Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλα κανεις τσερυ μου και την εχεις απο κοντα,αντε περιμενουμε εα και απο τους κουμπαρους,μεχρι και γω το θυμαμαι

καντυ σημερα βρηκα και αλλο ενα σπιτι,σχεδον διπλα στο σιτι μου και διπλα στην παιδικη χαρα. αντε ποτε θα μαθετε για τη μεταθεση;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγγελικάκι μου να ξαναβάλεις να πάρεις και το γιατρό και να μας πεις και εμας τι είπε! Μπορεί να είναι και δοντάκια! Αλλά καλά σου είπε ο άνθρωπος να ξαναπάρεις γιατί μην ξεχνάς ότι το έβαλες μετά από μπανάκι κι όλας, βέβαια είναι και βραδάκι... ελπίζω να είναι μια χαρά! Μην την ξυπνάς αλλά δεν μπορείς να της το βάλεις με προσοχή χωρίς να την ξυπνήσεις;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μαργκι μ περιμενουμε νεα!

τσερουλα μια χαρα η μπουμπου θα στρουμπουλεψε στειλε μας καμια φωτο! καλε λογικο ειναι να νιωθεις πως δεν εχεις γαλα αφου το βγαζεις ολο με το θηλαστρο ακους εκει μισο λιτρο:tongue:

αγγελικακι γτ οχι ισως να ειναι κ δοντακι εγω εβγαλα δοντακι 3μιαη μηνων:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου σημερα η μικρη μου θα με τρελλανει!!!απο το πρωι τρωει - ξυπναει - παιζουμε για καμια ωριτσα και μετα ξανακοιμαται!!!αυτο συμβαινει ολη μερα κ σκεφτομαι οτι ειναι ενα άλλο παιδι!!!δεν λαγοκοιμηθηκε καθολου σημερα...ισα ισα που ειχε κανονικοτατους υπνους!!!για να σας πω την πασα αληθεια εχω τρομαξει και λιγο...με βλεπω το βραδυ αγρυπνο φρουρο να παιζουμε κ να λεμε λογια...

αγγελικακι κ μαριουλακι περαστηκα σας!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσια μου σημερα η μικρη μου θα με τρελλανει!!!απο το πρωι τρωει - ξυπναει - παιζουμε για καμια ωριτσα και μετα ξανακοιμαται!!!αυτο συμβαινει ολη μερα κ σκεφτομαι οτι ειναι ενα άλλο παιδι!!!δεν λαγοκοιμηθηκε καθολου σημερα...ισα ισα που ειχε κανονικοτατους υπνους!!!για να σας πω την πασα αληθεια εχω τρομαξει και λιγο...με βλεπω το βραδυ αγρυπνο φρουρο να παιζουμε κ να λεμε λογια...

αγγελικακι κ μαριουλακι περαστηκα σας!!!

Μπράβο Τσερρούλα μου! Εύχομαι να έχετε και ένα τέτοιο όμορφο βράδυ! Μην τη ματιάξεις μόνο όπως η Μάρτζι μας!:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Λοιπον για τους κουμπαρους τωρα...

σας εχω πει την ιστορια με την φιλη μου...ειχαμε μεινει στο οτι θελω να δω αντιδρασεις κ μετα την γεννα και να ρωτησω τον πνευματικο μου. Ο πνευματικος μου στην ουσια το αφησε επανω μου να αποφασισω οποτε εγω ειπα θα κρινω απο τις κινησεις...οπως σας ειπα της ειχα στειλει φωτογραφιες του μωρου και ποτε δεν σχολιασε το οτιδηποτε σχετικά με αυτο!!!καποια στιγμη στα γεννεθλια της την πηρα να της ευχηθώ και ενω ηταν ευδιαθετη και μιλουσε σαν να μην τρεχει τιποτα ρωτησε τα τυπικα για το μωρο κ παλι δεν αναφερθηκε καθολου στις φωτο!!!Προχθες με πηρε τηλεφωνο να μου πει οτι εχει ενα δικο μου προσκλητηριο μιας φιλης που παντρευεται στην αθηνα και οτι δεν ξερει αν θα προλαβει να ερθει να το φερει μεχρι τον γαμο ο οποιος γαμος ειναι στις 26-6!!!!Εγω ειχα ηδη αποφασισει οταν εστειλα φωτο κ ειδα αυτη την αντιδραση να κανω κουμπαρο τον παιδικο φιλο του αντρα μου ο οποιος ρε κοριτσια οταν ηρθε να δει το μωρο μονο που δεν εκλαιγε απο την συγκινηση!!!Το εβλεπες στα ματια του ποσο χαιροταν με την χαρα μας!!!Για να φανταστειτε για τι άτομο μιλάμε...ετυχε στο παρελθον να μαλωσω (να σκοτωθώ για την ακριβεια) με τον αντρα μου κ αυτος να κλαιει για οσα συνεβισαν!!!Τι να σας πω περισσοτερο???Ειναι ο καλυτερος ανθρπωπος που γνωριζω κ τον υπεραγαπω και αυτον κ την οικογενεια του!!!

Φυσικά οταν του το ζητησαμε χαρηκε παρα πολύ κ παρολο που τα οικονομικά τους ειναι υπερβολικά στενεμενα δεχτηκε μετα χαρας κ αυτος κ η γυναικα του. Φυσικά τους προτιναμε να βαλουν οσα αντεχει η τσεπη τους για να μην ζοριστουν...αυτα ειχα να πω!!!Οποτε κλεισαμε κ με τους κουμπαρους μας κ η βαφτιση θα γινει 15-9 κ σιγα σιγα πρεπει να αρχισω ετοιμασιες....ευτυχως μεχρι στιγμης βρηκα φωτογραφο!!!Πήρα τιμες απο 2 πολύ καλες κ μου ειπαν η μια 1000 και η άλλη 800ε!!!Φυσικά σκεφτομασταν με τον αντρα μου να βαλουμε καποιον γνωστο να τραβαει κ για την ακριβεια σκεφτηκαμε να παρουμε καποιον απο αυτους που τραβαν φωτο στα μαγαζια. Τελικά πηγαμε στον φωτογραφο του χωριου κ του ειπαμε εν ολιγης να ερθει να τραβηξει αυτος με λιγα χρηματα δαιφορετικά θα κανουμε αυτο που ειπαμε κ δεχτηκε να ερθει με 350ε κ μεσα κι άλμουμ μικρο αλλά κ το βιντεο!!!:)

28xYp3.png

αληθεια η μαρτζι δεν εδωσε σημερα σημεια ζωης...

ομορφες παω να αμρεχτώ και θα τα πουμε αυριο τωρα...

λιλι δεν μας ειπες η βαφτιση που πηγες τι θεμα ειχε?αγορακι ή κοριτσακι???

καληνυχτα πενταμορφες!!!ελπιζω να κοιμηθω...

28xYp3.png

Τσερρούλα μου τέλεια τα νέα με το νονό! Πολύ καλά κάνατε και είπατε σε αυτόν αφού είναι και τόσο καλός άνθρωπος! Άλλωστε το παιδί παίρνει και από το νονό στο χαρακτήρα (έτσι λένε) οπότε θέλουμε να είναι καλός άνθρωπος! Κι εμένα αυτό που με έκανε να αποφασίσω στον συγκεκριμένο ήταν ο τρόπος του στο νοσοκομείο! Πως έκανε όταν είδε το μωρουλίνι μας! Άσε που περίμενε και πόση ώρα από έξω με τον άντρα μου! Και μας το έλεγε συνέχεια ώσπου να πούμε το ναι! Μέχρι και το μπουμπουκάκι μου έβαλε να μας ψήσει :tongue::tongue: Επίσης και ο υιός που είναι ο μικρός νονός είναι πολύ καλό παιδί αλλά και με το μεγάλο παράπονο δεν έχω! Ειδικά με το νινί μου είναι πολύ στοργικός! Η νονά λίγο μας τα χαλάει που ανακατώνευται ώρες ώρες αλλά δε συμμετείχε καθόλου στο μυστήριο οπότε σκασίλα μου!

Η Μάρτζι πιστεύω θα μπει μόλις βρει χρόνο και θα μας πει! Ελπίζω και το Αγγελικάκι να μας ενημερώσει και εσύ να έχεις ένα ήσυχο βράδυ με μπόλικο ύπνο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

μαρμινουλα μου εδωσα φιλακια στον πριγκηπα μου!

τσερρουλα πολυ καλα τα νεα σου!!! και η τιμη πολυ καλη! ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι αρμεγεσαι??? μια χαρα γαλα εχεις χαρα μου της ιδεας σου ειναι ολα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

αληθεια η μαρτζι δεν εδωσε σημερα σημεια ζωης...

ομορφες παω να αμρεχτώ και θα τα πουμε αυριο τωρα...

λιλι δεν μας ειπες η βαφτιση που πηγες τι θεμα ειχε?αγορακι ή κοριτσακι???

καληνυχτα πενταμορφες!!!ελπιζω να κοιμηθω...

Τσερουλίνι μου απλά πράγματα στη βαφτηση!!!Μπομπονιέρες για όλους χάρτινο κουτάκι με ζωγραφιά και το όνομα του μωρού απ'έξω μέσα τα κουφετάκια (πεντανόστημα σοκολάτα φράουλα), γλυκάκι κύπελο με μούς σοκολάτα και τσίζκέικ ,και για τα παιδάκια μπισκότα βουτύρου με ζαχαρόπαστα σε διάφορα σχήματα περασμένα σε καλαμάκι και μαρσμελοους!!!Απλά αλλά όλα πολύ όμορφα!!!Και το όνομα αυτής Βαρβάρα- Μαρία!!!(Πεθερά και Παναγιά)Η ανιψιά μου είχε παλίνδρομες πρίν καταφέρει να πάρει στην αγκαλίτσα της την πριγκήπισα της!!!Μπράβο για τον νονό που επιλέξατε όσο για τη ''φίλη'' αυτή θα χάσει το μόνο σίγουρο!!!Αγγελικάκι εύχομαι να μην είναι τίποτα και η νεραιδένια μας να ξυπνήσει περδίκι αύριο!!!Μαρτζούλα περιμένουμε νέα!!!Εμάς εδώ το ξημέρωμα έκανε σεισμό αλλά εκείνη την ώρα τάιζα το καψουράκι και τον κουνούσα για να κοιμηθεί και δεν κατάλαβα τίποτα:D:D:DΤι άλλο ...τι άλλο???Νέναααα χάθηκες βρε κορίτσι!!!

Όμορφες πάω για νανάκια!!!Φιλιά πολλά σε όλες!!!Μαριούλα μου περισσότερα φιλάκια στον ταλαιπωρημένο μας Αντωνάκη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...