Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

αληθεια μιας και το ανεφερε το Αγγελικακι ποιες εχετε σκεφτει αν θα κρατησετε βλαστοκυτταρα??

εγώ δεν θα κρατήσω το είχα σκεφτεί πριν μείνω έγκυος

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ κοριτσια τον άντρα μου τον πιστευω....είναι και μουσικος ακούει καλά!!!

μαρμίν το τσεκαρα για να βεβαιωθώ αν ακουγετε όντως καρδια απο κει και στην περιπτωση που θα ακουγα και γω κατι θα ήταν η καρδιά του και οχι κάποιου μωρού!!!

ντεππα αγαπημένη εμεις εχουμε μια καρδουλα εκει μεσα οχι συμφωνική ορχήστρα!!!!

πλάκα κάνω εννοειτε...

κοριτσια για τα βλαστοκύτταρα εγώ το είχα ψαξει πριν χρονια μαζι με μια φιλη πουδεν ηξερε τι να κανει και αποφασισαμε να μην δωσουμε!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καταρχη το μεγαλυτερο διλλημα ειαι α θα τα δωσεις σε δημοσια τραεζα ή ιδιωτικη. η διαφορα ειναι ελαχιστη. 1200 δημοσια 1500 ιδιωτικη. εκτος και α δωσεις μονο αιμα που ειναι δωρεαν στην δημοσια,δε ξερω α ισχυει το ιδιο και για την δημοσια

θα με θεωρησετε υπερβολικη αλλα πριν παντρευτω και αφου ειχα οργανωσει τον γαμο μου αρκετα νωριτερα λογω αποστασης μετα δεν ειχα τι να κανω και εψαχνα περι εγκυμοσυνης και μωρουδιακων βεβαια δεν ειχα υπολογισει τις δυσκολιες που θα αντιμετωπιζα για να φτασω ως την εγκυμοσυνη αλλα τοτε δεν σκεφτομουν αυτα αλλα το οτι με το που θα παντρευτω θα μεινω εγκυος και ολη μου η εννοια σε ποιο γιατρο θα παω σε ποιο νοσοκομειο θα γεννησω αν θα κρατησω βλαστοκυτταρα με τι θα βγαλω το μωρο απο το νοσοκομειο τι θα του παρω κλπ κλπ κλπ ετσι λοιπον ρωτησα διαβασα και εμαθα για τα βλαστοκυτταρα και εχω καταληξει στο οτι η θα τα δωρησω σε δημοσια τραπεζα η δεν θα τα κρατησω καθολου..παντως για να τα φυλλαξω σε ιδιωτικη δεν το σκεφτομαι καν

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

εγώ κοριτσια τον άντρα μου τον πιστευω....είναι και μουσικος ακούει καλά!!!

μαρμίν το τσεκαρα για να βεβαιωθώ αν ακουγετε όντως καρδια απο κει και στην περιπτωση που θα ακουγα και γω κατι θα ήταν η καρδιά του και οχι κάποιου μωρού!!!

ντεππα αγαπημένη εμεις εχουμε μια καρδουλα εκει μεσα οχι συμφωνική ορχήστρα!!!!

πλάκα κάνω εννοειτε...

κοριτσια για τα βλαστοκύτταρα εγώ το είχα ψαξει πριν χρονια μαζι με μια φιλη πουδεν ηξερε τι να κανει και αποφασισαμε να μην δωσουμε!!!

χαχα εχω ριξει πολυ γελιο ακου συμφωνικη ορχηστρα....χαχαχαχα παντως χωρις πλακα τωρα ακουγε λεει την καρδια μου γιατι και θεση να αλλαζε παλι την καρδια μου ακουγε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχ δεν ξερω...θα τον ξαναβαλω!!!και γω που ειπα οτι τελειωσαν τα βασανα μου....θα τον βαζω να ακουει κ θα ηρεμω οτι ολα ειναι καλα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

δε ξερω αλλα σας το εχω ξαναπει,εδω εχει γιει μοδα για τα βλαστοκυτταρα. δινουν ολες. εγω απλα για να τα εχω καλα με το ευατο μου γιατι σε περιπτωση που θα τα χρειαστει το μωρακι μου και δε θα τα εχω δε θα μπυ το συγχωρησω ποτε θα δωσω και μεσα σε ολα τα εξοδα ας ειαι και αυτο. η μια εταιρια ειναι η cryosave αν το γραψα σωστα τη αλλη δε τη θυμαμαι,θα βρω το φυλλαδιο και θα σας πω. τη ξερει καμια σας;

Διαφημίσεις

άντε σας αφήνω τώρα...με φωνάζει ο ανηρ για υπνο!!!κουκλάρες καληνύχτα και καλό ξημέρωμα!!

καληνύχτα και όνειρα γλυκά και μας μας βλέπω σε λίγο γιατί ο ανήρ καπνίζει στο μπαλκόνι και μετά μάλλον θα πάμε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...