Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

δε ξερω αλλα σας το εχω ξαναπει,εδω εχει γιει μοδα για τα βλαστοκυτταρα. δινουν ολες. εγω απλα για να τα εχω καλα με το ευατο μου γιατι σε περιπτωση που θα τα χρειαστει το μωρακι μου και δε θα τα εχω δε θα μπυ το συγχωρησω ποτε θα δωσω και μεσα σε ολα τα εξοδα ας ειαι και αυτο. η μια εταιρια ειναι η cryosave αν το γραψα σωστα τη αλλη δε τη θυμαμαι,θα βρω το φυλλαδιο και θα σας πω. τη ξερει καμια σας;

το θεμα ειναι οτι αυτες οι εταιριες φυλλαξης δεν ενημερωνουν σωστα γιατι δεν τις συμφερει φυσικα ολο αυτο ειναι ακομα σε πολυ αρχικο και πειραματικο σταδιο πιστευουν οτι σε 20 χρονια θα εχουν ολοκληρωθει οι ερευνες για το που μπορουν πραγματικα να χρησιμευσουν επισσης εχουν γινει ερευνες για πολυ συγκεκριμενες παθησεις που αφορουν κυριως το αιμοποιητικο συστημα του παιδιου που σημαινει οτι αν αρρωστησει το παιδι και τα αρχεγονα κυτταρα του θα πασχουν απο την ιδια ασθενεια οποτε δεν θα μπορουν να τα χρησιμοποιησουν.ψαξτο καλα πριν το κανεις ενημερωσου σωστα οχι απο τις ιδιες τις εταιριες και ουτε φυσικα απο τους γυναικολογους που τα παιρνουν χοντρα απο τις εταιριες για να ''ενημερωσουν''και να πεισουν μια γυναικα να τα κρατησει

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να κανω μια κουτη ερωτηση???βλεπετε αυτο που εχω βαλει στην υπογραφη μου με τις εβδομαδες και τους μηνες???γιατι καποιοι μηνες εχουν 4 εβδομαδες και καποιοι 5?πχ ο 1ος και ο 2ος εχουν απο 4 εβδομαδες ο 30ς γιατι εχει 5??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημέρα, ντεππα το βλέπουμε και είναι πολύ ωραίο και χρήσιμο χθες το βράδυ που πήγα για ύπνο το σκεφτόμουν τώρα όσο για τις εβδομάδες και τους μήνες είναι ήδη μπερδεμένο τουλάχιστον για μένα έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια σ' αυτό το θέμα:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Καλημέρα Καλημέρα Καλημέρα!!!Καλέ από έχθές το απόγευμα έχω να μπώ και διαβάζω 20 λεπτά!!!Λοιπόν ας τα πάρουμε από την αρχή με τις πίτες μου έχεται κάνει μεγάλη ζημιά κορίτσια εμένα έφτιαχνε ο παπούκας μου γνήσιος Ηπειρώτης και από τότε που έφυγε από κοντά μας φτιάχνει η μανούλα οι αγαπημένες μου είναι η κασόπιτα (χωρίς φύλο χυλός με τυρί)και η μπλατσόπιτα (με διάφορα χόρτα και καλαμποκάλευρο πάλι χωρίς φύλο)Φυσικά τρώω και σπανακόπιτα αλλά όχι πολύ λόγο αλεργίας στο σπανάκι(συγκεκριμένα στο σίδηρο)αλλά τις αποφεύγω τώρα για τα κιλά!!! Για τις ομάδες τώρα χιχιχιχιχι εμείς είμαστε και οι 2 ΑΕΚ και μάλιστα και οι 2 πολύ πορωμένοι οι παπούδες και όλοι οι υπόλιποι στην οικογένεια είναι γαυράκια οπότε καταλαβένετε τι χαμός γίνετε χιχιχιχιχιχι!!!Όσο για τα βλαστοκύταρα ούτε εμείς θα κρατήσουμε για όλους τους λόγους που είπατε!!!Nena μου μπράβο κοριτσάκι μου που πάνε όλα καλά με το μωράκι σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και για το δεύτερο μωράκι της φίλης σου!!!Α και εμένα ο άντρας μου άκουγε καρδούλα κορίτσια όταν έβαζε αυτάκι στη κοιλιλα και επειδή τον κορόιδευα ρώτησε τον γιατρό και μας είπε πως ναί ακούγετε πολλές φορές ανάλογα με τη θέση του μωρού!!!Deppa πολύ καλό αυτό με τους μήνες που έβαλες όσο για την απορόα σου νομίζω μπορώ να στη λύσω άν κοιτάξεις τους μήνες στο ημερολόγιο δέν έχουν όλοι 4 εβδομάδες υπάρχουν και μήνες με 5 οπότε λογικά αυτός είναι ο λόγος που βάζουν σε κάποιους μήνες παραπάνω και αυτός είναι ο λόγος που εγώ μπερδεύομαι :-) Αυτά δέν ξεχασα κάτι....α μόνο ότι ζηλεύω που θα βρεθείτε για καφέ!!! :-P

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Σοφία να κυριαρχεί στο μυαλό, στις σκέψεις και στις πράξεις μας... Πίστη, Αγάπη και Ελπίδα να πλημμυρίζουν την ψυχή μας...!Χρόνια Πολλά σε όσες γιορτάζουν σήμερα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλέ σήμερα Δευτέραααααααααα 29 εβδομάδων έφτασα και η Marioula μας 33!!!Περνάει ο καιρός ευτυχώς καλά και γρήγορα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα,πρι λιγο γυρισα,πηγα και εκαα τις μηιαιες εξετασεις. ισως το μεσημερι εχω καποια απουελεσματα. δηλαδη η μοη που θα δωσει ειμαι γω; ισως πραγματικα α μη θελω α δωσω ουτε και γω αλλα ντρεπομαι να το πω στο γυναικολογο που οδυρεται και χτυπιεται...χθες εβλεπα ολο μωρουδιακα στο υπνο μου και ειδα και τη τσερυ. μπηκα σε ενα ταξι και γυραω α δω ποιος καθεται διπλα μου και βλεπω μια κοπελα,λεω τσερυ; κια μου εκλεισες το ματι. τη καμπυλη ποτε τη κανουμε; σε ποια εβδομαδα; λιλιτακι εσενα οταν εκανες εξετασεις το ζαχαρο σε τι επιπεδα ητανε;

Καλημέρα κοριτσαρες και χρονια πολλά σε όλον το κόσμο που γιορτάζει και στην ανηψουλα του άντρα μου που έχει γεννεθλια!!!

Κοριτσια να συνεχισω γι αυτο που λεγαμε χθες για τα βλαστοκυτταρα....τωρα πλεον τα βλαστοκύτταρα σε κάθε περίπτωση κρατούνται είτε σε δημόσια τράπεζα είτε σε ιδιωτική...απλά εγώ δεν προκειτε να πληρώσω ιδιωτική...το πρώτο που θα σας πω ειναι οτι στην ελλάδα υπάρχουν καμια 50 ιδιωτικές τράπεζες και άλλες τόσες σε όλον τον υπολοιπο κόσμο...2 όπως ειπε κ η ντεππα εαν, Θεος φυλάξει, το παιδι κάποια στιγμή αρρωστήσει τα βλαστοκύτταρα του κουβαλάν ήδη στο dna τους την ίδια ασθένεια οπότε και δεν μας ειναι χρήσιμα...και τρίτο και τελευταιο τα βλαστοκύτταρα του κάθε μωρού φτάνουν για θεραπεία μέχρι που το παιδι ειναι 50 κιλά...πάνω απο 50 κιλά δανείζονται απο δημόσιες τράπεζες και πάλι!!!όλα αυτα τα ειχαμε δει με την κολλητη μου σε 2 εκπομπές που μιλούσαν έλληνες γιατροι, στην ερτ και στην στεφανιδου...θα δω μηπως βρω κανα λινκ νατ ο δειτε...

και έχω εμπειρια απο γνωστο παιδακι στο σοι του άντρα μου το οποιο τελικά δεν ειναι πλεον κοντα μας, και μάλιστα ήταν υιοθετημένο τσιγγανακι, οπως καταλαβαινετε δεν υπηρχαν βλαστοκυτταρα, και ομως δανειστηκαμε τοτε απο δημοσια τραπεζα για θεραπεια...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

επεστρεψα και κι εγώ!!!!!

τρομαξα να σας διαβασω 12 σελιδες σε 2 μέρες βρε αθεόφοβες?????

Τα νεα μου ειναι όπως τα εγραψε η cherry, το μωρακι ειναι καλά και κατα 90% αγορακι. Μια συσπαση που ειχα στη μητρα- και πως να μην εχω με τα νεα που ειχα μαθει λιγο πριν παω στο γιατρο? θα σας πω μετά- έκανε ενα κομματι απο το τοιχωμα της μητρα να διογκωθει. Το αποτέλεσμα ειναι ότι αυτή η διόγκωση ""εκλεβε" περίπου το 1/3 του χώρου από το εσωτερικό της μητρας σαν ενα μισοφεγγαρο ετσι ώστε το καημενουλη είχε κουλουριαστει και δεν εδειχνε διαθεση να αλλαξει θέση ουτε στο παραμικρό. Βέβαια και που να παει έτσι όπως το ειχα στριμώξει??? Δεν ειναι κατι ανησυχιτικό αυτή η συσπαση όπως μου ειπε ο γιατρος καθως φευγει απο μόνη της.

Με μενα όλα καλά αλλα δεν συνεβει το ιδιο με τη φιλη μου. Σας εγραψα προχθες για μια φίλη μου που γεννησε προωρα διδυμα μόλις πήρε 1 μέρα από τον 7ο μηνα. Προχθες 1 ωρα πριν μπω στον γιατρο πληροφορήθηκα ότι το ενα το μωρο πηγαινε πολυ άσχημα και το αεροβαφτίσανε. Στεναχωρέθηκα πολυ, σχεδον με τα κλαματα πήγα στον γιατρό, εξου και η συσπαση υποθέτω. Τελικά το Σαββατο το πρωι εμαθα ότι το μωρο έφυγε.....

Ε! λογικό ειναι χθες όλη την ημέρα να κλαιω!!! η κοπέλα αυτή ειναι σαν αδερφή μου, δεν μίλησα ακόμη μαζί της, της εστειλα όμως ενα μηνυμα....

Βεβαια για να μην σας τρομοκρατω όλες ή αληθεια ήταν ότι ή φίλη μου ειχε καποια θεματάκια που επιβαρυναν την εγκυμοσύνη της και εφτασε στον προωρο.

Αυτά!!!! τα νεα μου και καλα και κακα!!!

νενα μ μια χαρουλα τα νεα σου!!! αγορακι θα ειναι:P βαρος δεν σου ειπε? η συσπαση αφου δεν ειναι κατι που πρεπει να σε φοβιζει ολα καλα!!! πολυ κριμα για την φιλη σου η ψυχολογια της θα ειναι πολυ χαλια:(:(:( μακαρι ολα να πανε καλα γιατο αλλο της μωρακι βεβαια ποτε δεν θα ξεχασει ολο αυτο που επαθε εδω εγω που δεν το γεννησα ζωντανο και ποτε δεν θα το ξεχασω ποσο μαλλον η φιλη σου πολυ χειροτερο αυτο που επαθε η κοπελα:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερα!!!!!!!μπηκα κι εγω η υπναρου της παρεας και λεω θα εχουν γεμισει κανενα κατεβατο αλλα που.....τιποτα πρωι πρωι ολες εξαφανισμενες!!!

καλη εβδομαδα να εχουμε!!και χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!!!σημερα εκτος απο το Λιλιτακι και την Μαριουλα αλλαζω κι εγω εβδομαδα αχ κοριτσια εσεις κοντευετε εγω ειμαι ακομα στην 11η......!!!!!!

Λιλιτακι να κανω αλλαη μια κουτη ερωτηση πανω σ αυτο που μου απαντησες?και τι σχεση εχει με το ποσες εβδομαδες και ποσες μερες εχει ο καθε μηνας με τις εβδομαδες τις εγκυμοσυνης??αυτο δεν ειναι στανταρ??δηλαδη τον Φεβρουαριο που που ο μηνας εχει 28 τι γινεται αλλαζουμε εβδομαδα νωριτερα???αχ χιλια συγνωμη μπορει να με πειτε χαζη αλλα ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα αγγελικακι!!!καταλαβα...μας εχουμε γινει εμμονη...εγω προχθες την μαριουλα εσυ εμενα....κοριτσια εγω το ξαπαειπα...όταν με το καλό γεννήσουμε ολες τα μωράκια μας θα βρεθουμε για ενα 2ημερο καπου στην μεση...μαλλον αθηνα δηλαδη μαζι με τα ζουζουνια!!!έτσι θα τον πιουμε τον καφε όλες μαζι μια μερα...

αγγελικάκι και γω θα ντρεπομουνα να του δείξω την άρνησή μου άρα και δυσπιστία σε αυτα που λέει απο ευγένια αλλά στο κάτω κάτω της γραφής για το παιδί μας θα κάνουμε το καλύτερο και μπροστα σε αυτο μην σε νοιάζει τιποτα και κανενας!!!κάνε το μυαλο σου λίγο τετράγωνο ή βαλε τον άντρα σου να πει το οχι!!!;)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...