Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ομορφες που τα μωρα σας εινα δυσκοιλια λογο νεων τροφων η wedela εχει ενα ειδικο λαδακι που κανεις μασαζακι στην κοιλιτσα για να ενεργοποιηθει το εντερακι!!

κορικακι και γω θα την ειχα σαχτιρισει την πεθερα σου!!!στανταρακι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

τσερυ μου σουμαδα ειναι αυτο που κατεβαζεις γαλα,αμα δε βρεις πες μου να σου στειλω εγω. εμεα με εχου βοηθησει πολυ η σουμαδα,το γιαουρτι,η βρωμη-δημητριακα και το γαλα. με το θηλαστρο και γω μερικες φορες παιδευομαι για ναβγαλω,σε μενα εχω διαπιστωσει οτι φταει η σταση σωματος,το αγχος και η υπερανταση,πρεπει να ειμαστε ηρεμες οτα βγαζουμε γαλα με το θηλαστρο,ειναι δυσκολο αυτο αλλα σκεφτειτε ποσο ηρεμες ειμαστε την ω ρα που κραταμε το μωρακι μας αγκαλια και θα καταλαβετε τη διαφορα.

καντυ και μας μας λυπεις πολυ,και γω κοιμαμαι που και που μαζι με τη μικρη αλλα ποτε το βραδυ,το κανω ή το πρωι γυρω στις 5 που θα ξυπνησει αφου εγω θα σηκωθω γυρω στις 6 και κατι ή τομεσημερι που παλι α θα ξαπλωσω θα ειαι για καα μισαωρακι.

πατως κοριτσια και γω δυσκοιλια ειμαι και απο μενα πηρε η μικρη,ο αντρας μου τρωει και παει αμεσως.

κορινα νομιζω τα πεθερικα σου συαγωιζοται τα πεθερικα της καντυ,υπομοη κοριτσακι μου

μαριουλα ακοαμ δε μας ειπες τι σου εκανε ο πριγκιπας

σημερα στις 5 θα ρθει ο παιδιατρος να μας βαλει τα εμβολια μας και να μας μετρησει,αχ ποσο να εχει μεγαλωσει η ζουζουνα μου; ποσο ανυπομωνω

μαρτζι η κοιλια ενιαι θεμα χρονου,συντομα θα ειναι οπως και πριν. εγω εχασα ενα κιλακι ακομα,αντε να δουμε θα παρουμε μπρος....

Διαφημίσεις

α ρε λιλι τη καψουρα ειναι αυτη; και ωραιο χρωμα το νυχι

Μεγάλη καψούρα Αγγελικάκι μου!!!Ετοιμάζω κι'αλλο μέιλ με φωτό!!!

Εσύ βιντεάκια δεν τραβάς στείλε μας κάτι καλέ!!!:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Γεια σας! Τι κάνετε; Εμείς σήμερα είμαστε πολύ καλά κοριτσάκια! Τρώμε ανά δίωρο, το πολύ τρίωρο και στο ενδιάμεσο είμαστε πολύ πολύ ήσυχες! Μακάρι να συνεχίσει έτσι το καμάρι μου! Τώρα είναι ώρα να φάει αλλά κοιμάται τόσο όμορφα και ήσυχα που δεν θέλω να την ξυπνήσω! Εσείς τα ξυπνούσατε στις πρώτες 40 ημέρες για να τα θηλάσετε ή τα αφήνατε να κοιμηθούν και λίγο παραπάνω;

Τσέρυ, αλήθεια από πού το κατάλαβες πως δεν έχεις γάλα; Εγώ βάζω κατευθείαν την μικρή στο στήθος και ακούω το γκλούπ και λέω οκ, έχω! Οταν δεν θέλει να πιάσει θηλή το πατάω λίγο και βλέπω να βγάζει σταγονίτσες! Τις μυρίζεται το ζουζούνι μου και αμέσως ξεκινάει.....Είναι τόσο καλή! Α, εμένα δεν μου τρέχει το στήθος με γάλα ακόμα! θυμάμαι που λέγατε πως σας τρέχει.....

Κορίνα, η πεθερά τα είπαμε πως είναι σάικο! Τι θέλετε και πηγαίνετε;

Καντυ, είσαι ήρωας με δύο μωρά! Πώς τα καταφέρνεις; Μπράβο!

Κορίτσια μου, θα με συγχωρέσετε, δεν σας έχω διαβάσει αναλυτικά!

Σας φιλώ όλες!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ούτε μέιλ έχω δει οπότε μην απορείτε που δεν σχολιάζω! Είμαι σίγουρη πως το καψουράκι και ο Θρασύβουλος είναι κουκλιά! Θα τα δω όποτε βρω χρόνο! Μόλις κοιμάται η μικρή κάνω δουλειές, γιατί σας είπα πως δεν θέλω άλλους στα πόδια μου!

Λίλι, τι κιαν βάζω όρια; Να τα τηρούσαν κιόλας καλά θα ήταν! Τεσπα...μέχρι στιγμής τα τηρούν, οπότε μην το γρουσουζεύω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Γεια σας! Τι κάνετε; Εμείς σήμερα είμαστε πολύ καλά κοριτσάκια! Τρώμε ανά δίωρο, το πολύ τρίωρο και στο ενδιάμεσο είμαστε πολύ πολύ ήσυχες! Μακάρι να συνεχίσει έτσι το καμάρι μου! Τώρα είναι ώρα να φάει αλλά κοιμάται τόσο όμορφα και ήσυχα που δεν θέλω να την ξυπνήσω! Εσείς τα ξυπνούσατε στις πρώτες 40 ημέρες για να τα θηλάσετε ή τα αφήνατε να κοιμηθούν και λίγο παραπάνω;

Τσέρυ, αλήθεια από πού το κατάλαβες πως δεν έχεις γάλα; Εγώ βάζω κατευθείαν την μικρή στο στήθος και ακούω το γκλούπ και λέω οκ, έχω! Οταν δεν θέλει να πιάσει θηλή το πατάω λίγο και βλέπω να βγάζει σταγονίτσες! Τις μυρίζεται το ζουζούνι μου και αμέσως ξεκινάει.....Είναι τόσο καλή! Α, εμένα δεν μου τρέχει το στήθος με γάλα ακόμα! θυμάμαι που λέγατε πως σας τρέχει.....

Κορίνα, η πεθερά τα είπαμε πως είναι σάικο! Τι θέλετε και πηγαίνετε;

Καντυ, είσαι ήρωας με δύο μωρά! Πώς τα καταφέρνεις; Μπράβο!

Κορίτσια μου, θα με συγχωρέσετε, δεν σας έχω διαβάσει αναλυτικά!

Σας φιλώ όλες!!!!

Είδες η μπαλαρίνα μας μια χαρά στρώνει!!!Μπράβο το κοριτσάκι μας!!!Εγώ δεν τον ξυπνούσα!!!Άν έχει ανακτήσει το αρχικό της βάρος δεν χρειάζεται να την ξυπνάς γιατί μην ξεχνάμε ''Ο ύπνος θρέφει τα μωρά''!!!Να της δώσεις ένα ΜΕΓΑΛΟ φιλί στη πατούσα από εμένα και το καψουράκι!!!

Βρε Τσέρη μου εγώ καταλάβαινα στην αρχή το γάλα να κατεβαίνει μετά από τις ημέρες δεν το καταλάβαινα αλλα όπως όλοι διαπιστώσαμε το καψουράκι μια χαρά έτρωγε και τρώει το καμάρι μου!!!Τώρα που του δίνω μόνο πρωί βράδυ έχουν τουμπανιάσει τα βυ@#$κια μου και τρέχουν συνέχεια γάλα και τα ένα θα σας πώ ξανά έβαλα επιθέματα και τα αλλάζω ανά μια ώρα σχεδόν αλλά που θα πάει θα στρώσουν και θα προσαρμοστούν στις ανάγκες του μποθτούνια μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Ούτε μέιλ έχω δει οπότε μην απορείτε που δεν σχολιάζω! Είμαι σίγουρη πως το καψουράκι και ο Θρασύβουλος είναι κουκλιά! Θα τα δω όποτε βρω χρόνο! Μόλις κοιμάται η μικρή κάνω δουλειές, γιατί σας είπα πως δεν θέλω άλλους στα πόδια μου!

Λίλι, τι κιαν βάζω όρια; Να τα τηρούσαν κιόλας καλά θα ήταν! Τεσπα...μέχρι στιγμής τα τηρούν, οπότε μην το γρουσουζεύω.....

Θα τα υπενθυμίζεις όταν πάνε ξεφύγουν....μη χαλαρώσεις τώρα είναι η ευκαιρία σου!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Πωπωπω πόσο καιρό είχα να μπω και να δω τόσα πολλά γραμμένα!!

Λίλι κουκλάκι το καψουράκι σου! Πραγματικά φαίνεται ότι τα έβαλε τα γραμμαριάκια του :tongue::tongue: Καλέ γιατί το νευριάζεις το πουλάκι μου; Μετά πως να πει "μαμά" και "μπαμπά;"Δεν είπαμε ότι θέλουμε βίντεο; Άντε τρέχα να το καλοπιάσεις τώρα και να μας το στείλεις!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κοριτσια μοε εχει στρωσει καπως το θεμα. βεβαια οπως σας ειπα κοιμαμαι με το θηλαστρο αγκαλια!!!λιλι κ μαρτζι εκτος του οτι δεν κανει γκλουκ γκλουκ η μικρη κ το στηθος φαινεται τελειως ξεπρησμενο το μωρο οριεται πανω στο στηθος κ μολις την αλπαξω μερια που εχει λιγο στρωνει κ μετα που καταλαβαινω οτι τελαιωνει παλι οριεται...

αγγελικακι ευχαριστω πολυ για την προσφορα. αν δεν βρω θα σου πω αν κ πιστευω οτι θα βρω...ωστε κ τα γαλακτοκομοκα σε βοηθαν ε???θα το πιω κ αυτο το ποτηρι, τι να κανω η μανα???η βρωμη που εφαγα σημερα καλη ηταν αν κ την εκανα με νερο καταλαθος...

αγγελικακι μην προσπαθεις να τα χασεθς τωρα μην παθεις αυτο που επαθα κ τρεχεις κ δεν φτανεις...κ γω ειμαι +5 κ απο πριν τον γαμο +8!!!!και?????

αλλωστε η ομορφι;α στο προσωπο φαινεται κσυ εισαι μια κουκλαρα βεβαιως βεβαιως!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...