Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τσερρούλα μου εύχομαι ολόψυχα ως το πρωί να έχει στρώσει η κατάσταση αλλιώς πάρε τηλέφωνο σε σύμβουλο θηλασμού! Αλήθεια από καιρό έχω την απορία!! Πώς καταλαβαίνετε ότι δεν έχετε γαλα; Πιέζετε τη θηλή και δεν βγάζει;

Λίλι μου υπόφερε το καψουράκι σου ε; :(:( Τουλάχιστον εσένα έπιασαν τα γιατροσόφια και ηρέμησε εμένα που δεν πιάνει τίποτα; Το ίδιο συμβαίνει και με μένα! Κανένα γιατροσόφι δε με βοηθάει όταν με πιάσει η άτιμη η δυσκοιλιότητα ούτε καν τα υπόθετα αν είναι μέρες! Μόνο με κλίσμα βρίσκω γιατρια! Αχ ελπίζω το μπουμπουκάκι μου να μην το κληρονομήσει αυτό!:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα σας καληνυχτίσω και εγώ! Δύσκολη αν και όμορφη και η σημερινή μέρα! Από τις έξι στο πόδι με έπιασαν οι προκοπές μου βλέπετε και τώρα κουτουλάω! Να έκανα και δουλειές (όσες ήθελα δηλαδή γιατί κάτι έκανα) δεν έσκαγα! Ελάτε όμως που και το μπουμπουκάκι μου είχε αϋπνίες σήμερα! Κοιμόταν λιγότερο από ώρα αν και σε τακτά διαστήματα αλλά ώσπου να τον κοιμίσω και να αρχίσω καμία δουλειά ξυπνούσε! Χαλάλι του όμως γιατί θα μου λείψουν οι αγκαλιές του ενώ οι δουλειές δεν τελειώνουν και ποτέ! Σωστά; ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

γεια σας κοριτσια..τι κανετε? εγω ειμαι σερρες..ηρθαμε σημερα το απογευμα και εχουμε παλι τα ιδια..φωνες και μαλωμα..απο την ωρα που μπηκαμε στο σπιτι ελεγε διαφορα οτι δεν την βοηθαει κανεις,οτι κουραζεται,και μετα φωναζε τον πεθερο μου γιατι δεν μαζεψε την σαλατα απο το τραπεζι, και λεει στον αντρα μου κατι πραγματα που εχεις μεσα στο συρταρι στο παιδικο παρτα θελω να βαλω κατι δικο μου..και της λεει ο αντρας μου..μην στεναχωριεσαι θα τα παρω ολα μου τα πραγματα για να εχεις χωρο και μετα αυτη βροντουσε πραγματα..εντωμεταξυ εμεις απο ολη την ντουλαπα εχουμε μονο ενα ραφακι για να βαζουμε τα ρουχα μας μονο αυτο μας αφησε τα υπολοιπα τα εχει με δικα της ..και εχει και 4 ντουλαπες μεσα στο σπιτι..να πω οτι δεν ειχε χωρο..και μετα φυγαμε πηγαμε βολτα για να μην μας πρηζει αλλο..δεν την αντεχω..την βλεπω και μου σπανε τα νευρα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

ΤΣΕΡΡΥ μου μακαρι μεχρι αυριο το πρωι να κατεβει το γαλα σου οπως και πριν ..που ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις..

ΛΙΛΙ ολοκληρο αντρακι εγινε το καψουρακι..

ΜΑΡΤΖΙ μου θα στρωσει σιγα σιγα η μπεμπα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

κοριτσια συγχωρεστε με σας διαβαζω καθε μερα ξεκιναω να σχολιασω καποιο θα κλαιει σηκωνομαι μετα απο ωρα ξανακαθομαι συνεχιζω αυτο γινεται κανα 2-3 φορες ωσπου οταν παω να το δημοσιευσω το χανω:oops::oops:

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ειλικρινα δεν γνωριζω πως ειναι να εχεις ενα μωρο μπορει εσεις να μπορειτε να κοιμαστε και να ξεκουραζεστε οποτε οταν κοιμαστε με τα μωρακια σας να πεταγεστε με το παραμικρο η καποιες να χορταινουν και με 2 ωρες υπνο εγω παντως με 2 δεν μπορω να κοιμηθω πανω απο 3-4 ωρες το 24ωρο και προφανως δεν μου αρκουν οποτε μολις πεφτω στο κρεβατι ειμαι σαν νεκρη δεν παιρνω χαμπαρι τιποτα και σε οσα sait εχω διαβασει λεει ξεκαθαρα πως η μαμα δεν πρεπει να ειναι κουρασμενη οταν κοιμαται μαζι με το μωρο.

παρολαυτα ο αντρας μου μου εχει πει πως οταν κοιμαμαι εχω δεν εχω μωρο διπλα μου κατα την διαρκεια της νυχτας τον σπρωχνω με τα χερια μου σαν να τον κραταω για να μην γυρισει.

ΤΣΕΡΡΥ καποιες φορες εχω κι εγω την ιδια αισθηση και σου λεω με απολυτη σιγουρια πως δεν παιζει κανενα ρολο η ποσοτητα του φαγητου αλλα η ποιοτητα οσο και να φας αν δεν ειναι το καταλληλο δεν σε βοηθαει.

ακου τι με εχει εχει βοηθησει εμενα....οι σουπες για παραδειγμα μπορει να φαω μπιφτεκια και καπακι να πιω το ζουμι απο ψαροσουπα γενικα να καταναλωνεις πολλους ζωμους.πολλα υγρα παρα πολυ νερο εγω πινω και παρα πολυ γαλα κατσικισιο επειδη ειναι ελαφρυ και δεν με φουσκωνει οπως το αγελαδινο μπορω να καταναλωσω απειρες ποσοτητες και εδω στο χωριο που εχει ο μπαμπας μου κατσικουλα μου αρμεγει και φρεσκο(παλιοτερα ουτε να το μυρισω αχχχ τι θυσιες κανω)επισσης παρα πολυ βοηθαει και το κουακερ το βραζω με γαλα το κανω αρκετα αραιο μολις το κατεβασω απο την φωτια ριχνω μελι και κανελα και ειναι μουρλια 2 φορες εχω παρει και μαγια μπυρας 10 χαπια 4 φορες την ημερα για 7 ημερες,και εχω παρει και το τσαι θηλασμου της weleda σαν γευση δεν μπου αρεσει αλλα κλεινω την μυτη και το πινω.

τωρα για το θηλαστρο....η δικη μου σημερινη εμπειρια.....παω καποια στιγμη να βγαλω με το θηλαστρο και δεν εβγαινε σταγονα μα ουτε μια σταγονα ομως:shock::shock:απογοητευμενη τα παραταω μετα απο 1 λεπτο ξυπναει η μπεμπα την βαζω στο στηθος και ακουω ...γκλουκ γκλουκ γκλουκ...ηπιε κανονικα και χωρις συμπληρωμα αρα γαλα ειχα...γιατι τοτε δεν εβγαινε με το θηλαστρο??????????δεν ξερω να απαντησω:rolleyes::rolleyes:

τα δικα μου......ειναι οτι ειμαι ακομα χωριο ο αντρας μου θα ερθει το Σαββατο μου λειπει πολυ και ανυπομονω να γυρησω σπιτι μου.

πρεπει να σας αφησω να παραλαβω την μικρουλα μου

σας φιλω και μου λειπετε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερούδια!!

Κάντυ μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Εννοείται πως είναι διαφορετικά με δύο και σαφώς η μαμά δεν πρέπει να είναι ψόφια από κούραση! Εμείς να φανταστείς πως λέγαμε την προηγούμενη εβδομάδα Παρασκευή και Σάββατο να κοιμηθούμε με τον άντρα μου στην κρεβατοκάμαρα και το μωρό στο δωμάτιο του στο κρεβατάκι του! Παρασκευή δε θυμάμαι για πιο λόγο δεν το κάναμε! Ήρθε το Σάββατο και βάζω το νινί για ύπνο! Λέμε να καθίσουμε λίγο στο σαλόνι που βλέπαμε ένα έργο και μετά να πάμε κρεβατοκάμαρα έτσι και αλλιώς ήταν σχετικά νωρίς! Ε λοιπόν πριν το μισάωρο με πήρε ο ύπνος στην αγκαλιά του άντρα μου! Σε λίγο με ξυπνάει και μου λεει πάμε μέσα είσαι πολύ κουρασμένη! Τελικά ξέρεις τι έκανα; Του είπα να κοιμηθεί και πάλι μόνος στην κρεβατοκάμαρα γιατί ήμουν τόοοοοοοσο κουρασμένη και ένιωθα πως θα κοιμηθώ βαριά οπότε δεν εμπιστευόμουν να είμαι σε ξεχωριστό δωμάτιο από το μωρό! Όσο ναναι αλλιώς ακούς στο δίπλα κρεβάτι και αλλιώς στο δίπλα δωμάτιο!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαριούλα ούτε φώτο έστειλες ούτε τι έκανε ο πρίγκιπας και σε άφησε άφωνη μας είπες! :confused::confused::confused:

Κάντυ και κάτι ακόμα! Τι ζητάς συγγνώμη καλέ; Με δύο που έχεις και πάλι πολύ το θεωρώ και το τόσο που μπαίνεις!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημερούδιααααααααα!!!Όρθια από τις 6 κάνω δουλειές και τώρα τελείωσα!!!Και φυσικά ενώ το καψουράκι κοιμόταν με το που έκατσα να σας καλημερίσω ξύπνησε αλλά δεν πάω μέσα τον ακούω που παίζει άν κλάψει θα σηκωθώ!!!Κορινάκι θα την είχα δείρει μα πεθερά μου ήταν μα μάνα μου!!!Η γυναίκα θέλει επειγόντως σουίτα στο ΔΑΦΝΙ!!!!!!!!!!!!!Απορώ με τον άντρα σου πώς την αντέχει αλλά και εσύ βρε πουλάκι μου εγώ θα της είχα κατεβάσει στανταράκι τα μπινελικάκια της!!!Κάντυ μου και εμάς μας λείπεις ΠΟΛΥΥΥ αλλά είσαι η πλέον δικαιολογημένη με 2 μωρά ούτε να κατουρήσεις δεν θα προλαβαίνεις κοριτσάκι μου οπότε είμαστε ευχαρηστημένες που μπαίνεις και όσο μπαίνεις!!!Μαρμινάκι μου ευτυχώς για την ώρα πιάνουν τα γιατροσόφια είμαι και εγώ στην ίδια κατάσταση με εσένα και παρακαλάω να μην μου το πάρει το καψουράκι εύχομαι να μοιάσει στον μπαμπά του που είναι ''από τη παραγωγή στη κατανάλωση''και τον ζηλεύω!!!Εχθές δεν του έδωσα κρέμα το απόγευμα μόνο φαγάκι ελπίζω να μην έχουμε θέμα πάλι σήμερα!!!

Και άρχισε να με φωνάζει το καψουράκι πάω ........εδώ γύρω θα είμαι φιλάκιααα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Εμένα πάλι το μπουμπουκάκι μου ξύπνησε πέντε και τέταρτο έφαγε μόνο από το ένα στήθος και κοιμήθηκε δίπλα μου! Στις έξι που σηκώθηκα τον έβαλα στο κρεβάτι του και ακομα κοιμάτα! Όταν ξυπνήσει τι του δίνω οέο; Φρούτα ή γάλα; Εν τω μεταξύ σήμερα θα τον αφήσω στη μαμά μου γιατί έχω δουλειές στο κέντρο και υπολόγιζα ότι θα έτρωγε το πρωί κατά τις 6 με 7 θα πηγαίναμε στη μαμά κατά τις 10 και εκεί θα του έδινα φρούτα πριν φύγω και για μετά είχε η μαμά γάλα εάν χρειαζόταν! Τώρα με μπέρδεψε! Νωρίς δεν είναι για φρούτα; Καλά όχι ότι ξύπνησε αλλά θα πρεπει να τον ταίσω πριν φύγω για τη μαμά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

καντυ θα αρχισω απο σενα κ αυτο που εγραψες χθες. Το αρθρο το συγκερκιμενο δεν ξρουμε ποιος το γραφει ουτε ποιος εκανε την ερευνα και τι ειανι αυτος!!!αρα με την πρωτη ματια εμπιστευομαι περισσοτερο το ινστιτουτο αμερικανικης παιδιατρικης. απο εκει και υστερα ακομη κ το ινστιτουτο λεει οτι βασικο ειναι η μαμα να μην ειναι πολυ κουρασμενη. εσυ κοριτρσακι μου κουτουλας με τοσο λιγο υπνο επομενως στην περιπτωση σου δεν ενδεικνυται ουτως ή άλλως και ενα τελευταιο δεν εχουν βρεεθι ακομει τα αιτια του βρεφικου εφνιδιος θανατου!!!ειναι να μην σου τυχει. Τα περιστατικά που περιγραφεις χαρακτηριζονται ατυχηματα. Οσο για την παραγωγη που λες εγω το καταλαβαινω 1ον γιατι δεν τρεχει (οταν τρεχει το νιωθω) αλλά και γιατι το μωρο μου εκνευριζεται πανω στο στηθος. ΌΤαν αρχιζει και τρεχει ακουω το γκλουκ γκλουκ που κανει το μωρο...Ευτυχως εχω βγαλει με το θηλαστρο μερικά μλ...μην φανταστεις πολύ....4 μπουκαλακια εχω, τα 2 απο 20μλ και τα άλλα 2 απο 40. Για αυτο το αποτελεσμα πρεπει να επαιξαν πολλά ρολο. 1ον η διατροφη μου 2ον δεν ηπια πολυ νερο τις τελευταιες μερες 3ον η κουραση...εχω αρχισει εντατικά να τρωω περισσοτερο απο χθες, το τσαι το εχω παρει και πινω απο προχθες περιπου 750μλ την ημερα, το προγραμμα με το θηλστρο ετσι οπως ενδεινυται για αυτες που θελουν να επαναγαλακτιστουν (ναι γινεται και αυτο!!!δηλαδη να το κοψεις πχ για ενα διμηνο και μετα να ξαναρχισεις τον θηλασμο) το μονο που μου εμεινε ειναι το κουακερ που το διαβασα χθες...προσπαθω να μην σκεφτομαι αρνητικα και αν δω οτι μεχρι αυριο τα αποτελεσματα ειανι ιδια σκεφτομαι να παω στις μεαιες στο ιπποκρατειο να δω τι θα μου πουν. Μεχρι στιγμης την ταιζω αποκλειστικα στηθος και 2 φορες μπιμπερο με δικο μου που δεν ειχα πλεον. Ελπιζω να αρχισει να αυξανεται σημερα...

αγγελικάκι αυτο που σε κατεβαζει αμεσως γαλα ειναι το τσαι που ειπες ή η σουμαδα?

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρτζι κανε υπομονη!!!αυτες οι 40 μερες ειναι...εμενα η δικια μου που ειναι και δυσκολη εχει γινει αγνωριστη!!!τρωει ανα 2-3 ωρες την μερα και ανα 3-4 το βραδυ...υπομονη!!!το καθε μωρο εχει τις δικες του αναγκες, μην συγκρινεις.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

το αρθρο το διαβασα εδω δεν ξερω ποιος το εχει γραψει αλλα τωρα που το ζω καταλαβαινω ποσο δικιο εχει αυτος που το εγραψε!!!!

καλημερα!!!

εχω στραβολαιμιαστει αυτο το λιγοστο που κοιμαμαι ειναι παντα με καποιο μωρο(βλεπεται οτι την εχω πατησει αλλα το συνεχιζω τωρα που λειπει ο αντρας μου)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τσερρυ μ μαγια μπυρας να παρεις κ θα αυξηθει το γαλα σου! ελπιζω σημερα να ειναι οκ :Pολα θα πανε καλα δεν σε φοβαμαι εσενα!!!!

μαρμιν μου θα σας στειλω την φωτο απλα ακομα δεν βρηκα χρονο:(

λιλι μ δεν ειδα ακομα μειλ θα δω το απογευμα κ θα σχολιασω:P τωρα φευγω θα παμε για μπανακι με τον αντρουλη μου:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...