Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κανει κρυο χαρα μ εκει????? εδω εχει πολυ ζεστη θα πηγαινα για μπανακι αλλα ο αντρουλης ειναι λιγο αδιαθετος:(...

μπορεις να φορεσεις καλοκαιρινο φορεμα με μια ψηλη ζακετουλα απεξω.

Ευτυχώς μου την έκανε τη χάρη ο καιρός έβγαλε ήλιο και έτσι ντύθηκα όπως ήθελα χωρίς πρόσθετα(ζακέτες ,μπολερό και λοιπά)Πήγαμε στη βάφτηση και το καψουράκι ήταν μέσα στη τρελή χαρά γελούσε συνέχεια κακαριστά!!!Καλά ήταν αλλά κουράστηκε το αγγελούδι μου και κοιμάται από τις 3 η ώρα είναι 5,30 και πατέρας και γιός δεν λένε να ξυπνήσουν!!!Εγώ τα γνωστά δουλειές και Άγιος ο Θεός!!!:D:D:D

lilika twra eida to meil me ton prigipa sou!!! kale ti kouklos einai aftos? k poso megalwse!!! kai mpoutounias, k magoulitsas kai koilitsas k apola einai:p

Ναι Μαριούλα μου είδες από όλα έχει το παλικάρι μου!!!Του πήραμε ένα τζίν παντελόνι για 12 μηνών και του είναι ίσα ίσα από εδώ και πέρα θα ψωνίζουμε για 18 μηνών ......δεν ξέρω πώς τη πάτησα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και από εμάς! Πήγαμε οικογενειακώς στην Εκκλησία και ο νονός κοινώνησε το μπουμπουκάκι μου κ μετά για καφεδάκι! Έπειτα σπίτι ο σύζυγος το Θρασυβουλάκι η μαμά δουλειές! Τώρα θα πάω να τον σηκώσω για να πάρει πάλι τον μικρό που ξύνπησε πριν καμία ωρίτσα αλλά κοιμόταν από τις 2,15! Και γω είχα σκοπό να μην κοιμηθώ αλλά ο άντρας μου με ήθελε κοντά του γιατί λεει δεν κάναμε καθόλου αγκαλίτσες! Ε άκουσα κια εγώ έτσι πολύ δεν ήθελα :oops::oops: και ας έχει τόσα μεσημέρια και βράδυα (δύο) που κοιμόμαστε μαζί!

Μαράκι μου με το Θρασύβουλο κοιμόμουν στο δωμάτιο του εκείνς στο κρεβάτι του και εγώ στο δικό μου! Και τώρα για αρχή ΠαρασκευοΣάββατα! Σήμερα δηλαδή κάθε κατεργάρης στον πάγκο του γιατί αύριο δουλεύει ο σύζυγος οπότε δεν το ρισκάρω! Αλλά με άρεσε πολύ δεν το κρύβω!

Είδατε που έκανα και φέις;

Κάντυ είδα πως αποδέχτηκες το αίτημα φιλίας που δε σου έκανα αφού δεν ήξερα πως! Τώρα τι έγινε εσείς οι παλιές αν μπορείτε πείτε μου :rolleyes::rolleyes: Πάντως σημασία έχει πως βρεθήκαμε :tongue::tongue: Αποδέχτηκα και τις υπόλοιπες και όταν το έκανα αυτό μου έβγαλε μια λίστα με άτομα που ίσως γνωρίζω οπότε όσες πήρε το μάτι μου σας έστειλα αίτημα! Σκέφτηκα πως οι μανούλες ίσως να μην προλάβετε να δείτε το μειλ σας και ειδικά εσύ Νένα!

Λίλι μήπως να τον πηγαίνεις κάθε μέρα σε βάπτιση αν είναι να κοιμάται τόσο πολύ; :tongue::tongue:

Εμείς σήμερα κάναμε κακάκια μόνοι μας! Είχαμε από την Πέμπτη απόγευμα! Ήταν μαλακά ευτυχώς! Νιώθω όμως πως έχει και άλλα! Αρχίσαμε και την πατατούλα σήμερα! Ξίνησε μούτρα αλλά τελικά φάγαμε αρκετή! Άιντε να δούμε!

Μάρτζι ψήνεσαι για φέις δηλαδή; Χαίρομαι που ο σύζυγος κατάλαβε το λάθος του! Αλήθεια η πίεση πώς πάει;

Μαριούλα εγώ να δεις πόσο σε ζηλεύω :oops::oops: Σας σκέφτομαι πολλές φορές! Λέω με τέτοια ανέμελη ζωή πώς να μη ζει ο παππούς ενενήντα φεύγα; Αφού αν δεν είχα και εγώ γονείς μέχρι μετάταξη που θα ζητούσα στο νησί σου σοβαρά σου μιλάω ακόμα και αν δεν το έκανα θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά! Ξέρεις παλιότερα είχα πει στο σύζυγο "μήπως να πάρουμε καμία μετάταξη στη Λήμνο;" Τότε δε σε ήξερα όμως ;);)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Λίλι είπε τίποτα η παιδίατρος για το δόντι; Μου κάνει τρομερή εντύπωση που το νιώθετε τόσο καιρό και δεν έσκασε μύτη ακόμα! Τόσο πολύ κάνουν βρε παιδί μου; Εγώ τη ρώτησα και μου είπε πως κάνει μια τρυπούλα και σε μια δυο μέρες σκάει και πως από τη στιγμή που θα το δω μετά δεν πονάει! Δηλαδή αυτές οι δυο μέρες είναι αλλά δεν υποφέρουν όλα τα μωρά το ίδιο! Ξέχασα όμως να τη ρωτήσω από τότε που το νιώθεις σε πόσο καιρό βγαίνουν!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Marmin, πολλές αγκαλιτσες βλέπω τελευταία!!!! Μήπως σκαρώνετε κανά δέυτερο θρασυβουλάκι;

Πήγατε και για καφεδάκι, ε; Μου έλειψε κι αυτό....Να σαραντίσουμε κι εμείς να πάιρνω την μικρούλα να την κάνω βολτιτσες!

Η πίεση έχει σταθεροποιηθει στα 12/9! Και οι σφυγμοι έχουν πέσει πολύ! Ξέρεις πόσο είχαν φτάσει στο χειρουργείο; 140!!!! Τώρα είμαι στο 85! Εκλεισα ραντεβού με νεφρολόγο την Τρίτη να με δει για να δούμε πώς θα κινηθούμε, γιατί δεν θέλω να το αμελήσω το θέμα!

Ρε κορίτσια, πόση ώρα τα ρευετε τα πουλάκια σας; Εμένα η δική μου εκεί που τρώει το φαγάκι της και αποκοιμιέται στην αγκαλιά μου, μόλις την σηκώνω για την ρέψω,ξυπνάει και δεν είναι μόνο αυτό...δεν ρεύεται καθόλου εύκολα......Τα φώτα σας οι παλιές!

Τελευταίο γευματάκι στις 3.45! Εγώ μετά απόκοιμήθηκα! Μέσα στον ύπνο μουάκουγα τον άντρα μου να την παίζει και να την νανοιρίζει! Ξύπνησα πριν από λίγο και είδα πως και οι δυο κοιμούνται βαθιά! Δεν την ξυπνάω! Κατά τις 7 θα το επιχειρήσω.....Καλά δεν θα κάνω; Τι λέτε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλέ όχι! Απλές, αθώες αγκαλίτσες είναι αυτές! Μου έλειπε ύπνος και είπα να τον αναπληρώσω!

Καλά κάνεις και θα πας σε νεφρολόγο! Φυσικά και δε θα το αμελήσεις το θέμα! Όσο για το ρέψιμο και εμένα ξυπνούσε όταν τον σήκωνα όχι πάντα αλλά τις περισσότερες φορές οπότε όταν τον έπαιρνε ύπνος πολλές φορές δεν τον σήκωνα! Επίσης νομίζω τα μωρά που θηλάζουν δεν πειράζει και να μη ρευτούν! Πάντως ρευόταν και στο άσχετο! Επίσης νομίζω στο τέρτατο όλα ρεύονται ακόμα και αν δεν τα ακούμε κάτι τέτοιο είχαν πει σε ένα σεμινάριο πάλι για αποκλειστικό θηλασμό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια,πως τα περασετε το σκ; εμεις παλι καλα πηγαμε χθες για μπανακι γαιτι σημερα βρεχει απο το πρωι και εχει και απιστευτη ζεστη.

η μικρουλα εινια ανησυχη σημερα δεν ξερω τοι εχει,κλαει με το παραμικρο και θελει να τρωει συνεχεια,τωρα κοιμαται ελπιζω να μην ειαι τιποτα και να ταλαιπωρηθει μονο σημερα το πουλακι μου.

αυριο επιστερφω δουλεια,τι καλα που ητανε μια βδομαδουλα τωρα....

μαρμιν παω να σε βρω στο φεις,αντε μαρτζι εσυ μονο εμεινες....

μαρτζι και μεα δεν μου ρευοταν πολυ συχνα,τωρα ομως ρευεται σαν το γουρουνακι...

αυριο εχει γενεθλια ο αντρουλης μου,γινεται 40....

Αγγελικάκι τι ωραία που πήγατε για μπανάκι! Θα ζήλευα εάν δεν είχε τόση ψύχρα σήμερα αν και ωρες ώρες βγάζει μία ζέστη! Αλήθεια σε ποια εβδομάδα είναι η μικρή σου; Μπας και περνάει άλμα ανάπτυξης! Εκτός και αν της λείπεις και σε αναπληρώνει έτσι!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αγγελικάκι αν τα υπολόγισα σωστά είστε σε άλμα! Και μάλιστα πρέπει να είστε στην 17η εβδομάδα που είναι και η κορύφωση των συνεχόμενων εβδομάδων! :(:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αγγελικάκι, είχες άδεια για μία εβδομάδα! Κάτι διάβασα για τον μπαμπά σου! Ελπίζω να είναι καλά κι ευχομαι περαστικά να είναι όλα!

Μαρμιν, θα μου πεις σε λίγες μέρες εντυπώσεις από το φεις και αν είναι θετικές, θα προσπαθήσω να κάνω κι εγώ, αν και δεν καίγομαι ιδιαίτερα!

Ξύπνησα τη μικρούλα μου, την άλλαξα και πάλι κοιμήθηκε η ζουζουνίτσα μου!

Θα κάνω ένα μπανάκι να χαλαρώσω....σιδέρωσα και πολλά ρουχαλάκια της μπέμπας και πιάστηκα!

Βρε κορίτσια, η πέπσι πού είναι;

Πάω να δω μέιλ! Οσα προλαβω δηλαδή......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αγγελικάκι, είχες άδεια για μία εβδομάδα! Κάτι διάβασα για τον μπαμπά σου! Ελπίζω να είναι καλά κι ευχομαι περαστικά να είναι όλα!

Μαρμιν, θα μου πεις σε λίγες μέρες εντυπώσεις από το φεις και αν είναι θετικές, θα προσπαθήσω να κάνω κι εγώ, αν και δεν καίγομαι ιδιαίτερα!

Ξύπνησα τη μικρούλα μου, την άλλαξα και πάλι κοιμήθηκε η ζουζουνίτσα μου!

Θα κάνω ένα μπανάκι να χαλαρώσω....σιδέρωσα και πολλά ρουχαλάκια της μπέμπας και πιάστηκα!

Βρε κορίτσια, η πέπσι πού είναι;

Πάω να δω μέιλ! Οσα προλαβω δηλαδή......

Έλα ντε!:confused::confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Μαρτζι εδω ειμαι μπαινω σας διαβαζω αλλα δεν εχω κατι να σχολιασω. Το μονο νεο που εχω ειναι οτι το στομαχι ειναι ολα καλα χωρις ελικοβακτηριδιο κ η χαμηλη τιμη της β12 ειναι οργανικο κ με παρεπεμψε σε αιματολογο.

Απλα βαρεθηκα τους γιατρους κ τις εξετασεις. Τεταρτη θα παω να κανω κ υπερηχο στηθους γιατι η κυστη πρεπει να μεγαλωσε. Αυτα τα νεα μου!

Μαρτζι εδω ειμαι μπαινω σας διαβαζω αλλα δεν εχω κατι να σχολιασω. Το μονο νεο που εχω ειναι οτι το στομαχι ειναι ολα καλα χωρις ελικοβακτηριδιο κ η χαμηλη τιμη της β12 ειναι οργανικο κ με παρεπεμψε σε αιματολογο.

Απλα βαρεθηκα τους γιατρους κ τις εξετασεις. Τεταρτη θα παω να κανω κ υπερηχο στηθους γιατι η κυστη πρεπει να μεγαλωσε. Αυτα τα νεα μου!

Πόσο σε καταλαβαίνω ρε Πέπση!!!Υπομονή ρε κοριτσάκι και όλα θα λυθούν και πολύ πολύ σύντομα θα μας έχεις ευχάριστα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Πεπσούλα γράφαμε μαζί και είδα το μνμ σου από το Αγγελικάκι! Μπράβο για το στομαχάκι σου! Θα ηρέμησε και ο αντρούλης σου τώρα φαντάζομαι αφού δε χρειάζεται να κάνει και εκείνος γαστροσκόπηση! Όσο για τους γιατρούς τι να πω! Μερικές πρέπει να παιδευτούμε για να αποκτήσουμε το ποθούμενο αλλά μόλις θα γίνει να δεις πως θα τα ξεχάσεις όλα και θα πεις χαλάλι! Πάντως κι εγώ πιστεύω πως πολύ πολύ σύντομα θα έχουμε ευχάριστα από εσένα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ναι αυτος ησυχασε! Απλα τραβαω την ταλαιπωρια των εξετασεων κ βγαινουν ολα καλα. ολα μας τα λεφτα στους γιατρους τα δινουμε. Βαρεθηκα. Τελος παντων. Καποια στιγμη θα ρθει κ σε μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...