Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Αχ Μαρτζούλα μου εγώ δυστυχώς δεν ξέρω αλλά και κάποια άλλη νομίζω το είχε το θέμα αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρη ποια! Ελπίζω σύντομα να μπει και να σου πει! Κάτι είχε πει η Λίλι νομίζω για πράσινο σαπούνι αλλά έχω την εντύπωση ότι ήταν για πληγωμένο στήθος! Προσπάθησε λίγο με το χέρι όσο μπορείς να βγάλεις!
Εκανα την καρδιά μου πέτρα και έβαλα την μικρή να θηλάσει από το στήθος που σας ελεγα! Δάγκωσα λίγο χείλη κι ευτυχώς κατάφερα να την κρατήσω 20 λεπτά και έτσι έγινε η αποσυμφόρηση!

Πήρα τηλ και τη σύμβουλο θηλασμου! Κάντυ, είχες δίκιο είναι φοβερή! Μου έδωσε ωραίες συμβουλές!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκανα την καρδιά μου πέτρα και έβαλα την μικρή να θηλάσει από το στήθος που σας ελεγα! Δάγκωσα λίγο χείλη κι ευτυχώς κατάφερα να την κρατήσω 20 λεπτά και έτσι έγινε η αποσυμφόρηση!

Πήρα τηλ και τη σύμβουλο θηλασμου! Κάντυ, είχες δίκιο είναι φοβερή! Μου έδωσε ωραίες συμβουλές!

Αχ τέλεια!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κορίτσια μου, δεν μπορώ να θηλάσω από το αριστερό στήθος! Πονάει πολύ η θηλή χωρίς να είναι όμως πληγωμένη! Με το που βάζω την μικρή να θηλάσει από εκεί, την βγάζω στην στιγμή γιατί είναι σαν να με κόβουν με ξυραφάκι! Τι να κάνω; Το στήθος μου έχει γεμίσει, δεν έχω θήλαστρο να τραβήξω το γάλα και δεν μπορώ με το χέρι!

Καμία συμβουλή;

ακριβως το ιδιο ειχα κι εγω και να σου πω την αληθεια το εχω ακομα......

δεν εκανε ποτε πληγη δεν ειδα ποτε αιμα ή ραγαδα κι ομως με το που ακουμπανε το στοματακι τους ειναι λες κι εχουν ξυραφακια.εγω στις αρχες εκλαιγα ουρλιαζα θυμαμαι μια φορα ηταν η μανα μου διπλα και βαζω τις φωνες ''παρτο παρτο παρτο''η μανα μου φοβηθηκε απο τον πονο δεν μπορουσα ουτε να το κρατησω ετρεμαν τα χερια μου.μην νομιζεις οτι εχει αλλαξει κατι απλα τωρα το συνηθησα ποναει τα πρωτα 2-3 λεπτα και μετα ειναι οκ.

βαζε purelan χρησιμοποιησε τα κοχυλια και αφηνε την να στεγνωνει ετσι εγω προσωπικα δεν βρηκα λυση ρωτησα και συμβουλους και τον γυναικολογο νομιζοντας οτι ειναι μυκητιαση και τον παιδιατρο για να δει στο στομα τα μωρα αλλα απολυτως τιποτα καμια λυση!!!

οσο για το γαλα ναι εκει εγω δεν ειχα προβλημα γιατι εχω το θηλαστρο.αν θεωρεις οτι δεν σου χρειαζεται και δεν προκειται να παρεις θηλαστρο τοτε πηγαινε στα τζαμπο και παρε ενα χειροκινητο 10? νομιζω εχει .για λιγο θα την κανεις την δουλεια σου.

οσο για τα θερμομετρα..αυτο που πηρες ειναι ηλεκτρονικο και οχι ψηφιακο μαλλον:rolleyes::rolleyes:το ψηφιακο δεν το ακουμπας πουθενα απλα το περνας πανω απο το μετωπακι του μωρου για λιγα δευτερολεπτα.τα ηλεκτρονικα τωρα πια εχουν πεσει παρα πολυ σε καμια περιπτωση δεν ειναι τοσο ακριβα οσο οταν ειχαν πρωτοκυκλοφορησει να σκεφτεις οτι αυτα που εκαναν τοτε 10? τωρα τα εχουν 2-3? οποτε εσυ μια χαρα το πηρες

qWD1p2.png

xdgMp2.png

να σου πω την αληθεια εγω αν εμενα Γιαννενα θα την ειχα παιδιατρο.μου αρεσε παρα πολυ και σαν ανθρωπος αλλα και σαν γιατρος τα εξετασε λεπτομερεστατα να σκεφτεις οτι εκανε την τυπικη επισκεψη στους θαλαμους σαν εφημερευον γιατρος και εμεινε 2 ωρες:shock::shock::shock:και να μου λεει θελεις κατι αλλο να ρωτησεις εστω και χαζομαρα να ειναι ρωτα το θα σου χρειαστει γι αυτο ειμαι εγω εδω.τωρα μολις συμπληρωσουν τον 3ο θα κλεισω ενα ραντεβου να μας ξαναδει αυτη!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, δεν μπορώ να θηλάσω από το αριστερό στήθος! Πονάει πολύ η θηλή χωρίς να είναι όμως πληγωμένη! Με το που βάζω την μικρή να θηλάσει από εκεί, την βγάζω στην στιγμή γιατί είναι σαν να με κόβουν με ξυραφάκι! Τι να κάνω; Το στήθος μου έχει γεμίσει, δεν έχω θήλαστρο να τραβήξω το γάλα και δεν μπορώ με το χέρι!

Καμία συμβουλή;

Προσπάθησε με το χέρι μην το αφήνεις!!!Βάλε πράσινο σαπούνι επάνω σαν αλοιφή και άστο εκεί ,παρέλειψε 2 θηλασμούς τουλάχιστον αλλά ΒΓΑΖΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!Και μετά ξέβγαλε το στήθος με κρύο νερό και δοκίμασε να το δώσεις στη μικρή!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ακριβως το ιδιο ειχα κι εγω και να σου πω την αληθεια το εχω ακομα......

δεν εκανε ποτε πληγη δεν ειδα ποτε αιμα ή ραγαδα κι ομως με το που ακουμπανε το στοματακι τους ειναι λες κι εχουν ξυραφακια.εγω στις αρχες εκλαιγα ουρλιαζα θυμαμαι μια φορα ηταν η μανα μου διπλα και βαζω τις φωνες ''παρτο παρτο παρτο''η μανα μου φοβηθηκε απο τον πονο δεν μπορουσα ουτε να το κρατησω ετρεμαν τα χερια μου.μην νομιζεις οτι εχει αλλαξει κατι απλα τωρα το συνηθησα ποναει τα πρωτα 2-3 λεπτα και μετα ειναι οκ.

βαζε purelan χρησιμοποιησε τα κοχυλια και αφηνε την να στεγνωνει ετσι εγω προσωπικα δεν βρηκα λυση ρωτησα και συμβουλους και τον γυναικολογο νομιζοντας οτι ειναι μυκητιαση και τον παιδιατρο για να δει στο στομα τα μωρα αλλα απολυτως τιποτα καμια λυση!!!

οσο για το γαλα ναι εκει εγω δεν ειχα προβλημα γιατι εχω το θηλαστρο.αν θεωρεις οτι δεν σου χρειαζεται και δεν προκειται να παρεις θηλαστρο τοτε πηγαινε στα τζαμπο και παρε ενα χειροκινητο 10? νομιζω εχει .για λιγο θα την κανεις την δουλεια σου.

οσο για τα θερμομετρα..αυτο που πηρες ειναι ηλεκτρονικο και οχι ψηφιακο μαλλον:rolleyes::rolleyes:το ψηφιακο δεν το ακουμπας πουθενα απλα το περνας πανω απο το μετωπακι του μωρου για λιγα δευτερολεπτα.τα ηλεκτρονικα τωρα πια εχουν πεσει παρα πολυ σε καμια περιπτωση δεν ειναι τοσο ακριβα οσο οταν ειχαν πρωτοκυκλοφορησει να σκεφτεις οτι αυτα που εκαναν τοτε 10? τωρα τα εχουν 2-3? οποτε εσυ μια χαρα το πηρες

Ακριβώς το ίδιο αισθάνομαι! Την βάζω στο στήθος και δαγκώνομαι! Το πρωί το είχε πιάσει και δυνατά, κόντευα να λιποθυμήσω απο τον πόνο! Τώρα για να την βάλω περιμένω να ανοίξει διάπλατα το στόμα! Πονάω για 3 λεπτά, όπως λες, και μετά συνηθίζω! Γιατί άραγε να συμβαίνει αυτό; Στο άλλο στήθος όλα οκ!

Κορίτσια, στο στρώμα της κούνιας κάνατε κλίση; Μου είπε η σύμβουλος πως τα μωρά που θηλάζουν δεν ρευονται έυκολα και αν μου κοιμάται την ώρα που είναι στο στήθος να μην την σηκώνω να ρευτεί αλλά να την αφήνω να κοιμάται! Αν φοβάμαι παρόλα αυτά να βάλω μια κουβερ΄τούλα κάτω από το στρώμα της και να κάνω κλίση!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αααααααααα δε σας είπα και για το όνειρο που είδα σήμερα το πρωί! Ξαπλωσα στην κρεβατοκάμαρα με το μπουμπουκάκι μου γιατί το βράδυ δεν κοιμήθηκα πολύ καλά και ενώ αυτός επαιζε και γελούσε κοιτώντας γύρω γύρω με έπαιρνε ο ύπνος είδα και όνειρο! Είμασταν που λέτε μέσα στο αμάξι με τη Μαριούλα και τα μωρά μας και σταματήσαμε εδώ κοντά στο σπίτι μου σε ένα βενζινάδικο! Μου λέει η μικρή "κάτσε εδώ να πάω να πάρω κάτι να φάμε και θα σου κάνω αναπάντητη να έρθεις να με πάρεις" πάει λοιπόν και την περίμενα πόση ώρα, άρχισε ο μικρός της να κλαίει και λέω ας κάνω ένα κυκλάκι με το αμάξι να ηρεμήσει! Δεν προλαβαίνω να κάνω δυο ροδιές να σου η καλή μου με δυο στοίβες σάντουιτς! Για να καταλάβαιτε ήταν σαν τοστάκια το ένα πάνω στο άλλο! Αφού τώρα που το σκέφτομαι απορώ πως τα κρατούσε! Είχε δυο τεράστιες στοίβες μία σε κάθε χέρι! Τα βλέπω και παθαίνω σοκ :shock::shock: Της λέω είναι πάρα πολλά να τηλεφωνήσουμε και στα κορίτσια να έρθουν να φάμε όλες μαζί! Και τι μου λέει η μικρή; Ε τότε πρέπει να πάρουμε και άλλα γιατί δε θα φτάσουν :tongue::tongue: Καλέ τι κ άλλα της λέω; Αυτά θα φάμε και πάλι πολλά είναι και μετά ξύπνησα! Ούτε να φάω πρόλαβα :(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ακριβώς το ίδιο αισθάνομαι! Την βάζω στο στήθος και δαγκώνομαι! Το πρωί το είχε πιάσει και δυνατά, κόντευα να λιποθυμήσω απο τον πόνο! Τώρα για να την βάλω περιμένω να ανοίξει διάπλατα το στόμα! Πονάω για 3 λεπτά, όπως λες, και μετά συνηθίζω! Γιατί άραγε να συμβαίνει αυτό; Στο άλλο στήθος όλα οκ!

Κορίτσια, στο στρώμα της κούνιας κάνατε κλίση; Μου είπε η σύμβουλος πως τα μωρά που θηλάζουν δεν ρευονται έυκολα και αν μου κοιμάται την ώρα που είναι στο στήθος να μην την σηκώνω να ρευτεί αλλά να την αφήνω να κοιμάται! Αν φοβάμαι παρόλα αυτά να βάλω μια κουβερ΄τούλα κάτω από το στρώμα της και να κάνω κλίση!

ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ακου τι εκανα εγω......εχει στα τζαμπο μια σφηνα που ειναι για την μεση μας εεε αυτη την εχω βαλει κατω απο το στρωμα οποτε εχει κλιση

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

α κορίτσια ξεχάστηκα!!

ευχαριστώ για τις ευχές!!

έχουμε καιρό ακόμη μέχρι να ξεκινήσω...

περιμένω να δω / μάλλον έύχομαι να μην δω/ περίοδο και 2 μέρα ξεκινάμε..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

α κορίτσια ξεχάστηκα!!

ευχαριστώ για τις ευχές!!

έχουμε καιρό ακόμη μέχρι να ξεκινήσω...

περιμένω να δω / μάλλον έύχομαι να μην δω/ περίοδο και 2 μέρα ξεκινάμε..

Δηλαδή σε καμια δεκαπενταριά μέρες;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμιν μου τελειο το ονειρο χαχα:tongue:

τινγερμπελ ευχομαι να μην αδιαθετησεις γλυκια μου!

μαργκι μ και εμενα μου το ειχε πει η παιδιατρος αυτο με το στρωμα αλλα δεν το εκανα γτ δεν ειχα προβλημα με το ρεψιμο

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κοριτσακια μου καλησπερα στην πολυ ομορφη παρεουλα σας!!!

Τυχερη να ειναι για ολες μας αυτη η λιστα!!!

OGsSp3.png

AQokp3.png

"...Ότι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα

Ότι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα..."

"...Οι άνθρωποι έχουν αστέρια που δεν είναι τα ίδια. Για κείνους που ταξιδεύουν, τ' αστέρια είναι οδηγοί. Για άλλους δεν είναι παρά μικρά φώτα. Μα όλα τούτα τ' αστέρια σωπαίνουν. Εσύ, θα έχεις αστέρια που κανείς άλλος δεν τα έχει ..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...