Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια..τι κανετε?

ΜΑΡΙΟΥΛΑ μου περαστικα στον αντωνακη....ευχαριστω για την προσκληση ,μακαρι να μπορουσαμε να ερχομασταν και να βρισκομασταν ολες μαζι..

ΜΑΡΤΖΙ περιμενουμε νεα απο τον γιατρο..

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ περαστικα στην αργυρενια..

ΤΣΕΡΡΥ μου μια χαρα τα νεα σας για τον νονο..καλυτερα που δεν κανατε την αλλη την "φιλη " σου..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Εμείς ξυπνησαμε για μαμ στις τρεις μετά από πολύ καιρό αλλά δεν με πείραξε καθόλου γιατι δεν σας κρύβω ότι μου λείπει ο θηλασμός :-D. Οπότε με το που γκρίνιαξε χωρίς δεύτερη σκέψη τον πήρα αγκαλίτσα τον ταισα και αποκοιμήθηκε πάλι στη αγκαλιά μου το καψουρακι μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε??

τσέρρυ μου πολύ καλά κάνατε με το νονό...!!

όσο για το θέμα.....έχω κάτι υπόψη μου...να βρώ πράγματα και θα στα στείλω...

όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο για να παραγγείλεις και πράγματα από το νετ να σου βγουν πολύ πιο οικονομικά...

ελπίζω ο αντωνάκης και η αργυρένια σήμερα να είναι καλύτερα!!

εγώ περιμένω σήμερα κάτι αποτελέσματα και ελπίζω να είναι όλα καλά για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε!!

α..είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ξεκόλλησε η ζυγαριά...2 κιλά κάτω!!!

για τα κορίτσια που έχετε κάνει εξωσωματική έχω πολλές ερωτήσεις!!!

1. τη πουρεγκον είναι εύκολο να τη κάνω μόνη μου??

2. τι διατροφή πρέπει να κάνω πριν την ωολληψία?

3. πριν την ωολληψία τι πρέπει να προσέχω??

4. γενικά τι οδηγίες είχατε?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μαρμινάκι τέλειος ο Θρασάκος μας!!!Σε λίγο θα περπατήσουν τα παιδάκια μας!!!Και τα γυαλιά τέλεια!!!Ήθελα και εγώ να του πάρω και με φρενάρανε μου είπαν ότι δεν κάνει λέει σε το σο μικρούλια...........εσύ ρώτησες τη παιδίατρο σου???Τίνκερ μου μπράβο που ξεκόλησε η ζυγαριά!!!Οι ενέσεις είναι πανεύκολες σκέψου εγώ που έβλεπα βελόνα και λυποθυμούσα τις έκανα άνετα!!!Όσο για διατροφή θα σου πούν τα άλλα κορίτσια εγώ δεν έκανα ποτέ τίποτα μόνο αλάτι και ζάχαρι απέφευγα επειδή έπαιρνα κορτιζόνη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα

Τινγκερ αντε καλη αρχη. Η Puregon ειναι πολυ ευκολη και στη χρηση της αλλα και στον τροπο που γινεται. Εγω απλα επειδη ειμαι φοβιτσιαρα μου τις εκανε ο αντρας μου στην κοιλια και εγω βεβαια γελουσα δεν πονας καθολου. Υπαρχει και σχετικο βιντεακι μεσω utube.

Οσον αφορα τη διατροφη επειδη διαβαζα κατι τρελα σχετικα με το αλατι ρωτησα τον γιατρο μου και μου ειπε οτι αφου εγω δεν σου εδωσα οδηγιες για διατροφη να μην σε νοιαζει τιποτα. Προσεχουν το αλατι οσες εχουν πολυκυστικες. Δεν χρειαζεται κατι αλλο. Τρως τα παντα κανονικα. ΚΑι θελει γενικα ξεκουραση και να μην κουραζεσαι πολυ.

ευχαριστώ κορίτσια!!

και εμένα ο άντρας μου, μάλλον θα μου τις κάνει..ή θα πηγαίνω στη κλινική...

το πρόβλημα είναι επειδή πήρα μια των 900 και θα βάζω 225 τη φορά αν είναι εύκολο αν ρυθμίσεις τη δόση..αυτό με φοβίζει περισσότερο

πέπσι μου έχω λίγες κυστούλες άρα θα αποφύγω το αλάτι..δεν με νοιάζει κι όλας καλό θα μου κάνει κακό όχι σωστά??

τώρα σκεφτόμουνα και τα χλαμύδια εγώ έχω κάνει μόνο ανάλυση με το αίμα και σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα να έκανα με ιστό περιόδου αλλά τελείωσε τώρα...

εσάς σας είπε με ιστό περιόδου να τα κάνετε?

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα!

Τιγκεράκι καλή επιτυχία!!

Λίλι μου πολύ αργά χθες και δεν πρόλαβα να σας τα πω οπότε καλά έκανες και ρώτησες γιατί μπορεί να το ξεχνούσα σήμερα! Τα γυαλιά που φοράει δεν τα αγοράσαμε! Έχουμε ένα φίλο οπτικό που τρελαίνεται για το Θρασυβουλάκι! Πήγαμε για το σύζυγο και μας λέει ελάτε να σας δείξω! Τα έβγαλε και τρελαθήκαμε αλλά μας έβαλε πάγο και μας είπε αυτό που ξέρεις και εσύ ότι δηλαδή όχι μέχρι το έτος! Το γιατί δεν το ξέρω και την παιδίατρο δεν την έχω ρωτήσει ακόμα! Βέβαια θα τα κρατάει κι όλας; Και να συνεχίσω! Του τα φόρεσε για να τα δούμε και μας έλεγε πόσο καλά είναι αλλά επέμενε ότι ο δικός μας είναι πολύ μικρός ακόμα! Μετά μου ήρθε εμένα φλασιά και λέω στον άντρα μου να του φορέσουμε τα γυαλιά και να τον βγάλουμε φωτο γιατί ήταν πολύ γλυκούλης! Και έτσι έγινε τελικά! :P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Αχ η χθεσινή νύχτα! Σας θυμήθηκα! Με το που σας ευχήθηκα καλό βράδυ και πήγα στο δωμάτιο άρχισε ο χαλασμός! Δεν προλαβαίνω να φιλήσω το Θρασυβουλάκι μου και να βολευτώ στο κρεβάτι μου πέφτει η πρώτη αστραπή και ένα δυνατό μπουμπουνητό και ακούω κλάμα Θρασυβουλίσιο! Πετάγομαι κατευθείαν! Το καημενάκι μου τρόμαξε από τον ήχο και έκλαψε μέσα στον ύπνο του! Του δίνω την πιπιλίτσα του ηρέμησε, στο καπάκι έρχεται και δεύτερο εξίσου δυνατό! Πετάχτηκε το πουλάκι μου πάλι και άνοιξε τα ματάκια του και κουνούσε το κεφαλάκι του δεξιά αριστερά :(:( Ε αυτό ήταν! Τον πήρα αγκαλίτσα! Και μετά τον ξάπλωσα δίπλα μου αγκαλιά πάλι! Εννοείται πως δεν κοιμήθηκα το καημένο σε κάθε μπουμπουνητό πετάγονταν! Λέω πάει θα μου ξυπνήσει και θα θέλει παιχνίδια! Σε κάποια φάση γύρισε στο πλάι οπότε το ένα του αυτί ήταν καλυμμένο και εγώ του κάλυπτα με το χέρι μου το άλλο! Όταν κόπασε ο χαλασμός Κυρίου - γιατί περί τέτοιου επρόκειτο - τον έβαλα στο κρεβατάκι του! Δεδομένων των συνθηκών όμως μπορω να πω ότι είχαμε ένα καλό βράδυ!:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Τινγκερ τα χλαμυδια και μενα με το αιμα τα καναμε ελεγχο.

Οσον αφορα η πενα ειναι τοσο ευκολη. Εχει γραμμενη ολες τις μοναδες καθως και ενα ημερολογιο. Θα ξεκινησεις λοπον και θα γραφεις. 20-3-2013 πχ 900,21-3-2013 675 και θα πας ετσι καθε μερα. Οποτε θα ξερεις ποσο υπολοιπο φαρμακου εχεις. Επανω η πενα εχει γραμμενες τις μοναδες. Την γυρνας πολυ ευκολα και τις βλεπεις.

Οπότε γυαλάκια του χρόνου τα καμάρια μας!!!!!!!

Κατά πως φαίνεται! Αλλά πραγματικά έχω την απορία θα τα κρατάνε; :rolleyes: Τα δικά μου πάντως μου τα τραβάει συνέχεια και γελάει! Από το ένα χέρι το μαλλί και από το άλλο το γυαλί και δώστου! Αν με δείτε καραφλή καμία μέρα μην απορείσετε :tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

όταν την δω μάλλον θα καταλάβω καλύτερα...

θα βάζω από τη 2 μέχρι τη 5 μέρα 225 6 μέρα θα πάω να με δει εκεί υπάρχουν 2 πιθανότητες.

1. να ξεκινήσουμε με ανταγωνιστές

2. να αρχίσω τις fostimon.

θα πήγαινα μόνο με φοστιμόν αλλά επειδή έχω τις κυστούλες μου, ψιλοφοβάται και δεν το ρισκάρει...

1533345xcnw09g7xt.gif

Κατά πως φαίνεται! Αλλά πραγματικά έχω την απορία θα τα κρατάνε; :rolleyes: Τα δικά μου πάντως μου τα τραβάει συνέχεια και γελάει! Από το ένα χέρι το μαλλί και από το άλλο το γυαλί και δώστου! Αν με δείτε καραφλή καμία μέρα μην απορείσετε :tongue:

Έχει γυαλάκια με λαστιχάκι πίσω οπότε στέκονται!!!http://www.skroutz.gr/s/364187/Chicco-Trendy-Boy-0m.htmlΚαι εμένα μου τα τραβάει τα δικά μου μου τα έχει πετάξει και κάτω πολλές φορές και έχουν σημαδευτεί πρέπει να πάω να αλλάξω φακούς!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...