Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας! Τι κάνετε; Πολύ ησυχία έπεσε, ε;

Εμείς καλά είμαστε! Το κοριτσάκι μου κοιμάται στο καροτσάκι της ( καλά, φοβερό το peg perego, Καντυ) κι εγώ έκανα μερικές δουλίτσες! Οπου να' ναι θα ξυπνήσει για να φάει!

Σήμερα έχω ραντεβού με τη νεφρολόγο! Για να δούμε τι θα μου πει....Πάντως το πρωί η πίεσή μου ήταν τέλεια! 110/77, Μαρμιν! Για όσο λείπω τη μικρή θα την προσέχει η μάνα μου και αν πεινάσει θα της δώσει συμπλήρωμα! Αρχισα να λερώνω τα φανελάκια μου από το γαλα!

Λίλι μου, εγώ 3 κιλάκια είναιη μικρούλα και πολλές φορές δεν νιώθω τα χέρια μου! Το ρέψιμο με πεθαίνει! Την κρατώ με τα χέρια όρθια για κανά 10-15λεπτο και μέχρι να περάσει η ώρα απλά δεν αισθάνομαι το κορμι μου μετά!

Ξύπνησε! Σας αφήνω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάρτζι μου πολύ καλή η πίεση σου! Άντε να πας και να μας πεις και εμάς τα νέα! Όσο για τη μικρή σου μην ξεχνάς πως είσαι ακόμα λεχωνίτσα λογικό να νιώθεις έτσι! Εμένα ξέρεις πόσο καιρό με πονούσε η μεσοπλάτη μου; Όχι ότι τώρα πέρασε τελείως αλλά τρώγεται! Επίσης συνηθίζεται και το βάρος! Εμένα το Θρασυβουλάκι μου τώρα πια μου φαίνεται πούπουλο :tongue::tongue: χαχαχα πλάκα κάνω φυσικά! Απλά με το να τον σηκώνω τόσους μήνες τώρα νομίζω πως δεν πήρε βάρος μου φαίνεται εδώ και καιρό το ίδιο και ας έχει βάλει το κιλάκι του! Στην Εκκλησία πήρα αγκαλιά ένα κοριτσάκι δυομιση χρονών και μου φάνηκε πούπουλο! Ρωτάω τη μαμά "πόσα κιλά είναι;" και μου λέει 13! Και φυσικά έμεινα έτσι :shock::shock: Πάντως ήταν πιο ελαφριά από το δικό μου! Κοριτσάκια παιδί μου, αέρινα!:tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα!!!

αφου μιλατε για κιλα θα σας πω και γω οτι ζυγισα το τερατακι μου για να σιγουρευτω βεβαιως βεβαιως οτι παμε καλά και ειναι 4900!!!δηλαδη πηραμε 500γραμ απο την τελευταια επισκεψη στον γιατρο πριν 2 εβδομαδες!!

εμενα ευτυχως χερια - μεσοπλατες κτλ δεν με πονεσαν ακομη!!!τα ειχα γυμνασμενα με τοσους δισκους ολα αυτα τα χρονια!!!χιχιχι!!!

σημερα κοιηθηκαμε καλουτσικα και λεω καλουτσικα γιατι απο τις 4,30-6 ειμασταν ξυπνιες κ κλαιγαμε γιατι δεν βολευομασταν πουθενα...τελικά καταλήξαμε απο εκει που αρχισαμε...στο βυζακι της μαμας μεχρι κ το πρωι στις 10.30 π0υ ξυπνησαμε...σημερα ενιωσα να της φτανει το γαλα και απο τα 2 βεβαια αλλά της εφτασε!!!τωρα θα κανω το εξης...πριν ξεκινησω ταισμα θα εχω διπλα μου ενα 50αρι στο μπιμπερο οποτε αν δεν της φτανει να της δινω για να χορταινει...το ψυγειο μου εχει μισο λιτρο γαλα μου!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

πενταμορφες περιμενω κοσμο τωρα, θα ερθει η αφεντικινα μου...ριμεμπερ???

καντυ με εσωσες με την σουπερ συνταγη με το κουακερ!!!το τρωω πρωι βραδυ...πες βρε και κανενα άλλο ποιοτικο απο αυτα που τρως...

28xYp3.png

πενταμορφες περιμενω κοσμο τωρα, θα ερθει η αφεντικινα μου...ριμεμπερ???

καντυ με εσωσες με την σουπερ συνταγη με το κουακερ!!!το τρωω πρωι βραδυ...πες βρε και κανενα άλλο ποιοτικο απο αυτα που τρως...

Ποιά αφεντικίνα; Αυτή που σε σταμάτησε όταν της είπες πως είσαι έγκυος; Επίσης μας χρωστάς νέα και για τους νονούς ή ιδέα μου; :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ποιά αφεντικίνα; Αυτή που σε σταμάτησε όταν της είπες πως είσαι έγκυος; Επίσης μας χρωστάς νέα και για τους νονούς ή ιδέα μου; :rolleyes:

Ναι μας χρωστάει μας χρωστάει.........!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

χαχααχχ!!!μολις εφυγε η αφεντικινα...το κοριτσακι μου κυρία!!!Στο ριλάξ της πηρε τον υπνο του δικαιου!!!τωρα σιγα σιγα αρχισε να νιαουριζει για φαι...

Ναι, αυτη που με σταματησε...δεν με παιρνει να μην την εχω απο κοντα γιατι του χρονου θα κλεισει το φροντηστηριο και θα μου δωσει ιδιαιτερα και αν τελικά το κρατησει ανοιχτο - της κατεβασουν ενοικια κτλ.- παλι θα με παρει γιατι δεν προλαβαινει μονη της!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

χαχααχχ!!!μολις εφυγε η αφεντικινα...το κοριτσακι μου κυρία!!!Στο ριλάξ της πηρε τον υπνο του δικαιου!!!τωρα σιγα σιγα αρχισε να νιαουριζει για φαι...

Ναι, αυτη που με σταματησε...δεν με παιρνει να μην την εχω απο κοντα γιατι του χρονου θα κλεισει το φροντηστηριο και θα μου δωσει ιδιαιτερα και αν τελικά το κρατησει ανοιχτο - της κατεβασουν ενοικια κτλ.- παλι θα με παρει γιατι δεν προλαβαινει μονη της!!!

Έτσι όπως είναι τα πράγματα καλά κάνεις κοριτσάκι μου!!!Αλλά πότε θα μας πείς για τους κουμπάρους???????

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημερα και απο μενα

Μαρμινουλα μου κλεισε ο αντρας ραντεβου στον αιματολογο στην ιωνος για την Πεμπτη. Καποιος Πανιδης ή Σπανιδης. Σου λεει κατι το ονομα?

Αχ Πεπσούλα μου ούτε θυμάμαι μετά από τόσα χρόνια! Σημασία έχει πως βρήκες! Ελπίζω να είναι καλός και να μη χρειαστεί να πας αλλού!

Τσερρούλα μια χαρά! Θα πάρεις το αίμα σου πίσω με όσα περισσότερα ιδιαίτερα μπορείς :eek:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κορίτσια νομίζω πως χάλασε ο υπολογιστής μου :(:( Δε βλέπω καμία νέα ανάρτηση στο καφέ μας εκτός - από τη δική μου - το τελευταίο επτάωρο :mad:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλησπερα και απο εμας, εμεις πηγαμε τωρα το απογευμα βολτα με α το το καροτσακι μας και οταν γυρισαμε πλατσουρισαμε στην μπανιερα. οτα της εκανα μασαζακι την ενιωσα λιγο ζεστη,της εβαλα θερμομετρο στο πωπω και ειχαμε 37,7 αρα 37,3.πηραμε το γιατρο ειπε α ξααπαρουμε σε καμια ωριτσα παλι μετρηση αλλα τωρα η μπουλιτσα μου κοιμαται και λυπαμαι να τη ξυπησω γιατι σημερα απο το πρωι κοιμαται λιγο σχετικα και οτα ξυπναει εχει λιγο γρινα. λετε α βγαζουμε κανα δοντακι; τρωει τα χερακια της με λυσα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...