Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι δε το κάναμε γιατί θέλαμε να δώσει σπερμα μια φορά (δε βγαίνουν οι μέρες της αποχής) γιατί παρασκευή φεύγει ταξίδι κ εγώ δε θέλω να χάσω τον κύκλο οπότε θα κάνω ωοληψια με κατεψυγμένο σπερμα . Πεμπτη έχουμε ανδρολόγο να δούμε τι θα μας πει κ θα το κάνει το σπερμοδιάγραμμα όταν γυρίσει. 
      Καλά τα έλεγα πάντως πως θα μπερδευτώ αν πάω σε πολλούς. Από άποψη vibe ανθρώπου πάντως μου έβγαλε κάτι θετικό, ίσως πιο πολύ από Μαντ. που είχα δει πριν ένα χρόνο. Σκέφτηκα πως αν έχει κ εξειδίκευση στους φυσικούς, γιατί απ ότι κατάλαβα έχει πολλά τέτοια περιστατικά, ίσως να είναι σωστή επιλογή.

Νομίζω ο ανδρολογος θα θέλει να δει κάτι πρόσφατο.... Τώρα ότι είχατε κάνει ίσως Κ να μην ισχύει ... Οπότε σίγουρα θα ζητήσει εξετάσεις για να σας πει κάτι. 

Ναι απο άποψη ανθρώπινη νομίζω ο σφακ σε κερδίζει δεν υπάρχει νομίζω κοπέλα που να τον έχει αντιπαθησει 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Kαλημέρα! Ευχαρίστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σας περί καθαρίσματος ευαίσθητης περιοχούλας της μικρής! Και η γιατρός είπε τα ασπρα μέσα στα χειλάκια της να τα κάνω με βαμβάκι και χαμομήλι! Εγώ μέχρι στιγμής δεν τα πείραξα γιατί φοβόμουν μήπως δεν πρέπει και μήπως κατά κάποιο τρόπο απότελούν προστασία της περιοχής!

Με το θηλασμό καλά τα πάμε! Θηλάζει ανά 3 περίπου ώρες τη μέρα και ανά 3 με 4 το βράδυ!

Μαριούλα, τι ωραία που τα περνας! Ζηλεψα....Φτου!φτου! Εχει τόσο καλό καιρό για μπάνιο εκεί; Εδω κορίτσια εβρεξε με το τουλούμι χθες κι έχει ψυχρα σήμερα! Με χειμωνιατικες πυτζαμες είμαι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!!!!

μαριουλακι κινδυνευεις να μην σε πιστευουν αν σου αρχισει τις πιπιλιες!!!

ωστε ετσι ο Αγιο Φανουριος!!μεγαλη η Χάρη Του...οταν πιστευεις ετσι ειναι...γινονται θαυματα καθημερινα!

εμενα το γαλα μου αρχιζει και στρωνει αν και δεν ειμαστε και τελεια εφοσον ακομη δινω μπουκαλι σε καποια γευματα. Το σχεδιο εχει και βραδινη αντλιση κ αποφασισα χθες να την κανω στις 1,30 που ξυπναει για φαι γιατι τοτε ειναι το μεγαλυτερο χρονικο διαστημα υπνου που κανει, δηλαδη κοιμαται 4 ωρες σερι οποτε κ θα μαζευα μεσα σ'αυτο το χρονικο διαστημα. Τελικά την ταισα και εβγαλα απο αυτο περιπου 40μλ ενω τις προηγουμενες μερες εβγαζα 40 και απο τα 2 μαζι με το ζορι...στην μια ωρα αντλησης, και απο το άλλο 70μλ συνολο 110 με αντληση του μισαωρου! Βεβαια τα υπολοιπα γευματα γινονται στο 2ωρο οποτε το πρωί ζοριστηκαμε αλλά μπιμπερο δεν δωσαμε!!!Μάρτζι οπως καταλαβαίνεις κάνω αυτο που κάνεις και συ για τον ιδιο λογο που το κανεςι και συ!!!για να κατεβασω γάλα!!!αν ειχα μπει στο τρυπακι του να δωσω ξενο γιατι δεν φτανει το μονο που θα καταφερνα σταδιακα ειναι να μειωθέι κι άλλο!!!Αυτο διαβασα οτι πρεπει να το κανω για εναν μηνα, δηλαδη αντλησεις των 100λεπτων συνολικά για καθε στηθος...οποτε οπως καταλαβαινετε θα περασω και 2ο σαραντησμο...ελπιζω μονο να μην αρχισουν τα γαλατα και δεν συμμαζευονται μετα και τι τα κανεις!!!θα βγαινω να ταιζω και τα γατακια και τα σκυλακια της γειτονιας!!!

μαριουλα μου να ξερες ποσο ζηλευω το πως ειστε εκει!!!Χθες ειδα διαφημιση το νησι σου σε μια εκπομπή!!!Καλυμνος το νησί των σφουγγαραδων...ξυπνηστε καλέ!!!!

Η μπεμπα μοπυ κοιμαται, εκανα τις περισσοτερες δουλεις μου και τωρα παω για φαγακι και τα μπανια!!!ελπιζω να προλαβω γιατι ειναι και 3!!!Ζωή να χουν...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

που ειστε καλέ???

καντυ σημερα την εκανα σωστα την συνταγη με την βρωμη και ετοιμαζομαι να το φαω!!!

Είναι τέλειο εγώ το τσακίζω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

που ειστε καλέ???

καντυ σημερα την εκανα σωστα την συνταγη με την βρωμη και ετοιμαζομαι να το φαω!!!

κι εγω μολις το εφαγα.

για πρωινο:shock::shock:ναι ναι τετοια ωρα.....δεν προλαβαινω νωριτερα:(

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

http://www.tlife.gr/Article/family-thilasmos/0-41-35739.html Τι να πετάξεις από το παράθυρο για να θηλάσεις ευτυχισμένα το μωράκι σου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

http://www.tlife.gr/Article/family-thilasmos/0-41-35739.html Τι να πετάξεις από το παράθυρο για να θηλάσεις ευτυχισμένα το μωράκι σου!!!

ελα ρε...ακουστε...το πρωι ερχεται η γιαγια μου κρατωντας τον μπεμπη και μου λεει ''κλαιει να τον παω στην μανα σου να του φτιαξει γαλα''

την κατσαδιαζω λοιπον και κατεβασε μουτρα μετα εβριζε και εκανε φασαρια επειτηδες:evil::evil::evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

22026303-01a.jpg

κατι τετοιο ισως τολμισω...αν και προβληματιζομαι γιατι εκει που εχει τα χερια της αυτη (η υβοννη ειναι!!!) θα πρεπει να τα εχω και γω...ολη μερα ομως, οχι για μια ποζα μονο...

28xYp3.png

σοβαρα ρε καντυ???τετοια ωρα πρωινο???αν ετρωγα τετοια ωρα δεν θα ειχα ποτε γαλα!!!απο το πρωι εχω φαει 2 τοστ με 1 ποτηρι χυμο, δαμσκηνα-βερυκοκα-συκα αποξηραμενα κατα τις 11 και μετα μια κουπαρα βρωμη...και σημερα η παραγωγη μου ειναι σχετικά μικρή...για να χορτασει τρωει και απο τα 2!!!πιστευω οτι χορταινει γιατι διαφορετικά θα έκλαιγε...έτσι δεν ειναι???εχει κ ενα καλο η ιστορια...πριν εβγαζε γουλιτσες ολη μερα και μαλιστα μεγαλη ποσοτητα!!!τωρα δεν βγαζει τιποτα!!!

28xYp3.png

ελα ρε...ακουστε...το πρωι ερχεται η γιαγια μου κρατωντας τον μπεμπη και μου λεει ''κλαιει να τον παω στην μανα σου να του φτιαξει γαλα''

την κατσαδιαζω λοιπον και κατεβασε μουτρα μετα εβριζε και εκανε φασαρια επειτηδες:evil::evil::evil::evil:

Χαχαχαχαχα οπότε ξέρεις τι να πετάξεις από το παράθυρο:tongue::tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! Ευχαρίστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σας περί καθαρίσματος ευαίσθητης περιοχούλας της μικρής! Και η γιατρός είπε τα ασπρα μέσα στα χειλάκια της να τα κάνω με βαμβάκι και χαμομήλι! Εγώ μέχρι στιγμής δεν τα πείραξα γιατί φοβόμουν μήπως δεν πρέπει και μήπως κατά κάποιο τρόπο απότελούν προστασία της περιοχής!

Με το θηλασμό καλά τα πάμε! Θηλάζει ανά 3 περίπου ώρες τη μέρα και ανά 3 με 4 το βράδυ!

Μαριούλα, τι ωραία που τα περνας! Ζηλεψα....Φτου!φτου! Εχει τόσο καλό καιρό για μπάνιο εκεί; Εδω κορίτσια εβρεξε με το τουλούμι χθες κι έχει ψυχρα σήμερα! Με χειμωνιατικες πυτζαμες είμαι!

ναι χαρα μ κανει πολυυυυ ζεστη:P
καλημέρα!!!!

μαριουλακι κινδυνευεις να μην σε πιστευουν αν σου αρχισει τις πιπιλιες!!!

ωστε ετσι ο Αγιο Φανουριος!!μεγαλη η Χάρη Του...οταν πιστευεις ετσι ειναι...γινονται θαυματα καθημερινα!

εμενα το γαλα μου αρχιζει και στρωνει αν και δεν ειμαστε και τελεια εφοσον ακομη δινω μπουκαλι σε καποια γευματα. Το σχεδιο εχει και βραδινη αντλιση κ αποφασισα χθες να την κανω στις 1,30 που ξυπναει για φαι γιατι τοτε ειναι το μεγαλυτερο χρονικο διαστημα υπνου που κανει, δηλαδη κοιμαται 4 ωρες σερι οποτε κ θα μαζευα μεσα σ'αυτο το χρονικο διαστημα. Τελικά την ταισα και εβγαλα απο αυτο περιπου 40μλ ενω τις προηγουμενες μερες εβγαζα 40 και απο τα 2 μαζι με το ζορι...στην μια ωρα αντλησης, και απο το άλλο 70μλ συνολο 110 με αντληση του μισαωρου! Βεβαια τα υπολοιπα γευματα γινονται στο 2ωρο οποτε το πρωί ζοριστηκαμε αλλά μπιμπερο δεν δωσαμε!!!Μάρτζι οπως καταλαβαίνεις κάνω αυτο που κάνεις και συ για τον ιδιο λογο που το κανεςι και συ!!!για να κατεβασω γάλα!!!αν ειχα μπει στο τρυπακι του να δωσω ξενο γιατι δεν φτανει το μονο που θα καταφερνα σταδιακα ειναι να μειωθέι κι άλλο!!!Αυτο διαβασα οτι πρεπει να το κανω για εναν μηνα, δηλαδη αντλησεις των 100λεπτων συνολικά για καθε στηθος...οποτε οπως καταλαβαινετε θα περασω και 2ο σαραντησμο...ελπιζω μονο να μην αρχισουν τα γαλατα και δεν συμμαζευονται μετα και τι τα κανεις!!!θα βγαινω να ταιζω και τα γατακια και τα σκυλακια της γειτονιας!!!

μαριουλα μου να ξερες ποσο ζηλευω το πως ειστε εκει!!!Χθες ειδα διαφημιση το νησι σου σε μια εκπομπή!!!Καλυμνος το νησί των σφουγγαραδων...ξυπνηστε καλέ!!!!

Η μπεμπα μοπυ κοιμαται, εκανα τις περισσοτερες δουλεις μου και τωρα παω για φαγακι και τα μπανια!!!ελπιζω να προλαβω γιατι ειναι και 3!!!Ζωή να χουν...

ασε τσερρυ μου μιλαμε για ολοκληρη πιπιλια δεν το πιστευα οταν την ειδα:shock: χαρα μου ολα οκ μπορει να δινει μπουκαλα αλλα ειναι με δικο σου γαλα οποτε μια χαρα εισαι:P
22026303-01a.jpg

κατι τετοιο ισως τολμισω...αν και προβληματιζομαι γιατι εκει που εχει τα χερια της αυτη (η υβοννη ειναι!!!) θα πρεπει να τα εχω και γω...ολη μερα ομως, οχι για μια ποζα μονο...

πολυ ομορφο!!! γτ θα εχεις εκει τα χερια σου???
Κόρες τη κάνουμε για το εξοχικό θα τα πούμε από κινητό φιλάκια!!!

καλα να περασετε βασιλισα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Κοριτσακια μου δεν σας ξεχνω άλλα καποιες μερες κοιμαμαι στη μαμα μου γιατι ειναι πιο ευκολο να δουλευω το πρωι εκει και να πηγαινω και το απογευμα -βραδυ στο καφε. Το καφε ειναι αποσταση περιπου 200 μετρα απο το σπιτι της μαμας μου και βολευει.

Ειμαι καλα και εγω και ο μπεμπης. Τον θηλαζω ακομη αλλα με τοσο τρεξιμο το ξενο δεν θα το γλυτωσει. Αν και ολο ετσι λεω και ολο το αναβαλλω γατι τον λυπαμαι ακομη να του δωσω.

Ακομη δεν εχει πολυ κινηση το καφε γιατι δεν ξεκινησε η σεζον οποτε κι εγω και ο Αλεξανδρος εκτελουμε χρεη μπαρ- και σερβις για καποιες ωρες. Οταν αρχισει η κινηση και θα εχουμε μονιμο προσωπικο τότε θα χρειαζεται να πηγαινω πιο πολυ για να καθομαι στην ταμειακη.

Σε περιπου 2 εβδομαδες θα εχω και ιντερνετ στο καφε οποτε θα μπαινω πιο συχνα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Koριτσια, τα εχω παίξει! Ματιαστηκα από μόνη μου! Εκει που είχαμε μπει σε μια σειρα, αρχισε τα νουμερα σήμερα! Από τις 12.30 το μάτι γαρίδα και να θελει να τρωει συνέχεια! Εχασα το λογαριασμο....ούτε θυμάμαι πόσες φορες εφαγε και πόσο από κάθε στήθος! Κουτουλάω ολόκληρη! Της έβαλα πιπίλα μπας και ηρεμήσει και τώρα την έχει ο πατέρας της στο δωμάτιο!

Ο πατέρας της.....μου κρατάει μούτρα και μιλάει με ύφος......Θίχτηκε, βλέπετε! Εφερε η μάνα του ένα βότανο ( γλυκάνισο ) που είναι για τους κολικούς του μωρού κι επειδή εγώ είπα πως δεν θα δώσω τίποτα στο μωρό, αν δεν ρωτήσω πρώτα την παιδίατρο, θίχτηκε που αμφισβήτησα την μάνα του, την επιστήμονα, που έδινε και σε αυτον το ίδιο βότανο όταν ήταν μικρός και ο αδελφός του το έδωσε στην μικρή του κτλ! Και πάνω σε όλα να ανακατεύει και τη μάνα μου ( λες και σε τι τον έφταιξε ) αλλά και τον πατέρα μου, λέγοντας διάφορα......Τσαντίστηκα κι εγώ και του λέω "ο,τι λέει η μάνα σου θα κάνουμε δηλαδη;". "Ηταν μαια λέει αυτός 35 χρόνια". "ναι, του λέω, αλλά όταν πήγαμε να πλύνουμε το μωρό φώναζε τον πατέρα σου να βοηθήσει.....(αλήθεια λέω).....Ε, τι ήθελα να το πω αυτό, τσακώθηκε μόνος του, γιατί εγώ έπαψα πλέον να του μιλώ και μόνο άκουγα τις αηδίες που έλεγε......Σηκώθηκα΄, πήγα με την μπέμπα στο δωμάτιο κι αυτός συνέχιζε να λέει τα δικά του......Του λέω κι εγώ "αν πει η γιατρός ότι μπορούμε να το δώσουμε, θα το δώσω, αλλά στον αποκλειστικό θηλασμό δεν επιτρέπεται τίποτα άλλο από γάλα, κι αν πει όχι να μην της δώσουμε, πάρε σβάρνα όλους τους παιδιάτρους, ρώτα τους και όποιος πει πως ναι! να το δώσουμε, να τον έχουμε για παιδιατρό μας"........

Ρε κορίτσια, είμαι παράλογη; Πώς θα δώσω κάτι στο μωράκι μου, αν πρώτα δεν ρωρήσω παιδίατρο; Επειδή το λέει η πεθερά μου και ο κουνιάδος μου που είναι γιατρός; Κι επειδή αυτοί είναι δήθεν τάχα μορφωμένοι να μας προσβάλλει συνέχεια που εμένα οι γονείς μου είναι αμόρφωτοι; Και να μας λέει χωριάτες επειδή τηρούμε έθιμα λοχείας, ενώ αυτοί δεν τα δέχονται;

Και κρατάει και μούτρα κι από πάνω! Να έλεγα εγώ αυτά που λέει αυτός για τους δικούς μου, δεν θα μου ξαναμιλούσε ποτέ! Αλλα η δικαιολογία του είναι πως εγώ δεν έχω τους δικούς του όλη μέρα πάνω από το κεφάλι μου, ενώ αυτός ανέχεται τους δικούς μου που συνέχεια τον πρήζουν κτλ κτλ!

Κι επειδή οι δικοί του έδωσαν πολλά περισσότερα στην μπέμπα από τους δικούς μου, το κοπανάει συνέχεια! Κι είχαν πει οι δικοί μου ότι θα έδιναν 200 ευρώ για την κούνια, αλλά δεν τα έδωσαν ακόμη κι ούτε ξέρω αν θα τα δώσουν κι αυτός το χτυπάει συνέχεια! Δεν εκτιμά όμως που οι γονείς μου έδωσαν 1200 για τον ηλιακό και δεν θέλουν να τους δώσουμε τίποτα! Ρε κορίτσια, αχαριστία δεν είναι όλο αυτό; Είναι πολύ εγωιστής και θέλει να ακούει αυτά που του αρέσουν μόνο! ΑΝ ακούσει κάτι διαφορετικό, γίνεσαι εχθρός του!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...