Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Έχει γυαλάκια με λαστιχάκι πίσω οπότε στέκονται!!!http://www.skroutz.gr/s/364187/Chicco-Trendy-Boy-0m.htmlΚαι εμένα μου τα τραβάει τα δικά μου μου τα έχει πετάξει και κάτω πολλές φορές και έχουν σημαδευτεί πρέπει να πάω να αλλάξω φακούς!!!

Βρε και αυτά με σχοινάκι ήταν αλλά μια χαρά τα έβγαζε! Επίσης και με κόλλα να τους τα κολλήσουμε είμαι σίγουρη πως αν δεν τα θέλουν θα βρουν τρόπο να τα βγάλουν :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!

περαστικουλια στον πριγκηπα ΑΝΤΩΝΑΚΙ ελπιζω σημερα να ειναι πολυ καλυτερα να μην πονανε τ αυτακια και να μπορει να πινει το γαλατακι του!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ 37.3 δεν ειναι πυρετος καλε εγω πηρα ψηφιακο θερμομετρο 1ον γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη να τα κρατησω ακινητα εστω και ενα λεπτο 2ον γιατι προσπαθησα να το βαλω στην αμασχαλη και νομιζω οτι καπου αλλου ειχε παει:rolleyes::rolleyes:και 3ον για να μετραω την θερμοκρασια οταν κοιμουντε χωρις να τα ενοχλω.

να σας πω την αληθεια εγω ηξερα οτι μετραμε την θερμοκρασια σε τοσο μωρο απο τον πωπω αλλα ο παιδιατρος μας ειπε καλυτερα οχι παντως μεχρι τωρα απο το ψηφιακο ειμαι πολυ ευχαριστημενη το τσεκαρω με το απλο επανω μου και ειναι το ιδιο.

για την μεταθεση δεν εχουμε μαθει ακομα τιποτα επισσημα...στο περιμενε ειμαστε κι εμεις ειμαι σιγουρη οτι θα εχουμε τα ιδια τα περσινα που ηρθαν οι μεταθεσεις αρχες ιουλιου και τους ειπαν σε 10 μερες να εχουν ηδη μετακομισει:evil::evil:

τα υπολοιπα σε λιγο:oops::oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Βρε και αυτά με σχοινάκι ήταν αλλά μια χαρά τα έβγαζε! Επίσης και με κόλλα να τους τα κολλήσουμε είμαι σίγουρη πως αν δεν τα θέλουν θα βρουν τρόπο να τα βγάλουν :tongue:

Χαχαχαχαχαχα όπως τα λές Μαρμινάκι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα!!!!

περαστικουλια στον πριγκηπα ΑΝΤΩΝΑΚΙ ελπιζω σημερα να ειναι πολυ καλυτερα να μην πονανε τ αυτακια και να μπορει να πινει το γαλατακι του!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ 37.3 δεν ειναι πυρετος καλε εγω πηρα ψηφιακο θερμομετρο 1ον γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη να τα κρατησω ακινητα εστω και ενα λεπτο 2ον γιατι προσπαθησα να το βαλω στην αμασχαλη και νομιζω οτι καπου αλλου ειχε παει:rolleyes::rolleyes:και 3ον για να μετραω την θερμοκρασια οταν κοιμουντε χωρις να τα ενοχλω.

να σας πω την αληθεια εγω ηξερα οτι μετραμε την θερμοκρασια σε τοσο μωρο απο τον πωπω αλλα ο παιδιατρος μας ειπε καλυτερα οχι παντως μεχρι τωρα απο το ψηφιακο ειμαι πολυ ευχαριστημενη το τσεκαρω με το απλο επανω μου και ειναι το ιδιο.

για την μεταθεση δεν εχουμε μαθει ακομα τιποτα επισσημα...στο περιμενε ειμαστε κι εμεις ειμαι σιγουρη οτι θα εχουμε τα ιδια τα περσινα που ηρθαν οι μεταθεσεις αρχες ιουλιου και τους ειπαν σε 10 μερες να εχουν ηδη μετακομισει:evil::evil:

τα υπολοιπα σε λιγο:oops::oops:

Εγώ μετά από 3 ψηφιακά κατέληξα στο απλό με τον υδράργυρο....:oops::oops::oops: Τι να κάνω άλλα των άλλων μου έβγαζαν τα ψηφιακά και τελικά όλα έχουν διαφορά με το κλασσικό θερμόμετρο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κοριτσάκια και εγώ μόνο υδραργυρικό εμπιστεύομαι και κανα δυο φορές που είχα ιδέα για πυρετούλι αυτό του έβαλα και μάλιστα στη μασχάλη! Είχαμε κανα δυο αλλά μου έμεινε μόνο ένα και το προσέχω σαν τα μάτια μου γιατί από όσο γνωρίζω έχουν αποσυρθεί πλέον από τα φαρμακεία! Γενικώς είμαι του υδράργυρου εγώ αφού και πιεσόμετρο το υδραργυρικό έχω! Βάζω τα ακουστικούλια μου και παίρνω πιεσούλα :D

Μάρτζι μου καταλαβαίνουμε ότι η μικρή σου δε σε αφήνει πολύ χρόνο (έως καθόλου θα έλεγα) για εμάς αλλά πες μας τι έγινε με το νεφρολόγο!

Κάντυ μου σε δέκα μέρες δεν προλαβαίνετε με τίποτα με δύο νεογέννητα! Δεν θα μπορέσετε κάτι να κάνετε; Δεν ξέρει κανείς από εκεί να κάνει μία εξαίρεση και να σας το πει από τώρα; Ή να έχετε μεγαλύτερη διωρία;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Αρκετά φαγητά, όπως το βραστό κουνουπίδι δίνει μια δυσάρεστη οσμή στο χώρο του ψυγείου, επηρεάζοντας και τα υπόλοιπα τρόφιμα. Οι τρόποι για να αντιμετωπίσετε το φαινόμενο είναι οι εξής: Μια ιδέα είναι να τοποθετήσετε σε ένα ράφι του ψυγείου ένα φλιτζανάκι του καφέ, το οποίο έχετε γεμίσει με ξίδι ή με μαγειρική σόδα.

Ανάλογα αποτελέσματα μπορείτε να έχετε και αν χρησιμοποιήσετε ένα ξυλάκι κανέλας ή ένα κομματάκι κιμωλία. Μην ξεχνάτε να τα ανανεώνετε ανά τακτά διαστήματα, ώστε να μην χάνουν την ιδιότητά τους να απορροφούν τις δυσάρεστες οσμές.

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Η Έιμι ΜακΚρίντι, ειδικός σε θέματα ανατροφής γονιών και συγγραφέας του βιβλίου If I have to Tell You One More Time… The Revolutionary Program That Gets Your Kids to Listen Without Nagging, Reminding or Yelling (Αν χρειαστεί να στο πω άλλη μια φορά… Το επαναστατικό πρόγραμμα που κάνει τα παιδιά να σας ακούν χωρίς να γκρινιάζετε, να υπενθυμίζετε ή να φωνάζετε), υπόσχεται ότι δεν θα χρειαστεί να ξαναπείτε δεύτερη φορά οτιδήποτε όταν απευθύνεστε στα παιδιά σας, αρκεί να ακολουθήσετε αυτά τα εφτά βήματα:

1. Περάστε προσωπικό χρόνο με τα παιδιά σας σε καθημερινή βάση.

Τα παιδιά έχουν την ανάγκη να αισθάνονται κάθε μέρα ότι οι γονείς τους τα νοιάζονται και τα προσέχουν. Αν δεν πάρουν τη «δόση» τους από το χρόνο και τη φροντίδα σας, καμία μέθοδος πειθαρχίας δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική –για να μην αναφέρουμε ότι είναι ικανά να τσιρίζουν μόνο και μόνο για να τραβήξουν την προσοχή σας. Αρκούν 10-15 λεπτά κοινού χρόνου μία ή δύο φορές την ημέρα για να δείτε τη συμπεριφορά τους να αλλάζει.

2. Δώστε τους την ευκαιρία να συμμετέχουν στις δουλειές του σπιτιού.

Τα παιδιά, ανεξάρτητα από το εάν είναι ακόμα νήπια ή έχουν γίνει έφηβοι πρέπει να νιώθουν ότι είναι υπεύθυνα για κάποιες από τις βασικές υποχρεώσεις ενός νοικοκυριού. Συμμετέχοντας στις καθημερινές δουλειέςαποκτούν σημαντικές ικανότητες, αποκτούν αίσθηση του τι σημαίνει «ομαδική» προσπάθεια σε μια οικογένεια και, επιπλέον, μειώνονται οι πιθανότητες να γυρίσουν κάποια στιγμή να σας πουν «δεν είναι δική μου δουλειά».

3. Φροντίστε να τηρούν αυστηρά το πρόγραμμα του ύπνου.

Τα παιδιά χρειάζονται πολύ περισσότερο ύπνο από τους ενήλικες. Ο οργανισμός τους είναι σε συνεχή ανάπτυξη κι αυτό είναι από μόνο του αρκετά ενεργοβόρο. Επιπλέον, παίζουν και κινούνται συνέχεια. Εάν πιστεύετε ότι τα παιδιά σας δεν κοιμούνται αρκετά, δοκιμάστε να τα βάζετε για ύπνο δέκα λεπτά νωρίτερα κάθε βράδυ –μέχρι να φτάσετε στην επιθυμητή ώρα. Το σίγουρο είναι ότι ένα παιδί που έχει ξεκουραστεί αρκετά είναι την επόμενη μέρα πολύ πιο ήρεμο και συνεργάσιμο.

4. Προτιμήστε να εκπαιδεύετε παρά να τιμωρείτε.

Υπάρχουν πολλά παιδιά που δεν ανταποκρίνονται με τον προβλεπόμενο τρόπο στην «τιμωρία». Εάν το δικό σας ανήκει σʼ αυτή την κατηγορία, ίσως πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλου είδους χειρισμό. Εξάλλου, με το να το αναγκάζετε να μείνει στο δωμάτιό του ή καθισμένο σε μια καρέκλα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, δεν του δίνετε την ευκαιρία να μάθει να κάνει καλύτερες επιλογές. Αυτό ακριβώς είναι το «κλειδί». Όταν το παιδί σας είναι άτακτο ή σας αγνοεί σκεφτείτε «Τι μπορώ να κάνω ώστε να του μάθω ότι άλλη φορά σε ανάλογη περίσταση θα πρέπει να πράξει διαφορετικά;».

5. Μην κάνετε ποτέ το διαιτητή στους καυγάδες τους.

Εάν επεμβαίνετε στις διενέξεις των παιδιών σας προκειμένου να ορίσετε ποιος έχει δίκιο και να επιβάλλετε την τιμωρία στον άλλο, το μόνο που καταφέρνετε είναι να εντείνετε την αντιπαλότητα μεταξύ τους. Επιπλέον, στερείτε από τα παιδιά τη δυνατότητα να λύσουν μόνα τους τις διαφορές τους. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε όταν τα βλέπετε να τσακώνονται είναι να τα αγνοήσετε. Εάν η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει και χρειαστεί να παρέμβετε, κάντε το λέγοντας «δεν με αφορά ποιος το ξεκίνησε, απλά θέλω να σας βοηθήσω να βρείτε μια λύση. Εσείς, τι προτείνετε;»

6. Ορίστε απλούς και ξεκάθαρους κανόνες.

Δεν χρειάζεται να υπάρχει ένας κανόνας για κάθε περίσταση, αλλά μόνο κάποιες βασικές αρχές, τις οποίες όμως είναι υποχρεωμένα όλα τα μέλη της οικογένειας να τηρούν απαρέγκλιτα. Για κάθε έναν από αυτούς τους κανόνες ορίστε και τη συνέπεια στην οποία οδηγεί η μη τήρησή του. Πάντα να προειδοποιείτε τα παιδιά όταν πρόκειται να υποστούν τη συνέπεια, αλλά μείνετε σταθερή στην απόφασή σας να εφαρμόσετε τους κανόνες.

7. Μάθετε να χρησιμοποιείτε περισσότερο το «ναι» και λιγότερο το «όχι».

Τα παιδιά μισούν να ακούν «όχι», «απαγορεύεται», «δεν μπορείς» -κι εμείς άλλωστε το ίδιο θα νιώθαμε εάν μας το έλεγαν. Προσπαθήστε σε κάθε ευκαιρία να αντιδράτε θετικά και όχι αρνητικά. Αν ο γιος σας θέλει να πάει στο πάρκο ενώ δεν έχει ακόμα τελειώσει την ορθογραφία του, αντί να πείτε αμέσως «όχι», πείτε «ναι, ασφαλώς και μπορείς να πας να παίξεις με τους φίλους σου, αμέσως μόλις τελειώσεις με τα μαθήματά σου».

Πηγή: newsitamea

hnNfp2.png

QBMLp2.png

θερμομετρο υδραργυρου δεν εχω βασικα εγω σπιτι μου ποτε δεν ειχα θυμαμαι η μαμα μου ειχε και τα εσπαγε ο αδερφος μου συνεχεια.

εχω τα ηλεκτρονικα αλλα στα μωρα δεν ημουν σιγουρη γιατι δεν μπορω να το βαλω και να το κρατησω σωστα, τωρα με το ψηφιακο μετραω σε μενα με το ηλεκτρονικο μετα μετραω με το ψηφιακο και ηταν το ιδιο οποτε γιατι να μην ειναι και στα μωρα σωστο:rolleyes::rolleyes:

ηλεκτρονικα υπαρχουν παρα πολλα αν ειναι καλο ειναι και αξιοπιστο εγω το ειχα παρει οταν δουλευα στο φαρμακειο ηταν πανακριβο αν δεν το επαιρνα δωρεαν δεν θα τα εδινα για να το αγορασω μου εχουν δωσει και διαφορες εταιρειες δωρεαν ηλεκτρονικα τα οποια θυμαμαι τα πουλουσαμε γυρω στα 10? και ηταν μουφες!!!

ΤΙΓΚΕΡ αν καταλαβα σωστα ξεκινας την τυχερη σου προσπαθεια??σου ευχομαι ολοψυχα να πετυχει και του χρονου να κρατας το μωρακι σου στην αγκαλια σου!!!!

το αλατι πρεπει να το προσεξεις σε περιπτωση που σου δωσει και κορτιζονη δεν εχει σχεση με τις πολυκυστικες εγω δηλαδη που ειχα πολυκυστικες δεν ειχα καμια οδηγια ως προς το αλατι.καλο ειναι στην φαση της διεγερσης να καταναλωνεις πολλα ασπραδια αβγου εγω δεν το εκανα μου ειχαν πει ομως οτι βοηθαει πολυ λογω της υψηλης περιεκτικοτητας τους σε πρωτεινες εμποδιζει την υπερδιεγερση σε γυναικες με πολυκυστικες.

οι πουρεγκον ειναι πολυ απλες αφου με την πενα μπορεις να ρυθμισεις πολυ ευκολα τις δοσεις επισσης η βελονα δεν ειναι μεγαλυτερη απο την μυτη ενος μολυβιου εγω τις εκανα μονη μου υπαρχει σχετικο βιντεακι με οδηγιες στο youtube οτι αλλο θελεις μας ρωτας!!!

καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ δυστυχως δεν ξερω κατι αλλο :cry: κι εγω ψαχνω γιατι μου την εχει δωσει πολυ αυτο το συμπληρωμα:evil::evil:εν τω μεταξυ εχω γραψει 2 φορες στην σελιδα για το μητρικο θηλασμο και δεν μου εχουν απαντησει:cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

θερμομετρο υδραργυρου δεν εχω βασικα εγω σπιτι μου ποτε δεν ειχα θυμαμαι η μαμα μου ειχε και τα εσπαγε ο αδερφος μου συνεχεια.

εχω τα ηλεκτρονικα αλλα στα μωρα δεν ημουν σιγουρη γιατι δεν μπορω να το βαλω και να το κρατησω σωστα, τωρα με το ψηφιακο μετραω σε μενα με το ηλεκτρονικο μετα μετραω με το ψηφιακο και ηταν το ιδιο οποτε γιατι να μην ειναι και στα μωρα σωστο:rolleyes::rolleyes:

ηλεκτρονικα υπαρχουν παρα πολλα αν ειναι καλο ειναι και αξιοπιστο εγω το ειχα παρει οταν δουλευα στο φαρμακειο ηταν πανακριβο αν δεν το επαιρνα δωρεαν δεν θα τα εδινα για να το αγορασω μου εχουν δωσει και διαφορες εταιρειες δωρεαν ηλεκτρονικα τα οποια θυμαμαι τα πουλουσαμε γυρω στα 10? και ηταν μουφες!!!

ΤΙΓΚΕΡ αν καταλαβα σωστα ξεκινας την τυχερη σου προσπαθεια??σου ευχομαι ολοψυχα να πετυχει και του χρονου να κρατας το μωρακι σου στην αγκαλια σου!!!!

το αλατι πρεπει να το προσεξεις σε περιπτωση που σου δωσει και κορτιζονη δεν εχει σχεση με τις πολυκυστικες εγω δηλαδη που ειχα πολυκυστικες δεν ειχα καμια οδηγια ως προς το αλατι.καλο ειναι στην φαση της διεγερσης να καταναλωνεις πολλα ασπραδια αβγου εγω δεν το εκανα μου ειχαν πει ομως οτι βοηθαει πολυ λογω της υψηλης περιεκτικοτητας τους σε πρωτεινες εμποδιζει την υπερδιεγερση σε γυναικες με πολυκυστικες.

οι πουρεγκον ειναι πολυ απλες αφου με την πενα μπορεις να ρυθμισεις πολυ ευκολα τις δοσεις επισσης η βελονα δεν ειναι μεγαλυτερη απο την μυτη ενος μολυβιου εγω τις εκανα μονη μου υπαρχει σχετικο βιντεακι με οδηγιες στο youtube οτι αλλο θελεις μας ρωτας!!!

καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ δυστυχως δεν ξερω κατι αλλο :cry: κι εγω ψαχνω γιατι μου την εχει δωσει πολυ αυτο το συμπληρωμα:evil::evil:εν τω μεταξυ εχω γραψει 2 φορες στην σελιδα για το μητρικο θηλασμο και δεν μου εχουν απαντησει:cry::cry:

Τσέρρυ και Κάντυ έχετε μέιλ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια μου, συγνώμη που καθυστέρησα τόσο πολύ να μπω να σας πω νέα, αλλά ειλικρινά δεν προλαβα στιγμή να ανοίξω τον υπολογιστη! Η μπέμπα κάθε μία ώρα θέλει να τρώει! Τρώει για κανά 20λεπτο, κάνω 10-15 λεπτά να την ρέψω, καμία φορά καταλαβαίνω ότι έχει κάνει και κακά, μέχρι να την πλύνουμε, να την αλλάξουμε, φτού! και από την αρχή!!!!

Η νεφρολόγος δεν μου είπε πολλά περισσότερα από αυτά που ήδη ξέραμε! Θεωρεί πως είναι πίεση κύησης! Με έβαλε να κάνω υπέρηχο ανω και κάτω κοιλίας και γενικές εξετάσεις αίματος! Αφού πάρουμε τις εξετάσεις θα έχουμε καλύτερη εικόνα για να προχωρήσουμε! Μου μέτρησε πίεση που ήταν τέλεια (11/7) και μου έδωσε οδηγίες για την διατροφή! Κομμένο διά ροπάλου το αλάτι ( αν μπορώ για πάντα - εννοείται δεν μπορώ......και στο κάτω κατω τι είμαι; καμία γριά να μην ξαναφάω αλάτι;). Για κάμποσους μήνες όμως (μέχρι να σταθεροποιηθώ) θα κάνω την καρδια μου πέτρα και δεν θα ξαναφάω αλατάκι! Πολλές μπανάνες είπε να τρώω, ασπράδια αυγών και γενικά να κάνω μια διατροφή σωστή για το θηλασμό!

Για πέιτε, βρε κορίτσια, έχετε εσείς κανά διαιτολόγιο για θηλάζουσες; Τρώω αυγουλάκια το πρωί, φέτα με βιτάμ και μέλι, χυμό! Το μεσημέρι το φαγητό που συνήθως είναι πατάτες, μακαρόνια, ρύζι και συνοδεύονται από κάτι σε κρεατικό. Το βράδυ γάλα και ενδιάμεσα φρούτα! Είμαι σίγουρη πως κάτι θα έχει να μου προτείνει η Τσέρυ ή η Κάντυ!

Τσερυ, ωραία τα νέα για τους κουμπάρους!

Τινκερ ξεκινάς εξωσωματική; Σου έυχομαι καλή επι΄τυχία να έχετε! Μακάρι να τα καταφέρετε!

Κι εμείς ψηφιακό θερμόμετρο πήραμε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Koρίτσια μου, συγνώμη που καθυστέρησα τόσο πολύ να μπω να σας πω νέα, αλλά ειλικρινά δεν προλαβα στιγμή να ανοίξω τον υπολογιστη! Η μπέμπα κάθε μία ώρα θέλει να τρώει! Τρώει για κανά 20λεπτο, κάνω 10-15 λεπτά να την ρέψω, καμία φορά καταλαβαίνω ότι έχει κάνει και κακά, μέχρι να την πλύνουμε, να την αλλάξουμε, φτού! και από την αρχή!!!!

Η νεφρολόγος δεν μου είπε πολλά περισσότερα από αυτά που ήδη ξέραμε! Θεωρεί πως είναι πίεση κύησης! Με έβαλε να κάνω υπέρηχο ανω και κάτω κοιλίας και γενικές εξετάσεις αίματος! Αφού πάρουμε τις εξετάσεις θα έχουμε καλύτερη εικόνα για να προχωρήσουμε! Μου μέτρησε πίεση που ήταν τέλεια (11/7) και μου έδωσε οδηγίες για την διατροφή! Κομμένο διά ροπάλου το αλάτι ( αν μπορώ για πάντα - εννοείται δεν μπορώ......και στο κάτω κατω τι είμαι; καμία γριά να μην ξαναφάω αλάτι;). Για κάμποσους μήνες όμως (μέχρι να σταθεροποιηθώ) θα κάνω την καρδια μου πέτρα και δεν θα ξαναφάω αλατάκι! Πολλές μπανάνες είπε να τρώω, ασπράδια αυγών και γενικά να κάνω μια διατροφή σωστή για το θηλασμό!

Για πέιτε, βρε κορίτσια, έχετε εσείς κανά διαιτολόγιο για θηλάζουσες; Τρώω αυγουλάκια το πρωί, φέτα με βιτάμ και μέλι, χυμό! Το μεσημέρι το φαγητό που συνήθως είναι πατάτες, μακαρόνια, ρύζι και συνοδεύονται από κάτι σε κρεατικό. Το βράδυ γάλα και ενδιάμεσα φρούτα! Είμαι σίγουρη πως κάτι θα έχει να μου προτείνει η Τσέρυ ή η Κάντυ!

Τσερυ, ωραία τα νέα για τους κουμπάρους!

Τινκερ ξεκινάς εξωσωματική; Σου έυχομαι καλή επι΄τυχία να έχετε! Μακάρι να τα καταφέρετε!

Κι εμείς ψηφιακό θερμόμετρο πήραμε!

Αγάπη οι πατάτες και τα μακαρόνια είναι σχεδόν άχρηστα χίλιες φορές το κρεατάκι βραστό με πολλά λαχανικά!!!Πολλά υγρά γάλα,χυμούς και ΝΕΡΟΟΟ!!!Εγώ έβραζα κρέας με λαχανικά τα πολτοποιούσα και έπινα ένα ποτήρι σε κάθε γεύμα άν ήθελα να φάω κάτι διαφορετικό και όχι τη σούπα μου!!!Όσο για το αλάτι κανονικά όλοι πρέπει να το κόψουμε μόνο κακό μας κάνει!!!Όλα θα πάνε καλά με τη πίεση και θα συνέλθεις που ήδη έχεις έρθει στα φυσιολογικά επίπεδα!!!Να μου φιλήσεις το τρωκτικούλη σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Δηλαδή Λίλι εσύ έτρωγες κάθε μέρα ή σούπα ή πολτοποιημένα λαχανικά; Νερό πολύ έπινα έτσι και αλλιώς γιατί πολύ δίψα! Και τώρα πίνω! Και φυσικά δε θα μιλήσω για διατροφή γιατί όπως γνωρίζετε ήδη είμαστε μαλωμένες :rolleyes: Έτρωγα που και που τις σουπίτσες μου και μπόλικο νερό και καθημερινά τσάι μάραθου περίπου για δυο μήνες! Μετά τον έκοψα και αυτόν! Αλλά ευτυχώς είχα μπόλικο γάλα ίσως αν είχα πρόβλημα να έκανα καλύτερη διατροφή! Και τώρα που το σκέφτομαι λέτε το Θρασυβουλάκι μου να έγινε τόσο γλυκό επειδή τρώω πολλά γλυκά; :rolleyes::tongue: Πάντως σοβαρά τώρα Μάρτζι μου εκτός από τα υγρά για να βοηθήσεις την παραγωγή γάλατος φαντάζομαι ότι μια ισορροπημένη διατροφή σαν και αυτήν που κάνεις πανω κάτω είναι ότι πρέπει! Ότι έκανες και στην εγκυμοσύνη για παράδειγμα! Φρουτάκια, λαχανικά και με μέτρο θα τα τρως όλα! Βασικά προσωπική μου άποψη πάντα ότι χρειάζονται όλα! Και τα ζυμαρικά και οι πατάτες και το ρύζι και τα όσπρια ακόμα μια ποικιλία δηλαδή! Και τώρα που το σκέφτομαι το Αγγελικάκι είχε πει πως θα πήγαινε σε διαιτολόγο μετά τη γέννα και θα της έδινε διατροφή που θα ήταν και για το θηλασμό! Τι να έγινε άραγε; Επίσης μας είπε τι κάνει η Αργυρένια;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Δηλαδή Λίλι εσύ έτρωγες κάθε μέρα ή σούπα ή πολτοποιημένα λαχανικά; Νερό πολύ έπινα έτσι και αλλιώς γιατί πολύ δίψα! Και τώρα πίνω! Και φυσικά δε θα μιλήσω για διατροφή γιατί όπως γνωρίζετε ήδη είμαστε μαλωμένες :rolleyes: Έτρωγα που και που τις σουπίτσες μου και μπόλικο νερό και καθημερινά τσάι μάραθου περίπου για δυο μήνες! Μετά τον έκοψα και αυτόν! Αλλά ευτυχώς είχα μπόλικο γάλα ίσως αν είχα πρόβλημα να έκανα καλύτερη διατροφή! Και τώρα που το σκέφτομαι λέτε το Θρασυβουλάκι μου να έγινε τόσο γλυκό επειδή τρώω πολλά γλυκά; :rolleyes::tongue: Πάντως σοβαρά τώρα Μάρτζι μου εκτός από τα υγρά για να βοηθήσεις την παραγωγή γάλατος φαντάζομαι ότι μια ισορροπημένη διατροφή σαν και αυτήν που κάνεις πανω κάτω είναι ότι πρέπει! Ότι έκανες και στην εγκυμοσύνη για παράδειγμα! Φρουτάκια, λαχανικά και με μέτρο θα τα τρως όλα! Βασικά προσωπική μου άποψη πάντα ότι χρειάζονται όλα! Και τα ζυμαρικά και οι πατάτες και το ρύζι και τα όσπρια ακόμα μια ποικιλία δηλαδή! Και τώρα που το σκέφτομαι το Αγγελικάκι είχε πει πως θα πήγαινε σε διαιτολόγο μετά τη γέννα και θα της έδινε διατροφή που θα ήταν και για το θηλασμό! Τι να έγινε άραγε; Επίσης μας είπε τι κάνει η Αργυρένια;

Ναι κοριτσάκι είχα πάντα ένα ποτήρι και φυσικά έτρωγα και πολλές σούπες με ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ λαχανικά αλλά και κρέας πάντα!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...