Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

λοιπον ο πριγκηπας μ εκτος απο τις μυξουλες ξεκιναει οττιτιδα κ στα 2 αυτακια:( εχει κ δεκατα 37,4 παμε προς πυρετουλη:cry:....

αντιβιωση πρωι-βραδυ!

υψος73 κ βαρος 8400 πηρε 400:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Pepsi, δεν χάνεις και τίποτα να πας στο ικα! Στο κάτω κατω αν δεν μείνεις ευχαριστημένη, δεν ακολουθείς την συμβουλή του γιατρού! Γιατί δεν ψάχνεις επίσης να βρεις κάποιο αιματολόγο μέσω ΕΟΠΠΥ; Πότε δεν ξέρεις.....Εγώ έκλεισα ραντεβού σε νεφρολόγο που είναι συμβεβλημμένη στον ΕΟΠΠΥ! Τους είδαμε και τους ιδιώτες που έδινα τα 80αρια!

Μαρμιν, τέλεια θα ήταν να κανονίζαμε όλες και να πηγαίναμε ή Καλυμνο ή Χιο ένα καλοκαίρι! Πω! πω! μόνο που το σκέφτομαι......τι καλά που θα ήταν!

Η μπέμπα μου κοιμάται! Βρε κορίτσια, είναι φυσιολογικό να κάνει τόσο συχνά κακάκια; Σε κάθε αλλαγή πάνας έχουμε και κακά! Κάθε φορά που τρώει, κάνει! Μήπως την πειράζει το γάλα μου;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

λοιπον ο πριγκηπας μ εκτος απο τις μυξουλες ξεκιναει οττιτιδα κ στα 2 αυτακια:( εχει κ δεκατα 37,4 παμε προς πυρετουλη:cry:....

αντιβιωση πρωι-βραδυ!

Περαστικά στον πρίγκιπα! Γιατί πάλι μωρέ Μαριούλα; Τι σας είπε ο γιατρός; Δεν είχε ξαναπαεράσει και πιο παλιά ωτίτιδα; Μήπως έμεινε το μικρόβιο; Κρίμα να ταλαιπωρείται το καημενούλι μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαρμιν μου κριμα που δεν μπορεις να ερθεις φετος:( θα ηταν τελεια με τα μωρακια μας! μαργκι, πεπση, καντυ, τσερρυ, κορινα, λιλι,αγγελικακι για ολες ισχυει η προσκληση:P

Ευχαριστούμε! Εννοείται πως όταν αποφασίσουμε για μακρινό ταξίδι, η πρώτη μας επιλογή θα είναι Καλυμνος ή Χίος!

Εχω και τάμα στην Μυτιλήνη στον Αγιο Ραφαήλ! Μακάρι να μπορέσω να το εκπληρώσω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε! Εννοείται πως όταν αποφασίσουμε για μακρινό ταξίδι, η πρώτη μας επιλογή θα είναι Καλυμνος ή Χίος!

Εχω και τάμα στην Μυτιλήνη στον Αγιο Ραφαήλ! Μακάρι να μπορέσω να το εκπληρώσω!

μακαρι να ερθετε το σπιτι μου ειναι ανοικτο για ολες σας!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

αντιβιωση πρωι-βραδυ!

Περαστικά σας Μαράκι μου! Το Αντωνιώ μας έχει γίνει πολύ ευαισθητούλι μωρέ! Σχεδόν στα ίδια είμαστε στο ύψος αλλά στα κιλά εξακολουθούμε να σας περνάμε :tongue:

Pepsi, δεν χάνεις και τίποτα να πας στο ικα! Στο κάτω κατω αν δεν μείνεις ευχαριστημένη, δεν ακολουθείς την συμβουλή του γιατρού! Γιατί δεν ψάχνεις επίσης να βρεις κάποιο αιματολόγο μέσω ΕΟΠΠΥ; Πότε δεν ξέρεις.....Εγώ έκλεισα ραντεβού σε νεφρολόγο που είναι συμβεβλημμένη στον ΕΟΠΠΥ! Τους είδαμε και τους ιδιώτες που έδινα τα 80αρια!

Μαρμιν, τέλεια θα ήταν να κανονίζαμε όλες και να πηγαίναμε ή Καλυμνο ή Χιο ένα καλοκαίρι! Πω! πω! μόνο που το σκέφτομαι......τι καλά που θα ήταν!

Η μπέμπα μου κοιμάται! Βρε κορίτσια, είναι φυσιολογικό να κάνει τόσο συχνά κακάκια; Σε κάθε αλλαγή πάνας έχουμε και κακά! Κάθε φορά που τρώει, κάνει! Μήπως την πειράζει το γάλα μου;

Όντως τέλεια θα ήταν Μάρτζι μου και που ξέρεις μπορεί κάποτε να αξιωθούμε να το κάνουμε και αυτό! Όσο για τα κακάκια αποκλείεται να την πειράζει το γάλα σου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

κοριτσια μου εδω ειμαι και γω αλλα ειμαι τοσο πτωμα που ουτε να σχολιασω δεν μπορω...

πεπσι βαστα γερά και ΝΑΙ εμπιστευσου τους γιατρους τουΙΚΑ γιατι και αυτοι γιατροι ειναι και Αντωνιώ περαστικά...

για την ακρίβεια μπηκα να δω τι βδομαδα ειμαστε κ να τσεκαρω αν ειμαστε ε αλμα παλι...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσια μου εδω ειμαι και γω αλλα ειμαι τοσο πτωμα που ουτε να σχολιασω δεν μπορω...

πεπσι βαστα γερά και ΝΑΙ εμπιστευσου τους γιατρους τουΙΚΑ γιατι και αυτοι γιατροι ειναι και Αντωνιώ περαστικά...

για την ακρίβεια μπηκα να δω τι βδομαδα ειμαστε κ να τσεκαρω αν ειμαστε ε αλμα παλι...

Σε κανα δυο μέρες!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημέρα κορίτσια!!

ωραία θα ήτανε να μπορούσαμε να βρεθούμε...αλλά που ξέρετε μπορεί να γίνει και αυτό...

να έρθετε εσείς εδώ κάτω θα περάσουμε σούπερ..!!!

φιλάκια σε όλα τα πατουσάκια!!!

περαστικά στον αντωνάκη...

πέπσι μου, υπομονή να πας σε αυτό του ικα να δούμε τι θα σου πει...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημερα ομορφες,τι κανετε; ειχα λιγο χροο και μπηκα. μαριουλακι μου περαστικα στο πριγκιπα μας. εμεις σημερα ειμαστε καλα,αν και χθες πηρα το γιατρο και της εδωσα μια φορα ντεπον γιατι την παρασκευη ειχα παει με μια φιλη μου για καφε με τα παιδακια μας και το αλλο μολις πηγαν σπιτι αρχισε να κλαει ασταματητα και τελικα ειχε γαστρεντεριτιδα. επειδη εχουμε τον ιδιο παιδιατρο ειπε οτι ισως κολλησαμε και μεις και γι αυτο πηραμε λιγο ντεπον και απο κεινη την ωρα ειμαστε οκ.

καντυ 8 ωρες ειναι με το πλοιο,αντε να δουμε θα το προλαβατε το καλοκαιρι να κανουμε και τις βουτιες μας; οπου βλεπω εοικιαζεται λεω απο μεσα μου α το θυμασαι αγγελικη....

αχ μαριουλακι μου ωραια πρεπει να ειναι η καλυμνος,ισως καποια στιγμη να ερθουμε και φυσικα ειστε και ολες καλεσμενες εδω.

πεπσι μην χανεις τις ελπιδες σου,συντομα θα μας ανακοινωσεις ευχαριστα...

σας ευχαρσιτω ολες παρα πολυ για τις ευχες για τον μπαμπα μου.

Αγγελικάκι από εδώ και πέρα όπου βλέπεις ενοικιάζεται να το σημειώνεις κι όλας για να είμαστε σίγουρες! ;) Αχ αν έρθει η Κάντυ μας εκεί και μένετε κοντά θα ζηλεύω και για εσάς μετά :oops::oops: Αλήθεια από εκεί που είσαι είναι κοντά η δουλειά του συζύγου;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...