Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω ο ανδρολογος θα θέλει να δει κάτι πρόσφατο.... Τώρα ότι είχατε κάνει ίσως Κ να μην ισχύει ... Οπότε σίγουρα θα ζητήσει εξετάσεις για να σας πει κάτι. 

Ναι απο άποψη ανθρώπινη νομίζω ο σφακ σε κερδίζει δεν υπάρχει νομίζω κοπέλα που να τον έχει αντιπαθησει 

Ναι σίγουρα θα θέλει κάτι πιο πρόσφατο αλλά δε μας παίρνει από άποψη ημερών τώρα γιατί χάνω τον κύκλο. Οποτε θα δούμε τι θα του πει τώρα και σε 10 ημέρες που γυρνάει θα πάει να το κάνει. Σκεφτόμουν να κάνω ξανά ένα ραντεβού με Μαντ. αλλά νομίζω αν πάρω και άλλη γνώμη θα λαλησω. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

γεια σας κι απο μας!!!

καλο μηνα να εχουμε!!!

χρονια πολλα και στο φουσκομαγουλακι!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ καλα θυμασαι σημερα ερχεται ο αντρας μου ειναι στο δρομο και τον περιμενω πως και πως φτιαχνω και τζισκεικ να υποδεχτουμε τον μπαμπα μας!!!

ΤΣΕΡΡΥ το δερματακι του ειναι πολυ ευαισθητουλι να φανταστεις βγαινοντας απο το νοσοκομειο μετα απο λιγες μερες γεμισε στο προσωπο στο κεφαλακι και στο λαιμο σπυρακια ο παιδιατρος μας ειπε τοξικο ερυθημα και να μην κανουμε τιποτα μετα ολο αυτο εγινε σαν εγκαυμασουφρωσε και εγινε σαν να το εχεις τριψει με γυαλοχαρτο στο κεφαλακι να ξεφλουδιζει μιλαμε πολυ χαλια.στην αρχη τον επλενα με προδερμ αμεσως ομως το αλλαξαμε και του εβαλα φισαν το σταματησα κι αυτο και τον επλενα με κικο εεε ολο και χειροτερευε μιλαμε λοιπον τυχαια με την κοσμετολογο και της το αναφερω μου λεει με τι τον πλενεις με το που της το ειπα τρελαθηκε καλα μου λεει εισαι σοβαρη τι σου μαθαινα εγω τοσα χρονια και οντως μολις διαβασα τι εχει μεσα τα σταματησα τωρα τα πλενω με sebamed και ειναι μια χαρα.

κρεμα στο αλλαγμα βαζω την aveeno για αλλαγη πανας οχι παντα ομως γιατι συνηθως οταν κανουν κακα τα καταλαβαινω και τα αλλαζω αμεσως ειδικα ο μπεμπης δεν κανει με την πανα πρεπει να τον δω οτι ζοριζεται να του ανοιξω την πανα για να ξεκινησει να κανει:D:Dοποτε τον πλενω κατευθειαν και δεν κοκκινιζει.

ΜΑΡΙΟΥΛΑ κι εγω ζηλευω τελεια περνας!!!πιπιλιες κανει και η μπεμπα στον πατερα της την κραταει και του ρουφαει το μπρατσο.

ΜΑΡΤΖΗ ο αντρας σου ειναι για πολλες σφαλιαρες και νομιζω το εχω ξαναπει!!!!του εχεις χαρισει το πολυτιμοτερο δωρο θα επρεπε να σε εχει διπλα στον Θεο και να σου φαιρεται σαν βασιλισσα και οχι να σου λεει βλακειες και να σε στεναχωρει!!!να ανοιξει τα ματια του και να διαβασει περι θηλασμου ακου εκει γλυκανισο:shock::shock::shock::shock:

οσο για τους γονεις σου να λεει κι ευχαριστω και οχι να κανει και παραπονα γιατι αυτο δειχνει αχαριστεια

ποιος γρινιαζει παλι???????????ο μπεμπης........

ΛΙΛΙ ολο γυρνας εεεε????ειδα και φωτο...καλε πως μεγαλωσατε τοσο???μπραβο το πουλακι μου ρουφηξε του τα μαγουλακια κι απο μενα:P:p

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καντυ η σεμπαμετ ειναι κ για το κολι μας???εμεις στο προσωπο βγαλαμε ιδρωτηρια απο την πολυ αγκαλια για υπνο...εχει καμια 10αρια μερες που εμαθε να κοιμαται στο ριλαξ οποτε γευφουν και τα ιδρωτηρια σιγα σιγα...εκει εχω αλλη απορια...δεν ξερω τι ειναι χειροτερο...να κοιμαται στο ριλαξ ή να μην κοιμαται καθολου???γιατι οταν την παιρνω για να την μεταφερω ξυπναει την ιδια στιγμη!!!και λεω τωρα...αν δεν κοιμαται θα παθει νευρικο κλονισμο...αν κοιμαται στο ριλαξ θα παθει τιποτα η μεσουλα της...αυτο ειναι σοβαρο κ πρεπει να ρωτησω τον γιατρο!!!

λιλι το κακο ειναι οτι το κανω ασυναισθητα!!!την τελευταια φορα εκοψα την μερεντα με το κουταλι και τα παγωτα απο το κουτι (5κιλη συσκευασια σε 1 εβδομαδα!!!) και το επαθα...δυστυχως (σ' αυτη την περιπτωση) ειμαστε και γω και ο αντρας μου που το φαι το εχουμε ως καυσιμη υλη!!!την φραση "ξεχασα να φαω" την λεμε συχνά...

καντυ θα μας τρελλανεις τελειως...κανεις και γλυκα απο πανω???

φουσκωμαγουλακια και καψουρακια μεγαλωσαν κ τρωνε κανονικα σαν ανθρωπακια...πιστευω οτι τα εντερακια θα στρωσουν συντομα...αλλά εγώ ίσως έβαζα πρωτα φρουτα και λαχανικά πιου να βοηθαν στην δυσκοιλιοτητα!!εκτος και αν ο γιατρος το αποφευγει για καποιο λογο...πχ να μην ερεθισει πολυ το εντερακι...αληθεια ο γιατρος σας λεει την σειρα των φρουτων ή απο μονες σας το αποφασιζεται???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τσέρρυ ο γιατρός σου δίνει κάποιες γενικές οδηγίες! Στα φρούτα πρώτα ξεκινάς με μήλο, αχλάδι, μπανάνα τα οποία βάζεις ένα ένα ανά τρεις ή τέσσερις μέρες ανάλογα τι θα σου πει η γιατρός δηλαδή όχι και τα τρία μαζί για να δεις αν θα σου κάνει αλλεργία να ξέρεις σε ποιο στην έκανε! Το ίδιο γίνεται και με τα λαχανικά! Ξεκινάς με πατάτα πρώτα μετά από τρεις μέρες καρότο και μετά προσθέτεις ένα λαχανικό πράσινο κατά προτίμηση! Εμάς ας πούμε μας είπε μετά την πατάτα να δώσουμε φασολάκια για να βοηθήσουμε το εντεράκι του και μετά καρότο! Το κακό είναι όμως πως για να μπορέσουμε να κάνουμε συνδιασμούς πρέπει να περάσει αρκετός καιρός αφού ανά τέσσερις μέρες μπαίνει ένα καινούριο! Επίσης προσθέτεις ή φρούτο καινούριο ή λαχανικό όχι και τα δύο! Κατάλαβες; Εμείς για παράδειγμα από φρούτα τρώμε μήλο, αχλάδι, μπανάνα και ροδάκινο! Όμως σήμερα ήταν η τέταρτη μέρα του ροδάκινου και αύριο θα αρχίσουμε με πατάτα για μεσημεριανό οπότε δεν μπορώ να βάλω άλλο φρούτο αναγκαστικά! Τώρα να σκεφτείς δίνω μόνο αχλάδι ροδάκινο γιατί μήλο μπανάνα δεν κάνει για τη δυσκοιλιότητα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Τι έχουμε εδω κάποια έκανε φεις??? Καντυ του τα ρούφηξα τα μαγούλα και του είπα ότι είναι από την Καντυ μας ...έδειχνε να το απολαμβάνει!!!:-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημερα!!!

Μαρμινάκι ευτυχώς αυτες τις παθησεις που μας λες δεν τις ξερω καθολου...βεβαια για να λες εσυ οτι δεν ειναι τιποτα κατι θα ξερεις!!!Χαιρομαι πολύ που ο μπαμπακας της ειναι μια χαρα!!!

και γω την ιδια απορια εχω με τις κρεμες!!!πως μπορουν κ τις τρωνε...μαριουλα αν το παιδι σου αρχισει να μην περνει πολυ βαρος απο δω και στο εξης θα ξερουμε οτι ενοχος εισαι εσυ!!!

Ξυπνήσαμε κ την ταισα και τωρα την αφησα μονη στο δωματιο κ λεει λογια μονη της!!!Λογικά θα κοιμηθεί όπου να ναι και γω θα ανλτήσω λίγο γαλατακι κ μετα θα παω διπλα της να κουρνιάσω!!!!Σήμερα θα κανουμε τα ζυμάρια με τον συζυγο!!!Προς το παρον δεν εχω δουλειες να κανω...τις εκανα απο βραδυς για να κοιμηθω λιγο παραπανω, απο φαγακι σημερα προγραμματισα αυγουλακια οποτε θα κοιμηθώ με την ησυχια μου...αν τα καταφερω βεβαια...

γιατι θα ειμαι ενοχος εγω?:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα!

Κορίτσια μεγάλη μέρα για εμάς σήμερα! Βδομαδογεννέθλια και μηνογεννέθλια μαζί! Και Σάββατο! Γιατί αν θυμάστε Σάββατο ξημερώματα γέννησα! Μάλιστα τέτοια ώρα περίπου ήταν που τον πήρα για πρώτη φορά (πριν έξι μήνες)μετά την αίθουσα τοκετού και θα ήταν για πάντα! Είμαστε σήμερα ακριβώς έξι μηνών και 26 εβδομάδων! Μάλιστα σήμερα κλείνει άλλο ένα άλμα ανάπτυξης! Άντε να δούμε τι μας ξημερώνει! Επίσης γιορτάζουμε και ένα ακόμη ιστορικό γεγονός! Μετά από έξι μήνες κοιμήθηκα επιτέλους στην κρεβατοκάμαρα με το σύζυγο! Ναι ναι καλά διαβάσατε! :D:D:D Και ο μικρός στο δωμάτιο του και μάλιστα ήταν κύριος το πουλάκι μου! Κοιμήθηκε κατά τις δέκα και μισή! Εμείς πήγαμε δύο ώρες αργότερα και αφού ο άντρας μου είχε κοιμηθεί καθιστός στον καναπέ και έτσι πείστηκε να πάμε τόσο νωρίς! Εγώ ξύπνησα κατά τις τρεις από μόνη μου! Πήγα είδα το Θρασυβουλάκι μου και επέστρεψα στο σύζυγο! Το νινί μας ξύπνησε στις έξι οπότε έκανα αλλαγή αντρός! Τον πήρα από την κούνια του δίπλα μου στο κρεβάτι τον θήλασα και κοιμηθήκαμε αγκαλιά! Ξύπνησε κατά τις οχτώμιση και τώρα ξανακοιμάται! Όταν ξυπνήσει θα φάμε φρουτάκια! Η δυσκοιλιότητα συνεχίζεται αν και προχθές έκανε μια τεράααααααααααστια κένωση! Και σήμερα ξεκινάει και το καλοκαίρι! Καλό Καλοκαίρι λοιπόν με πολλά μπάνια και φουσκωτές κοιλίτσες!

Αλήθεια η Πέπσι χάθηκε ή ιδέα μου είναι!

Νενούλα μου μας λείπεις αλλά χαίρομαι που τα προλαβαίνεις όλα! Πρόσεξε μόνο μη μας αρρωστήσεις!

Καντούλα σήμερα έρχεται ο σύζυξ;

Μαριούλα έχει δίκιο η Τσερρούλα! Πρόσεξε καλά μην τρως τις κρέμες του πρίγκιπα μας και βάλεις εσύ τα κιλά αντί για τον πρίγκιπα :tongue::tongue:

Αααααααααα θυμήθηκα και κάτι άλλο! Η ζυγαριά πήγε στα 72 κιλά! Πέρσι στη Σαρακοστή του Πάσχα έκανα δίαιτα για να πάω σε αυτά τα κιλά και αν μπορούσα και λιγότερο και φέτος πήγα ευχαριστούμενη φαί και γλυκά :P:p

αχ αληθεια??????? δλδ απο σημερα θα τον βαζεις στο δωματιο του???
87972.jpg
σωστηηηηηηηηηηηηη
Ααααααααααααα ξέχασα να σας πω! Το Αγγελικάκι είπε επίσης πως 15 Ιουλίου ξεκινάνε κρεμούλες! Και εμείς σε ένα μήνα ακριβώς θα βάλουμε κρεατάκι :D:D

αντε με το καλο!!!

Καλημέρα ,καλό μηνα και καλό καλοκαίρι...λέμε τώρα εδω έχει συννεφιά και δροσούλα!!! Όσες μπείτε face θα δείτε και τη θεά από το εξοχικό μας!!! Τσερη σκέψου την πρώτη του εκδρομή αυτό σου λέω μόνο ....δεν ξέρω πόσα εγκεφαλικά θα βαρεσω....!!! Μαρμιν εμείς κοτόπουλο σε δέκα ημέρες!!! Όσο για τη κρέμα ούτε γώ τις θέλω...και συνεχίζουμε και εμείς με τη δυσκοιλιότητα αλλά με πολύ προσπάθεια δεν περνάει μέρα που να νη κάνουμε !!! Βάλαμε και κερασακια στη φρουτοκρεμα και του άρεσε εχθές άντε να δούμε σήμερα !!!

και το καψουρακι δυσκοιλιοτητα εχει ε χαρα μου? ελπιζω να στρωσει συντομα!

Γεια σας! Καλό καλοκαίρι να έχουμε! Εδώ μόνο καλοκαίρι που δεν είναι.....έχει συννεφιά και κρύο! Την μπεμπούλα την τάισα και την έχω στο δωμάτιάκι μας μέσα στην κούνια να κοιμάται!

Με πονάει λίγο η θηλή στο αριστερό στήθος! Κάθε φο΄ρά που το πιάνει μού έρχεται να ουρλιάξώ από πόνο! Δεν έχει κάνει καμία πληγή, αλλά η μικρή δεν κάθεται πολύ καλά σε αυτή την μεριά! Από το δεξί τρώει μία χαρα....

Είναι φορές που τρώει και στο τρίωρο και άλλες που θέλει κάθε μισή ώρα από 10 λεπτά, ας πούμε! Χθες βράδυ πήγα να την αλλάξω στο κρεβάτι μας, έβαλα το σελτεδάκι, την καθάρισα με χαμομηλάκι (για να μην την τρέχω στο μπάνιο) κι εκεί που ήμουν έτοιμη να την βάλω πάμπερς, με κατούρησε κι έκανε και λίγο χάλια το στρώμα! Το καθάρισα και το στεγνωσα κι όλα οκ! Μετά από λίγο πάω να την σηκώσω και βλέπω πως ήταν βρεγμένη..δεν της είχα κλείσει καλά το πάμπερς κι έγινε μούσκεμα η καημενούλα! Σήμερα πάλι την ώρα που την σκούπιζα πάλι με κατούρησε.......Ζαβολιάρα η μικρή μου!

Μαρμιν, εγώ τρελαίνομαι για παιδικές κρέμες! Μού αρέσουν πολύ και ανυπομονώ να μπουν στη διατροφή της μικρούλας για να τρώω κι εγώ που και που.....

Λίλι, τι καλά που έχετε εξοχικό και ξεφεύγετε λίγο από την καθημερινότητα!

Τσέρυ, τι ζυμάρια θα φτιάξετε; Είναι κανένα έθιμι μετά την λοχεία;

εΊΝΑΙ αρρωστος ο μπαμπάς της Αγγελικής! Ευχομαι πολλά περαστικά!

Σας φιλώ....θα ξαναμπώ πιο μετά!

αχ μαργκι ταιριαζουμε (αν δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε που λενε:tongue::tongue::tongue:) μου αρεσουν πολυ οι κρεμες!!!

Γιατί του τρως τις κρέμες του άσπλαχνη μάνα :tongue::tongue:

μα δεν μπορω να κρατηθω:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

εμεις εχουμε λιγη ωρα που γυρισαμε σπιτι πηγαμε εκει που δουλευει ο αντρουλης μ φαγαμε του σκασμου!

καλο μηνα σε ολες και καλο καλοκαιρακι να εχουμε!!! καληνυχτααααα!!!μειλ δεν προλαβα να δω,θα δω αυριο!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέραααα!!! Χειμώνας εδω με βροχή όλη νύχτα και κρυουλακι!!! Γυρίσαμε σπίτι μας γιατί εχω νσ παω σε βάπτιση σήμερα...και ερωτώ...τι ρούχα φοράμε??? Χάλια ο καιρός χάλια και τα νεύρα μου!!! Μόλις έστειλα αίτημα φιλίας Μαρμινακι!!! :-D. Μαρτζι εσυ μας εμεινες για το Facebook και κλείσαμε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλημέραααα!!! Χειμώνας εδω με βροχή όλη νύχτα και κρυουλακι!!! Γυρίσαμε σπίτι μας γιατί εχω νσ παω σε βάπτιση σήμερα...και ερωτώ...τι ρούχα φοράμε??? Χάλια ο καιρός χάλια και τα νεύρα μου!!! Μόλις έστειλα αίτημα φιλίας Μαρμινακι!!! :-D. Μαρτζι εσυ μας εμεινες για το Facebook και κλείσαμε!!!

κανει κρυο χαρα μ εκει????? εδω εχει πολυ ζεστη θα πηγαινα για μπανακι αλλα ο αντρουλης ειναι λιγο αδιαθετος:(...

μπορεις να φορεσεις καλοκαιρινο φορεμα με μια ψηλη ζακετουλα απεξω.

83tdp2.pngcWE4p3.png

καλησπέρα! Εκμεταλλεύομαι τον λίγο χρόνο που έχω μιας που η μπέμπα επιτέλους κοιμήθηκε για να σας πω ένα γεια και να πάω να ξαπλώσω κι εγώ για όσο θα με αφήσει η μικρή!

Καντυ κι εγώ τα προιόντα της σεμπαμεντ έχω. Και την κρεμούλα για αλλαγή πάνας και το αφρόλουτρο. Ωραία είναι!

Μαρμιν, έκανες φέις; Οντως μόνο εγώ έμεινα....θα κάνω κάποια στιγμή να μην παραπονιέστε!

Θέλω να δω τα μέιλ και το πιστεύετε πως δεν προλαβαίνω;

Η μικρή πολλές φορές θέλει να τρώει πάνω στην μία ώρα! Χθες κουράστηκα τόσο πολύ που είπα πως έτσι και ξαναθελήσει να φάει, θα της δώσω ξένο! Β΄ρθηκα σε απόγνωση! Πονούσε όλο μου το σώμα καθισμένη στο κρεβάτι τόσες ώρες να θηλάζω! Τελικά έφαγε 10 και μετά ξύπνησα εγώ στις 3.30 παρακαλώ (δεν άκουσα ούτε το ξυπνητήρι από την κούραση) και την ξύπνησα για να φάει! Σήμερα είναι πιο στρωμμένη η κατάσταση.

Κορίτσια, ανα πόσες μέρες κάνετε ολόκληρο ντουζάκι ( μαζί και κεφαλάκι) μπάνιο τα μωράκια σας; Ακουσα πως τα ασαράντιστα δεν είναι αναγκη να τα κάνουμε κάθε μέρα, αλλά ανά 2-3 μέρες στο κεφαλάκι!

Κατα τ' άλλα ήσυχα εδώ! Ο καιρός είναι χειμωνιάτικος (έτσι μας έρχεται να ανάψουμε σόμπα). Με τον άντρα μου οκ, μιλήσαμε, μου ζήτησε συγνώμη, παραδέχτηκε το σφάλμα του! Ελπίζω να μην ξαναέχουμε παρατράγουδα.... για να δούμε!

Μαριούλα, τι τυχεροί που είστε που έχετε τόσο ωραίο καιρό! Μακάρι να ήμουν κι εγώ εκεί! Σε σκέφτομαι συχνά να μαζεύεστε στην σκάλα και να περνάτε ωραία και πολύ ζηλεύω! Παλιά έτσι ήμασταν κι εδώ, αλλά τώρα όλα άλλαξαν! Ο καθένας μέσα στο σπίτι του πια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...