ έχει Εθνική και δεν ξέρω τι θα του έρθει του σύζυγου να κάνουμε το απόγευμα! Και μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό! Για απλές αθώες δουλίτσες μιλάω ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καντυ εγω καποια στιγμη που εγραψα στην σελιδα αυτη μου απαντησαν και μαλιστα με κατεβατο!!!

Πήρα τηλεφωνο την γραμματικου μολις τωρα! Μου ειπε οτι αυτο που κανω ειναι λαθος με το θηλαστρο και οτι θα προκαλεσω υπερδιεγερση κ αυτο ισως προκαλεσει φλεγμονη. Μου ειπε να το σταματησω. ΑΥτο ειχα σκοπο να κανω μιας και τωρα η παραγωγη μου ειναι μια χαρα. Ας ελπισουμε οτι θα τελειωσει η ιστορια με το στηθος γιατι εδω και εναμησι μηνα δεν εχω ηρεμισει...μια οι πληγες, μια η μαστιτιδα, μια αυτο...της ειπα οτι ισως φταει η διατροφή μου και κυριως οτι δεν επινα πολυ νερο κ γενικά υγρα και ειπε οτι δεν μπορει να φταει αυτο. Πρεπει να ακουμε την διψα μας κ να πινουμε την αντιδτοιχη ποσοτητα. Δεν μιλησαμε και παρα πολυ μαις και που εδωσε το σταθερο της οποτε δεν μπορουσα να την απασχολησω πολυ ωρα. Σταματαω θηλαστρο και ο Θεος βοηθός!!!

Μου ειπε οτι αν θελουμε να αντλησουμε να το κανουμε μετα απο 1 - 1,5 ωρα απο τον θηλασμο και οχι περισσοτερο απο 15' σε καθε στηθος. (για να ξερουμε και το σωστο γιατι εγω εκανα άλλα!!!)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αχ γλυκια μου λυπαμαι πολυ σου ευχομαι συντομα να μεινεις εγκυουλα!

Μαριουλα σε ευχαριστω για τα ομορφα λογια σου και τις ευχουλες σου καρδια μου...Ειναι μεγααααλος πονος αλλα ξερω πως ειναι κοντα στο Θεουλη και την Παναγιτσα και ειναι καλα εκει και εχουν τη μανουλα τους...

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και οτι ομορφοτερο να ειναι παντα κοντα σας!!!

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!

κοριτσάκι μου, καλωσόρισες και απο έμενα..

λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που πέρασες..!!

Καλως σας βρηκα κοριτσακι μου!!!

Ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα σας,οοοολα τα κοριτσακια!!!

Εισαστε πολυ γλυκο παρεακι και σας διαβαζω καιρο.

Ευχομαι καμμια κοπελα να μην περασει οσα περασα και το μονο που θα εχετε να ειναι χαμογελα και μωρακια στις αγκαλιες σας...:D

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Καταρχήν σήμερα δεν σας ειπα οτι κοιμηθηκαμε!!!Κοιμηθηκε η μικρη χθες στις 10 για βραδυ και ξυπνησε κατα της 11 να φαει...την ταισα και ξεραθηκαμε και οι 2...ξυπνησε στις 1 να φαει και ξανα στις 3.30. Παιζαμε μεχρι της 4.30...η μικρη στην καλθουνα της και γω διπλα αρμεγομουν και μετα εσβησα το φως και κοιμηθηκαμε και οι 2 χωρις 2η κουβεντα!!! Ξυπνησε μια και καλη το πρωι στις 8 για να φαει!!!Αυτο το άλμα πολυ μας πηγε!!!

Τωρα την εβαλα στο κρεββατακι της μετ ν μουσικη απο πανω της κ καθεται εφοσον βεβαια ηπιε 2 βυζιά γαλα γιατι απο το πρωι ετρωγε πολυ λιγο...την ζυγισα κιολας και ειναι ακριβως 5 κιλα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλως σας βρηκα κοριτσακι μου!!!

Ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα σας,οοοολα τα κοριτσακια!!!

Εισαστε πολυ γλυκο παρεακι και σας διαβαζω καιρο.

Ευχομαι καμμια κοπελα να μην περασει οσα περασα και το μονο που θα εχετε να ειναι χαμογελα και μωρακια στις αγκαλιες σας...:D

Άχ κοριτσάκι μου να ήξερες τι έχουμε περάσει όλες εδώ μέσα και πόσα χρόνια παλεύουμε για τα μικρά μας θαυματάκια.....εγώ πρίν κρατήσω το καψουράκι μου στην αγκαλιά μου μέσα σε 11 χρόνια προσπαθειών τα τελευταία 3 έχασα 3 αγγελούδια από τη κοιλίτσα μου το πρώτο 3 μηνών αποκόληση πλακούντα το γέννησα στο κρεβάτι μου και τα άλλα 2 ,2 μηνών και 2,5 παλίνδρομες αλλά Δόξα τη Παναγιά τώρα έχω ένα παίδαρο στην αγκαλιά μου και 3 αγγελούδια στον ουρανό να μου τον προσέχουν!!! Και να ξέρεις και το τραγούδι της παρέας...

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

επισης bebeangel...απο δω και μπρος ευχομαι τα καλυτερα! Πες μας λιγα πραγματα για σενα αν μπορεις...απο που εισαι?δουλειευς?

Να εισαι καλα τσερακι μου και σε εσενα τα ομορφοτερα καρδια μου!!!

Ειμαι απο Αθηνα και μετα απο την απωλεια...δε μπορεσα να ξαναδουλεψω...καταλαβαινεις...

OGsSp3.png

AQokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...