Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει νορμάλ ακουγονται όλα αυτά . Κ η υστεροσκοπηση αν σου κάνει Κ κάποιο scratcing πριν την εμβρυομεταφορα μόνο καλό κάνει . Εντάξει τώρα για τις ωοληψιες το θετικό είναι ότι θα δοκιμάσεις καινούριο έμβρυολογικό . 

Το σπερμοδιαγραμμα βγήκε ? 

Οχι δε το κάναμε γιατί θέλαμε να δώσει σπερμα μια φορά (δε βγαίνουν οι μέρες της αποχής) γιατί παρασκευή φεύγει ταξίδι κ εγώ δε θέλω να χάσω τον κύκλο οπότε θα κάνω ωοληψια με κατεψυγμένο σπερμα . Πεμπτη έχουμε ανδρολόγο να δούμε τι θα μας πει κ θα το κάνει το σπερμοδιάγραμμα όταν γυρίσει. 
      Καλά τα έλεγα πάντως πως θα μπερδευτώ αν πάω σε πολλούς. Από άποψη vibe ανθρώπου πάντως μου έβγαλε κάτι θετικό, ίσως πιο πολύ από Μαντ. που είχα δει πριν ένα χρόνο. Σκέφτηκα πως αν έχει κ εξειδίκευση στους φυσικούς, γιατί απ ότι κατάλαβα έχει πολλά τέτοια περιστατικά, ίσως να είναι σωστή επιλογή.

Just now, Alex@ είπε:

Εύχομαι κορίτσι μου αυτή τη φορά να είναι το τυχερό σου!!! Για το σπερμα δεν είπε κάτι;;

Είπε να κοιτάξουμε το βακτήριο που επανεμφανίζεται να το δούμε με ανδρολόγο αλλά γενικά άπαξ και εμφανιστεί δύσκολα φεύγει λέει. Ρώτησε κιόλας γιατί ήταν αυξημένο το οξειδωτικό στρες αλλά γενικά δεν είπε πως ήταν κακό το σπερμοδιάγραμμα.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Kαλησπέρα! Γυρίσαμε πριν καμία ωρίτσα!

Το πρωί είχα δουλειές και έτσι πήγαμε στους γονείς μου όπου και περιμέναμε το σύζυγο για να φάμε και μετά είχαμε παιδίατρο! Βάλαμε 700 γραμμάρια και ενάμιση πόντο και είμαστε αισίως 9200 και 73,5 πόντους! Μας είπε πως θα συνεχίσουμε από εδώ και μπρος με τη διατροφή του! Πάνω κάτω τα ξέρετε! Γαλατάκι μαμάς πρωί βράδυ όταν θα μπει και το μεσημεριανό. Την Κυριακή ξεκινάμε με πατάτα για τέσσερις μέρες μετά προσθέτουμε φασολάκια αντί για καρότο λόγω δυσκοιλιότητας πάλι για τέσσερις μέρες και έτσι συνεχίζουμε προσθέτωντας κάθε τέσσερις μέρες από ένα καινούριο λαχανικό! Για όσες μέρες προσθέτουμε το λαχανικό δεν βάζουμε καινούριο φρούτο! Απόγευμα τη φαρίν λακτέ! Όμως κορίτσια δεν έχω σκοπό να ακολουθήσω το προγραμμα αυτό κατά γράμμα! Αν δείτε πώς κάνει για την κρέμα! Ορμαει! Και τα φρούτα τα τρώει με όρεξη αλλά στην κρέμα χτυπιέται! Κατάλαβα λοιπόν πόσο γλυκιά πρέπει να είναι! Κοίταξα και τις θερμίδες έχει 190 όταν το αντίστοιχο γιαουρτάκι που μπορούμε να δώσουμε αντί για αυτήν έχει 101! Λοιπόν για λίγο καιρό θα δώσω φαρίν λακτέ αν και δεν βλέπω να βοηθάει ιδιαίτερα στη δυσκοιλιότητα μέχρι στιγμής και μετά θα κάνω το εξής, φαρίν λακτέ αραιά και θα δίνω ή θηλασμό ή γιαουρτάκι (αν και ούτε και αυτό με τρελαίνει) ώσπου να εμπλουτιστεί το διαιτολόγιο του και να του δίνω ή φρουτάκια πάλι ή φαγάκι από το μεσημέρι! Δηλαδή μια ποικιλία και όχι κάθε μέρα κρέμα κάτι για το οποίο συμφωνεί και ο σύζυγος ο οποίος μάλιστα είναι περισσότερο υπέρ του θηλασμού όπως και εγώ ;););)

Μίλησα και με Αγγελικάκι αλλά θα σας τα γράψω αργότερα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ομορφες κανονιστε τωρα που η λιλι ειναι εξοχικο να το κλεισουμε το μαγαζι...κ φυσικα εμεςι οι φρεσκομανουλες εχουμε δικαιολογιες τα τερατακια...οι υπολοιπες ομως???δεν εχετε καμια δικαιολογια!!!

μαριουλακι τα χερια πρεπει να ειναι εκει για να μην φαινονται τα κρεατα που θα προεξεχουν!!!η μεση μου απο δαχτυλιδι εγινε βραχιολι!!!

μαρτζι εχεις απολυτο δικιο σε ολα οσα γραφεις!!!Πατα ποδι...τα δωρα δεν τα μετραμε!!!Τα δωρα ειναι δωρα...για να μην σκεφτω 800 άλλα πραγματα που θα μπορουσες να του πεις και σε μπριζωσω και μαλωσετε παλι!!!και να ειναι αχαριστια!!!

οσο για τον γλυκανισο...συμφωνω και επαυξάνω μαζι σου!!!δεν παν να ηταν κ ο αντρας μου γιατρος!!!τι θα πει?εφοσον δεν ειναι παιδιατρος δεν ακουω κανεναν κ τιποτα. Αυτα ειναι ανευθυνες συμβουλες. Μπορει να κανει καλό όντως μπορει ομως να κανει και κακο...δεν διακινδυνευουμε! Ας μην ξεχναμε οτι κατα πλειοψηφια οι κοπελες που δεν θηλαζουν ειναι αφπρμη ενας παιδιατρος ή ενας ανενημερωτος γιατρος...

νενακι σαν τα χιονια!!!δεν αρχισατε ακομη καλα καλά ε???οπως λες και συ ειναι πολυ νωρις ακομη...ειμαι σιγουρη οτι θα πατε καλυτερα σε λιγες μερες που θα μπει τουλαχιστον ο ιουνιος...το σπιτι σου απο το μαγαζι ειναι πολυ μακρια???ο συζυγος δεν γκρινιαζει?μπραβο αξια μανα που με τοσες ασχολιες θηλαζεις κιολας!!!φωτο θα μας στειλεις καμια φορα ή να περιμενουμε να κανει φεισμπουκ το μωρο οταν με το καλο μεγαλωσει για να το δουμε???

μαρμινακι αυτες τις μερες με την περιπετεια που ειχα με το γαλα και ειδικα την πρωτη μερα που δεν ημουν σιγουρη για το τι θα προκυψει ενιωθα λες και θα δωσω δηλητηριο στο μωρο!!!και ακομη δηλαδη δεν εχω ηρεμησει...απλά εχω μερικά μλ στο ψυγειο καβατζα και ειμαι καπως καθυσηχασμενη οτι ο,τι και να γινει θα πιει εκεινο...

πανεμορφες σας αφηνω γιατι στις 1 εχει ξυπνημα για θηλασμο και ανληση...αν κ το τερατακι μου σημερα κοιμηθηκε στις 10 απο τις 2 το μεσημερι...ακους μαρτζι???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Λοιπόν επανήλθα! Το Αγγελικάκι και πάλι δεν έχει ίντερνετ! Κάνουν έργα! Ίσως να έχει αύριο ή την Κυριακή! Ο μπαμπάκας της μάλλον αυτό που έχει είναι από τη σαρκοείδωση και όχι λέμφωμα άρα είναι καλά! Η μπουμπού μας ακόμα πιο καλά! Πήγε χθες ο παιδίατρος! Πήρε πέντε πόντους και μισό κιλό! Το έριξε σε μπόι! Σύγκαμα δεν είχε μάλλον ερεθισμός από μωρομάντηλα είπε ο γιατρός! Επίσης τον ρώτησε για το χεράκι που το βάζει στο στόμα αν πρέπει να το βγάζουν (θυμάστε που της το βγάζει με το ζόρι η πεθερά

;) και το έκανε περισσότερο για το σύζυγο. Ο παιδίατρος είπε πως δεν πρέπει να το βγάζουν αλλά να το αφήνουν να το τρώει και είπε πως αυτή είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ευχαρίστηση για το βρέφος! Η πρώτη είναι η πρωκτική! Επίσης πως εάν το κάνουν αυτό (δηλαδή το πάρουν βίαια) θα σταματήσει να το κάνει αλλά πολλά παιδιά που εμφάνισαν αργότερα κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα ήταν επειδή πήδηξαν κάποιο τέτοιο στάδιο! Και αυτά παρακαλώ είναι λόγια του αείμνηστου Φρόυντ! Επίσης η μαμά της Αγγελικούλας έδωσε στη μικρή ζάχαρη και τρελάθηκε όπως επίσης και η Αγγελικούλα μας και ο γιατρός που τρελάθηκαν αλλά όχι με τον τρόπο της μικρής! Μάνες - γιαγιάδες = βοήθεια μας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τσέρρυ μου σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εγώ δεν ξέρω τι κόλλημα έχω φάει με τις έτοιμες κρέμες και δεν τις θέλω καθόλου! Το πιστεύεις ότι την ετοιμάζω με βαριά καρδιά; Ποτέ δε μου άρεζαν και μου φαινόταν τόσο περίεργο που άκουγα ενήλικες να λεν πόσο ωραίες είναι και ότι τις τρώνε και αυτοί!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Koριτσια, τα εχω παίξει! Ματιαστηκα από μόνη μου! Εκει που είχαμε μπει σε μια σειρα, αρχισε τα νουμερα σήμερα! Από τις 12.30 το μάτι γαρίδα και να θελει να τρωει συνέχεια! Εχασα το λογαριασμο....ούτε θυμάμαι πόσες φορες εφαγε και πόσο από κάθε στήθος! Κουτουλάω ολόκληρη! Της έβαλα πιπίλα μπας και ηρεμήσει και τώρα την έχει ο πατέρας της στο δωμάτιο!

Ο πατέρας της.....μου κρατάει μούτρα και μιλάει με ύφος......Θίχτηκε, βλέπετε! Εφερε η μάνα του ένα βότανο ( γλυκάνισο ) που είναι για τους κολικούς του μωρού κι επειδή εγώ είπα πως δεν θα δώσω τίποτα στο μωρό, αν δεν ρωτήσω πρώτα την παιδίατρο, θίχτηκε που αμφισβήτησα την μάνα του, την επιστήμονα, που έδινε και σε αυτον το ίδιο βότανο όταν ήταν μικρός και ο αδελφός του το έδωσε στην μικρή του κτλ! Και πάνω σε όλα να ανακατεύει και τη μάνα μου ( λες και σε τι τον έφταιξε ) αλλά και τον πατέρα μου, λέγοντας διάφορα......Τσαντίστηκα κι εγώ και του λέω "ο,τι λέει η μάνα σου θα κάνουμε δηλαδη;". "Ηταν μαια λέει αυτός 35 χρόνια". "ναι, του λέω, αλλά όταν πήγαμε να πλύνουμε το μωρό φώναζε τον πατέρα σου να βοηθήσει.....(αλήθεια λέω).....Ε, τι ήθελα να το πω αυτό, τσακώθηκε μόνος του, γιατί εγώ έπαψα πλέον να του μιλώ και μόνο άκουγα τις αηδίες που έλεγε......Σηκώθηκα΄, πήγα με την μπέμπα στο δωμάτιο κι αυτός συνέχιζε να λέει τα δικά του......Του λέω κι εγώ "αν πει η γιατρός ότι μπορούμε να το δώσουμε, θα το δώσω, αλλά στον αποκλειστικό θηλασμό δεν επιτρέπεται τίποτα άλλο από γάλα, κι αν πει όχι να μην της δώσουμε, πάρε σβάρνα όλους τους παιδιάτρους, ρώτα τους και όποιος πει πως ναι! να το δώσουμε, να τον έχουμε για παιδιατρό μας"........

Ρε κορίτσια, είμαι παράλογη; Πώς θα δώσω κάτι στο μωράκι μου, αν πρώτα δεν ρωρήσω παιδίατρο; Επειδή το λέει η πεθερά μου και ο κουνιάδος μου που είναι γιατρός; Κι επειδή αυτοί είναι δήθεν τάχα μορφωμένοι να μας προσβάλλει συνέχεια που εμένα οι γονείς μου είναι αμόρφωτοι; Και να μας λέει χωριάτες επειδή τηρούμε έθιμα λοχείας, ενώ αυτοί δεν τα δέχονται;

Και κρατάει και μούτρα κι από πάνω! Να έλεγα εγώ αυτά που λέει αυτός για τους δικούς μου, δεν θα μου ξαναμιλούσε ποτέ! Αλλα η δικαιολογία του είναι πως εγώ δεν έχω τους δικούς του όλη μέρα πάνω από το κεφάλι μου, ενώ αυτός ανέχεται τους δικούς μου που συνέχεια τον πρήζουν κτλ κτλ!

Κι επειδή οι δικοί του έδωσαν πολλά περισσότερα στην μπέμπα από τους δικούς μου, το κοπανάει συνέχεια! Κι είχαν πει οι δικοί μου ότι θα έδιναν 200 ευρώ για την κούνια, αλλά δεν τα έδωσαν ακόμη κι ούτε ξέρω αν θα τα δώσουν κι αυτός το χτυπάει συνέχεια! Δεν εκτιμά όμως που οι γονείς μου έδωσαν 1200 για τον ηλιακό και δεν θέλουν να τους δώσουμε τίποτα! Ρε κορίτσια, αχαριστία δεν είναι όλο αυτό; Είναι πολύ εγωιστής και θέλει να ακούει αυτά που του αρέσουν μόνο! ΑΝ ακούσει κάτι διαφορετικό, γίνεσαι εχθρός του!

margi μου εχεις δικιο σε ολα! οαντρουλης σου απαραδεκτος!
Kαλησπέρα! Γυρίσαμε πριν καμία ωρίτσα!

Το πρωί είχα δουλειές και έτσι πήγαμε στους γονείς μου όπου και περιμέναμε το σύζυγο για να φάμε και μετά είχαμε παιδίατρο! Βάλαμε 700 γραμμάρια και ενάμιση πόντο και είμαστε αισίως 9200 και 73,5 πόντους! Μας είπε πως θα συνεχίσουμε από εδώ και μπρος με τη διατροφή του! Πάνω κάτω τα ξέρετε! Γαλατάκι μαμάς πρωί βράδυ όταν θα μπει και το μεσημεριανό. Την Κυριακή ξεκινάμε με πατάτα για τέσσερις μέρες μετά προσθέτουμε φασολάκια αντί για καρότο λόγω δυσκοιλιότητας πάλι για τέσσερις μέρες και έτσι συνεχίζουμε προσθέτωντας κάθε τέσσερις μέρες από ένα καινούριο λαχανικό! Για όσες μέρες προσθέτουμε το λαχανικό δεν βάζουμε καινούριο φρούτο! Απόγευμα τη φαρίν λακτέ! Όμως κορίτσια δεν έχω σκοπό να ακολουθήσω το προγραμμα αυτό κατά γράμμα! Αν δείτε πώς κάνει για την κρέμα! Ορμαει! Και τα φρούτα τα τρώει με όρεξη αλλά στην κρέμα χτυπιέται! Κατάλαβα λοιπόν πόσο γλυκιά πρέπει να είναι! Κοίταξα και τις θερμίδες έχει 190 όταν το αντίστοιχο γιαουρτάκι που μπορούμε να δώσουμε αντί για αυτήν έχει 101! Λοιπόν για λίγο καιρό θα δώσω φαρίν λακτέ αν και δεν βλέπω να βοηθάει ιδιαίτερα στη δυσκοιλιότητα μέχρι στιγμής και μετά θα κάνω το εξής, φαρίν λακτέ αραιά και θα δίνω ή θηλασμό ή γιαουρτάκι (αν και ούτε και αυτό με τρελαίνει) ώσπου να εμπλουτιστεί το διαιτολόγιο του και να του δίνω ή φρουτάκια πάλι ή φαγάκι από το μεσημέρι! Δηλαδή μια ποικιλία και όχι κάθε μέρα κρέμα κάτι για το οποίο συμφωνεί και ο σύζυγος ο οποίος μάλιστα είναι περισσότερο υπέρ του θηλασμού όπως και εγώ ;););)

Μίλησα και με Αγγελικάκι αλλά θα σας τα γράψω αργότερα!

χαρα μου τελεια τα νεα σας!!!ο μπουμπουκος εγινε μπουμπουκαρος!!! αληθεια ακομα δυσκολευεται να κανει κακακια?
ομορφες κανονιστε τωρα που η λιλι ειναι εξοχικο να το κλεισουμε το μαγαζι...κ φυσικα εμεςι οι φρεσκομανουλες εχουμε δικαιολογιες τα τερατακια...οι υπολοιπες ομως???δεν εχετε καμια δικαιολογια!!!

μαριουλακι τα χερια πρεπει να ειναι εκει για να μην φαινονται τα κρεατα που θα προεξεχουν!!!η μεση μου απο δαχτυλιδι εγινε βραχιολι!!!

μαρτζι εχεις απολυτο δικιο σε ολα οσα γραφεις!!!Πατα ποδι...τα δωρα δεν τα μετραμε!!!Τα δωρα ειναι δωρα...για να μην σκεφτω 800 άλλα πραγματα που θα μπορουσες να του πεις και σε μπριζωσω και μαλωσετε παλι!!!και να ειναι αχαριστια!!!

οσο για τον γλυκανισο...συμφωνω και επαυξάνω μαζι σου!!!δεν παν να ηταν κ ο αντρας μου γιατρος!!!τι θα πει?εφοσον δεν ειναι παιδιατρος δεν ακουω κανεναν κ τιποτα. Αυτα ειναι ανευθυνες συμβουλες. Μπορει να κανει καλό όντως μπορει ομως να κανει και κακο...δεν διακινδυνευουμε! Ας μην ξεχναμε οτι κατα πλειοψηφια οι κοπελες που δεν θηλαζουν ειναι αφπρμη ενας παιδιατρος ή ενας ανενημερωτος γιατρος...

νενακι σαν τα χιονια!!!δεν αρχισατε ακομη καλα καλά ε???οπως λες και συ ειναι πολυ νωρις ακομη...ειμαι σιγουρη οτι θα πατε καλυτερα σε λιγες μερες που θα μπει τουλαχιστον ο ιουνιος...το σπιτι σου απο το μαγαζι ειναι πολυ μακρια???ο συζυγος δεν γκρινιαζει?μπραβο αξια μανα που με τοσες ασχολιες θηλαζεις κιολας!!!φωτο θα μας στειλεις καμια φορα ή να περιμενουμε να κανει φεισμπουκ το μωρο οταν με το καλο μεγαλωσει για να το δουμε???

μαρμινακι αυτες τις μερες με την περιπετεια που ειχα με το γαλα και ειδικα την πρωτη μερα που δεν ημουν σιγουρη για το τι θα προκυψει ενιωθα λες και θα δωσω δηλητηριο στο μωρο!!!και ακομη δηλαδη δεν εχω ηρεμησει...απλά εχω μερικά μλ στο ψυγειο καβατζα και ειμαι καπως καθυσηχασμενη οτι ο,τι και να γινει θα πιει εκεινο...

πανεμορφες σας αφηνω γιατι στις 1 εχει ξυπνημα για θηλασμο και ανληση...αν κ το τερατακι μου σημερα κοιμηθηκε στις 10 απο τις 2 το μεσημερι...ακους μαρτζι???

αχ κ εμενα βραχιολι εγινε βασιλισα!:tongue:

Λοιπόν επανήλθα! Το Αγγελικάκι και πάλι δεν έχει ίντερνετ! Κάνουν έργα! Ίσως να έχει αύριο ή την Κυριακή! Ο μπαμπάκας της μάλλον αυτό που έχει είναι από τη σαρκοείδωση και όχι λέμφωμα άρα είναι καλά! Η μπουμπού μας ακόμα πιο καλά! Πήγε χθες ο παιδίατρος! Πήρε πέντε πόντους και μισό κιλό! Το έριξε σε μπόι! Σύγκαμα δεν είχε μάλλον ερεθισμός από μωρομάντηλα είπε ο γιατρός! Επίσης τον ρώτησε για το χεράκι που το βάζει στο στόμα αν πρέπει να το βγάζουν (θυμάστε που της το βγάζει με το ζόρι η πεθερά

;) και το έκανε περισσότερο για το σύζυγο. Ο παιδίατρος είπε πως δεν πρέπει να το βγάζουν αλλά να το αφήνουν να το τρώει και είπε πως αυτή είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ευχαρίστηση για το βρέφος! Η πρώτη είναι η πρωκτική! Επίσης πως εάν το κάνουν αυτό (δηλαδή το πάρουν βίαια) θα σταματήσει να το κάνει αλλά πολλά παιδιά που εμφάνισαν αργότερα κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα ήταν επειδή πήδηξαν κάποιο τέτοιο στάδιο! Και αυτά παρακαλώ είναι λόγια του αείμνηστου Φρόυντ! Επίσης η μαμά της Αγγελικούλας έδωσε στη μικρή ζάχαρη και τρελάθηκε όπως επίσης και η Αγγελικούλα μας και ο γιατρός που τρελάθηκαν αλλά όχι με τον τρόπο της μικρής! Μάνες - γιαγιάδες = βοήθεια μας!

ωραια τα νεα του μπαμπακα της κ η μικρουλα μια χαρα θα γινει ψηλη γυναικα:P

Τσέρρυ μου σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εγώ δεν ξέρω τι κόλλημα έχω φάει με τις έτοιμες κρέμες και δεν τις θέλω καθόλου! Το πιστεύεις ότι την ετοιμάζω με βαριά καρδιά; Ποτέ δε μου άρεζαν και μου φαινόταν τόσο περίεργο που άκουγα ενήλικες να λεν πόσο ωραίες είναι και ότι τις τρώνε και αυτοί!

αχ κ εγω τις τρωω:tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημερα!!!

Μαρμινάκι ευτυχώς αυτες τις παθησεις που μας λες δεν τις ξερω καθολου...βεβαια για να λες εσυ οτι δεν ειναι τιποτα κατι θα ξερεις!!!Χαιρομαι πολύ που ο μπαμπακας της ειναι μια χαρα!!!

και γω την ιδια απορια εχω με τις κρεμες!!!πως μπορουν κ τις τρωνε...μαριουλα αν το παιδι σου αρχισει να μην περνει πολυ βαρος απο δω και στο εξης θα ξερουμε οτι ενοχος εισαι εσυ!!!

Ξυπνήσαμε κ την ταισα και τωρα την αφησα μονη στο δωματιο κ λεει λογια μονη της!!!Λογικά θα κοιμηθεί όπου να ναι και γω θα ανλτήσω λίγο γαλατακι κ μετα θα παω διπλα της να κουρνιάσω!!!!Σήμερα θα κανουμε τα ζυμάρια με τον συζυγο!!!Προς το παρον δεν εχω δουλειες να κανω...τις εκανα απο βραδυς για να κοιμηθω λιγο παραπανω, απο φαγακι σημερα προγραμματισα αυγουλακια οποτε θα κοιμηθώ με την ησυχια μου...αν τα καταφερω βεβαια...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημέρα!

Κορίτσια μεγάλη μέρα για εμάς σήμερα! Βδομαδογεννέθλια και μηνογεννέθλια μαζί! Και Σάββατο! Γιατί αν θυμάστε Σάββατο ξημερώματα γέννησα! Μάλιστα τέτοια ώρα περίπου ήταν που τον πήρα για πρώτη φορά (πριν έξι μήνες)μετά την αίθουσα τοκετού και θα ήταν για πάντα! Είμαστε σήμερα ακριβώς έξι μηνών και 26 εβδομάδων! Μάλιστα σήμερα κλείνει άλλο ένα άλμα ανάπτυξης! Άντε να δούμε τι μας ξημερώνει! Επίσης γιορτάζουμε και ένα ακόμη ιστορικό γεγονός! Μετά από έξι μήνες κοιμήθηκα επιτέλους στην κρεβατοκάμαρα με το σύζυγο! Ναι ναι καλά διαβάσατε! :D:D:D Και ο μικρός στο δωμάτιο του και μάλιστα ήταν κύριος το πουλάκι μου! Κοιμήθηκε κατά τις δέκα και μισή! Εμείς πήγαμε δύο ώρες αργότερα και αφού ο άντρας μου είχε κοιμηθεί καθιστός στον καναπέ και έτσι πείστηκε να πάμε τόσο νωρίς! Εγώ ξύπνησα κατά τις τρεις από μόνη μου! Πήγα είδα το Θρασυβουλάκι μου και επέστρεψα στο σύζυγο! Το νινί μας ξύπνησε στις έξι οπότε έκανα αλλαγή αντρός! Τον πήρα από την κούνια του δίπλα μου στο κρεβάτι τον θήλασα και κοιμηθήκαμε αγκαλιά! Ξύπνησε κατά τις οχτώμιση και τώρα ξανακοιμάται! Όταν ξυπνήσει θα φάμε φρουτάκια! Η δυσκοιλιότητα συνεχίζεται αν και προχθές έκανε μια τεράααααααααααστια κένωση! Και σήμερα ξεκινάει και το καλοκαίρι! Καλό Καλοκαίρι λοιπόν με πολλά μπάνια και φουσκωτές κοιλίτσες!

Αλήθεια η Πέπσι χάθηκε ή ιδέα μου είναι!

Νενούλα μου μας λείπεις αλλά χαίρομαι που τα προλαβαίνεις όλα! Πρόσεξε μόνο μη μας αρρωστήσεις!

Καντούλα σήμερα έρχεται ο σύζυξ;

Μαριούλα έχει δίκιο η Τσερρούλα! Πρόσεξε καλά μην τρως τις κρέμες του πρίγκιπα μας και βάλεις εσύ τα κιλά αντί για τον πρίγκιπα :tongue::tongue:

Αααααααααα θυμήθηκα και κάτι άλλο! Η ζυγαριά πήγε στα 72 κιλά! Πέρσι στη Σαρακοστή του Πάσχα έκανα δίαιτα για να πάω σε αυτά τα κιλά και αν μπορούσα και λιγότερο και φέτος πήγα ευχαριστούμενη φαί και γλυκά :P:p

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ααααααααααααα ξέχασα να σας πω! Το Αγγελικάκι είπε επίσης πως 15 Ιουλίου ξεκινάνε κρεμούλες! Και εμείς σε ένα μήνα ακριβώς θα βάλουμε κρεατάκι :D:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ,καλό μηνα και καλό καλοκαίρι...λέμε τώρα εδω έχει συννεφιά και δροσούλα!!! Όσες μπείτε face θα δείτε και τη θεά από το εξοχικό μας!!! Τσερη σκέψου την πρώτη του εκδρομή αυτό σου λέω μόνο ....δεν ξέρω πόσα εγκεφαλικά θα βαρεσω....!!! Μαρμιν εμείς κοτόπουλο σε δέκα ημέρες!!! Όσο για τη κρέμα ούτε γώ τις θέλω...και συνεχίζουμε και εμείς με τη δυσκοιλιότητα αλλά με πολύ προσπάθεια δεν περνάει μέρα που να νη κάνουμε !!! Βάλαμε και κερασακια στη φρουτοκρεμα και του άρεσε εχθές άντε να δούμε σήμερα !!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Γεια σας! Καλό καλοκαίρι να έχουμε! Εδώ μόνο καλοκαίρι που δεν είναι.....έχει συννεφιά και κρύο! Την μπεμπούλα την τάισα και την έχω στο δωμάτιάκι μας μέσα στην κούνια να κοιμάται!

Με πονάει λίγο η θηλή στο αριστερό στήθος! Κάθε φο΄ρά που το πιάνει μού έρχεται να ουρλιάξώ από πόνο! Δεν έχει κάνει καμία πληγή, αλλά η μικρή δεν κάθεται πολύ καλά σε αυτή την μεριά! Από το δεξί τρώει μία χαρα....

Είναι φορές που τρώει και στο τρίωρο και άλλες που θέλει κάθε μισή ώρα από 10 λεπτά, ας πούμε! Χθες βράδυ πήγα να την αλλάξω στο κρεβάτι μας, έβαλα το σελτεδάκι, την καθάρισα με χαμομηλάκι (για να μην την τρέχω στο μπάνιο) κι εκεί που ήμουν έτοιμη να την βάλω πάμπερς, με κατούρησε κι έκανε και λίγο χάλια το στρώμα! Το καθάρισα και το στεγνωσα κι όλα οκ! Μετά από λίγο πάω να την σηκώσω και βλέπω πως ήταν βρεγμένη..δεν της είχα κλείσει καλά το πάμπερς κι έγινε μούσκεμα η καημενούλα! Σήμερα πάλι την ώρα που την σκούπιζα πάλι με κατούρησε.......Ζαβολιάρα η μικρή μου!

Μαρμιν, εγώ τρελαίνομαι για παιδικές κρέμες! Μού αρέσουν πολύ και ανυπομονώ να μπουν στη διατροφή της μικρούλας για να τρώω κι εγώ που και που.....

Λίλι, τι καλά που έχετε εξοχικό και ξεφεύγετε λίγο από την καθημερινότητα!

Τσέρυ, τι ζυμάρια θα φτιάξετε; Είναι κανένα έθιμι μετά την λοχεία;

εΊΝΑΙ αρρωστος ο μπαμπάς της Αγγελικής! Ευχομαι πολλά περαστικά!

Σας φιλώ....θα ξαναμπώ πιο μετά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Α ρε Μαρτζουλα πράγματι ματιαστικες βρε κοριτσακι μου!!! Ο άντρας σου που τα ψάχνει όλο τόσο πολύ γιατί δεν μπαίνει να ψάξει για τον θηλασμό και το γλυκανισο και να σταματήσει να ακούει τους γύρω του???? Εμένα σήμερα η πεθερά μου είπε το κουφό...ζοριζοταν το καψουρακι με το φρούτο ήταν λίγο ξινουτσικο και μου λέει βαλτου ζαχαριτσα....ε το άκουσε και ο άντρας μου ευτυχώς και δεν χρειάστηκε να πω λέξη της τα εσουρε για τα καλά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Περαστικα στο μπαμπά σου Αγγελικακι μου!!! Μαριούλα και εμένα μου έκανε πιπιλιες το καψουρακι πότε στο σαγόνι πότε στο λαιμό και να σκεφτείς δεν εχω αφήσει πότε κανέναν να μου κάνει γιατί δεν μου άρεσαν και τώρα με σημάδεψε ο γιος μου:-D. Νένα μου μια χαρά τα πας μπράβο κοριτσακι με τέτοιο τρέξιμο και καταφέρνεις ακόμα θηλασμό!!!! Τσερη αν συνεχίσεις το ποιοτικό φαγητό δεν θα ξανά έχεις πρόβλημα με το γάλα σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...