Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καντυ πριν λιγο καιρο καποια αλλη κοπελα δεν θυμαμαι ποια ανεβασε ενα αλλο κειμενο που ελεγε ακριβως τα αντιθετα!!! τελικα ποια ειναι τα σωστα κ ποια τα λαθος???? εγω πιστευω πως αν οι γονεις δεν ειναι μεθυσμενοι η δεν κανουν χρηση ναρκωτικων οτι λιγοτερος κινδυνος υπαρχει για αιφνιδιο θανατο οταν τα μωρα κοιμουνται στο ιδιο κρεβατι με αυτους!

αγγελικακι ελεος πια με τα πεθερικα! το μωρο μπορει να χασει βαρος αν καθυστερουν πολυ να το ταισουν! εγω θα τους εκανα καβγα παντως! α εμενα μου κοπηκε το γαλα που τον θηλαζα μονο νυχτα:(γτ την ημερα ετρωγε μονο στερεες τροφες:(

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καντυ πριν λιγο καιρο καποια αλλη κοπελα δεν θυμαμαι ποια ανεβασε ενα αλλο κειμενο που ελεγε ακριβως τα αντιθετα!!! τελικα ποια ειναι τα σωστα κ ποια τα λαθος???? εγω πιστευω πως αν οι γονεις δεν ειναι μεθυσμενοι η δεν κανουν χρηση ναρκωτικων οτι λιγοτερος κινδυνος υπαρχει για αιφνιδιο θανατο οταν τα μωρα κοιμουνται στο ιδιο κρεβατι με αυτους!

αγγελικακι ελεος πια με τα πεθερικα! το μωρο μπορει να χασει βαρος αν καθυστερουν πολυ να το ταισουν! εγω θα τους εκανα καβγα παντως! α εμενα μου κοπηκε το γαλα που τον θηλαζα μονο νυχτα:(γτ την ημερα ετρωγε μονο στερεες τροφες:(

εγω απο προσωπικη εμπειρια θεωρω πως το πιο ασφαλες ειναι το μωρο να κοιμαται μονο του στην κουνια του.εγω την εχω πατησει 2 φορες και πλεον ειμαι πολυ επιφυλακτικη.και να φανταστεις οτι πριν γεννησω το θεωρουσα ιδανικο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω απο προσωπικη εμπειρια θεωρω πως το πιο ασφαλες ειναι το μωρο να κοιμαται μονο του στην κουνια του.εγω την εχω πατησει 2 φορες και πλεον ειμαι πολυ επιφυλακτικη.και να φανταστεις οτι πριν γεννησω το θεωρουσα ιδανικο

οταν λες την πατησες τι ακριβως εγινε χαρα μου???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλησπέρα! Τι μου κάνετε;

Αγγελικάκι, πού να τα βγάλουμε πέρα με τους παππούδες! Θεωρούν πως πρέπει να έχουν λόγο σε όλα και πως πρέπει να τους ακούμε κι από πάνω! Εγώ τόνισα στην μάνα μου πως θα έρχεται όταν την φωνάζω εγώ, πως αν θέλω να μου κάνει καμία δουλίτσα θα της λέω....και το δέχτηκε με πολύ βαριά καρδιά ( αφού πρώτα προσπάθησε να με πείσει να αφήνω το κλειδί στην πόρτα για να έρχονται όποτε θέλουν και να μπορούν να μπαίνουν αν τυχόν εμείς δεν μπορούμε να ανοίξουμε!!!!). Ηρθαν χθες κοντά 3 φορές το πρωί αλλά εμείς κάναμε μπάνιο στην μικρή τη μία, την άλλη θήλαζα, ε! δεν ανοιξα! Μούτρα που είχε η μάνα μου! " Τι, λεει, να ερχόμαστε και να βλέπει η γειτονια πως δεν ανοιγετε;". Ε, εκεί της ξεκαθάρισα κάποια πράγματα και φάνηκε να τα δέχεται! Πάντως ο άντρας μου είναι πυρ και μανία και δεν ξέρει κι αυτός τι θέλει! Από τη μια φωνάζει που δεν έρχεται η μάνα μου να βοηθήσει, εγώ να του λέω πως δεν θέλω κανέναν στα πόδια μου, πως εγώ δεν της αφήνω να έρθει, αυτός να νομίζει πως η μάνα μου αδιαφορεί! Οταν πάλι έρχεται, πάλι κάτι θα βρει να τον πειράξει! Αφήστε....τραγελαφικές καταστάσεις!

Το μωράκι μου γεννηθηκε 3185 και πριν μια εβδομάδα που ζυγίστηκε ήταν 3060! Τώρα θα πάρουμε τηλ την παιδίατρο να δούμε πότε θα την ξαναδεί να την ζυγίσει! Σήμερα είναι κάπως πιο στρωμένη η κατάσταση! Τρώει στις 2,5 ώρες και κοιμάται! Και όχι τα γεύματα των 40 λεπτών! 15 λεπτά σε κάθε στήθος.....Μακάρι να μπούμε σε μία σειρά!

Μαριούλα, ζηλεύω που κάνεις μπάνια!

Α, για να ρωτήσω όσες έκαναν καισαρική! Πήρατε καμία ζώνη για την κοιλιά; Εγώ τώρα είμαι 52 κιλά, αλλά η κοιλιά μολονότι έφυγε, είναι ακόμη πολύ χαλαρή και ακριβώς πάνω από την τομή κάνει κάτι σαν "προκοίλι"....Σήμερα πήγα να δοκιμάσω το τζινάκι μου, ανέβηκε μέχρι πάνω αλλά θέλει δύο δάχτυλα για να κλέισει το κουμπί! Φσίνομαι πάρα πολύ αδύνατη κορίτσια! Δεν μου πολυαρέσω!

Τρώω ανάλατα φαγητά λόγω πίεσης ( η οποία σταθεροποιείται σιγά σιγά). Οπου να ναι θα κλέισω ραντεβού να με δει ένας νεφρολόγος και ίσως μετά να χρειαστεί και καρδιολόγος! Πάντως οι εξετάσεις του νοσοκομείου που τις πήρα προχθες ήταν πολύ καλές! Ολες οι τιμές ήταν φυσιολογικές!

Αυτά τα νέα μου!

Σας φιλώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

βρε κορίτσια...δεν ξέρω...αλλά εγώ πολύ φοβάμαι να κοιμάμαι με ένα βρέφος...

με τη μικρή της αδελφής μου που είναι σχεδόν 2 και δεν μπορώ να κοιμηθώ μαζί της σε διπλό κρεβάτι...

πιστεύω μόνο του είναι το καλύτερο...

αλλά ξέρετε προσωπική εμπειρία δεν έχω...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

οταν λες την πατησες τι ακριβως εγινε χαρα μου???

την πρωτη φορα το μωρο ηρθε πολυ κοντα μου και εχωσε την μουριτσα του πανω μου καποια στιγμη εγω ενιωσα να με κλοτσαεικαι ξυπνησα τραβηχτηκα και το ειδα να κανει προσπαθεια να παρει ανασα τρομαξα παρα πολυ

και την δευτερη πηρε ο αντρας μου το μαξιλαρι του που τον ενοχλουσε να το βαλει διπλα και το εβαλε πανω στο μωρο:shock::shock:αυτο δεν μπορουσε να παρει ανασα και σηκωνε χερια και ποδια ευτυχως ηταν η μαμα μου εκει και το ειδε

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλησπέρα! Τι μου κάνετε;

Αγγελικάκι, πού να τα βγάλουμε πέρα με τους παππούδες! Θεωρούν πως πρέπει να έχουν λόγο σε όλα και πως πρέπει να τους ακούμε κι από πάνω! Εγώ τόνισα στην μάνα μου πως θα έρχεται όταν την φωνάζω εγώ, πως αν θέλω να μου κάνει καμία δουλίτσα θα της λέω....και το δέχτηκε με πολύ βαριά καρδιά ( αφού πρώτα προσπάθησε να με πείσει να αφήνω το κλειδί στην πόρτα για να έρχονται όποτε θέλουν και να μπορούν να μπαίνουν αν τυχόν εμείς δεν μπορούμε να ανοίξουμε!!!!). Ηρθαν χθες κοντά 3 φορές το πρωί αλλά εμείς κάναμε μπάνιο στην μικρή τη μία, την άλλη θήλαζα, ε! δεν ανοιξα! Μούτρα που είχε η μάνα μου! " Τι, λεει, να ερχόμαστε και να βλέπει η γειτονια πως δεν ανοιγετε;". Ε, εκεί της ξεκαθάρισα κάποια πράγματα και φάνηκε να τα δέχεται! Πάντως ο άντρας μου είναι πυρ και μανία και δεν ξέρει κι αυτός τι θέλει! Από τη μια φωνάζει που δεν έρχεται η μάνα μου να βοηθήσει, εγώ να του λέω πως δεν θέλω κανέναν στα πόδια μου, πως εγώ δεν της αφήνω να έρθει, αυτός να νομίζει πως η μάνα μου αδιαφορεί! Οταν πάλι έρχεται, πάλι κάτι θα βρει να τον πειράξει! Αφήστε....τραγελαφικές καταστάσεις!

Το μωράκι μου γεννηθηκε 3185 και πριν μια εβδομάδα που ζυγίστηκε ήταν 3060! Τώρα θα πάρουμε τηλ την παιδίατρο να δούμε πότε θα την ξαναδεί να την ζυγίσει! Σήμερα είναι κάπως πιο στρωμένη η κατάσταση! Τρώει στις 2,5 ώρες και κοιμάται! Και όχι τα γεύματα των 40 λεπτών! 15 λεπτά σε κάθε στήθος.....Μακάρι να μπούμε σε μία σειρά!

Μαριούλα, ζηλεύω που κάνεις μπάνια!

Α, για να ρωτήσω όσες έκαναν καισαρική! Πήρατε καμία ζώνη για την κοιλιά; Εγώ τώρα είμαι 52 κιλά, αλλά η κοιλιά μολονότι έφυγε, είναι ακόμη πολύ χαλαρή και ακριβώς πάνω από την τομή κάνει κάτι σαν "προκοίλι"....Σήμερα πήγα να δοκιμάσω το τζινάκι μου, ανέβηκε μέχρι πάνω αλλά θέλει δύο δάχτυλα για να κλέισει το κουμπί! Φσίνομαι πάρα πολύ αδύνατη κορίτσια! Δεν μου πολυαρέσω!

Τρώω ανάλατα φαγητά λόγω πίεσης ( η οποία σταθεροποιείται σιγά σιγά). Οπου να ναι θα κλέισω ραντεβού να με δει ένας νεφρολόγος και ίσως μετά να χρειαστεί και καρδιολόγος! Πάντως οι εξετάσεις του νοσοκομείου που τις πήρα προχθες ήταν πολύ καλές! Ολες οι τιμές ήταν φυσιολογικές!

Αυτά τα νέα μου!

Σας φιλώ!

εγω ειχα ρωτησει τον Ζηκ και μου ειχε πει οχι μου ειχε αναλυσει μαλιστα οτι και τον λογο..με λιγα λογια ατροφουν οι μυς και δεν μαζευει η κοιλια

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Η Τσέρρυ να ξέρετε σαράντησε κ τώρα ποιός την πιάνει :tongue: αλλά χάθηκε κ η Λίλι σήμερα λέτε να είναι μαζί;:rolleyes:

Καντούλα μου δε μας τα είπες αυτά ευτυχώς όλα καλά τελικά. Είπαμε όμως ο Θεός να φυλάει τα βλαστάρια μας γιατί κινδυνεύουν από χίλια μύρια. Θα μπορούσε για παράδειγμα τη νύχτα που ξυπνάει κ το θηλάζουμε να μας πάρει ο ύπνος κ να πέσει αν είμαστε καθιστες κ όχι ξαπλωμένες.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Αλήθεια Μάρτζι με τα πεθερικά σου τι έγινε τελικά; Ήρθαν;
Ναι, ήρθαν! Κάθισαν 3 μέρες κι έφυγαν! Δεν με ενόχλησαν, αν και δημιουργήθηκε μια ψιλοπαρεξήγηση με την πεθερά που ευτυχώς έλαβε γρήγορα τέλος!

Εδωσα πιπίλα στην μικρή, γιατί μετά από θηλασμό αρκετής ώρας ήθελε πάλι στήθος! Μια χαρά την κράτησε και τώρα είναι στο καρότσι της και κάθεται απολαμβάνοντας το πιπίλισμα! Το καμάρι μου! Εν τω μεταξύ ανυπομονώ να πάμε να την ζυγίσουμε για να δω αν παίρνει βάρος!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγώ κοιριτσάκια μου σήμερα χάθηκα!!!Το πρωί πήγα για καφέ στη φίλη μου που σαράντησε το αγοράκι της και δεν το είχα δεί!!!Μετά είχαμε θέμα με το καψουράκι δεν έτρωγε φρουτόκρεμα και νόμιζα ότι δεν ήθελε επειδή έλειπα αλλά και μετά που ήρθα δεν ήθελε να φάει τίποτα μόνο στήθος και αυτό με το ζόρι τελικά μετά από πολύ προσπάθεια, κλάμα, μασαζάκι, λαδάκι και όλα τα γιατροσόφια έκανε κακάκια του, στην αρχή πέτρες και μετά ξεχεστήκαμε, δεν σταματούσε να βγάζει...μετά έφαγε ευτυχώς το φαγάκι του που έχει και κολοκύθι και ελπίζω να πάρει μπρός το εντεράκι μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ναι, ήρθαν! Κάθισαν 3 μέρες κι έφυγαν! Δεν με ενόχλησαν, αν και δημιουργήθηκε μια ψιλοπαρεξήγηση με την πεθερά που ευτυχώς έλαβε γρήγορα τέλος!

Εδωσα πιπίλα στην μικρή, γιατί μετά από θηλασμό αρκετής ώρας ήθελε πάλι στήθος! Μια χαρά την κράτησε και τώρα είναι στο καρότσι της και κάθεται απολαμβάνοντας το πιπίλισμα! Το καμάρι μου! Εν τω μεταξύ ανυπομονώ να πάμε να την ζυγίσουμε για να δω αν παίρνει βάρος!

Margi μου τέλειο το τικεράκι σου! Μεγιά! Τα κατάφερες τελικά!:D:D

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κοριτσια μου ζω ενα δραμα!!!δεν εχω γαλα απο χθες το βραδυ κ το βγαζω σταγονα σταγονα με το θαλαστρο...ολη μρα ειμαι με αυτο αγκαλια κ οτι χρονος περισεψει εχω το μωρο για να ενεργοποιηθει επιτελους. ειμαι πολυ στενοχωρημενη. μεχρι στιγμης δεν εχω δωσει ξενο αλλα αν συνεχισω ετσι κ αυριο δεν βλεπω να το γλιτωνω. μαλλον φταει η διατροφη μου κ παλι μιας κ δεν ειμαι κ το πιο φαγανο ατομο...ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα. εχω φαει τοσο που ειμαι ετοιμη να τα βγαλω. ειμαι πολυ στενοχωρεμενη:(

καληνυχτα.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσια μου ζω ενα δραμα!!!δεν εχω γαλα απο χθες το βραδυ κ το βγαζω σταγονα σταγονα με το θαλαστρο...ολη μρα ειμαι με αυτο αγκαλια κ οτι χρονος περισεψει εχω το μωρο για να ενεργοποιηθει επιτελους. ειμαι πολυ στενοχωρημενη. μεχρι στιγμης δεν εχω δωσει ξενο αλλα αν συνεχισω ετσι κ αυριο δεν βλεπω να το γλιτωνω. μαλλον φταει η διατροφη μου κ παλι μιας κ δεν ειμαι κ το πιο φαγανο ατομο...ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα. εχω φαει τοσο που ειμαι ετοιμη να τα βγαλω. ειμαι πολυ στενοχωρεμενη:(

καληνυχτα.

Άχ ρε κοριτσάκι μου τα είχαμε πεί αυτά θέλει καλό φαγάκι το θέμα θηλασμός και όχι στεναχώριες χειρότερα τα κάνεις!!!Το θήλστρο νομίζω δεν βοηθάει...θα μας πεί και η Κάντυ άν μπεί!!!Πάντως θα στρώσει το θέμα πιστεύω...!!!Μάρτζη καλά έκανες και έβαλες όρια!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...