Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλησπερα στην πολυ ομορφη παρεουλα σας!!!

Τυχερη να ειναι για ολες μας αυτη η λιστα!!!

Καλώς ήρθες! Προσπαθείς και εσύ για μπεμπέ; Πολύ καιρό;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως σας βρηκα κοριτσακι μου!!!

Εμεις εχουμε διδυμακια-αγγελακια...αποβολη...

Το τελευταιο διαστημα ειμαστε στις εκ νεου προσπαθειες...

Ευχομαι τα ομορφοτερα σε ολες μας:D

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Κννκοριτσια ολα οκ κ με τον αιματολογο. Τζαμπα με αγχωσανε με τη β12 κ τζαμπα εκανα κ γαστροσκοπηση.απλα μου ειπε να κανω καλη διατροφη με μοσχαρισιο κρεας για να ανεβει.

Κ απο σημερα τερμα κ επισημα οι γιατροι κ οι εξετασεις!

Κννκοριτσια ολα οκ κ με τον αιματολογο. Τζαμπα με αγχωσανε με τη β12 κ τζαμπα εκανα κ γαστροσκοπηση.απλα μου ειπε να κανω καλη διατροφη με μοσχαρισιο κρεας για να ανεβει.

ΕΠΙΤΕΕΕΕΕΛΟΥΣ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

σε ειχα ρωτησει αλλα μαλλον δεν ειδα την απαντηση σου:oops::oops:τι εγινε με τον Ζηκ ξαναπηγες οταν κατεβηκατε??τι σου ειπε??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Στα γιαννενα πηγα το πασχα.τον ζηκ δεν τον βρηκα αλλα βρηκα γεωργ. Ειπα να κανω τον επομενο μηνα με φυσικο αλλα πρεπει να τον παρω κ τηλ. Απλα δεν ξερω θα δεχτει να δωσει οδηγιες απο τηλ?

Πεπσούλα μου πολύ χαίρομαι που τελείωσες με τους γιατρούς! Άντε γιατί περιμένει και ένα μπεμπέ να έρθει! :D

bebeangel εύχομαι και σε σένα ολόψυχα πολύ πολύ σύντομα να δεις θετική χοριακή και όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το αγγελούδι σου ή τα αγγελούδια σου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλως σας βρηκα κοριτσακι μου!!!

Εμεις εχουμε διδυμακια-αγγελακια...αποβολη...

Το τελευταιο διαστημα ειμαστε στις εκ νεου προσπαθειες...

Ευχομαι τα ομορφοτερα σε ολες μας:D

Καλώς ήρθες στη τυχερή μας Λίστα!!!Σού εύχομαι σύντομα με ένα (ή και δύο) μωράκι στην αγκαλιά σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

πιο λιγο απο 15 μερεσ περιμενω

Πραγματικά εύχομαι να μην έρθει εμείς σου στέλνουμε ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΠΕΜΠΕΔΟΣΚΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Σημερα ομορφες εξαφαντιστηκα αλλά ηταν για καλο σκοπο!!!Έβγαλα τα χαλιά μου επιτελους και καναμε κ δουλιτσες με το αντρακι!!!Επιτελους εκανα και τα μπανια μου!!!Το μικρο μου χθες το βραδυ με ξετιναξε (4 ωρες ολο το βραδυ!!!) οποτε θα παω για νανι νωρις νωρις...

Τινκερακι και πεπσι περιμενουμε τα νεοτερα με ανυπομονησια!!!Τα καλυτερα ερχονται!!!

babyangel καλως ηρθες στο παρεακι μας!

πενταμορφες θα προσπαθησω να σας βαλω φτο αλλα δεν ξερω αν κ τι θα βρω στον υπολογιστη του αντρα μου...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καντυ μια αλλη συνταγη ειναι κουακερ (δεν ξερω ποσες κουταλιες) ανακατεμενο με ασπραδι αυγου και στο τηγανι!!!γινονται σαν βαφλες, και απο πανω μελι και κανελα. δεν το δοκιμασα εγω ακομη...

28xYp3.png

μαριουλακι μου το επομενο βημα ειναι αυτο...να παρω μαγια μπυρας γιατι για να πιω μπυρα το αποκλειω!!!

Την συμβουλο θηλασμου ακομη δεν την μιλησα μαρμιν...δεν ειχα χρονο για τιποτα αυτες τις μερες...κ χθες ειχα και επισκεψεις κ το πρωι κ το βραδυ...νευριασα κιολας αλλα δεν ειχα χρονο να σας τα πω...

28xYp3.png

Κορίτσια μου, σήμερα ήρθε η παιδίατρος! Ολα καλά εκτός από ένα που με άγχωσε λίγο : δεν έπεσε ο αφαλός μας κι είμαστε ήδη στην 22η μέρα! Επρεπε να εχει πεσει......Μας δίνει παράταση μέχρι 15 Ιούνη κι αν δεν πέσει ως τότε, θα πάμε νοσοκομείο να τον καυτηριάσουν και να κάνει εξετάσεις αίματος να δούμε γιατί δεν έπεσε! Η ζουζούνα μου! Δεν θέλω να την ταλαιπωρήσουμε! Μακάρι να πέσει ο αφαλάκος της.....Κατά τ' αλλα καλά! Πήραμε 520γρ μέσα σε 2 εβδομάδες κι είμαστε τώρα 3580, πήραμε 2 πόντους κι είμαστε τώρα 54εκ, όλα καλά τα βρήκε, εκτός από αυτό.........γμτ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...