Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Το 15 δεν είναι απαγορευτικό όταν το ανώτερο φυσιολογικό είναι 12, επίσης είπες μέσος όρος το 15 άρα έχεις κύκλους με μικρότερη τιμή. Η οιστραδιολη ποση ειναι;;

Ελπίδες πάντα υπάρχουν, μην χάνεις το κουράγιο σου!

Γενικά η fsh είναι μεταξύ 12-19 και η ε2 23-80. Απλά με την ΑΜΗ 0,07 έπαθα σοκ! Τί να πω.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Pepsi μου, κι εγώ- όπως όλες μας- σε καταλαβαίνουμε απόλυτα! Εχεις όλα τα δίκια! Κουράστηκες με τους γιατρούς και είναι πολύ λογικό! Οπως λέει όμως και η Μαρμιν, όταν θα έρθει, και θα έρθει ( είμαι σίγουρη για αυτό) θα τα ξεχάσετε όλα!

Μην ξεχνάς πως όλες μας εδώ μέσα περάσαμε τα χιλια μύρια να κανουμε παιδάκι! Η επιμονή και η υπομονή ανταμείβονται κάποια στιγμή! Κι εσύ επιμένεις εξ ου και οι επισκέψεις σε τόσους γιατρούς, αλλά και υπομένεις πολλά! Να δεις που σύντομα θα ανταμειφθεις!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειδα ςπιτέλους τα μέιλ! Καλά. Λιλιτάκι, ο μικρός έγινε ολόκληρος άντρας!!! Κουκλάκι! Πώς μεγάλωσε έτσι καλέ! Φτου! φτου! Κι είναι παιδάκι με πολλά πιασίματα, ε; Πόσα κιλάκια είπες πως έφτασε; 9 ; Ρε κορίτσια, πώς τα καταφέρνετε με τις αγκαλιές; Εμένα 3 είναι η ζουζουνίτσα μου και πιάστηκαν ήδη τα χέρια μου!

Καλά, Μαρμιν, ο δικός σου με τις κρεμούλες και τα γέλια είναι όλα τα λεφτά! Πού τα βρίσκει τόσα γέλια αυτό το παιδί! Πώς μου αρέσει!

Πάω για ξάπλες! Σ΄ημερα δεν μας κούρασε η μικρή! Ηταν πολύ συνεργάσιμη! Μακάρι να είναι έτσι και το βράδυ και να μην μας ξενυχτίσει!

Σας φιλώ!!! Καληνύχτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

να μαι κι εγω!!δεν θυμαμαι αν σας ξαναεγραψα σημερα:rolleyes::rolleyes:

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ κανατε κι εσεις μπανακι???αληθεια απο αερα πως πατε εκει??ποσες ωρες κανει το καραβι??ετσι να προετοιμαζομαι;);)

ΜΑΡΤΖΙ εγω ακολουθω το προγραμμα του νοσοκομειου δηλαδη πλυσιμο κατω απο την βρυση στην αλλαγη πανας και μπανιο ολοκληρα καθε μερα αυτο το εχω αλλαξει απο πρωι που τα εκαναν στο νοσοκομειο εγω τα κανω βραδυ.επισσης μετα το γαλα τα κραταω μιση ωρα ορθια και αφου ρευτουν εγω συνεχιζω και τα κραταω να σκεφτεις πως ο παιδιατρος μας μου ειπε και παραπανω απο το μισαωρο βεβαια εγω εκανα τις βλακειες μου ειδικα με την μπεμπα που την επαιρνα τη νυχτα στο κρεβατι και την θηλαζα ξαπλωμενη και μετα δεν την σηκωνα καθολου και τωρα μου βγαζει συνεχεια γουλιες ενω στην αρχη που της εδινα μονο με μπιμπερο η ξενο η δικο μου αλλα την κρατουσα μιση ωρα ορθια δεν μου ειχε βγαλει ποτε τωρα σε καθε γευμα οταν ρευεται βγαζει και γουλιες οποτε προσπαθω να τα κραταω τουλαχιστον μισαωρο ορθια.

ΜΑΡΜΙΝ ουτε εμενα μου ηρθε αιτημα απο εσενα αλλα οταν σε βηικα και πηγα να σου στειλω εγω μου ελεγε ''επιβαιβεωση''και το πατησα και προστεθηκες:D:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλησπέρα! Εκμεταλλεύομαι τον λίγο χρόνο που έχω μιας που η μπέμπα επιτέλους κοιμήθηκε για να σας πω ένα γεια και να πάω να ξαπλώσω κι εγώ για όσο θα με αφήσει η μικρή!

Καντυ κι εγώ τα προιόντα της σεμπαμεντ έχω. Και την κρεμούλα για αλλαγή πάνας και το αφρόλουτρο. Ωραία είναι!

Μαρμιν, έκανες φέις; Οντως μόνο εγώ έμεινα....θα κάνω κάποια στιγμή να μην παραπονιέστε!

Θέλω να δω τα μέιλ και το πιστεύετε πως δεν προλαβαίνω;

Η μικρή πολλές φορές θέλει να τρώει πάνω στην μία ώρα! Χθες κουράστηκα τόσο πολύ που είπα πως έτσι και ξαναθελήσει να φάει, θα της δώσω ξένο! Β΄ρθηκα σε απόγνωση! Πονούσε όλο μου το σώμα καθισμένη στο κρεβάτι τόσες ώρες να θηλάζω! Τελικά έφαγε 10 και μετά ξύπνησα εγώ στις 3.30 παρακαλώ (δεν άκουσα ούτε το ξυπνητήρι από την κούραση) και την ξύπνησα για να φάει! Σήμερα είναι πιο στρωμμένη η κατάσταση.

Κορίτσια, ανα πόσες μέρες κάνετε ολόκληρο ντουζάκι ( μαζί και κεφαλάκι) μπάνιο τα μωράκια σας; Ακουσα πως τα ασαράντιστα δεν είναι αναγκη να τα κάνουμε κάθε μέρα, αλλά ανά 2-3 μέρες στο κεφαλάκι!

Κατα τ' άλλα ήσυχα εδώ! Ο καιρός είναι χειμωνιάτικος (έτσι μας έρχεται να ανάψουμε σόμπα). Με τον άντρα μου οκ, μιλήσαμε, μου ζήτησε συγνώμη, παραδέχτηκε το σφάλμα του! Ελπίζω να μην ξαναέχουμε παρατράγουδα.... για να δούμε!

Μαριούλα, τι τυχεροί που είστε που έχετε τόσο ωραίο καιρό! Μακάρι να ήμουν κι εγώ εκεί! Σε σκέφτομαι συχνά να μαζεύεστε στην σκάλα και να περνάτε ωραία και πολύ ζηλεύω! Παλιά έτσι ήμασταν κι εδώ, αλλά τώρα όλα άλλαξαν! Ο καθένας μέσα στο σπίτι του πια!

μακαρι να ησουν εδω χαρα μου να ερχοσουν κ εσυ στην σκαλα μας!:P

Καλησπέρα και από εμάς! Πήγαμε οικογενειακώς στην Εκκλησία και ο νονός κοινώνησε το μπουμπουκάκι μου κ μετά για καφεδάκι! Έπειτα σπίτι ο σύζυγος το Θρασυβουλάκι η μαμά δουλειές! Τώρα θα πάω να τον σηκώσω για να πάρει πάλι τον μικρό που ξύνπησε πριν καμία ωρίτσα αλλά κοιμόταν από τις 2,15! Και γω είχα σκοπό να μην κοιμηθώ αλλά ο άντρας μου με ήθελε κοντά του γιατί λεει δεν κάναμε καθόλου αγκαλίτσες! Ε άκουσα κια εγώ έτσι πολύ δεν ήθελα :oops::oops: και ας έχει τόσα μεσημέρια και βράδυα (δύο) που κοιμόμαστε μαζί!

Μαράκι μου με το Θρασύβουλο κοιμόμουν στο δωμάτιο του εκείνς στο κρεβάτι του και εγώ στο δικό μου! Και τώρα για αρχή ΠαρασκευοΣάββατα! Σήμερα δηλαδή κάθε κατεργάρης στον πάγκο του γιατί αύριο δουλεύει ο σύζυγος οπότε δεν το ρισκάρω! Αλλά με άρεσε πολύ δεν το κρύβω!

Είδατε που έκανα και φέις;

Κάντυ είδα πως αποδέχτηκες το αίτημα φιλίας που δε σου έκανα αφού δεν ήξερα πως! Τώρα τι έγινε εσείς οι παλιές αν μπορείτε πείτε μου :rolleyes::rolleyes: Πάντως σημασία έχει πως βρεθήκαμε :tongue::tongue: Αποδέχτηκα και τις υπόλοιπες και όταν το έκανα αυτό μου έβγαλε μια λίστα με άτομα που ίσως γνωρίζω οπότε όσες πήρε το μάτι μου σας έστειλα αίτημα! Σκέφτηκα πως οι μανούλες ίσως να μην προλάβετε να δείτε το μειλ σας και ειδικά εσύ Νένα!

Λίλι μήπως να τον πηγαίνεις κάθε μέρα σε βάπτιση αν είναι να κοιμάται τόσο πολύ; :tongue::tongue:

Εμείς σήμερα κάναμε κακάκια μόνοι μας! Είχαμε από την Πέμπτη απόγευμα! Ήταν μαλακά ευτυχώς! Νιώθω όμως πως έχει και άλλα! Αρχίσαμε και την πατατούλα σήμερα! Ξίνησε μούτρα αλλά τελικά φάγαμε αρκετή! Άιντε να δούμε!

Μάρτζι ψήνεσαι για φέις δηλαδή; Χαίρομαι που ο σύζυγος κατάλαβε το λάθος του! Αλήθεια η πίεση πώς πάει;

Μαριούλα εγώ να δεις πόσο σε ζηλεύω :oops::oops: Σας σκέφτομαι πολλές φορές! Λέω με τέτοια ανέμελη ζωή πώς να μη ζει ο παππούς ενενήντα φεύγα; Αφού αν δεν είχα και εγώ γονείς μέχρι μετάταξη που θα ζητούσα στο νησί σου σοβαρά σου μιλάω ακόμα και αν δεν το έκανα θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά! Ξέρεις παλιότερα είχα πει στο σύζυγο "μήπως να πάρουμε καμία μετάταξη στη Λήμνο;" Τότε δε σε ήξερα όμως ;);)

βασιλισα αφου σου αρεσει τοσο πολυ το νησι μου κ ας μην το εχεις δει γιατι δεν ερχεσαι για διακοπες να το δεις κ απο κοντα???:P:p:p εννοειται θα μεινετε μαζι μου:P
Marmin, πολλές αγκαλιτσες βλέπω τελευταία!!!! Μήπως σκαρώνετε κανά δέυτερο θρασυβουλάκι;

Πήγατε και για καφεδάκι, ε; Μου έλειψε κι αυτό....Να σαραντίσουμε κι εμείς να πάιρνω την μικρούλα να την κάνω βολτιτσες!

Η πίεση έχει σταθεροποιηθει στα 12/9! Και οι σφυγμοι έχουν πέσει πολύ! Ξέρεις πόσο είχαν φτάσει στο χειρουργείο; 140!!!! Τώρα είμαι στο 85! Εκλεισα ραντεβού με νεφρολόγο την Τρίτη να με δει για να δούμε πώς θα κινηθούμε, γιατί δεν θέλω να το αμελήσω το θέμα!

Ρε κορίτσια, πόση ώρα τα ρευετε τα πουλάκια σας; Εμένα η δική μου εκεί που τρώει το φαγάκι της και αποκοιμιέται στην αγκαλιά μου, μόλις την σηκώνω για την ρέψω,ξυπνάει και δεν είναι μόνο αυτό...δεν ρεύεται καθόλου εύκολα......Τα φώτα σας οι παλιές!

Τελευταίο γευματάκι στις 3.45! Εγώ μετά απόκοιμήθηκα! Μέσα στον ύπνο μουάκουγα τον άντρα μου να την παίζει και να την νανοιρίζει! Ξύπνησα πριν από λίγο και είδα πως και οι δυο κοιμούνται βαθιά! Δεν την ξυπνάω! Κατά τις 7 θα το επιχειρήσω.....Καλά δεν θα κάνω; Τι λέτε;

χαρα μ εγω αν δενν ρευτει δεν τον ξαπλωνω αλλα ευτυχως ρευεται γρηγορα

καλησπερα κοριτσακια,πως τα περασετε το σκ; εμεις παλι καλα πηγαμε χθες για μπανακι γαιτι σημερα βρεχει απο το πρωι και εχει και απιστευτη ζεστη.

η μικρουλα εινια ανησυχη σημερα δεν ξερω τοι εχει,κλαει με το παραμικρο και θελει να τρωει συνεχεια,τωρα κοιμαται ελπιζω να μην ειαι τιποτα και να ταλαιπωρηθει μονο σημερα το πουλακι μου.

αυριο επιστερφω δουλεια,τι καλα που ητανε μια βδομαδουλα τωρα....

μαρμιν παω να σε βρω στο φεις,αντε μαρτζι εσυ μονο εμεινες....

μαρτζι και μεα δεν μου ρευοταν πολυ συχνα,τωρα ομως ρευεται σαν το γουρουνακι...

αυριο εχει γενεθλια ο αντρουλης μου,γινεται 40....

χρονια πολλα στον αντρουλη σου χαρα μου!!!
178983_300983073334793_1351932685_n.jpg

Μαριούλα για σένα αυτό! :tongue::tongue::tongue:

χαχαχχαχα βασιλισα ειλικρινα με εκανες κ γελασα παααααααααααρα πολυ!!!μα γτ μου το αφιερωνεις αυτο???:tongue:;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

αυριο θα παμε στην παιδιατρο εχει μυξουλες ο πριγκηπας κ θελω να τον δει,,,επεισης με το να ειναι μπουκωμενη η μυτη του δεν πολυ πινει γαλα γτ κουραζεται κ λαχανιαζει ενω κρεμεσ σουπα γιαουρτι κ φρουτακια μια χαρα τα εφαγε δεν κουραζεται οταν τρωει με το κουταλι γτ του δινω μια κουταλια την καταπινει περιμενω λιγο κ μετα ξανα δινω κ ετσι δεν τον ενοχλει το μπουκωμα με το γαλα ομως εχουμε θεμα πινει για 1 λεπτο κ σταματαει καταλαχανιασμενος ξεκουραζεται κ παλι τα ιδια μεχρι που κουραζεται κ σταματαει χωρις να το πιει ολο:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια..καλο μηνα..καλο καλοκαιρι να εχουμε..με κρυο μπηκε ομως ο ιουνιος..με μακρομανικα ειμαι ολη μερα..

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ χαιρομαι που ειναι καλα ο μπαμπας σου..περαστικα του.. να χαιρεσε τον αντρα σου..πολυχρονος..

ΜΑΡΜΙΝ μου σου εστειλα αιτημα φιλιας..

ΛΙΛΙ μου κουκλι το καψουρακι..μεγαλωσε πολυ..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Ναι αυτος ησυχασε! Απλα τραβαω την ταλαιπωρια των εξετασεων κ βγαινουν ολα καλα. ολα μας τα λεφτα στους γιατρους τα δινουμε. Βαρεθηκα. Τελος παντων. Καποια στιγμη θα ρθει κ σε μας!

Πέπσι μου όντως σπαστικό αυτό! Θυμάμαι που έλεγα ας βρεθεί κάτι να πω αυτό φταίει αρκεί να θεραπεύεται! Από την άλλη όμως από τη στιγμή που είναι όλα καλά αυτό σημαίνει πως είναι θέμα χρόνου!

Ειδα ςπιτέλους τα μέιλ! Καλά. Λιλιτάκι, ο μικρός έγινε ολόκληρος άντρας!!! Κουκλάκι! Πώς μεγάλωσε έτσι καλέ! Φτου! φτου! Κι είναι παιδάκι με πολλά πιασίματα, ε; Πόσα κιλάκια είπες πως έφτασε; 9 ; Ρε κορίτσια, πώς τα καταφέρνετε με τις αγκαλιές; Εμένα 3 είναι η ζουζουνίτσα μου και πιάστηκαν ήδη τα χέρια μου!

Καλά, Μαρμιν, ο δικός σου με τις κρεμούλες και τα γέλια είναι όλα τα λεφτά! Πού τα βρίσκει τόσα γέλια αυτό το παιδί! Πώς μου αρέσει!

Πάω για ξάπλες! Σ΄ημερα δεν μας κούρασε η μικρή! Ηταν πολύ συνεργάσιμη! Μακάρι να είναι έτσι και το βράδυ και να μην μας ξενυχτίσει!

Σας φιλώ!!! Καληνύχτα!

Μάρτζι μου σε ευχαριστώ πολύ! Να δεις όταν αρχίζει να γελάει και η δικιά σου πως θα τα κάνεις επάνω σου! Προχτές πήγαμε σε μία εμποροπανήγυρη εδώ κοντά! Ο άντρας μου σε κάποια φάση έβλεπε κάτι παντελόνια και έκανε αρκετή ώρα! Τον είχα το μικρό στο καρότσι και δεν έβγαλε κιχ! Κοιτούσε τον κόσμο που περνούσε και τους γελούσε! Όποτε βγαίνουμε οπουδήποτε είτε για ψώνια, βόλτα, Εκκλησία κτλ γελάει σε όλους αφού λέω θα μου το ματιάξουν το μωράκι μου και βάζω τη μαμά μου να τον ξεματιάσει!

Μαράκι μου σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση και τη φιλοξενία! Είμαι σίγουρη πως θα περάσουμε τέλεια αν έρθουμε αλλά δυστυχώς ούτε χρήματα αρκετά περισσεύουν για τα μεταφορικά και τα λοιπά έξοδα αλλά και πολύς δρόμος βρε πουλάκι μου τουλάχιστον για φέτος χλωμό το βλέπω!:(:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καλημέρα!

Κάντυ, εγώ δεν την κάνω κάθε μέρα ολόσωμο μπάνιο γιατί έχει ψωφόκρυο εδώ και δεν θέλω να κρυώσει! Αφού και το πλύσιμο που κάνω σε κάθε αλλαγή πάνας, να ήξερες πως το σκέφτομαι! Οταν την αλλάζω πάνω, την πλένω (άλλες φορές με σκέτο νεράκι αν δεν έχει πολλά, άλλες φορές με σαπουνάδα όταν γίνεται χαμος.....) Πλύσιμο ολόκληρο κάθε 2-3 μέρες την κανω.....

Για ρέψιμο σε μένα δεν κάθεται στον ώμο μου ( μάλλον δεν την βολέυει επειδή έχω στενές πλάτες).....Ετσι την ρευει ο πατέρας της που ξαπλώνει σαν πριγκίπισσα στον ώμο του! Την κρατάμε έτσι κανά τεταρτο.....Τις περισσότερες φορές ρεύεται, άλλες πάλι όχι!

Μαρμιν, να πηγαίναμε όλες μαζί στη΄ν Καλυμνο την ωραία που θα ήταν!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα!

Κάντυ, εγώ δεν την κάνω κάθε μέρα ολόσωμο μπάνιο γιατί έχει ψωφόκρυο εδώ και δεν θέλω να κρυώσει! Αφού και το πλύσιμο που κάνω σε κάθε αλλαγή πάνας, να ήξερες πως το σκέφτομαι! Οταν την αλλάζω πάνω, την πλένω (άλλες φορές με σκέτο νεράκι αν δεν έχει πολλά, άλλες φορές με σαπουνάδα όταν γίνεται χαμος.....) Πλύσιμο ολόκληρο κάθε 2-3 μέρες την κανω.....

Για ρέψιμο σε μένα δεν κάθεται στον ώμο μου ( μάλλον δεν την βολέυει επειδή έχω στενές πλάτες).....Ετσι την ρευει ο πατέρας της που ξαπλώνει σαν πριγκίπισσα στον ώμο του! Την κρατάμε έτσι κανά τεταρτο.....Τις περισσότερες φορές ρεύεται, άλλες πάλι όχι!

Μαρμιν, να πηγαίναμε όλες μαζί στη΄ν Καλυμνο την ωραία που θα ήταν!!!!

Μόνο ωραία Μάρτζι μου! Τέλεια!

Μαριούλα μου περαστικά στον πρίγκιπα σου! Να μας πεις νεότερα!

Λίλι πού είσαι σήμερα;

Τσέρρυ μπήκες χθες;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα

πηρα να κλεισω ραντεβου Ιπποκρατειο ή Παπαγεωργιου για αιματολογο και μου ειπανε Σεπτεμβριο στο ενα Νοεμβριο στο άλλο. Αχεπα δεν ρωτησα.

Αρα ππρπει να κλεισω πάλι εξω. Άλλο ενα 80αρι

Καλημερα

πηρα να κλεισω ραντεβου Ιπποκρατειο ή Παπαγεωργιου για αιματολογο και μου ειπανε Σεπτεμβριο στο ενα Νοεμβριο στο άλλο. Αχεπα δεν ρωτησα.

Αρα ππρπει να κλεισω πάλι εξω. Άλλο ενα 80αρι

Πεπσούλα μου έχει να κάνει ο αιματολόγος με το θέμα της εγκυμοσύνης; Αν όχι γιατί δεν περιμένεις μέχρι το Σεπτέμβρη και να ασχοληθείς μόνο με το τι θα κάνεις με το θέμα του παιδιού; Επίσης έχει αιματολόγο και στο Ικα! Ξέρω για Ίωνος Δραγούμη δεν προσπαθείς και εκεί;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ο αιματολογος θα μου ρυθμισει την ενεσιμη μορφη σε β12. Ο γυναικολογος μου ειπε οτι δεν επηρεαζει την υπογονιμοτητα αλλα εγω στο ιντερνετ διαβασα οτι το συμπλεγμα των βιταμινων β γενικα επηρεαζει. Συν επισης θελω να μου ρυθμισει το φιλικο την δοσολογια επειδη εχω την θρομβοφιλια και γενικα να μου πει την γνωμη του διαβαζντας ολο τον φακελο μου. Αρα πρπει να επηρεαζει το θεμα παιδιού. Ξερεις σιγουρα για το Ικα στην Ιωνος? Λες να εμπιστευτω τους γιατρους του ΙΚΑ?

Ο αιματολογος θα μου ρυθμισει την ενεσιμη μορφη σε β12. Ο γυναικολογος μου ειπε οτι δεν επηρεαζει την υπογονιμοτητα αλλα εγω στο ιντερνετ διαβασα οτι το συμπλεγμα των βιταμινων β γενικα επηρεαζει. Συν επισης θελω να μου ρυθμισει το φιλικο την δοσολογια επειδη εχω την θρομβοφιλια και γενικα να μου πει την γνωμη του διαβαζντας ολο τον φακελο μου. Αρα πρπει να επηρεαζει το θεμα παιδιού. Ξερεις σιγουρα για το Ικα στην Ιωνος? Λες να εμπιστευτω τους γιατρους του ΙΚΑ?

Τι να σου πω βρε Πέπσι μου! Η αλήθεια είναι πως έχει χρόνια που πήγα (γύρω στα τρία)! Ήταν ένας καλός αιματολόγος εκεί αλλά εγώ πήγα απλά για την αναιμία μου! Από την αλλη δε χάνεις και τίποτα να πας αφού θα είναι δωρεάν εάν βέβαια σου κλείσουν γρήγορα ραντεβού και αν δε σου αρέσει πας μετά σε ιδιώτη!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμιν μου κριμα που δεν μπορεις να ερθεις φετος:( θα ηταν τελεια με τα μωρακια μας! μαργκι, πεπση, καντυ, τσερρυ, κορινα, λιλι,αγγελικακι για ολες ισχυει η προσκληση:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...