Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακριβώς το ίδιο αισθάνομαι! Την βάζω στο στήθος και δαγκώνομαι! Το πρωί το είχε πιάσει και δυνατά, κόντευα να λιποθυμήσω απο τον πόνο! Τώρα για να την βάλω περιμένω να ανοίξει διάπλατα το στόμα! Πονάω για 3 λεπτά, όπως λες, και μετά συνηθίζω! Γιατί άραγε να συμβαίνει αυτό; Στο άλλο στήθος όλα οκ!

Κορίτσια, στο στρώμα της κούνιας κάνατε κλίση; Μου είπε η σύμβουλος πως τα μωρά που θηλάζουν δεν ρευονται έυκολα και αν μου κοιμάται την ώρα που είναι στο στήθος να μην την σηκώνω να ρευτεί αλλά να την αφήνω να κοιμάται! Αν φοβάμαι παρόλα αυτά να βάλω μια κουβερ΄τούλα κάτω από το στρώμα της και να κάνω κλίση!

Κοριτσακι μου να σας ζησει η μπεμπουλα σας,να ειναι παντα καλοτυχη και να σας δινει παντα χαρές!!!

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Μαρτζούλα μου μια χαρά πάει ο θηλασμός! Όσο για τον αφαλό θα πέσει είμαι σίγουρη! Αλήθεια μπεταντίν του βάζεις;
oxi, μόνο οινοπνευμα βάζω κάθε φορά που της αλλάζω πάνα! 3 μπουκάλια καθαρό οινοπνευμα ξόδεψα και δεν λέει να πέσει! Εχει βγε και κάτι σαν εντεράκι που τον κρατάει.......Αχ, αγχώθηκα! Να πέσει να ησυχάσουμε....:(

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου να σας ζησει η μπεμπουλα σας,να ειναι παντα καλοτυχη και να σας δινει παντα χαρές!!!
Ευχαριστώ πάρα πολύ, κοριτσάκι! Σου έυχομαι κι εσύ πολύ σύντομα να πάρεις αγκαλιά ένα μωράκι! Καλώς όρισες στην τυχερή λίστα! Μακάρι να σου φέρούμε τύχη! Σε πολλές από εμάς έφερε πάντως αυτό που τόσο επιθυμούσαμε χρόνια τώρα! Ελπίζω σύντομα να γίνει το θαύμα για όλες!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τινκερ, καλή αρχή! Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Πέπσι, εγώ σου είπα πως δεν έχεις τίποτα! Για σένα είμαι πεπεισμένη πως ανασταλτικός παράγοντας είναι το άγχος σου! Χαλάρωσε....Τελείωσες με τους γιατρούς! Αφοσιώσου σε σένα ΜΟΝΟ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Θα πάω κι εγώ σε λίγο για ύπνο γιατι όλη μέρα δεν έκλεισα μάτι! Η μικρή από τις 2.30 ξύπνια μέχρι πριν απο λίγη ώρα! Αφού κοιμήθηκε ας πάω κι εγώ να κοιμηθώ, όσο θα με αφήσει το ζουζούνι μου!!!

Καληνύχτα κοριτσάρες μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Θα πάω κι εγώ σε λίγο για ύπνο γιατι όλη μέρα δεν έκλεισα μάτι! Η μικρή από τις 2.30 ξύπνια μέχρι πριν απο λίγη ώρα! Αφού κοιμήθηκε ας πάω κι εγώ να κοιμηθώ, όσο θα με αφήσει το ζουζούνι μου!!!

Καληνύχτα κοριτσάρες μου!

Ναι γλυκιά μου να πας! Καληνύχτα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ευχαριστώ πάρα πολύ, κοριτσάκι! Σου έυχομαι κι εσύ πολύ σύντομα να πάρεις αγκαλιά ένα μωράκι! Καλώς όρισες στην τυχερή λίστα! Μακάρι να σου φέρούμε τύχη! Σε πολλές από εμάς έφερε πάντως αυτό που τόσο επιθυμούσαμε χρόνια τώρα! Ελπίζω σύντομα να γίνει το θαύμα για όλες!:P

Καλως σας βρηκα καρδουλα μου!!!:D

Σας διαβαζω καιρο και ειπα ωρα ειναι πια να μπω και εγω σε αυτη την τυχερη λιστα!!!:D

Ευχαριστω πολυ-πολυ για τις ευχουλες σου καρδια μου!!!:D

Μακαρι να ειναι ανοιχτοι οι ουρανοι και να εισακουστουν για οοοοοολες μας που λαχταρουμε αυτο το υπεροχο,το μοναδικο και ιερο συναισθημα!!!:D

Σε φιλω...φιλακια στη μπεμπουλινα σου!!!:D

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Διαφημίσεις

Πεπσούλα μου πολύ χαίρομαι που τελείωσες με τους γιατρούς! Άντε γιατί περιμένει και ένα μπεμπέ να έρθει! :D

bebeangel εύχομαι και σε σένα ολόψυχα πολύ πολύ σύντομα να δεις θετική χοριακή και όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το αγγελούδι σου ή τα αγγελούδια σου!

Σε ευχαριστω πολυ καρδουλα μου για τις ευχουλες σου και ανταποδιδω καθε ομορφη ευχη σε ολα μα ολα τα κοριτσακια που λαχταρουν...Γιατι ξερω πως ειναι να λαχταρας...!!!!

OGsSp3.png

AQokp3.png

Καλώς ήρθες στη τυχερή μας Λίστα!!!Σού εύχομαι σύντομα με ένα (ή και δύο) μωράκι στην αγκαλιά σου!!!

Καλως σας βρηκα Λιλιτακι μου!!!

Σε ευχαριστω πολυ και εσενα ψυχουλα μου για τις ευχουλες σου και σε εσενα τα ομορφοτερα να ειναι παντα "φωλιασμενα" στην καρδουλα και την αγκαλιτσα σου!!!

OGsSp3.png

AQokp3.png

BEBEANGEL καλως ηρθες στην παρεα μας! ευχομαι συντομα να μεινεις εγκυουλα! ποσο καιρο προσπαθεις? τα μωρακια αν επιτρεπεται ποσο μηνων τα εχασες?

τινγκερμπελ μου περιμενουμε ευχαριστα νεα!!!

πεπση μου ολα καλα ηρεμια τωρα!

μαργκι σοβαρα ακομα δεν επεσε ε? εμενα στο μωρακι μου νομιζω επεσε στις 10 μερες:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

BEBEANGEL καλως ηρθες στην παρεα μας! ευχομαι συντομα να μεινεις εγκυουλα! ποσο καιρο προσπαθεις? τα μωρακια αν επιτρεπεται ποσο μηνων τα εχασες?

Καλως σας βρηκα Μαριουλα μου!!!

Να εισαι καλα καρδια μου για τις ευχουλες σου και σε εσενα τα ομορφοτερα απο καρδιας!!

Ειμαστε παρα κατι μηνες 3 χρ.παντρεμενοι.Εμεινα εγκυος στο 6μηνο περιπου αλλα δεν το ειχα καταλαβει...Αποβολη περιπου στους 2 μηνες...:(

OGsSp3.png

AQokp3.png

Κοριτσαρες μου γλυκες,καλο ξημερωμα,φιλακια πολλα και καθε μερα να ξημερωνει με ομορφα χαμογελα για να ακολουθουν και τα ομορφοτερα νεα!!!;)

OGsSp3.png

AQokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...