Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

130????πως τα λες ετσι???το περισσοτερο που εχω μαζεψει μετα απο 4 ωρες ειναι 70!!!ουφ....θα ρωτησω κ την ντινα να δω τι θα μου πει...

μαρμιν κ αυτη μας εκανε αλλα οχι τους θηλασμους, δυστυχως,....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Εγώ μέχρι να σαραντήσω 150ml του έδινα και δεινοπαθούσα για να το βγάλω στους 2 μήνες ήθελε 240 για πλάκα το καμάρι μου!!!Μάρτζη μου δεν είναι τίποτα μάλλον ακμή θα είναι!!!Εμείς πήγαμε για καφεδάκι οικογενιακώς σε καφετέρια και το καψουράκι κύριος!!!Γυρήσαμε κάναμε τα μπανάκια μας φάγαμε βυζάκι και νανάκια!!!Τώρα πάω και εγώ φιλάκιααααα!!!Καληνύχτα όμορφες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

μπηκαμε σε αλμα...ευχηθειτε μου καλη επιτυχια!!!

καληνυχτα ομορφες!!!

Άλμα ε; Καλή δύναμη! :rolleyes: Αν και εγώ για να είμαι ειλικρινής εκτός από εκείνο που σας είπα και με ενημέρωσε η Κάντυ περί τίνος πρόκειται (ήταν γύρω στο τέλος του 2ου μήνα) τα υπόλοιπα σχεδόν δεν τα κατάλαβα! Και αυτές οι τελευταίες εβδομάδες που ήταν και πέντε συνεχόμενες είχαν τις δύσκολες μέρες που καταλάβαινες ότι κάτι δεν πάει καλά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

τινγκερμπελ καλη αρχη κοπελα μου σου ευχομαι ολα να παν καλα και να μεινεις συντομα εγκυουλα!

πεπσουληνι περιμενουμε νεα σου αυριο ευχομαι κ σε εσενα συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!

λιλικα τι αλητες που υπαρχουν κριμα τα καημενα τα σκυλακια!!!:cry:

μαρμινουλα κουκλος ο μπουμπουκος σου στα ειπα κ στο φβ αυτα;)

τσερουλα εγω ειχα πολυ γαλα εβγαζα και εγω 140-150 απο το ενα μονο οπως η μαρμιν χωρις ομως να κανω κατι θηλαζα κανονικα το μωρο και ομως εβγαζα πολυ οποιαδηποτε ωρα της ημερας κ αν ηταν απλα οτι εβγαζα πιο ευκολα με το χερι μ παρα με το θηλαστρο!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

ουφ!!!πινω κ γω μαρμιν καθε μερα ειδικο τσαι απο το φαρμακειο...μαραθο εχει και αυτο μεσα!!! 750μλ καθημερινα...

τελος παντων, θα σας καληνυχτισω και γω...κλεινουν τα ματακιαμου:):):)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

130????πως τα λες ετσι???το περισσοτερο που εχω μαζεψει μετα απο 4 ωρες ειναι 70!!!ουφ....θα ρωτησω κ την ντινα να δω τι θα μου πει...

μαρμιν κ αυτη μας εκανε αλλα οχι τους θηλασμους, δυστυχως,....

Ααααα σοβαρά; Ε πώς έγινε αυτό; Τεσπα ρώτησε την και πιστεύω θα σε βοηθήσει! Ήταν η μόνη στο νοσοκομείο που μας τα εξηγούσε τόσο καλά όσο ήμουν εκεί μετά που γέννησα! Όμως όπως σου είπα είναι νωρίς για εσένα! Άσε που τις περισσότερες φορές και εγώ δυνοπαθούσα με το θήλαστρο και για αυτό υιοθέτησα το πρωϊνό άρμεγμα! Δηλαδή μετά από 4ωρο που λες εσύ τόσο θα έβγαζα και εγώ! Τετράωρο εννοείς χωρίς να δώσεις γάλα στο μωρό από εκείνο το στήθος ε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, δεν μπορώ να θηλάσω από το αριστερό στήθος! Πονάει πολύ η θηλή χωρίς να είναι όμως πληγωμένη! Με το που βάζω την μικρή να θηλάσει από εκεί, την βγάζω στην στιγμή γιατί είναι σαν να με κόβουν με ξυραφάκι! Τι να κάνω; Το στήθος μου έχει γεμίσει, δεν έχω θήλαστρο να τραβήξω το γάλα και δεν μπορώ με το χέρι!

Καμία συμβουλή;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κορίτσια μου, δεν μπορώ να θηλάσω από το αριστερό στήθος! Πονάει πολύ η θηλή χωρίς να είναι όμως πληγωμένη! Με το που βάζω την μικρή να θηλάσει από εκεί, την βγάζω στην στιγμή γιατί είναι σαν να με κόβουν με ξυραφάκι! Τι να κάνω; Το στήθος μου έχει γεμίσει, δεν έχω θήλαστρο να τραβήξω το γάλα και δεν μπορώ με το χέρι!

Καμία συμβουλή;

Αχ Μαρτζούλα μου εγώ δυστυχώς δεν ξέρω αλλά και κάποια άλλη νομίζω το είχε το θέμα αυτό αλλά δεν είμαι σίγουρη ποια! Ελπίζω σύντομα να μπει και να σου πει! Κάτι είχε πει η Λίλι νομίζω για πράσινο σαπούνι αλλά έχω την εντύπωση ότι ήταν για πληγωμένο στήθος! Προσπάθησε λίγο με το χέρι όσο μπορείς να βγάλεις!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...